LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Nova Lusus

Vragen of opmerkingen over mulit level marketing kan je hier kwijt.
Econometrist
Berichten: 809
Lid geworden op: 09 jan 2005 04:03

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door Econometrist »

Ik begrijp dat het nu ineens geen issue meer is en de prospectus niet meer belangrijk.
Integendeel, een prospectus met recente gegevens en verwachtingen voor de nabije toekomst en middellange termijn zijn van levensbelang bij een emissie. Daarom is het ook zo verwonderlijk dat er nu een prospectus zou bestaan die ten tijde van de beursgang al 3 jaar oud zou zijn. Ik sta verstomd van jouw veronderstelling dat dit opeens geen issue meer zou zijn! Wat heeft je dat idee gegeven?
En nu we iedereen uiteindelijk te kakken zetten en precies uitleggen waar je die prospectus kunt vinden is het ineens niet meer belangrijk?
Ik zou niet weten waar jij iemand te kakken hebt gezet. Wel weet ik dat je nog niemand te kakken hebt gezet met het antwoord op de vraag die al drie keer gesteld is, namelijk wie er in dit prospectus als financieel verantwoordelijke wordt genoemd en welk banksyndicaat deze beursgang gaat begeleiden! Je weet hoe nieuwsgierig sommigen daar naar zijn en niet kunnen wachten tot maandag, en jij hebt die informatie recht onder je neus. Ik kan me eigenlijk maar 3 redenen bedenken waarom je dit nog niet gemeld hebt; het prospectus is er niet, jij hebt het prospectus niet, of de informatie staat niet in het document. Dit laatste zou het geen prospectus maken waarmee ook gelijk het eerste waar is, en het tweede zou inhouden dat jij hier op dit forum de grote broek aantrekt terwijl je niet weet waar je over praat. Net als Martijnsteven trouwens die ook met stelligheid wist te beweren dat door Jor genoemde zaken er niet in werden genoemd, maar ook deze eenvoudig op te zoeken feiten niet wist te vermelden.

Ik houd het erop dat jullie gokken op de juistheid van de informatie die je door het management wordt voorgekauwd omtrent deze materie, maar niet beschikken over de feitelijke informatie zelf. Ik zou veel waarde hechten aan de handtekening van een bankier onder een document dat door nova lusus als prospectus wordt aangemerkt. Ik ben dan ook op geen enkele wijze geïnteresseerd in het materiaal dat ik van nova lusus zal krijgen, of überhaupt om mijn contactgegevens daar te deponeren. Daarentegen houd ik me ten zeerste aanbevolen om door jou te kakken te worden gezet via de verantwoordelijke bank, wat voor mij ook een toegankelijkere ingang zal zijn om het prospectus te bemachtigen. Maar zolang één van jullie er niet in slaagt om deze eenvoudige vraag te beantwoorden ga ik ervan uit dat de oorzaak hiervan in één van de drie boven genoemde redenen ligt.

Met dank aan de link van Jor heb ik het programma nog eens nagekeken, en ik moet toch een aantal punten van jouw verweer tegen spreken. Dat de cameraploeg eruit werd gebonjourd is niet zoals jij beweert door knip en plakwerk in scène gezet waarbij verdonkeremaand wordt dat dit al de tweede keer was dat ze naar binnen wilden terwijl er verzwegen werd dat ze de eerste keer wél binnen werden onthaald. Het is heel duidelijk te zien dat ze al binnen waren geweest, en hoewel er geen kopje koffie te zien is, wordt dit wel door de voice-over gemeld. Hoe lang dit eerste interview heeft geduurd wordt niet duidelijk, en ik denk niet dat jij hier ook bij was. Wat wel opmerkelijk is, is dat het interview staand begint en staand eindigt, wat me bevreemdt als dit meer dan een uur zou hebben geduurd. Dat het 600 euro verhaal en de inschrijving van mensen onzin zou zijn moet je nog maar eens verduidelijken. Zien we niet een spreker van nova lusus op het podium staan die dit letterlijk zo zegt? Daar is toch geen context voor nodig om hem dit te horen beweren? Wat ook duidelijk is aan de beelden, is dat de cameraploeg vertrok op zoek naar rene van der berg die als een dief in de nacht vertrokken was, en dat die stikker daar behoorlijk zenuwachtig over werd. Dat dit onhandig gedrag te wijten is aan het feit dat deze heren niet zijn opgeleid om de pers adequaat te woord te staan geeft toch ernstig te denken over wie nova lusus als 'worldleaders' kiest. Als die al zo zwak in hun schoenen staan, hoe zwak moet de rest van de onderneming dan wel niet zijn? Gaat dit vluchtgedrag de bedrijfspolicy worden? En staat dit ook in het prospectus omschreven? Dit zal veel vertrouwen wekken bij de toekomstige aandeelhouders.

