LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Klacht indienen tegen de huisarts

Heb jij een uitgesproken mening over de gezondheidszorg? Ventileer hier jouw mening.
san1985
Berichten: 3
Lid geworden op: 04 okt 2008 11:11

Klacht indienen tegen de huisarts

Ongelezen bericht door san1985 » 04 okt 2008 11:18

Ik heb eerst al over het forum gezocht maar kom instanties tegen waar ik niet direct een goede klacht in kan dienen.

Mijn moeder is twee weken geleden naar de huisarts geweest omdat ze last had van d'r borst, rug en 2 dode vingers aan de linkerhand. De huisarts vond dat mijn moeder maar een volledig pathologisch onderzoek moest laten uitvoeren en een longfoto moest laten maken.

Omdat haar vader recentelijk is een bypass heeft gehad kwamen de klachten die zij had bekend voor van haar vader. Die had soort gelijke klachten. Mijn moeder heeft dit verhaal verteld en aangegeven dat ze toch eigenlijk ook wilde dat er naar haar hart werd gekeken. Want hartproblemen zit nu eenmaal in de familie. De huisarts heeft een lichamelijk onderzoek verricht(waarvan de cardioloog later aangegeven heeft dat dit slecht gedaan is) en mijn moeder is naar huis gestuurd met het verhaal. Er is niks met je hart aan de hand het zijn je longen en die drukken op " iets". (lekker vaag).Mijn moeder is 10 jaar geleden haar man (mijn vader) verloren aan kanker en schrok zich helemaal rot.

Wat blijkt nu 2 weken later wordt mijn moeder met spoed opgenomen met een hartinfarct. Ze is 3 dagen later gedotterd en nu weer thuis aan het herstellen.

Naar aanleiding van dit hele gebeuren willen wij graag een klacht indienen tegen de huisarts, en ze is het vertrouwen volledig kwijt.Voor mijn moeder had 't ook erger af kunnen lopen. Weet iemand waar we dit kunnen doen?

Alvast super bedankt!!!

Mathilde D.
Berichten: 2063
Lid geworden op: 06 aug 2005 18:41

Re: Klacht indienen tegen de huisarts

Ongelezen bericht door Mathilde D. » 07 okt 2008 00:31

Hallo,

Huisartsen krijgen hier voortdurend mee te maken: met niet door hen ontdekte ziektes bedoel ik. Je kunt hier niets tegen doen. Bij een Medisch Tuchtcollege krijg je zeker geen gelijk: zij kijken alleen of de huisarts vakinhoudelijk goed heeft gehandeld. In dit geval zal hij zeggen dat hij allerlei onderzoek gedaan heeft en dat de klachten van je moeder niet wezen op een naderend hartinfarct.

Om ook van een andere kant info te krijgen kun je terecht bij een IKG. (zoek op IKG Nederland; dan zie je per provincie het IKG). Informatie en Klachtenbureau Gezondheidszorg. Dit is een organisatie die klachten verzamelt en adviezen geeft.

Je MAG wel naar een Tuchtcommissie, maar volgens mij heeft het geen enkele zin. Allen in geval je moeder onheus behandeld is, of als het dossier niet goed is bijgehouden, dan krijgt de huisarts een waarschuwing. Meer is het niet. Je moeder kan vanzelfsprekend wel beter een andere huisarts nemen.

Mijn advies; wees als patient vasthoudend bij een huisarts: als je echt een verwijzing wil, zeg je dat je het niet vertrouwt, en dat je advies wil inwinnen bij een specialist.
Laatst gewijzigd door Mathilde D. op 27 apr 2010 22:50, 1 keer totaal gewijzigd.

san1985
Berichten: 3
Lid geworden op: 04 okt 2008 11:11

Re: Klacht indienen tegen de huisarts

Ongelezen bericht door san1985 » 07 okt 2008 07:26

Ik geloof dat de huisarts wel weet dat ze verkeerd gehandeld heeft. Ze heeft gisteren immers mijn moeder gebeld en aangegeven dat ze zich rot is geschrokken en heeft haar excuses aangeboden.

Dat zegt denk ik ook wel iets.

