LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Dorco groep/ Vergers adviseurs

Vragen of opmerkingen over mulit level marketing kan je hier kwijt.
joopataa
Berichten: 694
Lid geworden op: 01 feb 2006 23:51

Re: Dorco groep/ Vergers adviseurs

Ongelezen bericht door joopataa » 12 jun 2006 05:45

Iedereen vindt zijn eigen toko TOCH de beste en Mela is gewoon één van de mlm bedrijven en voor de meesten hier DUS oplichterij.
DAT krijg je hen toch niet uit hun hoofd gepraat.! LOL


Nu niet iedereen over 1 kam scheren, Heb al een aaantal malen gezegd dat dit zeker niet het geval is bij de meeste mlm-bedrijven. Ondanks dat ik het niet zie zitten is dat het dus niet. Hoewel mij de prijzen nog meevielen ( had veel duurder gehoord ) Is het toch niet heel interesant om voor een fles afwasmiddel rond de €5.- te betalen waar ik nu voor een goede literfles €0.89.- betaal . Meer dan 400% meer en dat alleen voor het millieu is teveel.En het verhaal over het aanlengen met water is ook genoeg gezegd. Voor water wil ik op deze manier niet betalen.En waar So be it natuurlijk helemaal gelijk in heeft is dat reclame maken voor zijn zaakje en de rest onder tafel duwen, Niet erg netjes ook.

Joopataa

Econometrist
Berichten: 809
Lid geworden op: 09 jan 2005 04:03

Re: Dorco groep/ Vergers adviseurs

Ongelezen bericht door Econometrist » 12 jun 2006 11:17

De gelden die deze enorme besparing oplevert worden gebruikt om:

1. de productkwaliteit te verhogen. De Procter's en Uni's kunnen eenvoudigweg deze kwaliteit niet produceren en voor een redelijke prijs aanbieden.
Schei nou uit. De Uni's en de Procter's geven jaarlijks aan R&D meer uit dan de hele waarde van die melaleuca company. Met wat die kabouter plop-company aan zijn eigen besparingen te besteden heeft komen ze echt niet opeens met een wondermiddel uit hun laboratoria. Onderzoeksresultaten nemen uiteraard al jaren af ten opzichte van de investeringen. Het concept 'wasmiddel' is wel zo'n beetje uitontwikkeld en een echte nieuwe grote doorbraak hoeven we niet meer te verwachten. Ook niet -of zélfs niet, zoals je wilt- van melaleuca. En ALS er nog verbeteringen worden ontwikkeld, waar denk jij dan dat dat gebeurt; bij een bedrijf dat 700 miljoen uitgeeft aan alleen al R&D, of bij een bedrijf dat 700 miljoen omzet heeft?
2. loyale klanten te belonen met gratis producten en speciale aanbiedingen
Dûh. Eerst de klant drie keer teveel laten betalen en dan af en toe eens met een gratis flesje zeep over de brug komen. Wat een feest. Ik vond niet veel prijzen en artikelen op de link die je gaf, maar 6 dollar voor een pompflesje handzeep dat hier voor 1,69 in de supermarkt ligt lijkt mij een redelijke indicatie voor de 'aantrekkelijke prijzen' waartoe de 'besparingen' van melaleuca moeten leiden. Het ding is voor PC (whatever that may be) met die 6 dollar nog met 3 dollar korting op de oorspronkelijke 9 dollar ook. Tel uit je winst.
3. klanten die klanten werven mee te laten delen in de winst
Dit is het aloude mlm eufemisme voor 'bestaande klanten laten parasiteren op de nieuwe klanten'.


Nee, zelf heb ik het spul niet uitgeprobeerd. Maar in Nederland wordt voor 16 miljoen mensen gewassen, dus wat zou mijn ene test bijdragen?
Maar ik kijk er wat pragmatischer tegen aan. Dat melaleuca niet de hele bestaande markt heeft weggevaagd komt óf doordat het produkt helemaal niet zo goed is óf doordat het aan de juiste marketing ontbreekt.
Wel, het produkt is geweldig zoals we uit jouw links moeten aannemen, dus dat laat nog maar de ruimte voor één conclusie waarmee we gelijk weer terug komen op het forum topic; mlm als marketing methode deugt niet!!