Verder verwijs je nog naar zaken die wel zijn gefilmd, maar niet zijn uitgezonden. Uiteraard ben ik ook erg nieuwsgierig naar die kant van het verhaal, waar kan ik dat vinden?

Er is maar één ding waarin ik het met nova lusus eens ben, en dat is dat het gokken met een server op de antillen niet illegaal zou zijn. En dat klopt natuurlijk, zo kunnen we ook al bijna 20 jaar kijken naar de Luxemburgse televisiezenders waar ons hele commerciële bestel op is gebaseerd, en waar natuurlijk geen Luxemburger naar kijkt.

Oh, en ten slotte nog eens wat rekenwerk gedaan, dat levert nogal eens een helder licht op de zaken. Ten tijde van de opnamen in oktober waren er 7500 deelnemers. Volgens jouw eigen post is dat inmiddels 9000. Dat betekent dat in die vijf maanden er 1500 deelnemers bij zijn gekomen, oftewel; maar 750 mensen van deze 7500 mensen zijn erin geslaagd om er 2 in te schrijven. Dat geeft een goede indicatie aan de verdiensten die er voor jullie met je 'aandelenpakket' te behalen zijn. Let wel, deze 10% hebben alleen hun eigen geld nog maar terug, het gratis pakket verdiend dat ze eerst hadden gekocht. Dit houdt in dat 90% zijn geld kwijt is, en 10% quitte speelt, en dus nog niemand iets heeft verdiend. Dit zijn de rekenkundige verhoudingen, 95% zijn geld kwijt en 5% één pakket winst kan ook. Of 97,5% zijn geld kwijt en 2,5% twee pakketten winst. Hoe dan ook, de verliesratio blijft bij deze groei 90%, ik vraag me af of deze realisatie van de netwerkmarketing ook zo uitgebreid in het prospectus omschreven staat. Je kan deze ook wel naar me mailen, [email protected].

gamer
Berichten: 39
Lid geworden op: 23 feb 2008 00:21

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door gamer »

Beste Econometrist,


Laat ik je nogmaals duidelijk maken dat ik je verwarring snap. Eigenlijk is het ook best logish dat deze verwarring ontstaat, want NovaLusus s namelijk met iets bezig dat nog nooit en ander bedrijf eerder deed. En daar we in Nedrland allemaal een beetje van wat-de-boer-niet-kent-dat-eet-hij-niet hebben, komt er een beetje verweer op gang.

Gevoed door verkeerde informatie kom jij met stelligen die je opnieuw best logish hebt bedacht, maar die kant nog wal raken.

Vooorbeeldje: Je leest 9000 leden, je werd voorgelogen dat die allemaal 600 euro hebben betaald, dus heb je een rekensommetje gemaakt. Simpel, berg geld, waar blijft dat dan?

Zo redenerend heb je gelijk, ECHTER is het niet de juiste informatie. Het overgrote deel van onze organisatie heeft nog nooit iets betaald, he kan je namelijk volkomen gratis inschrijven, probeer het zelf maar eens, je kan vast wel ergens een link vinden op het internet,

En na die GRATIS inschrijving kan je zelfs nog geld verdienen, meespelen met GRATIS pokertournaments, waar je ook nog een prijsje mee kunt verdienen.

Allemaal heel eng en erg vreemd dat we dit doen, maar het is niks anders als bij die duizenden andere Casino websites. Het enige verschil is dat je bij ons ook nog ens een business kunt opbouwen mocht je dat willen. Keuze dus, geen verplchtingen. MISinformatie heb je gevoed gekregen van dit sensatie programme.

