[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Roy Martina
Pagina 1 van 1

Roy Martina

Geplaatst: 08 aug 2007 21:17
door Adje_R
Elke keer wanneer is 's ochtends de tv aanzet en de beste man op het scherm zie verschijnen, dan heb ik zo mijn twijfels. Het komt er allemaal zo mooi uit en uit ervaring weet ik bepaalde dingen eigenlijk al. Soms zegt hij ook wel dingen die inderdaad kloppen, maar nieuw is het zeker niet. Boekje zus en boekje zo, dvd's, sms-gedoe ..., en er zijn al zoveel methodes de revue gepasseerd de afgelopen jaren.
Het staat 's nachts stijf van de commercie op tv en daar zal dhr. Martina ook wel een graantje van meepikken. Wellicht geeft het praten met zijn handen wel een extra dimensie aan zijn zo overdreven sympathieke verschijning.
Zelf heb ik in het verleden vele pogingen ondernomen om van bepaalde klachten af te komen. Reiki, acupunctuur en psychologen, niet dat ik hun werk afkeur, maar de werkelijke oorzaak wist alleen ikzelf en geen van de hulpbieders zijn achter de ware oorzaak van mijn klachten gekomen. Het heeft mij heel veel geld gekost en uiteindelijk heb ik het probleem zelf weten op te lossen.
Een mens moet vaak zelf uit zijn of haar problemen op welk gebied dan ook komen en wellicht helpen al die methodes wel, maar naar mijn mening lossen ze niet echt veel op. Misschien tijdelijk, het zit tussen de oren, maar een mens verander je niet zo eenvoudig, het is vaak de aard van het beesie.

M. vr. groet,
Ad

Re: Roy Martina

Geplaatst: 24 aug 2007 17:43
door magnetico
Jammer dat er zo weinig mensen op dit forum reageren.
Over Dr. Roy (lees kwakzalver) zou veel meer moeten worden geschreven. Deze pseudo arts denkt dat hij met zijn bedachte therapien mensen kan genezen. Jammer dat er geen wetgeving is om zijn praktijken te verbieden. Onbegrijpelijk ook dat mensen zoals Robert Schumacher en Harrie Mens Martina nog verder commercieel in 't zadel helpen.

Re: Roy Martina

Geplaatst: 24 aug 2007 19:16
door NAK
Adje_R,
Lees maar eens op de volgende site wat er staat over Martina.
Misschien dat je dan je niet onderbouwde kritiek terug neemt.

nl.wikipedia.org/wiki/Roy_Martina

Re: Roy Martina

Geplaatst: 24 aug 2007 23:41
door flipvanderwaal
Je moet gewoon een Biostabil omdoen. Dan gaat het vanzelf allemaal beter.

Re: Roy Martina

Geplaatst: 25 aug 2007 07:31
door Adje_R
Biostabiel is ook al in het nieuws. Jaren terug van die stalen armbanden met aan beide zijden een magneetballetje, het helpt heel even omdat je denkt dat het helpt. Ikzelf heb al heel veel zaken geprobeerd, uiteindlijk moest ik hetzelf doen. Deze maatschappij maakt de mensen vaak ziek en de mensen die gevoelig zijn voor onrecht, die krijgen klachten. Als een huisarts of specialist eraan toe zou geven, dan liep driekwart Nederland ziek thuis. Natuurlijk valt het vaak niet te controleren of iemand echt zulke klachten heeft of dat ze net doen alsof zij die hebben en helaas lijden maar al te vaak de goeden onder de slechten.
Stress en toch steeds meer eisen van de mensen, dat maakt het alleen nog maar erger.
Mochten al die zgn. wondermiddelen ├ęcht helpen, laat de verzekering ze dan ook maar vergoeden. Bovendien scheelt dat een hoop kosten in de zorg.

Adje_R

Re: Roy Martina

Geplaatst: 25 aug 2007 18:14
door jeroentje271
Roy Martina heeft mij genezen van de TV.

