LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] ACN -Rotterdam

Vragen of opmerkingen over mulit level marketing kan je hier kwijt.
J.Jong
Berichten: 1
Lid geworden op: 20 dec 2013 10:36

ACN -Rotterdam

Ongelezen bericht door J.Jong » 20 dec 2013 11:31

ACN Rotterdam,

ACN heeft mij kapot gemaakt.
Ik ben via een vriend van me in aanraking gekomen met ACN er werden geld bergen beloofd.
Heb mijn Spullen in huis laten oversluiten op ACN. dit leverden mijn inderdaad (Wat) korting op.
Heb nog nooit een stuiver gezien van ze. en overal naartoe geweest wat er werd verwacht.

Mensen alsjeblieft doe het NIET !!
Ik ga niet meer met de gene om die met er heeft voor gesteld.( NOOOOOIT MEER )
het zit namelijk zo de enige reden dat ze willen dat er anderen bijkomen is omdat de gene die jou heeft voor gesteld een ( Heeeeel klein ) beetje van ze ingel van 500 terug verdiend en als dit eenmaal is gebeurd vliegen ze.
want hun weten in die tijd ook dat dat hele ACN stinkt.

Elk persoon die hier aan mee doet verliest !!
P.S
Voor de mensen die denken dat er een Hoofdkantoor in Amsterdam zit. het is alleen het logo.
Kantoor is op receptie na helemaaaaaal leeg.

Prolix
Berichten: 625
Lid geworden op: 27 sep 2013 23:57

Re: ACN -Rotterdam

Ongelezen bericht door Prolix » 20 dec 2013 14:10

Wel bijzonder. ACN-Rotterdam heeft een kantoor in Amsterdam. Ach, alles is logisch in de MLM..

Knows
Berichten: 1
Lid geworden op: 30 dec 2013 14:09

Re: ACN -Rotterdam

Ongelezen bericht door Knows » 30 dec 2013 15:01

Haha,..inderdaad alles is logisch voor ze. Ik zie vooral laagopgeleide jongeren zonder baanperspectief en (zonder waardevolle) diploma's gladde praatjes voor ACN houden. Ik vermoedde al dat er iets van een piramidecontructie was. Eerst geld inleggen en dan wachten tot je het een keer hebt terugverdiend..en ondertussen mag je mooi dag en nacht voor ze mensen zoeken. Wel een hele slimme/goedkope manier van het bedrijf hahahaha.
Het is een beetje sneu dat deze jongeren allemaal doen alsof zelf al miljonair zijn en dat anderen proberen te laten geloven. Ze praten allemaal in de toekomstige tijd en jaren later praten ze nog steeds in de toekomst. Kreten op facebook als "business naar een hoger niveau, productie omhoog, bankrekening gaat stijgen, leuke dingen willen kopen en doen gaat stijgen. Wees anders en maak opofferingen om te halen wat je wilt halen. Let's do this! Wil jij zelf die verandering?? Lets talk together I will explain". Of "Hele goede training gehad hier in duitsland van de meest top top topproducerende mensen van EUROpa en wereld. One question!! Waar sta jij over 5 jaar? En kan je met je huidige situatie al je doelen en dromen realiseren? Stel jezelf de vraag!!
Dit soort kreten moeten anderen dan overhalen. Beetje ongeloofwaardig. Ze zoeken ook vooral mensen die een beetje makkelijk te beinvloeden zijn of onderaan de lader staan zoals ex-gedetineerden, afgekeurde militairen, allochtonen, laaggeschoolden, analfabeten. Een pak aan, mooie schoenen en klaar is kees!

Ik vroeg me nog wel af of ACN een formele werkgever is (je weet wel met pensioen, en afdrachten en formele contracten enzo)? Of is het bedoeld als bijbaan? Of zijn dit mensen die in een uitkering zitten en dit erbij doen?