Kijk je wel eens naar Blik op de weg? Ook zoiets. Rijdt er iemand met wel 50 km te hard op de snelweg, levensgevaarlijk, die moeten ze levenslang hun rijbewijs afpakken. Tien km verderop in Duitsland mag je onbeperkt en doet er geen mens lastig over. Sensatie!!

Maargoed, AL je vragen kan je beantwoord krijgen door de prospectus ZELF op te vragen. Wat zou het betekenen als ik je die zou o;psturen, dan komt er wel weer een volgende discussie of het wel klopt en of dit de originele versie is. Vandaar dat je deze informatie bij de officiele instanties kan opvragen.

Nog even een ander stukje, voordat dat ook weer een eigen leven gat leiden. Iets dat wel weer aantoond hoe de informatie die je gegeven wordt blijft hangen en wat je er vervolgens mee doet.
is dat de cameraploeg vertrok op zoek naar rene van der berg die als een dief in de nacht vertrokken was, en dat die stikker daar behoorlijk zenuwachtig over werd
Rene van de Berg is nooit in beeld geweest bij die sensatieshow. Heeft ook geen enkele band met NovaLusus. Het was dus ook geen Rene van der Berg die wegliep, zomaar even een correctie op je verdraaiingen.
Stikker heet Dhr. Bikker. Naamgrapjes zijn een beetje uit de tijd.
Verder verwijs je nog naar zaken die wel zijn gefilmd, maar niet zijn uitgezonden. Uiteraard ben ik ook erg nieuwsgierig naar die kant van het verhaal, waar kan ik dat vinden?
Die kan je niet vinden, tenzij je de reporter vraagt om de beelden. Maar het is wel een 1-2-tje als je weet dat hij bijna 2 uur aan het filmen is geweest alleen al tijdens de presentatie. Die andere opnames waren ook minimaal 2 uur en jij hebt 20 minuten knip en plakwerk gezien.

Tot slot een sterk staaltje rekenwerk van je, maar met jouw achtergrond moet je toch weten dat je een stuk dat je begint te berekenen met verkeerde variabelen eigenlijk net zo goed niet verekend had kunnen worden?

Fijne zondag verder.

mlmangel
Berichten: 1820
Lid geworden op: 19 dec 2005 21:05
Contacteer:

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door mlmangel »

De rest van de discussie interesseert me niet, maar jou uitspraak "Tien km verderop in Duitsland mag je onbeperkt en doet er geen mens lastig over." is fout, in Duitsland mag je niet meer onbeperkt hard rijden op de snelweg.

Econometrist
Berichten: 809
Lid geworden op: 09 jan 2005 04:03

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door Econometrist »

Als buitenstaander moet je inderdaad uitgaan van informatie die tot je komt via kanalen die geacht worden hierin deskundig te zijn. Wat die tv beelden betreft is het programma inderdaad van de Tros die misschien een vooringenomen standpunt heeft, maar de OPNAMEN van de uitspraken zijn wel degelijk van nova lusus, en als ik jou goed interpreteer ten minste ook met de instemming van de CEO en de IT-manager die op de eerste rij zaten en niet ingrepen toen er letterlijk door de man op het podium werd gezegd "de uitbetaling start op het moment dat je twee nieuwe leden met een pakket inschrijft en ook wekelijks zo'n kwalificatie ticket koopt, dóé dat nou gewoon, normaal koopt u ook al iedere week een loterijticket voor de lotto of wat dan ook maar...". Dit wordt letterlijk zo gesteld bij een officiële presentatie waar jijzelf blijkbaar ook niet bent opgesprongen om te roepen dat dit onzin is. En nu wil je hierop terugkomen en beweren dat hiet NIET waar is? Of dat het door knip- en plakwerk van de Tros komt dat het alleen maar zo lijkt dat die man in dat crèmekleurige pak dat daar staat te verkondigen?

