LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Sprintplan

Hier kan je discussiëren over de onderwerpen rondom spaarbeleg / sprintplan.
bananacreek
Berichten: 42
Lid geworden op: 29 apr 2005 15:50

Sprintplan

Ongelezen bericht door bananacreek »

Het volgende staat ook nog vermeld op de Spaarbeleg site:

SprintPlan
Wat is het SprintPlan?

Het SprintPlan is een effectenleaseproduct dat is verkocht van december 1997 tot en met september 2002. Het is inmiddels niet meer mogelijk dit product bij Spaarbeleg af te sluiten.

Waar kan ik terecht met mijn vragen over SprintPlan?

Via internet bankieren bij Spaarbeleg, kan de waarde van het SprintPlan worden ingezien. Toegang tot internet bankieren kan gratis worden aangevraagd bij Spaarbeleg door te klikken op Toegang aanvragen

Bellen kan natuurlijk ook: (030) 602 52 50 (Spaarbeleg is bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur).


Men spreekt nog wel over sprintplan bij Spaarbeleg maar met een zeer zuur gezicht

Op de rest van de site probeert men met dezelfde onschuldige grijns vele nieuwe klanten aan te trekken, die waarschijnlijk straks het geld moeten opbrengen om de strintplan slachtoffers schadeloos te stellen?

sven01
Berichten: 1
Lid geworden op: 28 mei 2006 15:22

Re: Sprintplan

Ongelezen bericht door sven01 »

Mijn sprintplan is vorig jaar rond deze tijd beeindigd.
het resultaat was uiteraard Euro 0,00

Mijn vraag is nu of ik hier alsnog iets tegen kan doen.

Wat zijn de mogelijkheden, en kan ik er uberhaupt nog iets aan doen,omdat het alweer een jaar geleden is dat het is beeindigd??

hopende op een antwoord.

groet,

s.de haan

cornelia88
Berichten: 105
Lid geworden op: 07 jun 2005 23:02

Re: Sprintplan

Ongelezen bericht door cornelia88 »


bananacreek
Berichten: 42
Lid geworden op: 29 apr 2005 15:50

Re: Sprintplan

Ongelezen bericht door bananacreek »

Mijn mening:

Uzelf zo spoedig aanmelden bij één van de verenigingen of stichtingen die opkomen voor Sprintplan-Slachtoffers, en tevens via hun websites een voorbeeld ophalen voor een goede stuitingsbrief welke u zo spoedig mogelijk aan Spaarbeleg moet verzenden ( AANGETEKEND)

De bovengenoemde z.g. STUITINGSBRIEF is zeer belangrijk (naar mijn mening) om eventuele verjaring van uw rechten tegen te gaan.

Als dat niet lukt, probeer met anderen van dit forum contact op te nemen die u dan wellicht een voorbeeld van een juiste stuitingsbrief per email zouden kunnen sturen. Maar houd u wel degelijk rekening met het belang van zo'n stuitingsbrief !

En geef niet op. Sluit u aan bij een goede vereniging of stichting naar uw eigen keus en welkom bij de jacht op Spaarbeleg/Aegon. Het jachtseizoen blijft altijd open.

singsing
Berichten: 263
Lid geworden op: 02 feb 2005 18:39

Re: Sprintplan

Ongelezen bericht door singsing »

De leasecontracten van Dexia zijn ongeldig omdat de bank niet over de juiste vergunning beschikt. Gedupeerde beleggers kunnen ingelegd geld terugkrijgen van aanbieder Dexia. Ze zijn de aanbieder bovendien geen geld meer schuldig.

Dat concludeert een landelijke werkgroep van in leasezaken gespecialiseerde rechters in een advies aan alle andere rechters in Nederland. Dat is een leidraad voor zesduizend lopende leaseprocedures. Het Financiëele Dagblad beschikt over dit advies en maakt daarvan melding in de krant.