Re: Roy Martina

Geplaatst: 26 aug 2007 13:54
door magnetico
Adje_R,
Lees maar eens op de volgende site wat er staat over Martina.
Misschien dat je dan je niet onderbouwde kritiek terug neemt.
NAK,

Fijn dat je meehelpt de discussie over Roy Martina op gang te helpen.
Ik begrijp niet zo goed wat je met je opmerking richting Adje_R bedoelt want, wat op Wikepedia over Roy Martina wordt geschreven is precies wat Adje_R bedoelt te zeggen: "Roy Martina is een Charlatan en kan niet serieus worden genomen". Als ik me niet vergis bedoel jij dat toch ook?

Groet,
Han

Re: Roy Martina

Geplaatst: 30 aug 2007 15:57
door james86
De commercie druipt er vanaf bij de beste Martina. Maar er zijn genoeg mensen die al z'n spullen bestellen. Dokter Roy is gewoon een verdomd slimme zakenman. Hoeveel mensen lopen er niet rond die in de reguliere zorg vastlopen, en uit wanhoop het hele arsenaal aan alternatieve zorg uitproberen. Ikzelf ben daar ook 1 van. Reiki en magnetiseer behandellingen. Aromatherapie, bach bloesems. Alles heb ik al geprobeert. Ook heb ik iets van 8 boeken van positieviteitsgoeroe's die beloven dat je na het lezen en wat oefeningen weer klachteloos door het leven kan. De biostabil heb ik dan nog net niet gekocht. Het is gewoon lastig als je psychische klachten hebt, omdat het gewoon niet zo simpel is als iets tastbaars zoals een gebroken been. Veel mensen lopen vast in de zorg en gaan dan inderdaad spullen van mensen zoals dokter roy bestellen. Hij speelt er heel mooi op in. Maar laten we niet vergeten dat bij elke alternatieve behandelvorm duidelijk erbij word gezegd of geschreven, dat het een AANVULLING is op de reguliere zorg. En dan het niet een vervanging is van. De meningen zijn erover verdeelt, maar dit is een beetje mijn kijk erop. Van die biostabil walg ik al helemaal.

Re: Roy Martina

Geplaatst: 30 aug 2007 19:13
door NAK
magnetico
De opmerking was eigenlijk voor jou bedoeld vanwege de door jou gemaakte onderstaande opmerking..
Deze pseudo arts denkt dat hij............

Re: Roy Martina

Geplaatst: 31 aug 2007 08:27
door Dirkie
Lees maar eens op de volgende site wat er staat over Martina.
Sinds een paar dagen weten we toch dat een vermelding op wikipedia ook niet zoveel meer voorstelt. Vraag het maar aan Mabel!

Re: Roy Martina

Geplaatst: 10 sep 2007 11:11
door magnetico
magnetico
De opmerking was eigenlijk voor jou bedoeld vanwege de door jou gemaakte onderstaande opmerking..
Nak,
Ik heb geen zin om het uit te leggen. Het is genoegzaam bekend dat Martina c.s. het niet zo nauw nemen met de geneeskunde.

Voor meer info:

Roy Martina doet een heel klein stapje terug
22 Juli 2007
Kort geleden werd bij de Reclame Code Commissie (RCC) een klacht ingediend tegen reclame-uitingen van de alternatieve arts Roy Martina op zijn website .
Lees verder :http://www.kwakzalverij.nl/php/display/ ... 0&iCatId=2


Gegroet,

Han

Re: Roy Martina

Geplaatst: 10 okt 2007 10:15
door The Voice
Dat er weinig discussie is komt volgens mij door het feit dat de meeste mensen gewoon verder zappen als Dr. Roy weer op televisie is.
En geef die eens ongelijk. :wink:

Re: Roy Martina

Geplaatst: 10 okt 2007 13:02
door Walter van V
en als we op dit topic niet meer reageren krijgt ie ook geen aandacht meer die ie niet verdient..

Re: Roy Martina

Geplaatst: 29 jan 2008 11:14
door Joers
Oplichter eerste klas!!
Kwakzalver het zoiets dacht ik....