Voor wat betreft die 9000 aandeelhouders, deze informatie komt regelrecht van jouzelf. In de verhandeling over bikker en van der meer waar de reporter zich zonder problemen bij kon inschrijven, noemde jij deze heerschappen twee mensen zoals je er bijna 9000 in de organisatie hebt zitten, en nu wil je beweren dat dit gewone spelers zijn die zich op de site hebben ingeschreven om een potje bingo te kunnen spelen? Of in welke context, anders dan voor een aandelenpakket betaald hebbende leden, zouden we deze opmerking van jou dan moeten plaatsen?
Ook je opmerking dat maandag ruim 8500 mensen de AFM gaan bellen komt me in dit licht een beetje vreemd voor. Waarom zouden mensen die gratis hebben ingeschreven om af en toe eens kijken of ze een avondje stappen bij het black-jack kunnen verdienen zich opeens massaal zorgen maken over het lot van de aandelen van het bedrijf dat hun site opereert? Als ik altijd boodschappen doe bij de appie heijn ga ik toch ook niet gelijk achter het prospectus aan als ik lees dat Ahold in Brazilië een winkelketen koopt?

Inderdaad haalde ik wat namen met die dubbele voorvoegsels door elkaar maar Stikker was een verspreking maar geen woordgrap, zoek maar eens op wie Stikker was en bikker mocht willen dat hij ooit dat niveau haalt! Desalniettemin mijn verontschuldiging voor deze dwalling, niet in de laatste plaats aan Stikker.

Wat me verder opvalt bij ALLE aanhangers van ALLE concepten die hier op dit forum ooit aan de orde komen is dat er veel irrelevante onzin wordt bijgehaald, zoals in dit geval de duitse verkeerswetgeving waarvan ik me afvaag wat we daar nu weer mee moeten, maar dat het de allergrootste moeite kost om in te gaan op de eenvoudigste recht-toe-recht-aan vragen. Zo heb ik nu al vier keer gevraagd naar wie als financieel verantwoordelijke in het prospectus wordt genoemd en welke bank de beursgang gaat begeleiden. Maar dit schijnt je dan weer de allergrootste moeite te kosten, terwijl ik je kan vertellen dat het binnen de eerste 3 pagina's na de inhoudsopgave staat. Dat zou voor iemand die dat ding recht onder zijn neus heeft liggen toch geen probleem op mogen leveren zou je zeggen.
Je bent niet de eerste die in dit soort situaties als excuus zijn eigen geloofwaardigheid hierbij aanvoert bij het ontwijken van zo'n straight forward question. "Ik kan het wel vertellen maar dan geloof je me weer niet" hadden we al eerder gehoord. Ook hebben we een telecom man gehad die op dit soort vragen antwoordde dat hij het niet MOCHT vertellen -wat natuurlijk een hele vermakelijke is in het kader van wettelijke informatieverplichting- en we hebben een zeepman gehad die in dit soort situaties antwoordde dat hij geen zin had om het te vertellen omdat wij te lui waren om het op te zoeken.

Het ontgaat mij volkomen wat jouw beweegredenen zijn om je hier eergisteren te komen inschrijven om tegengas te komen geven aan wat er hier besproken wordt om vervolgens NIET het simpele antwoord te geven op de simpele vraag die in één keer duidelijkheid brengt in de hele zaak. Waarom zouden we na 2 dagen al moeten twijfelen aan jouw integriteit? Als jij die twee namen overschrijft uit het prospectus, dan STAAN die toch in het prospectus, of we dat nu van je willen aannemen of niet? Ik hoef ook niet het hele prospectus, als ik deze namen heb, heb ik mijn eigen ingangen om in één klap niet meer afhankelijk te zijn van gemanipuleerde filmpjes van de Tros om de merites van nova lusus na te gaan en aan jouw kant te komen staan. Of niet natuurlijk...

Ik kwam nog wat tegen van je in een eerdere reactie:
Vraag meteen ook even waarom ze daar de policy hebben om "gepasspoorte"Prospectussen NIET te publiceren op hun website.