En die conclusie kunnen we extrapoleren naar de hele mlm-business. Nergens, maar dan ook helemaal nergens, is mlm in staat geweest om welk produkt dan ook prominent op de markt te plaatsen. Ik daag je uit om één enkel voorbeeld te noemen waarin het de mlm gelukt is om iets meer te bereiken dan een beetje gerommel in de marge!

Ooit, heel lang geleden, was het Tupper gelukt om met een écht revolutionair produkt d.m.v. mlm een positie te verwerven, maar dankzij diezelfde mlm ging niet veel later de noodrem op de marketingontwikkelingen en werden ze links en rechts ingehaald door de technieken die al bestonden in de tijd van de piramidebouwers (die stenen bedoel ik) en nog zullen bestaan tot het einde der tijden. Inmiddels kent iedereen Tupperware alleen nog van naam en is het al lang vergane glorie. Bedankt, mlm.

mrtelecom

Re: Dorco groep/ Vergers adviseurs

Ongelezen bericht door mrtelecom » 12 jun 2006 11:37

Ik geloof persoonlijk niet zo in Melaleuca qua geschiktheid voor MLM op de lange termijn maar weet wel uit persoonlijke ervaring dat het een uitstekend product is.
De aboriginals gebruiken het al sinds mensenheugenis (en niet alleen de westerse) en het is een hele grote industrie in Australie.
Heel veel Australiers gebruiken het zeer regelmatig. Een zeer goed natuurmiddel tegen allerlei parasitaire aandoeningen.

Misschien moeten we eens een flesje leeggooien over dit forum?!

:+

Lawman
Berichten: 73
Lid geworden op: 14 nov 2005 16:36

Re: Dorco groep/ Vergers adviseurs

Ongelezen bericht door Lawman » 12 jun 2006 11:43

Even los van de inhoudelijke discussie (MLM is m.i. louter iets voor dromers) merk ik op dat heerschap (of wellicht vrouwschap) "So be it" hier anderen loopt te beschuldigen van spammen en downline werven terwijl hij onder het mom van het topic "de critici van MLM" 1001euro loopt te promoten. Wat een hypocriet........

Ray-Dorco
Berichten: 715
Lid geworden op: 25 feb 2006 19:34

Re: Dorco groep/ Vergers adviseurs

Ongelezen bericht door Ray-Dorco » 12 jun 2006 18:46

@ So be it,

Verder blijf je met het nadeel dat het niet jouw klanten zijn, maar de klanten van Melaleuca... oeps, sorry.
Wat is daar dan nadelig aan volgens jou?
(Hoe hoog is jullie inschrijfgeld, startbedrag trouwens? )
€25,- en een complete business kit met DVD, handleidingen en brochures is inbegrepen.
Tot hoeveel tijd NA inschrijving kunnen jullie de boel weer inleveren en je geld terugkrijgen?


2 maanden.
Verder praat je erg dom over de vooruitzichten over de internet aankopen zoals die zullen liggen over 2, 3 vier jaar.
Ho ho, ik heb nergens beweerd dat internet aankopen niet zullen stijgen. Maar dat antwoord ging over jouw 1001euro waarbij jij hoopt mee te liften op de trend van meer internetbestellingen. Zo werkt dat echter niet. Je zult een unieke propositie moeten hebben en die heeft 1001euro niet.

Maar jij maakt NU al een ton per jaar?
Nee, maar ik heb al meerdere malen vermeld wat ik wel verdien. En dat is iets wat jij angstvallig probeert te vermijden. Kom op, wees een vent en vertel eens wat jij tot nu toe betaald hebt gekregen door 1001euro!

Ik begrijp dat dat dus WEL mag?
En dat zit je andere bedrijven te verwijten?


Alles mag. Je kunt een klant toch niet verbieden te kopen wat hij/zij wil? Echter, een klant kan door groot inkopen niet een hogere korting krijgen. Iets wat bij veel andere concepten die werken met distributeurs wel mogelijk is en waardoor die distributeurs financieel risico lopen (zie het voorbeeld van de buurman van Joopataa).
Wat is er mis met oneindig veel levels?
Ik mag dan wel net komen kijken, bovenstaande vraag is behoorlijk dom. Als iemand betaald zou worden over oneindig veel levels, dan zou het product oneindig duur zijn.
waarom een limiet?
Om te voorkomen dat uplines hun downline gaan aansporen (of pushen) meer in te kopen zodat ze zelf meer verdienen. Iets wat opnieuw veel gebeurd bij een aantal andere concepten.
Dus iedereen die jij inschrijft bouwt er een succes mee....? Mooiiii, maar niet heus en dat weet je echt wel!
Ik schreef al dat iedereen het kan. Maar helaas niet doet. Niet iedereen heeft de juiste instelling of toewijding. Gelukkig heb ik een vrij grote groep serieuze zakenmensen in mijn organisatie en het is een voorrecht om met hen te mogen werken.