RobAalders8
Berichten: 1
Lid geworden op: 24 feb 2014 11:43

Re: ACN -Rotterdam

Ongelezen bericht door RobAalders8 » 24 feb 2014 11:56

Ik kan me voorstellen dat je teleurgesteld wordt omdat je voor iets heb betaald. Het ligt aan jezelf en daarom besteed ACN zoveel tijd en energie aan het fenomeen persoonlijke motivatie. Er worden geen gouden bergen beloofd, sterker nog er word hard werken en doorzetten verteld. De mate van het succes van je introductie is bepaald door diegene die je de mogelijkheid heeft geboden en jezelf (weer motivatie). ACN bied veel ondersteuning en vertelt uitdrukkelijk dat het ook een mogelijkheid is om naast je huidige baan te doen of als een zakcentje extra per maand. Mensen verdienen geld door hard te werken en veel in anderen te investeren. De sprekers zijn jonge mensen, die je normaal geen tweede blik gunt, en ze zijn netjes gekleed, spreken goed en hebben wat bereikt door de zaken goed voor elkaar te krijgen. Ik vind dat de organisatie achter deze mensen wel deugt en ook reële kansen bied.

Ik ben er ook aan begonnen en heb eerlijk gezegd niet veel er aan gedaan, en ben dus in mijzelf teleurgesteld.

Maypole
Berichten: 92
Lid geworden op: 08 mar 2011 12:32

Re: ACN -Rotterdam

Ongelezen bericht door Maypole » 24 feb 2014 12:45

Typisch hoe MLM bedrijven er toch steeds weer in slagen om mensen te laten geloven dat het aan hen zelf ligt als ze gefaald hebben.

Het feit dat men bij voorbaat al kansloos is, ongeacht of men er keihard voor werkt of niet, wordt door MLM mensen steevast niet begrepen.
Elk MLM bedrijf heeft namelijk hetzelfde probleem, namelijk dat er veel te veel vertegenwoordigers zijn (wet van vraag en aanbod, marktverzadiging, enzovoorts.) Elk MLM bedrijf blijft maar rekruteren, ook al is er helemaal niet voldoende vraag naar datgene wat de vertegenwoordiger zou verkopen.

Het ligt dus niet aan jouzelf, maar aan het MLM bedrijf. Zij hadden jou in de eerste plaats al niet moeten laten mee doen want er is helemaal geen vraag naar nog meer vertegenwoordigers.

Dat is ook de voornaamste reden dat ACN eigenlijk een verkapt piramidespel is. Ze leven voornamelijk van het geld dat mensen zoals jij kwijt zijn geraakt door wel in te stappen en vervolgens te denken dat het aan henzelf ligt dat ze niks verdienen.

kuklos
Berichten: 5202
Lid geworden op: 24 aug 2004 11:06

Re: ACN -Rotterdam

Ongelezen bericht door kuklos » 24 feb 2014 13:52

RobAalders8 schreef:Het ligt aan jezelf
............
Er worden geen gouden bergen beloofd, sterker nog er word hard werken en doorzetten verteld.
We hebben deze discussie vaker gehad, niet met jou, maar wel op het forum.
Ten eerste was jij er niet bij toen TS op de meeting was en weet jij niet wat hem verteld is. Ten tweede kom ook jij weer aanzetten met wat ik noem "de boterzachte garantie". Die houdt dat je wordt verteld dat als je niet hard werkt je niet slaagt, maar als je wel hard werkt er geen garanties worden geboden. En ook dat daarnaast vaak nog wordt gezegd dat iedereen die niet slaagde het gewoon niet genoeg wilde.

Jammer dat ook nu weer dit beeld bevestigd wordt.

bokkel
Berichten: 424
Lid geworden op: 29 dec 2013 20:14

Re: ACN -Rotterdam

Ongelezen bericht door bokkel » 24 feb 2014 19:28

waarom zijn het altijd weer de taaltokkies die proberen over te komen als supersuccesvol en alsof ze de waarheid in pacht hebben...Kansloos gewoon.