Daarnaast heeft mijn moeder meerdere keren aangegeven tijdens het betreffende consult dat ze een doorverwijzing wilde omdat ze het niet vertrouwde. Maar als een huisarts die weigert uit te schrijven wordt het toch lastig. En zoals ik al aangegeven heb in het vorige stuk is mijn slecht lichamelijk onderzocht. De cardioloog in het ziekenhuis heeft dit ook aangegeven. als ze namelijk harder op de borst van mijn moeder had geduwd dan had ze kunnen weten dat ze pijn had. (dat zijn de woorden van de cardioloog)

In ieder geval bedankt voor je advies.

Erik Groen
Berichten: 95
Lid geworden op: 29 jun 2005 15:55

Re: Klacht indienen tegen de huisarts

Ongelezen bericht door Erik Groen » 12 okt 2008 01:58

San1985 wat ontzettend rot voor je moeder. Hoe gaat het met je en hoe gaat het momenteel met je moeder?

Hoewel ik natuurlijk niet aanwezig ben geweest en het met gegevens uit derde of misschien wel vierde hand moet doen, wil ik er wel het een en ander over zeggen.
Natuurlijk kun je als huisarts een ieder die ongerust is verwijzen naar de cardioloog, maar de vraag is of dat deze ellende had kunnen voorkomen.
Het begint met de vraag of de klachten van uw moeder ook wijzen op zuurstofgebrek van het hart. In en aan de borstkas zit immers zoveel meer wat pijn kan veroorzaken. Ook het hebben van dode vingers wijst niet noodzakelijkerwijs op een hartoorzaak. Met angina pectoris, of te wel pijn op de borst, wordt pijn bedoelt door zuurstofgebrek van het hart. Is er permanent zuurstofgebrek dan spreekt men van een hartinfarct. Een van de kransslagaders, die het hart van zuurstof voorziet zit dan dicht en gaat niet meer open. Het lichamelijk onderzoek dat je kunt doen is redelijk beperkt. Je luistert of het hart normaal klopt en of je aanwijzingen kunt vinden voor een andere oorzaak. Indien de cardioloog zegt dat bij harder drukken op de borstkas de pijn verergert, wijst dat juist op een probleem buiten het hart. Je kunt zo hard drukken op de borstkas als je wilt, hartpijn kun je er niet van krijgen en al helemaal geen zuurstofgebrek in het hart. Indien een van de kransslagaders vernauwt is, zal er bij verhoogde zuurstofbehoefte, zoals bij inspanning en/of emotie, de kenmerkende pijn op de borst ontstaan. Indien die optreed midden achter het borstbeen en snel zakt na staken van de inspanning is dat verdacht voor hartklachten. Een hartfilmpje in rust kan aanwijzingen geven, maar indien goed, sluit dat een kransslagadervernauwing niet uit. Er kan immers een relatieve vernauwing zijn. (In rust is de capaciteit voldoende, bij inspanning niet). In dat geval zal een fietsproef moeten gebeuren. Er wordt dan gekeken of u de klachten met inspanning kunt opwekken en of dat dan ook is te zien op het hartfilmpje. In dat geval kan er een vernauwing in een van de kransslagaders zijn. Vervolgens moet er een hartkatheterisatie plaatsvinden om te kijken of die vernauwing er dan ook is, op de plek dat het hartfilmpje aanwijst.
Waarom niet gelijk een hartkatheterisatie zult u denken? Sommige mensen hebben vernauwingen, die geen last geven of zullen gaan geven. Ook kun je niet voorspellen of de vernauwing erger wordt. Uit onderzoek is ook gebleken dat het opheffen van bij toeval gevonden vernauwingen middels dotteren de overleving niet verbetert. (Je weet immers niet welke vernauwing verder gaat aangroeien.) Daarnaast is een hartkatheterisatie niet volledig gevaarloos.
Ook het voorkomen van hartklachten in de familie is niet alles zeggend. Zijn de hartklachten op late leeftijd en/of bij een slechte leefstijl (roken, overgewicht) ontstaan of had vader suiker o.i.d. dan hoeft er helemaal geen familierelatie te bestaan.
Dat uw huisarts medeleven betuigd heeft vindt ik voor hem of haar spreken. Dat is normaal menselijk gedrag. Het is ook enorm rot wat uw moeder is overkomen, temeer daar juist haar grote angst lag. Maar dat is toch wel wat anders dan schuld bekennen. Uit uw verhaal blijkt zo op afstand niet duidelijk schuld. Ik ben het met Mathilde eens dat de tuchtrechter niet per definitie de schuld in de schoenen schuift van de huisarts. Waar ik het niet mee eens ben is, dat het zinloos is naar de tuchtrechter te gaan. Waar de tuchtraad naar kijkt is of uw huisarts met de informatie die zij of hij had anders had moeten beslissen. Dat is wel belangrijk voor u, want uw moeder kan wel overstappen naar een andere huisarts, maar als er geen verwijtbaar falen is, schiet uw moeder er niets mee op. Overigens zal elke cardioloog meerdere malen in zijn leven meemaken, dat hij of zij een patiënt gezond verklaart, die binnen een week dood op de grond ligt. Soms ligt de oorzaak van een infarct namelijk buiten het hart. Bedenk dat de laatste dokter altijd gelijk heeft. De dokter die het meest gelijk heeft is de pathoog-anatoom, die de obductie na overlijden doet, maar daar heeft geen enkele patiënt therapeutisch wat aan. De uitleg van de cardioloog is dus onnodig grievend.
Mijn advies is dat u contact opneemt met de huisarts om het hele verhaal nog eens door te spreken en dat als u er toch een nare smaak aan over houdt er toch mee naar de tuchtrechter stapt. En indien uw huisarts achteraf toch niets blijkt te verwijten valt zou het u zieren, dat verwijt dan wel te maken aan de desbetreffende cardioloog en dat ook te melden op dit forum.