@ MrTelecom,
Ik geloof persoonlijk niet zo in Melaleuca qua geschiktheid voor MLM op de lange termijn
De feiten bewijzen het tegendeel.

Ray

So be it
Berichten: 3861
Lid geworden op: 04 mar 2006 12:07

Re: Dorco groep/ Vergers adviseurs

Ongelezen bericht door So be it » 13 jun 2006 00:14

@ Lawman.

Haal de slaap maar uit je ogen, Lawman......LOL
Wat voor persoonlijk nut heeft het voor mij om 1001euro hier te promoten?
Heb jij hier mijn persoonlijke code soms ergens zien verschijnen?
Ben je helderziende?

Dus je zit er gewoon NAAST te knallen? LOL
Je weet niet TE veel over mlm, is het wel?


@ Ray,
Wat is er mis met oneindig veel levels?

Ik mag dan wel net komen kijken, bovenstaande vraag is behoorlijk dom. Als iemand betaald zou worden over oneindig veel levels, dan zou het product oneindig duur zijn.

Dank je. Je bent er IN getuind! LOL
Je hebt dus inderdaad niet genoeg onderzoek gedaan!
Dus bijvoorbeeld een half % betalen over alle omzetten bij elkaar.... en dan verdelen over AL diegenen die een bepaalde hoge omzet veroorzaakt hebben.......
zou leiden tot zeer hoge prijzen :?
Over bijvoorbeeld 10 miljard blijft het TOCH maar een HALF %......!!!

Wat nu Mela in zijn zak steekt:(

Ik geef toe:
Het was een beetje gemeen van me. :wink:

waarom een limiet?

Om te voorkomen dat uplines hun downline gaan aansporen (of pushen) meer in te kopen zodat ze zelf meer verdienen. Iets wat opnieuw veel gebeurd bij een aantal andere concepten
.
Dus wanneer ik het goed begrijp is IEDERE klant een "distribyteur?"
En wanneer zij materiaal mee bestellen voor hun familie en het is meer dan € 250...., dan steekt Mela dat OOK hun zak? :(

Dus iedereen die jij inschrijft bouwt er een succes mee....? Mooiiii, maar niet heus en dat weet je echt wel!

Ik schreef al dat iedereen het kan. Maar helaas niet doet. Niet iedereen heeft de juiste instelling of toewijding.
Is het Melalueca die tot deze verbazingwekkende conclusie is gekomen?
Het klinkt mij zó bekend in de oren! LOL

Kom, Ray, het klinkt allemaal heus niet gek, maar stop met werven hier, want je doet je zaak geen goed.

Succes, So be it. (Mijn mannelijke kant.... 8) )

Passant
Berichten: 2
Lid geworden op: 13 jun 2006 02:53

Re: Dorco groep/ Vergers adviseurs

Ongelezen bericht door Passant » 13 jun 2006 03:15

Ik kom hier als Passant voorbij en verbaas me over de manier van redeneren binnen deze discussie. Het lijkt hier het aloude VARA-programma Lagerhuis wel! :wink:
Evenals in dat programma zijn er hier mensen die graag hun eigen reacties nalezen, kennelijk. En zijn er mensen die - Ray Duco voorop - die iedere gelegenheid aanwenden om zieltjes te winnen.
Kennelijk maakt die meneer Ray deel uit van een adviseursgroep Vergers die mensen werft voor de Duco-groep. Een groep die kennelijk eigendom is van die meneer Ray Duco. :oops:

Dat MLM een beladen begrip is, wordt door niemand ontkend en zeker niet door deze zinloze discussie opgelost. Dat Melaleuca net zo goed of slecht is als alle andere MLM-concepten, mag ook iedereen duidelijk zijn. :o

Het MLM-concept zal altijd een speler in de marge zijn van het zakelijk verkeer. Niet meer of minder dan dat.

