LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Vochtige vloer

Hier kan je jouw vragen over het Testpanel kwijt.
Silk
Berichten: 1
Lid geworden op: 09 feb 2009 21:49

Vochtige vloer

Ongelezen bericht door Silk »

Dag radar,

Wij hebben vocht onder de vloer. In de meterkast groeien schimmels. De vloer is zo verrot dat we deze zomer beton gaan storten.
Wij werden door vrienden ingeseind dat jullie mensen zoeken met vocht onder de vloer.

Silk

joop kl.
Berichten: 1
Lid geworden op: 09 feb 2009 23:43

Re: Vochtige vloer

Ongelezen bericht door joop kl. »

Vanaf 1 jaar dat wij in onze nieuw gebouwde woning woonden was de hele woning zèèr vochtig de matras anderhalf jaar oud al helemaal verspocht(verrot). Toen ik onder de houten vloeren keek was het net een sterrenhemel, allemaal vochtdruppels onder tegen de vloeren en balken. Dat vocht kon alleen maar optrekken uit de zandbodem van de kruipruimte en dat heb ik toen afgedekt plasticfolie en na 2 mnd. was het droog onder de vloeren èn in huis. Dat was in1974 en in 1979 hebben wij de muren laten isoleren en ook gelijk alle ventilatieopeningen dicht laten spuiten, er zit nog èèn beluchting van 10 bij 10 cm. door de kelder naar buiten en een ontluchting van 7 bij 20 cm.naar het dak , sindsdien stuift het bijna in de kruipruimte en ook geen zwam of rot in de houten vloeren en balken, ècht waar.Gegroet Joop.Kl.

Ravensbergen
Berichten: 1
Lid geworden op: 10 feb 2009 18:46

Re: Vochtige vloer

Ongelezen bericht door Ravensbergen »

Wij hebben in onze wijk allemaal last van vocht onder de vloer. Wat is er aan te doen? Hoe komen we er aan en hoe komen we er vanaf? J.J.

arna olgers
Berichten: 1
Lid geworden op: 10 feb 2009 18:58

Re: Vochtige vloer

Ongelezen bericht door arna olgers »

geacht testpanel,

in distel- en vogeldorp te amsterdam hebben alle woningen te maken met vocht onder de vloer. er is geen sprake van een kruipruimte doch van een houten vloer op een betonnen plaat. de helft van de woningen zijn verkocht aan particulieren de ander helft is huur en in het bezit van de woningbouwvereniging die tevens verkoper is. de vloeren in de huurwoningen worden op last van bouw en woningtoezicht waterdicht gemaakt. de kopers willen dt via een rechtszaak afdwingen bij de verkopende partij.
hierbij is van belang dat we als eigenaars de juiste methode willen, dit is door de vereniging van eigenaars nog niet uitgezocht.

Gesloten