Met vriendelijke groet,
E. Groen

san1985
Berichten: 3
Lid geworden op: 04 okt 2008 11:11

Re: Klacht indienen tegen de huisarts

Ongelezen bericht door san1985 » 12 okt 2008 13:30

Hartelijk bedankt voor je toelichting. Wel grappig dat je begint over die pijn op de borst. Ik heb toevallig net een programma gezien waarin aangegeven wordt dat vrouwen helemaal geen pijn op de borst hoeven te hebben. Daar werd ook een vrouw geinterviewd die dezelfde klachten had als mijn moeder. Zij had namelijk pijn op haar rug, en was erg benauwd en had last van d'r schouders, ze heeft alleen geen last gehad van dode vingers.

Het schijnt dat heel veel vrouwen verkeerd diagnostiseerd worden omdat ze geen kenmerkdende last hebben van hartklachten. Maar goed ik ben hierin wel een leek. Mijn moeder is overigens wel gelijk gedotterd en bleek een accute vernauwing te hebben die ook gelijk verholpen is. Daarnaast hebben zij een stent in gebracht.

Ik moet overigens wel aangegeven dat deze huisarts al eerder verkeerde diagnoses gesteld heeft. Ze is in het verleden ook mijn huisarts geweest. Ik had problemen met mijn menstruatie en wel ook net als mijn moeder met een kluitje het riet in gestuurd. Uiteindelijk ben ik bij een andere huisarts uit gekomen. Hier bleek dat helemaal niet dat ik problemen had met mijn menstuatie, na een lichamelijk onderzoek had ik een wondje en een chonische blaasontsteking. Het grootste probleem is denk ik dat deze huisarts niet luisterd naar de patient. Wij zijn allen geen mensen die om de dag bij de huisarts zitten. We vinden het dan ook ten zeerste vervelend dat er mee omgegaan wordt alsof dit wel het geval is. Wij willen ook niet ellelange procedures maar een mogelijkheid om aan te geven dat wij ontevreden zijn om haar manier van handelen. Los van het feit of dit wel of niet verantwoord is. Als ik ontevreden ben over mijn nieuwe bank kan ik dit toch ook ergens kwijt zonder dat ik dit moet procederen.

Henk25
Berichten: 227
Lid geworden op: 03 sep 2008 10:40

Re: Klacht indienen tegen de huisarts

Ongelezen bericht door Henk25 » 29 okt 2008 08:32

Je moet er echt wat mee doen San(ne?). Anders blijf je er mee rond lopen. Wat er gebeurd is met je moeder is niet niks.
Mijn moeder is huisvrouw en dat is volgens mij een van de redenen dat ze niet helemaal serieus is genomen door de huisarts in vergelijkbare omstandigheden als jouw moeder. De schade aan het hart is niet te repareren.