Het is voor zakelijk handige lieden een mooiie manier om voor weinig kosten een bedrijf op te zetten die enorme winsten maakt. En die gebruik maakt van wannebees als Ray Duco om dat doel te bereiken.

Ideaal ook voor mensen die geloven in dromen en die dromen zo koesteren dat ze die droom niet willen verbreken. Dream on, Ray en jouw volgelingen. Geloof in je droom en blijf hopen dat die droom nooit uitkomt. Want dan is je droom weg. :oops:

En een ieder die - vaak met goede argumenten - Ray probeert weer met zijn voeten op aarde te laten terugkeren; iemand die zo in een droom verzonken is SLAAPT over het algemeen. Het heeft weinig zin om daar een gesprek mee te beginnen. :)

Ray-Dorco
Berichten: 715
Lid geworden op: 25 feb 2006 19:34

Re: Dorco groep/ Vergers adviseurs

Ongelezen bericht door Ray-Dorco » 13 jun 2006 08:23

@ So be it,

Dank je. Je bent er IN getuind! LOL
Ik ben nergens ingetuint. Jij probeert nu echter op krampachtigwe wijze een domme vraag van je goed te praten.

Dus wanneer ik het goed begrijp is IEDERE klant een "distribyteur?"
Hoe vaak moet ik het hier nu nog zeggen? We werken niet met distributeurs. Dat is nu juist het grote verschil. Wordt jij nu maar eens wakker So be it.
Kom, Ray, het klinkt allemaal heus niet gek, maar stop met werven hier, want je doet je zaak geen goed.
Ik werf hier niet en ik kom hier niet om te werven. Ik probeer louter verschillen aan te brengen in de diverse MLM systemen.


En WAAR blijft nu jouw eigen openheid over je verdiensten tot nu toe? Zijn die dan zo magertjes dat je ze hier niet durft neer te zetten? Wel een grote mond de hele tijd maar geen antwoorden geven.@ Passant,
Kennelijk maakt die meneer Ray deel uit van een adviseursgroep Vergers die mensen werft voor de Duco-groep.
Tja, dat krijg je ervan als je en passant voorbij komt en denkt iets belangrijks te moeten melden. Dan zit je er al gauw naast. Ik heb een bedrijf wat gespecialiseerd is in netwerkmarketing concepten - The Dorco Company. Ik heb in deze hoedanigheid een tijdje samengewerkt met mensen van Vergers adviseurs, maar dat project is nu beeindigd.
Dat MLM een beladen begrip is, wordt door niemand ontkend en zeker niet door deze zinloze discussie opgelost.
Doe jij dan eens een voorstel hoe we het in Nederland een minder beladen begrip kunnen maken.
Het heeft weinig zin om daar een gesprek mee te beginnen.
Het mag dan mede zijn door mijn eigen bijdrages, maar ik vind dit topic met stip het meest zinvolle op dit MLM forum. Het is wel een beetje gemakkelijk om na 186 reacties even te plaatsen dat een gesprek geen zin heeft hé?

Ray

So be it
Berichten: 3861
Lid geworden op: 04 mar 2006 12:07

Re: Dorco groep/ Vergers adviseurs

Ongelezen bericht door So be it » 13 jun 2006 09:08

[email protected] Ray,
Ik ben nergens ingetuint. Jij probeert nu echter op krampachtigwe wijze een domme vraag van je goed te praten.
Wie.... probeert wáár onderuit te komen? :D

Dus wanneer ik het goed begrijp is IEDERE klant een "distributeur?"
Hoe vaak moet ik het hier nu nog zeggen? We werken niet met distributeurs. Dat is nu juist het grote verschil. Wordt jij nu maar eens wakker So be it.
Maakt niet uit hoe je het beestje noemt.
Ik probeer louter verschillen aan te brengen in de diverse MLM systemen.

Nee. Je bent je eigen toko aan het promoten.
En WAAR blijft nu jouw eigen openheid over je verdiensten tot nu toe? Zijn die dan zo magertjes dat je ze hier niet durft neer te zetten? Wel een grote mond de hele tijd maar geen antwoorden geven.
Heb JIJ.... of iemand anders daar wat aan?
En wie vermijdt hier de antwoorden?

@ Passant,

Deze bijdrage van je leverde helemaal niks op.
Je vertelt DAT mlm slecht is...., maar het waarom, in jouw ogen..... :(
Ho maar!
En ray heeft in zoverre gelijk dat je niet echt op de hoogte bent van mlm......

