[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • planb4you.eu
Pagina 1 van 8

planb4you.eu

Geplaatst: 27 nov 2013 12:48
door Nelis01
planb4you.eu vraag..

hun Matrix plan lijkt wel pyriamide - klopt dit?

http://www.ponzitracker.com/main/2013/4 ... d-and.html

Re: planb4you.eu

Geplaatst: 27 nov 2013 16:18
door bobcat
Ze zijn in elk geval niet geregistreerd bij de AFM, ze lopen dus de kans door de AFM op de vingers te worden getikt. Net zoals in Mei Trade4profit ten onder is gegaan met vele slachtoffers.

Begrijp niet dat er mensen in deze onzin geloven...

edit, mijn bericht is door TROS RADAR gewijzigd wegens ongefundeerder uitspraak;

hierbij de onderbouwing dat Trade4profit door de AFM is gesloten;elk bedrijf wat met geld handelt is AFMvergunningplichtig.

http://www.afm.nl/en/nieuws/2013/juni/l ... rofit.aspx

Re: planb4you.eu

Geplaatst: 28 nov 2013 17:04
door Nelis01
Hi Bobcat - we hebben ingelogd - je kan voor 40 euro witte blokjes kopen..
en mensen ook weer hetzelfde laten verkopen...

leuk product - zeer spannend - een vliegtuigspel c.q ketting brief..

wel volle zaaltjes met oude bekenden uit een bepaald circuit..

Re: planb4you.eu

Geplaatst: 28 nov 2013 21:30
door Prolix
WAT DOEN WE?
We verkopen leuke producten met grote korting.

HOE IS HET ONTSTAAN?
Na jaren MLM ervaring heb ik de hiaten eruit gehaald en een uniek concept gecreeerd.

HOE DOEN WE HET?
We doen niet wat de traditionele marketingbedrijven doen, bij ons hoeft u niet te verkopen en geen mensen aan te werven, u klikt 10 maal per dag op banners op uw persoonijke PlanB4You site
Ze verkopen dus "leuke producten" maar niemand die ze kan kopen. Heel apart.
En wat dat bannerklikken te maken heeft met MLM weet ook nog niemand. Ik zal het er maar op houden dat het een (arche)typisch Belgisch plan is. Meestal verdien je per bannerklik, en dat bedrag zal rond de € 0,0001 liggen. Jawel! 0,01 eurocent! Dus na 100 keer klikken ( en vaak moet je de site ook nog een bepaalde tijd openhouden ) heb je al 1 hele eurocent verdiend. En dan maar hopen dat er ook echt wordt uitbetaald.

Re: planb4you.eu

Geplaatst: 28 nov 2013 23:19
door bobcat
Heb inmiddels begrepen dat er al meetings zijn in het zuiden des lands.
Het doet me sterk denken aan Zeekrewards, waar je advertenties moest plaatsen. Dit is ook vroegtijdig aan zijn einde gekomen, dit keer door de SEC USA wegens Ponzischeme.

Enfin, er is genoeg te doen op dit gebied.

Voor de liefhebbers, leef je uit, totdat het kaartenhuis instort.
Ik stel hier de feiten vast, wat een ieder ermee doet bepaalt men zelf.

Bob

Re: planb4you.eu

Geplaatst: 18 dec 2013 13:00
door trebla1964
Het matrix systeem is een binair systeem, of dit een piramide vorm? Who Knows! het is een wiskundig systeem. Je bedoeld natuurlijk een piramide systeem waarbij de bovenste leden betaald worden uit de bijkomende leden. Ten eerste is dit verboden en ten tweede zou ik je uitnodigen om eens een bijeenkomst te bezoeken om al je vragen aan de bedenker en oprichter te stellen.

#planb4you heeft geen AFM vergunning nodig omdat planb4you geen investeringsmaatschappij is. Je moet wel je huiswerk doen als je hier iets schrijft.

De " leuke producten" kun je wel kopen maar hiervoor moet je wel lid zijn van planb4you. Ik heb in ieder geval wel mijn scheermesjes en douchegel ontvangen en dat zelfs zonder verzendkosten te betalen.

Hoe leuk en slim kun je dit bedenken?
- 40,- euro inleg.
- iedere dag 5 minuten werk om op 10 banners te klikken.
- 25 dagen later 50,- euro ontvangen.
- 10,- euro winst.

Re: planb4you.eu

Geplaatst: 18 dec 2013 13:31
door Maypole
Het is inderdaad geen piramidespel. Dit is, net als Banners Broker, een ponzi schema.
Mensen worden niet betaald met opbrengsten van de kliks, maar uit de inleg van nieuwe leden.

Denk er zelf maar over na. Welk bedrijf betaalt er nou geld voor een paar zombies die klikken omdat ze daar geld voor krijgen? Je krijgt dan helemaal geen kwalitatief goede bezoekers op je site.