Henk25
Berichten: 227
Lid geworden op: 03 sep 2008 10:40

Re: Klacht indienen tegen de huisarts

Ongelezen bericht door Henk25 » 02 nov 2008 08:12

Een hartkwaal kan bij vrouwen andere klachten geven dan bij mannen. Het klassieke symptoom van een hartinfarct is bij mannen en vrouwen een beklemmende, drukkende pijn midden op de borst die kan uitstralen naar armen en kaken. Maar vrouwen kunnen ook heel andere verschijnselen hebben die veel vager zijn: plotselinge duizeligheid, hevige vermoeidheid, kortademigheid, of ernstige slaapproblemen (vaak in combinatie met een in korte tijd aanzienlijke afname van de conditie). Allemaal klachten die je ook aan andere oorzaken kunt toeschrijven. Dikwijls hebben vrouwen daarom niet in de gaten dat er iets mis is met hun hart. Maar ook veel artsen herkennen de typisch vrouwelijke symptomen niet en schatten deze nogal eens verkeerd in. Vrouwen hebben daardoor minder kans dan mannen op tijd de juiste behandeling te krijgen, en meer kans om te sterven. Van de Europese vrouwen overlijdt 42 procent binnen een jaar na een hartinfarct, van de mannen 24 procent.

Wanneer u last hebt van de genoemde klachten zónder dat daar een duidelijke verklaring voor is, zoals extreme stress, is het dus van levensbelang te laten nakijken of het misschien om het hart gaat.

Over de typisch vrouwelijke hartklachten staat nog niets in de brochures van de Hartstichting, maar de medewerkers van de Informatielijn zijn er goed van op de hoogte. Voor meer informatie kunt u dus het beste bellen met de Informatielijn van de Hartstichting: 0900-300 03 00. Ook kunt u uw vragen hierover mailen naar [email protected].

Dit is een link

elianne
Berichten: 144
Lid geworden op: 15 aug 2006 00:01

Re: Klacht indienen tegen de huisarts

Ongelezen bericht door elianne » 03 nov 2008 22:44

Ik denk dat je, zoals eerder aangegeven, eerst een gesprek aan moet gaan met de huisarts. Om heel eerlijk te zijn, al had je een verwijzing gehad dan was je moeder zeer waarschijnlijk binnen die twee weken tussen evt. doorverwijzing en het hartinfarct nog niet bij de cardioloog geweest en/of had je moeder nog geen onderzoeken gehad. Er was geen sprake van een acute situatie dus had je moeder geen voorrang gekregen. Ik begrijp dat jij daar wellicht anders over denkt maar ga niet gelijk af op wat de cardioloog heeft gezegd. Die kan makkelijk praten, de kans is groot dat hij/zij dit ook niet aan had kunnen zien komen. En vaak is een infarct ook niet te voorkomen.
Symptomen kunnen inderdaad vaag zijn. Ik heb nooit last gehad van pijn op mijn borst tijdens een infarct, ik had alleen last van mijn schouder en wat kortademig. Ik ben dan ook in eerste instantie in de wachtkamer van de EHBO gezet met de diagnose hyperventilatie :? Tot ik pijn in mijn keel kreeg, alsof ie werd dichtgeknepen, toen ging iedereen rennen. En inderdaad, achteraf had iedereen het zien aankomen maar heeft natuurlijk niemand iets gezegd :? Ja, ik was nog zo jong dan verwacht je niet dat het je hart is. Dat kreeg ik later te horen. Ik heb me gericht op mijn herstel, mijn behandelaars(en de huisarts van je moeder) hebben hier heus wel wat van geleerd.

Henk25
Berichten: 227
Lid geworden op: 03 sep 2008 10:40

Re: Klacht indienen tegen de huisarts

Ongelezen bericht door Henk25 » 13 nov 2008 07:58

De vraag van San1985 is waar een klacht ingediend kan worden niet of een klacht ingediend moet worden. En aannnemen dat het niet te voorkomen was geweest en dat de huisarts hier van geleerd heeft kan je niet zeggen Elianne want jij kent de huisarts niet en je weet ook niet welke cardioloog deze Mevrouw had gezien en hoe het verlopen zou zijn.

voor San1985

ayten
Berichten: 10
Lid geworden op: 22 jan 2009 21:05

Re: Klacht indienen tegen de huisarts

Ongelezen bericht door ayten » 22 jan 2009 21:30

het is natuurlijk een schrale troost na een ellendige ervaring of soms zelfs erger, maar een tegemoetkoming in de gemaakte kosten en/of geleden emotionele en materiële schade zou op zijn minst acceptabel zijn. mail voor meer info, dan kunnen we kijken wat we er eventueel mee kunnen doen.