So be it.

mrtelecom

Re: Dorco groep/ Vergers adviseurs

Ongelezen bericht door mrtelecom » 14 jun 2006 08:20

@Ray

Je zegt dat als antwoord op mijn opmerking dat ik niet geloof dat Melaleuca geschikt is voor MlM op de lange termijn en jij zegt dat de feiten het tegendeel bewijzen. Dan zou ik toch graag van jou die feiten zien wat voor zover ik weet is Melaleuca nog maar ongeveer een klein jaartje actief op de Nederlandse markt en dat noem je toch geen 'lange termijn'?!

joriger
Berichten: 1
Lid geworden op: 13 jun 2006 14:03

Re: Dorco groep/ Vergers adviseurs

Ongelezen bericht door joriger » 14 jun 2006 09:50

Robert Kiyosaki ( schrijver en onderzoeker van MLM mogelijkheden) geeft lezingen in het aanbrengen van veranderingen in de persoonlijke sfeer en levensstijl van mensen. Hij stelt dat er momenteel een grote economische verandering aan het plaatsvinden is.

Robert Kiyosaki noemde vele malen de voordelen van het participeren in een netwerk marketing company!

Netwerk marketing is goed en het vergt weinig startkapitaal en risico. Het creëert de mogelijkheid om een inkomen op te bouwen, fulltime of parttime.

Hij beveelt mensen om in zee te gaan met een netwerk bedrijf omdat deze uitstekende communicatie en training programma's hebben.

Wanneer je start met een franchise concept of netwerk marketing bedrijf zijn de communicatiesystemen, en business plan kant-en-klaar. Hun concept heeft zich al bewezen je kunt zo starten. Dat geeft je een voorsprong, je hoeft immers niet opnieuw het wiel uit te vinden.

Goed leren of kunnen communiceren is vitaal om succesvol te kunnen ondernemen. De programma's en trainingen voor persoonlijke ontwikkeling die deze bedrijven bieden zijn daarbij van groot belang.

U kent de waarde van een netwerk marketing bedrijf niet. Het is niet hoeveel geld ze omzetten, maar hoeveel geld ze investeren. Dat is wat de leden of distributeurs niet kunnen. Een goed gerund netwerk marketing bedrijf kan U een goed tot zéér goed inkomen opleveren. Bij een goed bedrijf leren ze je niet alleen om geld te verdienen maar er ook nog verstandig mee om te gaan.

Nog steeds zie ik mensen falen ondanks professionele begeleiding omdat ze hun eigen ideeën en doelen niet 'durven' te realiseren. Sommige mensen plannen het om nooit een baan te hebben. Hun doel is om alle gebaande wegen van carrière en sociale zekerheid te omzeilen en in plaats daarvan financieel onafhankelijk te worden. Dat is waarom ik mensen adviseer om hun eigen ( Internet ) business te starten in plaats van aandelen te nemen in de e-commerce

De manier van denken is belangrijker dan de scholing die je volgde. Thomas Stanley in zijn boek; " The miljonair next door" en " the miljonair mind " zegt dat er in studies geen relatie is aangetoond tussen goede opleiding en geld verdienen.

Wees niet bang om langzaam te groeien, wees alleen maar bang om stil te staan.

Verstandige mensen, waar ik Ray er één van vindt, onderzoeken eerst de verschillende mogelijkheden en besluiten dan voor een marketing concept te gaan waar je het meeste vertouwen in hebt qua bedrijf, management en de producten.Joriger

Maarschalk
Berichten: 2899
Lid geworden op: 14 aug 2004 17:03

Re: Dorco groep/ Vergers adviseurs

Ongelezen bericht door Maarschalk » 14 jun 2006 10:11

Nou joriger, gisteren had je al een leuke post die verdwenen is, waaruit je naieviteit sprak. Maar vandaag ga je nog een stapje verder en sla je de plank nog meer mis.
Thomas Stanley in zijn boek; " The miljonair next door" en " the miljonair mind " zegt dat er in studies geen relatie is aangetoond tussen goede opleiding en geld verdienen.
Fout. Hij zegt dat er geen relatie is tussen rijkdom (wealth) en opleiding. Inkomen is wel degelijk gerelateerd aan scholing. Iets wat hij niet ontkent.
Het hele punt van zijn boek ontgaat jou blijkbaar. Hij wil laten zien dat de meeste miljonairs in de VS hun rijkdom hebben bereikt middels zuinig leven. En dat zuinig leven meestal beter mogelijk is als je geen baan hebt waarbij je moet laten zien hoe goed je het hebt.