trail46
Berichten: 1076
Lid geworden op: 17 jul 2012 10:51

Re: ACN -Rotterdam

Ongelezen bericht door trail46 » 10 apr 2014 20:16

sorushyamai schreef: -Iedereen moet afgerond naar boven 500 euro betalen om geld te kunnen verdienen binnen het concept
-Voordat je in aanmerking komt om geld te verdienen moet je de positie van ETT behalen. Dit komt erop neer dat jij die 500 euro betaald moet hebben, je 2 mensen moet hebben aangeworven die dit ook hebben gedaan en jullie moeten allemaal minimaal 3 klanten hebben gemaakt. In totaal zijn er 10 klanten gemaakt maar is er nog niemand betaald, behalve acn dan
.
-Je krijgt alleen een bonus over klanten die worden gemaakt door nieuwe mensen die je team joinen die 500 euro investeren. Klanten die worden geworven door bestaande agents worden niet uitgekeerd.
-Je krijgt maximaal betaald over een x aantal vertegenwoordigers die je team joinen
-Het maakt geen verschil of een nieuwe vertegenwoordiger die je team joint 3 klanten maakt of 20, de bonus blijft hetzelfde. Er is dus geen motivatie voor het maken van veel klanten, maar motivatie voor het aanwerven van veel vertegenwoordigers.
-Je krijgt alleen een bonus voor nieuwe vertegenwoordigers die je team joinen als er ook meerdere zijn. Er is een staffel(bijv. 2,4,6,9,12,14)
Goed hé van acn. Je moet eerst €500.- tikken om mee te doen, daarna moet je er nog 3 zo gek krijgen dat te doen, die moeten dan eerst weer 3 klanten (500 euro) werven en vervolgens heeft alleen acn geld verdiend en gaat de rest ( volgens jou 95% ) de boot in en verliezen hun inzet! De winkans bij het holland casino is nog groter.Maar, het moet gezegd. De oprichters achter acn zijn de echte slimme vogels en de rest is (goed opbrengend ) vogelvoer.

joinen ? stopwoordje gevonden?

Sebasjo
Berichten: 2
Lid geworden op: 01 mei 2012 20:08

Re: ACN -Rotterdam

Ongelezen bericht door Sebasjo » 26 apr 2014 15:00

Het is droevig om te lezen dat er zoveel mensen benadeeld worden door de oplichters in Rotterdam. Echter: Alleen hard werken - ook binnen ACN - word beloond. Integriteit, hard werken en de juiste dingen doen zal resultaat opleveren. Mocht je nog binnen de 14 dagen zitten? Annuleer als je het tóch niet gaat halen! Ik zeg: Beter meer klanten en minder vertegenwoordigers binnenhalen met een goed geweten, dan meer vertegenwoordigers met minder of zonder klanten. ACN kun je doen met een schoon geweten, maar dat is wel een veel langere weg.

Maypole
Berichten: 92
Lid geworden op: 08 mar 2011 12:32

Re: ACN -Rotterdam

Ongelezen bericht door Maypole » 26 apr 2014 15:48

Sebasjo schreef:Het is droevig om te lezen dat er zoveel mensen benadeeld worden door de oplichters in Rotterdam. Echter: Alleen hard werken - ook binnen ACN - word beloond. Integriteit, hard werken en de juiste dingen doen zal resultaat opleveren. Mocht je nog binnen de 14 dagen zitten? Annuleer als je het tóch niet gaat halen! Ik zeg: Beter meer klanten en minder vertegenwoordigers binnenhalen met een goed geweten, dan meer vertegenwoordigers met minder of zonder klanten. ACN kun je doen met een schoon geweten, maar dat is wel een veel langere weg.
Nee, hard werken wordt niet beloond bij ACN (of elke andere MLM). Het is een mathematische zekerheid van 98% of groter dat je zal falen als je mee doet aan ACN. Onder andere vanwege de oneindige concurrentie die er is. Er zijn veel te veel vertegenwoordigers. Er is helemaal geen vraag naar zo veel vertegenwoordigers. Per definitie ga je dus een markt bedienen die helemaal niet bestaat als je instapt in een MLM concept zoals ACN. Daar is helemaal niet tegen op te werken.

Als je hard wilt werken voor je geld, dan zou je wel frietenbakker bij een fastfood restaurant, vuilnisman of ander beroep kiezen waar je gegarandeerd betaald krijgt voor de uren die je werkt, in plaats van proberen zo veel mogelijk andere mensen van hun geld af te troggelen zodat jij een kleine kans hebt om je inleg in het MLM systeem terug te verdienen.

Je kan daarom niet aan MLM mee doen met een schoon geweten. Je gaat namelijk mensen benadelen door ze ook mee te laten doen in de piramide, waardoor ze geld verliezen.

Als je denkt dat je een schoon geweten hebt maar toch bewust aan MLM doet dan ben je onwetend. Zalig zijn de onwetenden, zeggen ze wel eens.

Frank007
Berichten: 7
Lid geworden op: 02 mei 2014 13:21

Re: ACN -Rotterdam

Ongelezen bericht door Frank007 » 02 mei 2014 13:47

Daar ben ik het niet helemaal mee eens.. NU omschrijf je alsof het een werkelijke hel is.. Dat terwijl er nu 80.000 mensen uit de zorg een omscholing moeten krijgen, denk je nou zelf dat er echter voor deze mensen werkelijk banen voor het rapen staan als ze eenmaal zo ver zijn? Dit is meer een tijdelijke executie.