Dit is inderdaad een zeer relevante vraag natuurlijk. Mocht ik contact met ze opnemen zal ik dat zeker ook even aanstippen. Misschien dat jij ondertussen al kunt vertellen waarom nova lusus ZELF geen publicatie hiervan doet op haar website! Dat is nog veel opmerkelijker, denk je ook niet? Van de AFM is het ten slotte aan te voeren dat het niet aan hen is om gegevens van derden openbaar te maken, maar des te merkwaardiger is het dat NL haar EIGEN gegevens niet plaatst. En als NL het al niet doet, dan zou de AFM wél moeten doen?!

jor
Berichten: 4541
Lid geworden op: 08 nov 2006 11:10

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door jor »

Geplaatst op 24 Feb 2008 11:01 door gamer


--------------------------------------------------------------------------------

Beste Econometrist,

Gevoed door verkeerde informatie kom jij met stelligen die je opnieuw best logish hebt bedacht, maar die kant nog wal raken.

Vooorbeeldje: Je leest 9000 leden, je werd voorgelogen dat die allemaal 600 euro hebben betaald, dus heb je een rekensommetje gemaakt. Simpel, berg geld, waar blijft dat dan?

Zo redenerend heb je gelijk, ECHTER is het niet de juiste informatie. Het overgrote deel van onze organisatie heeft nog nooit iets betaald, he kan je namelijk volkomen gratis inschrijven, probeer het zelf maar eens, je kan vast wel ergens een link vinden op het internet,
Daar gaan we weer, gevoed door verkeerde info? maar dan toch door iemand die dat op het podium stond te verkondigen, wist die niet dat hij onzin verkocht dan? Verder reageer je net als ons telecomventje, met andere woorden zoek het zelf maar uit. Geef nu die link hier waar je gratis kunt inschrijven bij NovaLusus. En leg eens uit waarom die man dat melde. Ook jij bent meester in het over vragen heen lezen en rookgordijnen maken op dit moment.

easynl
Berichten: 10
Lid geworden op: 30 okt 2007 23:03

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door easynl »

sjonge jonge jonge jor...en Eco,

de presentaties zijn allang aangepast, dat is een leerproces hoe kan je het best je oppertunity promoten door iedereen het 600 pakket te laten doen maar hoeft niet je kan gratis starten,een pokerpakket nemen als je wilt(alleen voor spelers er zijn er zat die geen bizz willen doen) of je wilt mensen ook hiernaar toe sturen, dat kan dan al voor 150... je eigen online-bizz (Casino+Poker)voor 150 wauw!!Ook voor 1200 of meer maar dat is voor mij ook niet weggelegd en voor 95% van Nederland niet.
1000den sites zijn er en daar profiteren alleen de oprichters van en de softwareleveranciers, nu de leden is dat nou zo vreemd, de software die wij hebben is van onszelf!!! en degene die mensen naar die 1000den sites verwijzen krijgen er maar eenmalig een bonus voor, nu bij NL krijgen ze dat voor altijd en een superhoge rake-back dat is toch uniek en dmv ook het binairystructuur.De taak is om zoveel mogelijk mensen te verwijzen alleen nu niet door reclame etc..maar door de leden zelf en dat moeten er rap 100.000 worden goed voor mn aandelen strax ;)
Dus bij mij kan je ook gratis starten zoals bij iedereen die ook een link naar Novalusus heeft, en bekijk de site dan ook eens goed.
Speciaal voor Eco haha,
net zoals de docu over de film deepthroat sexen doen we toch wel alleen dat willen er veel niet weten hoe of wat... nou en, en zo is dat met pokeren en gaming ook mensen doen het toch wel... waarom dan niet via mij(het lichtpunt).


groetjes easynl

ps. mlmangel je hebt gelijk hoor een heel goed punt!!

gamer
Berichten: 39
Lid geworden op: 23 feb 2008 00:21

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door gamer »

De rest van de discussie interesseert me niet, maar jou uitspraak "Tien km verderop in Duitsland mag je onbeperkt en doet er geen mens lastig over." is fout, in Duitsland mag je niet meer onbeperkt hard rijden op de snelweg.
Oke, even aanpassen dan. Op veel plekker mag je onbeperkt rijden. Slechts op plekken waar het is aangegeven dat het niet mag, mag het niet. Beter zo?

