piramidespel Crowdfunding International

Vragen of opmerkingen over mulit level marketing kan je hier kwijt.
newmikey
Berichten: 4423
Lid geworden op: 04 jul 2007 15:03

Re: piramidespel Crowdfunding International

Ongelezen bericht door newmikey »

guardianangel schreef:Ik ben hier in getrapt weet iemand of er een manier is m je geld terug te krijgen? Meer erin geluisd maar ga die persoon opsporen.
Hoezo "opsporen"? Het was toch een kennis? Zou toch simpel genoeg moeten zijn. Van iemand anders krijgt u uw geld zeker niet terug.
viewtopic.php?f=124&t=177993&p=2470301#p2470301

juliomariner
Berichten: 1868
Lid geworden op: 27 apr 2007 16:55

Re: piramidespel Crowdfunding International

Ongelezen bericht door juliomariner »

Goh nog maar 1 redelijk positief bericht (van sabechan) over dit fenomeen. Normaal gesproken komen altijd wel een paar mafkezen die proberen te vertellen hoe fantastisch het wel niet is, dat het absoluut legaal is en geen piramidespel en dat wé het helemaal verkeerd zien.

stfwlk
Berichten: 180
Lid geworden op: 06 mei 2012 14:01

Re: piramidespel Crowdfunding International

Ongelezen bericht door stfwlk »

Dat komt omdat het verkeer voor dit piramidespel vooral uit niet-Nederlandstalige landen komt EN omdat het piramidespel al lang niet meer populair is / in elkaar aan het storten is.

Zie https://www.alexa.com/siteinfo/crowdfun ... ational.eu en https://www.alexa.com/siteinfo/cfi-universal.com voor statistieken verkeer.

Op Facebook zijn er berichten van mensen die al sinds mei op uitbetaling wachten. Jammer dat justitie nooit heeft ingegrepen, de oplichters/oprichters van eigen bodem (dit is een NL bedrijf) komen er tot nu toe gewoon mee weg. Voor de mensen die hier terechtkomen nadat ze beseffen dat ze zijn bedrogen; dien klacht in. De oplichters zijn dit keer geen ongrijpbare mensen in verre landen maar gewone Nederlanders, klacht indienen heeft zeker zin.

stfwlk
Berichten: 180
Lid geworden op: 06 mei 2012 14:01

Re: piramidespel Crowdfunding International

Ongelezen bericht door stfwlk »

De Nederlandse overheid heeft geld op rekeningen van Crowdfunding International bevroren (meldt CFI zelf, misschien is dat echt zo, het kan ook een handige uitleg zijn waarom het geld weg is).

Daarom is het piramidespel heropgestart onder de naam Community Collect in Spanje.

Plaats reactie