heel veel sterkte
mvg

dhc
Berichten: 4591
Lid geworden op: 24 aug 2008 20:38

Re: Klacht indienen tegen de huisarts

Ongelezen bericht door dhc » 22 jan 2009 22:33

@ayten:

ga je in elk topic dezelfde onnozele reactie plaatsen?
Wat denk je te kunnen doen? Niets, lijkt me......

ayten
Berichten: 10
Lid geworden op: 22 jan 2009 21:05

Re: Klacht indienen tegen de huisarts

Ongelezen bericht door ayten » 22 jan 2009 22:38

als je het onnozel vind waarom ga je erop in dan? heb je niks beters te doen dan onnozele reacties te schrijven. er zijn mensen die dit wel interessant vinden en zeer zeker nodig (kunnen) hebben. hoe weet jij nou wat ik wel en/of niet kan. ga wat nuttigs doen zou ik zeggen.

fijne avond verder!!!

antonh
Berichten: 976
Lid geworden op: 05 apr 2006 16:33

Re: Klacht indienen tegen de huisarts

Ongelezen bericht door antonh » 22 jan 2009 22:54

@ayten,

dacht je nou echt dat geld altijd leed kan vergoeden?
Je hebt het overal over tegemoetkoming van gemaakte kosten en emotionele en materiële schade.
En waarom zouden wij jou mailen voor meer info
Heb je dus toch een eigen toko?

ayten
Berichten: 10
Lid geworden op: 22 jan 2009 21:05

Re: Klacht indienen tegen de huisarts

Ongelezen bericht door ayten » 22 jan 2009 23:01

dit slaat echt nergens op. niemand is verplicht om mij te mailen voor info en zeker zulke mensen niet. en nogmaals "ik heb geen eigen bedrijf. en ik raad aan om eerst goed te lezen voordat je iets gaat roepen zoals:
dacht je nou echt dat geld altijd leed kan vergoeden?


er staat duidelijk:
"het is natuurlijk een schrale troost na een ellendige ervaring of soms zelfs erger, maar....."

antonh
Berichten: 976
Lid geworden op: 05 apr 2006 16:33

Re: Klacht indienen tegen de huisarts

Ongelezen bericht door antonh » 22 jan 2009 23:07

@ayten,

je vraagt toch zelf om te mailen.
mail voor meer info, dan kunnen we kijken wat we er eventueel mee kunnen doen.
En wat zou jij dan kunnen doen?

ayten
Berichten: 10
Lid geworden op: 22 jan 2009 21:05

Re: Klacht indienen tegen de huisarts

Ongelezen bericht door ayten » 22 jan 2009 23:16

staat er ergens dat het verplicht is. wat ik kan doen vertel ik de mensen die het echt nodig hebben/vinden. ik probeer in ieder geval mensen te helpen die het willen. wat doe jij behalve kinderachtige reachties plaatsen, als je het niet nodig hebt, niet interessant, onzin, onnodig vind ga dan wat anders doen en laat mij met rust.

dit is ook de laatste reactie wat je van mij zult krijgen, ik kan mijn tijd beter besteden.

dhc
Berichten: 4591
Lid geworden op: 24 aug 2008 20:38

Re: Klacht indienen tegen de huisarts

Ongelezen bericht door dhc » 22 jan 2009 23:21

@ayten:
Geplaatst op 22 Jan 2009 22:38 door ayten


--------------------------------------------------------------------------------

als je het onnozel vind waarom ga je erop in dan? heb je niks beters te doen dan onnozele reacties te schrijven. er zijn mensen die dit wel interessant vinden en zeer zeker nodig (kunnen) hebben. hoe weet jij nou wat ik wel en/of niet kan. ga wat nuttigs doen zou ik zeggen.

fijne avond verder!!!
In de twee uurtjes dat je al actief bent op dit forum heb je je niet echt onderscheiden door nuttige reacties! Het simpelweg herhalen van loze kreten in 5 topics én het plaatsen van een nieuw topic met die zelfde reactie, getuigt niet echt van een bepaald niveau.
En met de opmerking dat ik wat nuttigs moet doen, zak je wat mij betreft al door het ijs. Tevens bepaal jij niet of mensen je bijdrages interessant moeten vinden, en ben ik de enige die bepaalt hoe ik reageer!
Ik zou zeggen, ga lekker Turkse thee zetten, op je kleedje en áf!