Hoe je het ook bekijkt wereldwijd is er een grote groei met de werkwijze die er nu gehanteerd wordt bij dit soort bedrijven. Iedereen kan en mag het doen, het is niet zo dat je een bepaalde eis nodig hebt qua studie of ervaring om het te mogen doen. Jij bepaald jou succes hierin.. Alleen de meeste falen hierin omdat ze er geen kaas van gegeten hebben dus doen ze maar wat. Lukt het niet stoppen de meeste mensen. het wilt niet per definitie zo te zijn dat dit soort bedrijven slecht zijn maar meer over de dwang wat je op jezelf legt.

Dat sommige ACN vertegenwoordigers het niet goed kunnen uitleggen heeft te maken weer om dat iedereen het kan en mag doen.. Want een licentie wat je koopt voor 480 euro is veel geld maar een ieder die er wel aan kan komen, dus mensen proberen het ook. Lukt het niet kunnen ze altijd nog aangeven ik heb het geprobeerd. Want zeggen dat je belazerd wordt omdat je dat betaald aan een bedrijf die er alleen maar aan verdiend is erg kort door de bocht.. Onze hele maatschappij is zo krom als je het op die manier wilt bekijken.

De tijd waarin we leven gaat sneller en sneller, het is ook een tijd van zien en gezien worden.. De jeugd wordt er vol mee gegooid FB,TWITTER, INSTAGRAM en zoveel meer!!! Wereldwijd zien hoe het gras groener is bij de buren, is gewoon een doorn in het oog voor ons nieuwe generatie.. Wat doe je er tegen, een studie laten volgen en vervolgens een salaris tegenaan gooien van 2500 bruto? Wat tegenwoordig voor een 18-25 jarige bijna niet het geval is? Puur een worst voor houden, want kom op.. Mensen willen steeds meer en worden ook steeds wijzer..

Technologie zal banen doen verdwijnen wij worden alsnog bewogen om studies te volgen maar voor wat precies? Dit is niet per direct dat ik alle studies afbrand maar gewoon een groot deel daarvan. Want wereldwijde concurrentie is nu ook opgang dus waarom iemand hier iemand in dienst nemen als ik het voor VEEL goedkoper kan doen in het buitenland?

ACN is de enige bedrijf in netwerkmarketing waarbij je kan verdienen ongelimiteerd in mijn ogen..

WAAROM?

essentiële diensten die men dagelijks gebruikt... Niet alleen en NL maar in 23 landen (KOMEN MEER LANDEN BIJ), dus de vertegenwoordigers hebben de mogelijkheid om in het buitenland klanten te maken vervolgens verdiend men in Nederland erover.. Over de marges daar heb ik het niet over want dat is ontzettend laag maar door de aantallen kan het oplopen, maar welk bedrijf geeft deze mogelijkheid? Niet in loondienst puur op prestaties verdienen en dat in een x aantal landen..

(Ik heb mijn passie gevonden in KLEDING en ben geen vertegenwoordiger voor het geval dat..)