Overtreding
De werkgroep vindt, in tegenstelling tot minister van Financien Zalm en Dexia, dat de leaseconstructie onder de Wet op het Consumentenkredeit valt (Wck). Dexia heeft daarom de Wck geschonden. Ook heeft Dexia de zorgplicht en de informatieverplichtingen niet nageleefd. Vooral de schending van Wck kan gevolgen hebben. Daardoor zijn zijn alle aandelenleasecontracten die Dexia voor 12 april 2003, de dag waarop Dexia een Wck-vergunning van de Autoriteit Financiële Markten kreeg, ongeldig.

Duisenberg-regeling ontploft
Dat betekent volgens Het Financieele Dagblad dat er een bom ligt onder de Duisenberg-regeling. Dat is een overeenkomt met de stichtingen Leaseverlies, Eegalease, Consumentenbond en Vereniging van Effectenbezitters. Klanten zouden volgens die regeling een derde van de restschuld moeten betalen aan Dexia en hun ingelegde gelden kwijt zijn.

Geld terug
De werkgroep geeft de ontevreden aandeleneleasebelggers op meer punten gelijk met hun klachten over de overeenkomsten. Maar van misleiding is geen sprake zeggen rechters. Op basis van deze informatie concluderen ontevreden aandelenleasebeleggers en hun advocaaten dat doorprecederen meer oplevert dan schikken. Dat kan betekenen dat de klanten geen restschuld moeten betalen en Dexia inleg moet terug betalen aan de klanten.
Dexia wil het Wck-punt tot bij de Hoge Raad uitvechten.

Bron: Zibb.nl

Bananacreek, dit is nu het echte begin van het einde, een overwinning voor personen die beginnen waar anderen stoppen, bij ons noemen wij die "strijders", strijders die het opnemen voor 109.923 aan de kant toekijkende mede-gedupeerden!

WAAR BLIJFT NEDERLAND?? DEXIA & AEGON WANKELEN, Figuren lopen te flierenfluiten met ons ingelegde gelden waar overigens nix voor is aangekocht nog steeds vrij rond, zelfs Streppel kreeg een lintje, belachelijk! :?: :?:

bananacreek
Berichten: 42
Lid geworden op: 29 apr 2005 15:50

Re: Sprintplan

Ongelezen bericht door bananacreek »

dit is nu het echte begin van het einde, een overwinning voor personen die beginnen waar anderen stoppen, bij ons noemen wij die "strijders", strijders die het opnemen voor 109.923 aan de kant toekijkende mede-gedupeerden!

Juist, ja, waar zijn ze? Nog geen jachtvergunning? Lieve Mensen op de zijlijn, uw jachtvergunning is een STUITINGSBRIEF gericht en aangetekend verstuurd aan Spaarbeleg. De BUIT? UW HARDVERDIENDE GELD TERUG !
Aansluiten en zegevieren, maar een paar jaartjes geduld, en de tijd vliegt.
Dat kan betekenen dat de klanten geen restschuld moeten betalen en Dexia inleg moet terug betalen aan de klanten.
Zo komt Spaarbeleg/Aegon er straks ook aan de beurt.
Dexia wil het Wck-punt tot bij de Hoge Raad uitvechten.
Zo zal dat ook gaan bij Spaarbeleg, uitrekken en maar hopen dat er een flink aantal gedupeerden op één of andere manier bezwijken.Hoe die gedupeerden zullen gaan bezwijken? Dat intereseert Spaarbeleg geen donder (om maar netjes te blijven). Of ze nou de moed opgeven of doodvallen, dat is voor Spaarbeleg/Aegon hetzelfde.

Mijn advies voor deze oorlogsslachtoffers: Sla de haken in Spaarbeleg en blijf de lijn strak houden zodat ze geen kant uit kunnen ! Vasthouden die handel ! Stuitingsbrieven insturen, ik heb er wel vier verstuurd, en ze zijn onpasselijk van mij bij Spaarbeleg en naar mijn mening nog niet ziek gnoeg. Aan alle zijlijners: Probeert u zich in te denken hoe sterk we komen te staan als we met meer dan honderdduizend op de middenstip bovenop Spaarbeleg/Aegon-Dexia staan?