Re: planb4you.eu

Geplaatst: 18 dec 2013 17:01
door Prolix
Sterker nog Maypole.. Met mijn beperkte technologische kennis heb ik voor mijn wederhelft ( die helemaal weg was van dat geklik op banners ) twee bots gemaakt. Dat scheelde nogal wat klikwerk. Maar de mails werden "te snel" behandeld en daarom kreeg ze haar tientje niet. Blijkbaar was een week al te snel voor bedenker van zulks vreschelijk gedoe. Heb wel ontzettend gelachen...

Re: planb4you.eu

Geplaatst: 18 dec 2013 18:54
door trebla1964
#planb4you is ook geen ponzi. Het geld om leden uit te betalen komt voort uit de winst die wordt behaald uit de verkoop van producten uit de webshop van PlanB4you. Het is namelijk zo dat 25% van je verdiensten uit het klik blokje besteed moeten worden aan aankopen in de webshop van planb4you.
De 2e opbrengst komt voort uit de opbrengsten van advertenties in de linker en rechter kolom te zien zijn op de website van PlanB4you.
Ik weet niet hoever jullie kennis reikt in de wereld van reclame en marketing maar ik stel voor dat jullie eens moeten googelen op de term RTB (Real Time Bidding).
Planb4you is een heel doordacht en goed systeem. Overigens is de bedenker en oprichter van planb4you met naam en bedrijfsgegevens te vinden op de website. Websites als Profit Clicking, Add Hit xpress en noem ze maar op zijn mijns inziens niet te vertrouwen of weet iemand waar deze bedrijven gevestigd zijn?

Re: planb4you.eu

Geplaatst: 18 dec 2013 21:35
door Prolix
trebla1964 schreef:#planb4you is ook geen ponzi....
LOL, of zoals mijn buurman ( een Duitser ) altijd zegt "Hoffnungsloss"

Ok, p4u is geen ponzi, maar een scam.. Zo beter trebla?

Re: planb4you.eu

Geplaatst: 18 dec 2013 22:17
door Maypole
trebla1964 schreef:#planb4you is ook geen ponzi.
Dat is het wel. Het is ontzettend simpel. Alle deelnemers moeten eerst zelf geld betalen om geld te krijgen. Vervolgens wordt er geen product of dienst verkocht. Je zegt het zelf al, je hoeft alleen maar op banners te klikken. Vervolgens denk jij dat er blijkbaar iemand is die jou daar voor wilt betalen.

Dit is een ponzi schema in zijn meest pure vorm.

Vervolgens kom je nog even onderstrepen dat het om foute business gaat door concurrenten zwart te maken. Goed bezig!

Re: planb4you.eu

Geplaatst: 06 jan 2014 09:50
door 2 broers
Helaas hebben wij vorig jaar al ons spaargeld ingelegd in Trade4Profit. 10.000 euro en de ander 5.000 . Het zou al uitbetaald zijn in mei 2013. We worden aan het lijntje gehouden en hebben nog geen stuiver terug! Echt erg!

Re: planb4you.eu

Geplaatst: 12 jan 2014 17:34
door polo1953
Ik zou Maypole willen verzoeken om eerst eens onderzoek te doen, in plaats van ongefundeerde kritiek te leveren. #planb4you is geen piramide en ook geen ponzi. Er worden namelijk wel degelijk producten verkocht, van verzorgingsproducten tot laptops van goede merken (o.a. Apple). Ook de reguliere overige producten zijn merkartikelen. Daarnaast komen hun inkomsten uit advertenties, die op de site worden geplaatst. Op dit moment is #planb4you al in 35 landen actief. Van het inleggeld van slechts 40 euro worden o.a. de producten ingekocht en al de winst gaat naar de leden. Zo simpel is dat. Het klikken wordt beloond, omdat dan zeker wordt gekeken om de producten en advertenties te promoten of te verkopen. En alles wordt aangeboden met hoge kortingen, omdat er geen detailhandel meer tussen zit.
Kritiek mag, maar weet dan tenminste waar je het over hebt. Daarnaast is het een normale BV, inschrijfnummer KvK en al te vinden op de site, inclusief adres gegevens.

Re: planb4you.eu

Geplaatst: 17 jan 2014 15:08
door bokkel
Tja inderdaad, maar dan wel vanwege je eigen uitspraken. je bent een archetypische MLM-volger. Moet je zelf weten. Over een tijdje ben je je centjes kwijt en ben je je daar bewust van. Dan horen we je niet meer. En tot die tijd blijf jij allerlei rare dingen zeggen. Je kunt geen enkel bewijs aanvoeren. Alle "MLM-bedijfjes" die je hier voorbij hebt zien komen vallen allemaal onder de Ponzi-Scam-sprookjes. Nergens is een hard bewijs voor, en als je vindt van wel dan zien we dat bewijs hier graag voorbij komen. Bewijs, dus geen "van horen zeggen" en "op die site staat" . Gewoon normaal onomstotelijk bewijs dat het èn legaal is en functioneert. Piramide- en Sneeuwbal-spelletjes, we blijven ervoor waarschuwen.