Maypole
Berichten: 92
Lid geworden op: 08 mar 2011 12:32

Re: ACN -Rotterdam

Ongelezen bericht door Maypole » 02 mei 2014 14:32

Frank007 schreef:Daar ben ik het niet helemaal mee eens.. NU omschrijf je alsof het een werkelijke hel is.. Dat terwijl er nu 80.000 mensen uit de zorg een omscholing moeten krijgen, denk je nou zelf dat er echter voor deze mensen werkelijk banen voor het rapen staan als ze eenmaal zo ver zijn? Dit is meer een tijdelijke executie.
..en dus moet men maar een kleine 500 piek neerleggen voor ACN?? Enig verband met het onderwerp dat hier besproken wordt lijkt te ontbreken, tenzij je werkelijk wilt beweren dat men geld moet betalen aan ACN als ze werkloos zijn.
Hoe je het ook bekijkt wereldwijd is er een grote groei met de werkwijze die er nu gehanteerd wordt bij dit soort bedrijven.
Toch verdient er wereldwijd nog bijna niemand geld mee deze werkwijze. Het is nog niet eens in hele procenten uit te drukken als je het percentage van mensen dat actief is in de MLM en daar ook een fatsoenlijke boterham aan overhoudt, wilt benoemen.
het wilt niet per definitie zo te zijn dat dit soort bedrijven slecht zijn maar meer over de dwang wat je op jezelf legt.
Dit soort bedrijven zijn per definitie wél slecht want ze verdienen niet aan de verkoop van producten en/of diensten, maar ze verdienen aan het inleggeld van mensen die toch al zouden falen.
Technologie zal banen doen verdwijnen wij worden alsnog bewogen om studies te volgen maar voor wat precies? Dit is niet per direct dat ik alle studies afbrand maar gewoon een groot deel daarvan. Want wereldwijde concurrentie is nu ook opgang dus waarom iemand hier iemand in dienst nemen als ik het voor VEEL goedkoper kan doen in het buitenland?
Wil je nu suggereren dat men maar niet moet studeren en aan MLM moet gaan doen?
ACN is de enige bedrijf in netwerkmarketing waarbij je kan verdienen ongelimiteerd in mijn ogen..

WAAROM?

essentiële diensten die men dagelijks gebruikt... Niet alleen en NL maar in 23 landen (KOMEN MEER LANDEN BIJ), dus de vertegenwoordigers hebben de mogelijkheid om in het buitenland klanten te maken vervolgens verdiend men in Nederland erover.. Over de marges daar heb ik het niet over want dat is ontzettend laag maar door de aantallen kan het oplopen, maar welk bedrijf geeft deze mogelijkheid? Niet in loondienst puur op prestaties verdienen en dat in een x aantal landen..
Ongetwijfeld zijn het diensten die men dagelijks gebruikt, maar dat wil niet zeggen dat er maar honderdduizenden mensen die diensten moeten aanbieden. Iedereen eet ook elke dag brood. Zou iedereen daarom maar bakker moeten worden?
(Ik heb mijn passie gevonden in KLEDING en ben geen vertegenwoordiger voor het geval dat..)
Dat geloof ik niet. Waarom kom je je anders druk maken in dit topic als je een voorstander van ACN bent, denkt dat je er ongelimiteerd aan kan verdienen maar je er niet aan mee doet?

kuklos
Berichten: 5202
Lid geworden op: 24 aug 2004 11:06

Re: ACN -Rotterdam

Ongelezen bericht door kuklos » 02 mei 2014 15:09

Frank007 schreef:Hoe je het ook bekijkt wereldwijd is er een grote groei met de werkwijze die er nu gehanteerd wordt bij dit soort bedrijven.
Cijfers met onderbouwing graag. Hebben we het over het aantal mensen wat dit doet, een groei in de omzet gerealiseerd door mlm? En is die groei dan groter dan de inflatie of de economische groei?

Frank007
Berichten: 7
Lid geworden op: 02 mei 2014 13:21

Re: ACN -Rotterdam

Ongelezen bericht door Frank007 » 02 mei 2014 15:18

1.Je kan nu wel alleen maar een nadeel naar voorhalen, maar ACN gratis maken of geheel netwerkmarketing gratis maken zou het alleen maar verloederen dus waarom zouden ze? Puur een stukje marktbescherming lijkt mij. Want het traditionele bedrijfsleven alleen maar pluspunten toch :)

2. Hoe kom je hier nou weer bij? Er is genoeg documentatie te vinden dat dit ontzettend hard aan het groeien is en dat er degelijk wel geld in wordt verdiend. Dus als je dit wilt versterken met cijfers graag!

3.Xoom energy is een eigen energie label van ACN dit wordt nu nog alleen maar geleverd in Amerika en komt snel richting Europa toe. Dus het niet verdienen lijkt me stug op diensten... Want ik heb nog nadrukkelijk gevraagd hoe zit het als ik iemand inschrijft wat verdien ik hierover? Bedrag was zero!! Mits deze persoon klanten maakt, dus je bent gedwongen om andere te helpen om klanten te maken. Het bedrijf ACN zal zeker hier een deel aan verdienen daar ben ik met je eens maar om te zeggen dat het slecht is? Want ik kan ook talloze topmannen noemen uit onze maatschappij die het nog mooier voor je kunnen neerzetten.

4.Zeker niet, want jij bent een persoon die duidelijk aangeeft dat je dit niet zal doen en dat is jou mening hierover. Maar om het hier zo af te schilderen? Was het werkelijk zo slecht dan was het bij de wet verboden en zat het 12/13 jaar niet in Nederland [/quote]
ACN is de enige bedrijf in netwerkmarketing waarbij je kan verdienen ongelimiteerd in mijn ogen..