De heer Kiyosaki die jij noemt is zelfs bij Oprah geweest. Doch hij is gefileerd door een andere auteur die het merendeel van de ideeen van Kiyosaki naar de prullnbak verwijst.
http://www.johntreed.com/Kiyosaki.html
Nog steeds zie ik mensen falen ondanks professionele begeleiding omdat ze hun eigen ideeën en doelen niet 'durven' te realiseren. Sommige mensen plannen het om nooit een baan te hebben. Hun doel is om alle gebaande wegen van carrière en sociale zekerheid te omzeilen en in plaats daarvan financieel onafhankelijk te worden. Dat is waarom ik mensen adviseer om hun eigen ( Internet ) business te starten in plaats van aandelen te nemen in de e-commerce
Dit doet mij zeer sterk afvragen welke qualificaties jij hebt om een dergelijk advies te geven. Ben jij financieel adviseur, zelf zeer rijk?
Laatst gewijzigd door Maarschalk op 14 jun 2006 10:29, 1 keer totaal gewijzigd.

Maarschalk
Berichten: 2899
Lid geworden op: 14 aug 2004 17:03

Re: Dorco groep/ Vergers adviseurs

Ongelezen bericht door Maarschalk » 14 jun 2006 10:28

Hij stelt dat er momenteel een grote economische verandering aan het plaatsvinden is.
Natuurlijk kan je even vermelden wat dan precies en hoe het ons beinvloed, maar het in het midden laten maakt het alleen maar interessanter nietwaar?
Verstandige mensen, waar ik Ray er één van vindt, onderzoeken eerst de verschillende mogelijkheden en besluiten dan voor een marketing concept te gaan waar je het meeste vertouwen in hebt qua bedrijf, management en de producten.
Of je begint helemaal niet. Gewoon even rekenen of het de moeite waard is en voila, het beste besluit, geen mlm gaan doen.
Wees niet bang om langzaam te groeien, wees alleen maar bang om stil te staan.
En nog even een quote waarmee tijdens zo'n meeting *kuch* mensen gestrikt, sorry, geinspireerd worden.

S. ;-)

Re: Dorco groep/ Vergers adviseurs

Ongelezen bericht door S. ;-) » 14 jun 2006 11:55

Stukje van Joriger gelezen, en mijn mening:

Het is allemaal zo weinig concreet, niet onderbouwd met een vorm van boekhouding/administratie.
Op mij komt het over om eerst vertrouwen van de potentiële deelnemer te winnen door een heel positief feel good verhaal.
Ik zou zeggen: geef eerst financiële uitleg, dan komt het met de feel good factor en het vertrouwen ook wel goed.

So be it
Berichten: 3861
Lid geworden op: 04 mar 2006 12:07

Re: Dorco groep/ Vergers adviseurs

Ongelezen bericht door So be it » 14 jun 2006 11:56

@ Joriger......

Is Ray je up- of downline?@ Maarschalk.

Beetje jaloezie van J.T. Reed?

Maar Kyosaki is WEL een mlm -man...... (Hij is niet IN mlm..!)

So be it

mrtelecom

Re: Dorco groep/ Vergers adviseurs

Ongelezen bericht door mrtelecom » 14 jun 2006 11:57

En jij, Maarschalk, bent dus ineens wel de expert?! Wat waren jouw kwalificaties ook al weer?! Rijkdom?! Iets opgebouwd uit niets?! (hm, nou ik dat neerpen.....ja, jij bouwt hele verhalen uit niets dus misschien ben je op dat punt inderdaad expert maar dat geeft je nog niet het recht om te zeggen dat jij het beter weet dan een ander).

Kortom, wederom kraak je iemand af terwijl je jezelf, als je eerlijk genoeg zou zijn om op dezelfde manier jezelf te bekijken, ook zou moeten afkraken. Weer eens laat je zien dat je met twee maten meet.

