Effectenlease AEGON SprintPlan: Finish?

Hier kan je discussiëren over de onderwerpen rondom spaarbeleg / sprintplan.
ClaimConcept
Berichten: 1370
Lid geworden op: 22 mei 2012 10:45
Contacteer:

Effectenlease AEGON SprintPlan: Finish?

Ongelezen bericht door ClaimConcept » 06 nov 2018 10:40

Dit is het vervolg op het topic AEGON SprintPlan, The Saga Continues
ClaimConcept schreef:
06 mei 2015 15:19
Beland je hier via Twitter of Facebook, dan kom je standaard terecht op de oudste berichten. De jongste bijdrage vind je dan op de laatste pagina onderaan.

AOW-privéPlan, BonusPlan, FiscaalvooordeelPlan, GarantiePlusPlan, KapitaalPlan, KoersPlan, KoopsomPlan, MixPlan, PremieSpaarPlan, RendementsPlan, SprintPlan, ToekomstPlan, VermogensPlan, VliegwielPlan : Plannen, Plannen en nog eens Plannen...

Plannen, wie heeft ze niet? Maar dan in de vorm van concrete doelen: studie, woning, verbouwing, pensioen. Doelen waar u ooit misschien niet eens over nadacht. Totdat die ene adviseur langskomt en uw ontwakende verlangen om naar een doel toe te werken vorm krijgt. Laat nou net die adviseur, binnen een woud aan (fiscale) regels, ook een fantastische oplossing hebben om dat doel te kunnen bereiken! Uw al dan niet latente behoeftes worden omgezet in een Plan.

Plannen met een door de overheid opgelegde lange looptijd van minimaal 15 jaar voor een belastingvrije spaarpot. En dan is daar de adviseur van Spaarbeleg - 100% dochter van AEGON - met het unieke SprintPlan:
Spaar als de beste met Spaarbeleg!

De feiten over Spaarbeleg, de spaarspecialist. De voordelen op een rijtje:
- In 5 jaar een hoog rendement
- U profiteert van een belastingvrije uitkering
- Ingebouwde zekerheid
- De beleggingsexperts van AEGON beheren het Spaarbeleg Garantiefonds

(...) U kunt ook contact opnemen met een van de vele adviseurs waarmee Spaarbeleg samenwerkt. Zij geven u een vrijblijvend en deskundig advies.


Bel (0.0) .. .. ..

Spaar als de beste met Spaarbeleg.
En ja hoor, na 5 jaar ... niets, nada, niente, noppes, nothing. Geen hoog rendement, geen (belastingvrije) uitkering, geen kapitaalsopbouw, inleg weg, garantie tot de voordeur, de beleggingsexperts van en vooral voor AEGON.

Rien ne va plus, het geld is niet meer van u.

Gedeelde smart is halve smart, dus u sluit zich aan bij lotgenoten. Vooral bij Stichting GESP en de Vereniging Consument & Geldzaken (VCG), die inmiddels 10-15 jaar lang collectieve procedures hebben gevoerd. Wist u veel dat het een kansloze missie is/was/werd?
ClaimConcept schreef:
30 okt 2018 11:42
Inmiddels is het vonnis van 16 oktober 2018 gepubliceerd, waarin het verzoek tot herroeping van eerdere vonnissen van hof Amsterdam over de collectieve actie van Vereniging Consument en Geldzaken tegen Aegon over SprintPlan wordt afgewezen:

ECLI:NL:GHAMS:2018:3776

Hoe nu verder? Er loopt nog een hoger beroep bij gerechtshof Den Haag over de in eerste aanleg afgewezen collectieve procedure van Platform Aandelenlease PAL met ConsumentenClaim, maar ook die geef ik weinig kans van slagen. Individueel wel.

Achter de schermen heeft afgelopen jaar een enkeling geld terug gekregen. Gedupeerden van Aegon's SprintPlan kunnen zich dus niet meer achter VCG verschuilen, maar zullen nu echt zelf in actie moeten komen om hun claim niet voor eeuwig te laten stranden.

ClaimConcept
Berichten: 1370
Lid geworden op: 22 mei 2012 10:45
Contacteer:

Re: Effectenlease AEGON SprintPlan: Finish?

Ongelezen bericht door ClaimConcept » 20 nov 2018 15:39

ClaimConcept schreef:
06 nov 2018 10:40
Dit is het vervolg op het topic AEGON SprintPlan, The Saga Continues

Inmiddels is het vonnis van 16 oktober 2018 gepubliceerd, waarin het verzoek tot herroeping van eerdere vonnissen van hof Amsterdam over de collectieve actie van Vereniging Consument en Geldzaken tegen Aegon over SprintPlan wordt afgewezen: ECLI:NL:GHAMS:2018:3776
"19 november 2018, Vereniging Consument & Geldzaken/Sprintplanclaim" schreef:
Brief ontvangen over vonnis Sprintplan ?

Medio november hebben wij alle bij ons geregistreerde Sprintplan-gedupeerden per brief geïnformeerd over het vonnis in de herroepingsprocedure over de misleiding door AEGON met het Sprintplan.

Uiteraard konden wij in de brief niet volledig ingaan op alle details van de zaak en de mogelijkheden die thans nog resteren. Wij adviseren alle, aangesloten Sprintplan-gedupeerden de komende editie van ons leden(kwartaal)blad ''FC/ de Financiele Consument'' af te wachten. Dit blad zal op of omstreeks 20 december a.s. aan onze leden worden verzonden.
Bron: Juridische ledenservice Zoetermeer

Lady1234
Berichten: 5003
Lid geworden op: 02 nov 2017 16:04

Re: Effectenlease AEGON SprintPlan: Finish?

Ongelezen bericht door Lady1234 » 20 nov 2018 15:43

Is drie topics niet een beetje overdreven?


Plaats reactie