5.Wereldwijd maakt deze aantallen enorm klein en wie weet zal ACN ook nog eens brood aanbieden. Ze bieden tegenwoordig een gewichtsbeheersing systeem dus heb even geduld EN HEEEEL misschien wel eens kleding (NOT) haha

6. Omdat wij op elkaar lijken, beide niet voor gekozen maar houden van een praatje zo nu en dan. Anders zou je hier ook niet zitten neem ik aan.

Maypole
Berichten: 92
Lid geworden op: 08 mar 2011 12:32

Re: ACN -Rotterdam

Ongelezen bericht door Maypole » 02 mei 2014 15:57

Frank007 schreef:1.Je kan nu wel alleen maar een nadeel naar voorhalen, maar ACN gratis maken of geheel netwerkmarketing gratis maken zou het alleen maar verloederen dus waarom zouden ze? Puur een stukje marktbescherming lijkt mij. Want het traditionele bedrijfsleven alleen maar pluspunten toch :)
Ten eerste is 500 euro geen drempel. Zie ook de link in mijn eerdere bericht in dit topic. Ten tweede zei je in jouw eerste bericht dat iedereen kan beginnen, en nu beschouw je het opeens als een barrière. Een discussie werkt beter als je vast blijft houden aan je standpunten en niet telkens switcht van mening. Laten we voor het gemak aannemen dat we het er over eens zijn dat iedereen ergens wel 500 euro heeft liggen of des noods kan lenen uit zijn/haar omgeving.

ACN doet niet aan marktbescherming. ACN is op een oneindig durende missie om zo veel mogelijk vertegenwoordigers te rekruteren. Dat maakt dat het systeem ontworpen is om mensen te laten falen. Ik val een beetje in herhaling, maar dat is blijkbaar nodig. Er is helemaal geen markt voor zo veel vertegenwoordigers.

2. Hoe kom je hier nou weer bij? Er is genoeg documentatie te vinden dat dit ontzettend hard aan het groeien is en dat er degelijk wel geld in wordt verdiend. Dus als je dit wilt versterken met cijfers graag!
Is op zich algemeen bekend, maar reken zelf maar na. Rechts op deze pagina staan wat feitjes. 31 miljard omzet gerealiseerd door 16 miljoen mensen. Dat is een bruto omzet van ongeveer 2000 euro per jaar per persoon. Ik neem aan dat jij ook weet dat er een paar duizend mensen zijn die vele miljoenen verdienen in MLM. Voor een gemiddeld persoon ligt de omzet dus nog veel lager dan 2000 euro per jaar. Trek van het overgebleven bedrag nog je kosten af (bijvoorbeeld de 500 euro entreekosten, reiskosten, inkoop, enzovoorts) en er blijft vrijwel niets over.

Sterker nog, bijna iedereen maakt verlies.

Die cijfers zie je ook hier terug:
http://www.mlm-thetruth.com/research/ml ... ing-stats/
Herbalife doet het daar het best. Daar houdt 0,58% van de actieve vertegenwoordigers er meer aan over dan dat het ze kost. Oftewel, slechts 1 op de 200 mensen houdt er geld aan over.
3.Xoom energy is een eigen energie label van ACN dit wordt nu nog alleen maar geleverd in Amerika en komt snel richting Europa toe. Dus het niet verdienen lijkt me stug op diensten... Want ik heb nog nadrukkelijk gevraagd hoe zit het als ik iemand inschrijft wat verdien ik hierover? Bedrag was zero!! Mits deze persoon klanten maakt, dus je bent gedwongen om andere te helpen om klanten te maken.
(nadruk toegevoegd)
Dat is een mooie manier om te zeggen dat je parasitair bent op de prestaties van iemand anders. Jij verdient als iemand anders omzet maakt. Dit is overigens inherent aan het MLM systeem. Bij elk MLM bedrijf ben je een parasiet op de omzet van iemand anders.
4.Zeker niet, want jij bent een persoon die duidelijk aangeeft dat je dit niet zal doen en dat is jou mening hierover. Maar om het hier zo af te schilderen? Was het werkelijk zo slecht dan was het bij de wet verboden en zat het 12/13 jaar niet in Nederland
Roken is ook slecht. Roken is ook niet verboden. Het is iedereen ook toegestaan om zijn/haar eigen bedrijf te beginnen, bijvoorbeeld een kapperszaak. Dat wilt niet zeggen dat iedereen ook maar een kapperszaak zou moeten beginnen en dat ze daar ook daadwerkelijk geld mee gaan verdienen.