Re: planb4you.eu

Geplaatst: 17 jan 2014 15:37
door kuklos
polo1953 schreef:Gezien de reacties en het daarbij behorende niveau van de antwoorden zegt dat genoeg. :D
Een forum is om te discussiëren en dat doe je op basis van argumenten. Tja...
Frappant dat juist JIJ dat zegt. Je hebt hier nu twee berichten geplaatst en daarin enkel gesteld dat anderen het niet snappen, maar je hebt nog niets weerlegd. Dus, waar blijven jouw argumenten?

Re: planb4you.eu

Geplaatst: 19 jan 2014 11:47
door polo1953
Ok, bewijzen dan? PlanB4you is een BV (in België heet dat een bvba), dus gewoon controleerbaar door het deponeren van jaarstukken. Het bedrijf is te bezoeken en heeft gewoon een adres. Ponzi kenmerkt zich doordat anderen betaald wordt door de nieuwe inschrijvingen en men moet dan leden werven. De inschrijfkosten van PlanB worden gebruikt voor de aankoop van producten en je hoeft bij PlanB geen leden te werven om toch geld te verdienen. Wel leden werven wordt beloond met een passief inkomen, maar is niet perse noodzakelijk. Daarnaast werkt PlanB4you met winstdeling op basis van de verkopen en advertenties. Daarnaast is het geen MLM, maar een op internet opererend netwerk marketing bedrijf. Veel mensen uit PlanB zijn al keurig uitbetaald en het bedrijf kan ook niet kapot, omdat er nooit meer wordt betaald, dan er verdiend is. Deelname kosten slechts 40 euro, dan ben je gewoon lid van een inkooporganisatie. Meer bewijzen lijken mij niet nodig.

Re: planb4you.eu

Geplaatst: 19 jan 2014 11:50
door dhc
Uhh...een schimmig verhaal dumpen is nog steeds geen bewijs...
Virtueel geld rondpompen is nog steeds niks verdienen, gewoon oplichterij dus.

Re: planb4you.eu

Geplaatst: 19 jan 2014 11:54
door polo1953
Winstdeling uit de verkoop van echte producten is geen virtueel geld. Is de aankoop bij de Hema ook virtueel? Er worden zeer veel producten gekocht en die worden keurig bij de mensen afgeleverd. Die mensen betalen met echt geld, dus hoezo virtueel? Daarnaast heeft het bedrijf een niet goed, meer geld terug garantie. Doe 25 dagen mee en maak van 40 euro 50 euro. Hoe moeilijk kan het zijn. Dan kun je ermee stoppen en heb je 50 euro verdiend, een tientje winst in 25 dagen. Ook virtueel? Wordt gewoon op je bankrekening gestort, niets meer en niets minder.

Re: planb4you.eu

Geplaatst: 19 jan 2014 11:57
door polo1953
Kijk eens naar de uitleg bij de filmpjes op You Tube, misschien wordt het dan duidelijk. Kan in het Nederland, Engels en Spaans. Op dit moment is dit bedrijf al in 35 landen actief. Gewoon een eerlijk bedrijf, dat aan winstdeling doet. Geen MLM.

Re: planb4you.eu

Geplaatst: 19 jan 2014 15:20
door kuklos
polo1953 schreef:Ok, bewijzen dan? PlanB4you is een BV (in België heet dat een bvba), dus gewoon controleerbaar door het deponeren van jaarstukken. Het bedrijf is te bezoeken en heeft gewoon een adres.
Wat bewijst dit? Niets.
polo1953 schreef: Ponzi kenmerkt zich doordat anderen betaald wordt door de nieuwe inschrijvingen en men moet dan leden werven.
Nee, dat is een pirmadispel. Een Ponzi scheme is heel nadrukkelijk bedoeld voor beleggingen etc. En trouwens, het bedrijf van Madoff had ook gewoon een adres en werd gecontroleerd en goedgekeurd door de controlerende accountant.
polo1953 schreef:De inschrijfkosten van PlanB worden gebruikt voor de aankoop van producten en je hoeft bij PlanB geen leden te werven om toch geld te verdienen. Wel leden werven wordt beloond met een passief inkomen, maar is niet perse noodzakelijk. Daarnaast werkt PlanB4you met winstdeling op basis van de verkopen en advertenties. Daarnaast is het geen MLM, maar een op internet opererend netwerk marketing bedrijf.
Gewoon een mlm dus.
polo1953 schreef:Veel mensen uit PlanB zijn al keurig uitbetaald en het bedrijf kan ook niet kapot, omdat er nooit meer wordt betaald, dan er verdiend is. Deelname kosten slechts 40 euro, dan ben je gewoon lid van een inkooporganisatie. Meer bewijzen lijken mij niet nodig.
Bedrijf kan niet kapot. Dat durf je met droge ogen te zeggen? Elk bedrijf kan kapot.
Leg nu eens wat er dan niet klopte aan wat anderen hier hebben geschreven.