In zulk een geval schrikkken de "boeven" in Den Haag zich ook een blanke aap, maar evenals de rechterlijke macht in dat koude kikkerland gaat dan wellicht nadenken..

Oh ja, er komen niet zo lang van nu weer tweede kamer verkiezingen daar in Nederland zoals ik dat op de internet kranten lees?
Ben benieuwd wat die politieke partijen gaan doen betreffende hun open standpunt aangaande de onderhavige Sprintplan en Dexia problemen?

Tweehonderduizend stemmers is toch wel noemenswaardig. Nog niet eens alle Dexia klanten daarbij gerekend. Of gaan bepaalde politieke partijen weer veel beloven en daarna aanvallen van amnesia krijgen? Deixia slachtoffers en Sprintplan slachtoffers verenigt u en dan zijn we nog sterker.
een landelijke werkgroep van in leasezaken gespecialiseerde rechters
Kijk, inderdaad, er zijn nu toch een aantal leden van de Rechterlijke Macht die zich iets meer voorover buigen en dat schijnt goed te gaan, dank u, daarbij aannemende dat deze bevindingen later door de rechtbanken goed zullen worden bestudeerd alvorens tot volgende uitspraken te komen.

SINGSING, dank voor de research en het daaruitkomende onderwerp, en langzaam maar zeker komt Spaarbeleg/Aegon evenals Dexia toch netjes in het zogenaamde sprintplan/aandelenlease-drijfzand, en ze staan daar nu tot de knieën in, en laat ze maar gestadig zinken. Hoe meer mensen zich aanmelden bij dit forum, stichting en/of vereniging, hoe sneller spaarbeleg/aegon/dexia onder dat gewicht zullen zinken. Geld moeten we zien, geen schikking op de zijlijn, maar al het ingelegde geld+ wettelijke rente+ schadevergoeding ( want ik neem aan dat velen van u (zoals ik) slapeloze nachten hebben gehad?)

Tot die mensen van spaarbeleg die regelmatig dit forum scannen: U heeft een kleine kans om het drijfzand te ontkomen: LOPEN EN BLIJVEN LOPEN EN ZEKER NIET OMKIJKEN, WANT ALS U OMKIJKT VERANDERT U IN EEN ZOUTPILAAR, NEE, NEE, IK BEDOEL EEN BEVROREN ZALMPILAAR ! !

riaboersma
Berichten: 1
Lid geworden op: 17 aug 2006 17:43

Re: Sprintplan

Ongelezen bericht door riaboersma »

hallo

mijn vriend is ook genaaid door sprinplan van de aegon en we proberen nu ons geld terug te krijgen maar zoals ik dit allemaal lees word dat nog een helse strijdt
en wat ik ook doe of probeer op te zoeken ik krijg nergens antwoord op de vraag hoe vecht ik dit aan
kunnen julie me meer vertellen?

dankjulie wel

ria

Piet
Berichten: 4389
Lid geworden op: 02 jul 2003 21:20

Re: Sprintplan

Ongelezen bericht door Piet »

Hallo Ria,

Kijk eens op de website van de stichting Platform Aandelen Lease :
www.platformaandelenlease.nl en stuur een e-mail naar [email protected]

Er zijn voldoende (betaalbare) mogelijkheden om je verloren geld van het Sprintplan van Spaarbeleg (Aegon) terug te vorderen.

Er zijn al diverse gunstige uitspraken geweest waarbij de gedupeerde zijn geld heeft teruggekregen.
Spaarbeleg heeft nog geen rechtszaak gewonnen.
Alle uitspraken kun je vinden op onze website.

Groeten,
Piet

Chima
Berichten: 215
Lid geworden op: 08 jun 2005 11:11

Re: Sprintplan

Ongelezen bericht door Chima »

Ria,

Kijk eens op www.sprintplanclaim.nl.

Is van de stichting Consument en Geldzaken en zijn al jaren bezig met hun rechtzaak tegen Aegon.
Ze hebben inmiddels al heel veel lotgenoten als lid mogen ontvangen.

Gesloten