Het is niet zo dat alles wat legaal is ook per definitie goed is.

kuklos
Berichten: 5202
Lid geworden op: 24 aug 2004 11:06

Re: ACN -Rotterdam

Ongelezen bericht door kuklos » 02 mei 2014 18:14

@Frank007, mijn vraag staat nog open. Als jij beweert dat er groei is, laat maar zien. Met inachtneming van mijn vragen uiteraard.

brokkel
Berichten: 316
Lid geworden op: 10 mar 2011 13:11

Re: ACN -Rotterdam

Ongelezen bericht door brokkel » 02 mei 2014 18:59

Even voor de liefhebbers van cijfertjes.
Als eerste WFDSA :
http://www.wfdsa.org/files/pdf/global-s ... y_2012.pdf
Wereldwijd een groei, dat klopt maar dit soort bedrijven groeien juist altijd tegen de stroom in. Ook is de groei voornamelijk in opkomende markten. En dan nog heb je het feit dat er nog altijd de marktwerking zorgt voor beperkingen. En dit zijn dan nog de "eerlijke" bedrijven waarbij de cijfers nou niet echt heel goed zijn, daarnaast heb je nog de echte oplichters maar die geven zeker geen cijfers.

Dan mobiele abonnementen:
http://www.telecomvergelijker.nl/nieuws ... rktaandeel
KPN, Vodafone en T-Mobile hebben onder hun eigen naam samen al een marktaandeel van 75%, de rest van de circa 50 MVNO's (en ja, ACN is er daar 1 van) verdelen de andere 25%. Tele2 heeft 7% en dan heb je nog alle andere merken van de bovengenoemde, denk aan hollandsnieuwe, telfort, Simyo en Lyca-mobiel. ACN hangt ergens onderaan van het lijstje. Niet echt heel veel belovend, zeker als je bedenkt dat ze toch al een behoorlijke tijd bezig zijn om marktaandeel te winnen. En het lijkt niet echt te lukken (alhoewel ik wel begrijp waarom).

Nu nog wat andere punten aanhalen:
Niet alleen en NL maar in 23 landen (KOMEN MEER LANDEN BIJ), dus de vertegenwoordigers hebben de mogelijkheid om in het buitenland klanten te maken vervolgens verdiend men in Nederland erover.
En andere mensen uit het buitenland kunnen klanten werven in Nederland. Het mes snijdt in dit geval aan 2 kanten en reken maar dat er meer proberen om ook Nederlanders te strikken dan dat het jou lukt om buitenlanders te strikken.
Want het traditionele bedrijfsleven alleen maar pluspunten toch
Noem mij dan eens 1 nadeel aan het traditionele bedrijfsleven (dat absoluut niet geldt voor MLM)?
2. Hoe kom je hier nou weer bij? Er is genoeg documentatie te vinden dat dit ontzettend hard aan het groeien is en dat er degelijk wel geld in wordt verdiend. Dus als je dit wilt versterken met cijfers graag!
Omgekeerde bewijslast, maar goed hierop is al geantwoord. Een groei van 5% is niet echt heel veel, zeker niet als je beseft dat de totale omzet niet eens zo spectaculair is, Shell doet meer alleen en zo zijn er nog enkele 100en bedrijven die meer omzetten (met aanzienlijk minder mensen).
Want ik heb nog nadrukkelijk gevraagd hoe zit het als ik iemand inschrijft wat verdien ik hierover? Bedrag was zero!! Mits deze persoon klanten maakt
Dus dan verdient alleen ACN eraan, waarom? Waarom zou jij niet al een beloning krijgen als je iemand inschrijft? Die persoon moet toch gewoon zijn/haar inschrijfgeld betalen. Dus ACN heeft zijn winst al en die rekent erop dat het merendeel faalt, wat dus ook duidelijk gebeurt.
ACN is de enige bedrijf in netwerkmarketing waarbij je kan verdienen ongelimiteerd in mijn ogen..
Dat claimt elke MLM en geen kan het waar maken, ook ACN niet.
5.Wereldwijd maakt deze aantallen enorm klein en wie weet zal ACN ook nog eens brood aanbieden. Ze bieden tegenwoordig een gewichtsbeheersing systeem dus heb even geduld EN HEEEEL misschien wel eens kleding (NOT) haha
Ach ja, waarom niet. Tenslotte hoef je nergens verstand van te hebben. Als je een telefoon-abonnement kan verkopen weet je tenslotte ook alles over dieet en gewichtsbeheersing (en kleding), toch? Of is dat uiteindelijk toch de reden waarom uiteindelijk 99,9% faalt (waarvan 97% binnen een jaar).