Maarschalk
Berichten: 2899
Lid geworden op: 14 aug 2004 17:03

Re: Dorco groep/ Vergers adviseurs

Ongelezen bericht door Maarschalk » 14 jun 2006 12:11

Rene, ik zal het maar aan jou overlaten om ons uit te gaan leggen hoe succesvol jij wel niet met mlm bent.
Als je echter goed had gelezen had je ook gezien dat ik een vraag stelde n.a.v. een advies van deze meneer/mevrouw.
Zodra ik hier adviezen ga geven aangaande een onderwerp, zou ik zeggen, vraag naar mijn kwalificaties. Tot die tijd lijkt het me alleen maar verstandig dat we de financiele adviezen die hier worden gegeven door mlm-ers, sorry succesvolle zakenmensen zoals Bill Gates en Donald Trump, toetsen op hun waarde door te vragen naar de kwalificaties van de adviseur en in hoeverre zij hun advies succesvol hebben toegepast.

PS: Hoe staat het de door jou ingediende aanklachten wegens smaad en laster. Is de politie er al druk mee aan het werk?

mrtelecom

Re: Dorco groep/ Vergers adviseurs

Ongelezen bericht door mrtelecom » 14 jun 2006 14:34

Hm, meen me toch echt te herinneren dat je met grote regelmaat mensen het advies geeft niet met MLM te beginnen terwijl je toch echt geen expert bent. Je doet in elk geval met zeer grote regelmaat uitspraken als dat we mensen moeten overtuigen (een doodzonde in MLM) en dat we mensen gouden bergen beloven. Dat laatste gebeurt wel eens maar echte MLM'ers doen dat zeer zeker niet en je zult dat soort uitspraken zeer zeker niet horen op de voorlichtingsavonden van gerenomeerde MLM bedrijven. Sterker nog, wij adviseren mensen zelfs niet te starten als ze twijfelen.

En als je ook maar iets expertise zou hebben mbt juridische zaken zou je weten dat ik over die aangifte geen uitspraken mag doen lopende het onderzoek. Maar is het je nog niet opgevallen dat de bewuste site ineens wel uit de lucht was en nu ineens geen van dat soort uitspraken meer bevat?!

Maarschalk
Berichten: 2899
Lid geworden op: 14 aug 2004 17:03

Re: Dorco groep/ Vergers adviseurs

Ongelezen bericht door Maarschalk » 14 jun 2006 17:06

Hm, meen me toch echt te herinneren dat je met grote regelmaat mensen het advies geeft niet met MLM te beginnen terwijl je toch echt geen expert bent.
Nou nou, jij bent ook wel de man van de spijkerharde uitspraken hoor. Ik meen me te herinneren dat...
Wanneer ben je dan wel een expert Rene? Als je net zoals jij in Euphony stap en heilig gelooft in een beursgang? Leg mij eens uit wanneer iemand zich wel een expert in mlm mag noemen.
Je doet in elk geval met zeer grote regelmaat uitspraken als dat we mensen moeten overtuigen (een doodzonde in MLM) en dat we mensen gouden bergen beloven. Dat laatste gebeurt wel eens maar echte MLM'ers doen dat zeer zeker niet en je zult dat soort uitspraken zeer zeker niet horen op de voorlichtingsavonden van gerenomeerde MLM bedrijven.
Ach, het aantal sites waarin gouden bergen worden beloofd is niet meer op 1 hand te tellen. En dan maakt het niet uit welke organisatie als moederbedrijf optreedt. Ook bij HBL zie ik dit. Ondanks dat we HBL toch als een gerenommeerd mlm bedrijf mogen beschouwen. Of is nu ineens de moederorganisatie weer niet van belang?
En als je ook maar iets expertise zou hebben mbt juridische zaken zou je weten dat ik over die aangifte geen uitspraken mag doen lopende het onderzoek.
Geen uitspraken mag doen? Ga je ons nu vertellen dat de politie jou exact op de hoogte houdt van wat men doet? Zelfs bij een moordzaak wordt het slachtoffer niet op de hoogte gehouden maar als onze Rene een aanklacht indient dan wel. Ja hoor. Volgens mij gaat die aanklacht dezelfde kant op als de beursgang, waar je ook al geen uitspraken over mocht doen.

joopataa
Berichten: 694
Lid geworden op: 01 feb 2006 23:51

Re: Dorco groep/ Vergers adviseurs

Ongelezen bericht door joopataa » 14 jun 2006 17:20

Dezelfde kant op dus, Het grijze archief :D Ofwel de prullenbak.

Joopataa

Gesloten