sor
Berichten: 1
Lid geworden op: 17 mar 2010 16:41

Re: Klacht indienen tegen de huisarts

Ongelezen bericht door sor » 17 mar 2010 16:49

beste san,
het is niet echt wat je zoekt, maar wel een site waar je je waardering over je huisarts kwijt kunt, en je (negatieve) ervaring met haar. Je vult de naam van je huisarts in en de plaatsnaam en dan klik je op zijn/haar naam.

http://www.zorgkaartnederland.nl/zorgverlener/

dhc
Berichten: 4591
Lid geworden op: 24 aug 2008 20:38

Re: Klacht indienen tegen de huisarts

Ongelezen bericht door dhc » 17 mar 2010 21:55

TS is helaas niet meer actief.......

cmeijl
Berichten: 1
Lid geworden op: 24 jan 2011 19:09

Re: Klacht indienen tegen de huisarts

Ongelezen bericht door cmeijl » 24 jan 2011 19:18

Naar aanleiding van het telefoongesprek met mijn huisarts op vrijdagmiddag 21 januari 2011, wil ik een klacht indienen.
Omdat ik al drie dagen last had van oorpijn, heb ik vrijdagmiddag, om 12.45u naar huisarts van Hapert gebeld. Nadat ik tot twee keer toe, zeker tien minuten in de wacht heb gestaan, kreeg ik eindelijk (een niet al te vriendelijke) dokter van Hapert aan de telefoon. Ik heb aan hem mijn verhaal gedaan. In het verleden heb ik al vaker een oorontsteking gehad, dus ik weet hoe dit voelt. Dokter van Hapert had maandag pas tijd voor een consult. Ik weigerde dit, omdat ik niet met die oorpijn het weekend in wilde gaan. “Heb je er soms in zitten wroeten?” Was een opmerking van hem. Ik heb hem gezegd dat dat niet het geval was. Hij adviseerde mijn om na 13.45u terug te bellen, en een afspraak te maken met een assistente. Hij had namelijk echt geen tijd meer, en een assistente kon volgens hem ook in mijn oor kijken om te zien wat er aan de hand was, en mij daarna verder helpen. Erg raar dat ze dat een assistente laten doen.
Om 13.50u deed ik mijn eerste poging om te bellen. Weer werd ik tien minuten in de wacht gezet. Ik heb mijn telefoon uitgedrukt, omdat ik aan het werk was en niet al te lang kon bellen. Rond 14.20u en 14.50u heb ik nogmaals gebeld, helaas weer zonder resultaat. Rond 15.30u kreeg ik eindelijk een assistente aan de telefoon. Ik heb haar verteld dat ik al eerder contact had gehad met dokter van Hapert, en n.a.v. dat gesprek, met haar een afspraak wilde maken voor mij oor. Dit ging volgens haar niet. Ik zei dat dokter van Hapert mij dit zo had verteld. Nadat ze hierover overlegd had met de dokter, kwam ze terug aan de telefoon, en zei dat ik toch echt op consult moest bij dokter van Hapert. Ook zei ze “maar mevrouw, waarom heeft u niet rond 13.45u terug gebeld, zoals u met de dokter heeft afgesproken?” Toen ik haar wilde uitleggen dat ik dat geprobeerd had maar ik elke keer in de wacht werd gezet, onderbrak ze mij, en zei ze dat ze echt geen zin had in een discussie, en dat ik om 16.00u kon langskomen als ik wilde. Dat haalde ik niet, ik was nog aan het werk. Dan moest ik volgens haar maar proberen of ik een huisarts kon vinden in de buurt van mij werk, en anders moest ik het weekend maar met pijnstillers zien door te komen. Na nog even over en weer gesproken te hebben, mocht ik toch voor 17.00u langskomen, en dan zou ze kijken wat ze nog voor mij kon doen.

Op deze manier hoefde het voor mij eigenlijk niet meer. Ik vind het niet normaal hoe er bij deze huisartenpraktijk met mensen wordt omgegaan. Ik snap dat het ooit druk is, maar je hebt wel met mensen te maken. Uiteindelijk ben ik naar mijn oude huisarts in Leende gegaan, en die heeft voor mij Sofradex oordruppels voor oorontsteking voorgeschreven. Gelukkig werd ik daar wel normaal behandeld.

Corinne van Meijl

Gesloten