En nog 1 puntje uit een oudere post:
Over de marges daar heb ik het niet over want dat is ontzettend laag maar door de aantallen kan het oplopen, maar welk bedrijf geeft deze mogelijkheid?
Nou, elk bedrijf dat een bonus-regeling heeft voor zijn sales-team en dat zijn er meer dan je denkt. En het grote voordeel. Je hebt ook nog een maandelijks vast loon waardoor je in ieder geval nog een beetje zekerheid hebt.
Laatst gewijzigd door brokkel op 03 mei 2014 07:50, 1 keer totaal gewijzigd.

encore
Berichten: 1103
Lid geworden op: 16 mar 2014 10:23

Re: ACN -Rotterdam

Ongelezen bericht door encore » 03 mei 2014 00:32

Zeg! Nu maaien jullie al het groene gras voor de voeten van Frank007 weg! Die kan nu weer niets nuttigs zeggen en alleen wat tegensputteren. MLM is toch zo geweldig! Vooral als je tot de top behoort. Gratis geld, het wordt je dan gegeven door sukkels en randdebielen en ze zijn tevreden te stellen met beloftes en mooie plaatjes. En als je dan ook nog eens een filmpje van een glimmende bolide op Joeptjoep zet en er bij zegt dat ze die ook eventueel misschien zouden kunnen kopen, als ze voldoen aan een aantal voorwaardes en een aantal onbereikbare doelen halen èn Alfred E. Neumann heten, dan zijn ze HELEMAAL blij en om....En de geschiedenis van Ponzi is een verhaaltje dat "tegenstanders" gewoon op internet hebben gezet....het is gewoon niet waar, allemaal leugens en Amerika heeft nooit een zwarte president gehad en de voornaam van Botha was echt niet Pik. Leugens leugens leugens...MLM roels! :mrgreen:

Frank007
Berichten: 7
Lid geworden op: 02 mei 2014 13:21

Re: ACN -Rotterdam

Ongelezen bericht door Frank007 » 03 mei 2014 01:07

Ik lees het verhaaltje door wat jullie argumenten zijn en ik vind dat jullie degelijk wel een punt hebben, maar dan direct MLM afschilderen is weer zo typisch, klagen kunnen we namelijk allemaal wel maar een oplossing bedenken ho maar. Heb je zelf aan MLM gedaan dat je zo negatief erover bent :D

Om anders even een idee te geven waarom ik er zo over denk is het volgende:
[Commerciële links verwijderd door de Moderator]
Laatst gewijzigd door Radar op 03 mei 2014 13:30, 2 keer totaal gewijzigd.
Reden: Commerciële links verwijderd

brokkel
Berichten: 316
Lid geworden op: 10 mar 2011 13:11

Re: ACN -Rotterdam

Ongelezen bericht door brokkel » 03 mei 2014 07:46

Om anders even een idee te geven waarom ik er zo over denk is het volgende:

[Commerciële links verwijderd door de Moderator]
Of te wel 2 mensen zo die goed zijn in MLM dat ze vooral boeken verkopen over hoe je succesvol wordt in MLM. Want ze zijn zo begaan met je dat ze vooral willen dat je hun bijna gratis seminars moet komen volgen.

Nog zo'n verdien-model binnen de MLM, verdienen aan boeken, training-programma's, seminars, lezingen en alles wat vooral niets met het product te maken heeft.
Heb je zelf aan MLM gedaan dat je zo negatief erover bent
Hoezo, mag je alleen maar iets zeggen als je hebt meegedaan? Of is het zo dat als je er nuchter naar kijkt je wel degelijk een gefundeerde mening kan vormen.
Ik heb namelijk dat laatste gedaan.
Laatst gewijzigd door Radar op 03 mei 2014 13:30, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Commerciële links verwijderd

Gesloten