[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • medicatie
Pagina 1 van 1

medicatie

Geplaatst: 28 jun 2018 11:50
door wallaceroon
Benu apotheek geeft aan dat Raziles niet meer verkrijgbaar is maar bij navragen en rondbellen is het van uit een andere apotheek en groothandel wel verkrijgbaar. De apotheek heeft goed gehandeld, ik heb een klacht ingediend bij het hoofdkantoor die het weer terug bracht naar de slechte ervaring van mij bij de apotheek. De arrogantie straalt hier van af men schuift vallend beleid van het hoofdkantoor de verantwoording terug naar de apotheek. Maar het komt door de arrogantie van het hoofdkantoor die hun verantwoording en zorglicht tot op vandaag nog niet hebben begrepen. Ik hoef niet op zoek te gaan voor mijn medicatie waar geen alternatief voor is, dat is aan de apotheek in dit geval de inkoop van Benu. Maar ik ga er van uit dat dit wel meer zal voorkomen , maar dat komt niet in de openbaarheid. Als u belangstelling heeft in de correspondentie met Benu kan ik het u na sturen

Re: medicatie

Geplaatst: 28 jun 2018 12:00
door Lady1234
Maar als uw apotheek medicatie niet wil of kan leveren, mag u rustig naar een andere apotheek gaan, waar dat geen probleem oplevert.

Re: medicatie

Geplaatst: 28 jun 2018 12:24
door Lowieze
Lady1234 schreef:Maar als uw apotheek medicatie niet wil of kan leveren, mag u rustig naar een andere apotheek gaan, waar dat geen probleem oplevert.
Inderdaad, de apotheek zelf kan ook even informeren welke apotheek in de buurt de medicatie wel kan leveren, zodat u het daar kunt ophalen.

Re: medicatie

Geplaatst: 28 jun 2018 19:25
door wallaceroon
Ik ga er van uit dat een apotheek een zorg PLICHT ! heeft , ik hoef niet op zoek te gaan naar de medicatie. Dat is de zorg van de apotheek. En als Benu mij zegt dat het in NL niet leverbaar is en uiteindelijk bij een andere groot handel wel beschikbaar is en die te verstaan geven dat Raziles gewoon leverbaar is in Nederland . Ik als klant hoef dit niet te weten de apotheek moet gewoon leveren .

Re: medicatie

Geplaatst: 28 jun 2018 19:29
door wilhelmima1
Zorgplicht? jawel maar wel zoals de Zorgverzekeraar het voorschrijft(sarcasm)
Er staat op oa op dit forum een flink dossier over medicatie, apothekers en verzekeraars.

Re: medicatie

Geplaatst: 28 jun 2018 19:33
door Theotrucker
Dan ga je toch gewoon naar die ander. Je hierover opwinden helpt daar niet aan. Waar je niet tevreden mee bent moet je geen zaken willen doen.

Re: medicatie

Geplaatst: 28 jun 2018 20:50
door Lady1234
Maar dat is het hem juist. De apotheek hoeft dit niet te leveren als zij daarvoor geen contract hebben. En u bent er al achter dat het geleverd kan worden, belt u toch simpel even een andere apotheek?

Het gaat toch over uw eigen gezondheid?

Re: medicatie

Geplaatst: 04 jul 2018 21:02
door Mathilde D.
wallaceroon schreef:Ik ga er van uit dat een apotheek een zorg PLICHT ! heeft , ik hoef niet op zoek te gaan naar de medicatie. Dat is de zorg van de apotheek. En als Benu mij zegt dat het in NL niet leverbaar is en uiteindelijk bij een andere groot handel wel beschikbaar is en die te verstaan geven dat Raziles gewoon leverbaar is in Nederland . Ik als klant hoef dit niet te weten de apotheek moet gewoon leveren .
De apotheek heeft niet voldaan aan zijn zorgplicht. Maak er een Tuchtzaak van.