~Tenzij het vorige week werd verandert~

En voor de rest vond ik de discussie ook niet zo interessant, maar wilde ik even wat FEITEN op tafel leggen. Gissen nar de waarheid en als een drol in een potje achter elkaar aan draaien doen er al zoveel.

Met een beetje eigen onderzoek is het al snel duidelijk wie er gelijk heeft. Of je het er dan mee eens wilt zijn is ieders eigen keuze.

gamer
Berichten: 39
Lid geworden op: 23 feb 2008 00:21

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door gamer »

Daar gaan we weer, gevoed door verkeerde info? maar dan toch door iemand die dat op het podium stond te verkondigen, wist die niet dat hij onzin verkocht dan? Verder reageer je net als ons telecomventje, met andere woorden zoek het zelf maar uit. Geef nu die link hier waar je gratis kunt inschrijven bij NovaLusus. En leg eens uit waarom die man dat melde. Ook jij bent meester in het over vragen heen lezen en rookgordijnen maken op dit moment.
Het was troen hij het vertelde geen onzin. Het was een speciale aanbieding, zoals veel bedrijven dat soms tijdelijk doen. Is echter al maanden niet meer van kracht.

Aanmelden kan je doen via de support. www.novalusus.com of zoek iemand op het internet die je wil helpen. GRATIS.

Wedden dat dit weer niet genoeg antwoord is en je nu wat anders hebt gevonden?

jor
Berichten: 4541
Lid geworden op: 08 nov 2006 11:10

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door jor »

Register as a Nova Lusus member
Thanks for considering a membership of Nova Lusus - the new beginning in online gaming.

Our Registration process is in 5 steps:-

Enter your Sponsor's Username and Registration Key
Select a Username and Password for your own use at Nova Lusus
Enter your Personal Details
Optionally enter Username, Password and other details for a free PSZip e-Wallet
Click 'Finish'
Once you have completed these steps you will be able to logon with the Username and Password you selected to use and begin to experience the new beginning in online gaming.

Click on 'Next Step' to continue.


--------------------------------------------------------------------------------
Onzin, je kunt geen juiste info van de site halen! Je kunt niet inloggen zonder dat iemand van NovaLusus je introduceert. Gratis spelen? Natuurlijk kan dat maar dat kan op elke gamesite!. Het gaat om het natuurlijk op die presentatie niet over het gratis spelen maar om een partner te worden en DAAR moet wel degelijk voor betaald worden.easynl noemt dan weer bedragen van €150.- tot €1200.-. Je link naar de website is voor de gevraagde info waardeloos.had eigenlijk ook niet anders verwacht en zo ben je dus weer onder elk antwoord uitgekomen en is er geen vraag beantwoord.Om in pokertermen te blijven, Wat Een Zwaktebod.
Laatst gewijzigd door jor op 24 feb 2008 22:13, 1 keer totaal gewijzigd.

Econometrist
Berichten: 809
Lid geworden op: 09 jan 2005 04:03

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door Econometrist »

En voor de rest vond ik de discussie ook niet zo interessant, maar wilde ik even wat FEITEN op tafel leggen. Gissen nar de waarheid en als een drol in een potje achter elkaar aan draaien doen er al zoveel.
Hoe comfortabel dat onze wensen zo compatible met elkaar zijn, ik zou graag namelijk een paar FEITEN op tafel willen ZIEN. Alleen heb ik inmiddels al vijf keer geïnformeerd naar een tweetal feiten die jij binnen 5 seconden onder handbereik hebt, maar schijnbaar heb je daar overheen gelezen. Ik was erg benieuwd naar wie als financieel verantwoordelijke in het prospectus wordt genoemd, en welke bank de beursgang gaat begeleiden. Ik zou namelijk nooit maar wat willen gissen naar de waarheid, en aangezien ik weet dat jij als insider al over het prospectus beschikt, lijk jij me de aangewezen persoon om dit eenvoudige feit even op te zoeken. Je vindt het vlak na het voorwoord in het document.
Vind je het niet prettig dat je zo makkelijk aan de gewenste FEITEN kunt komen om op tafel te kunnen leggen?
Laatst gewijzigd door Econometrist op 24 feb 2008 22:15, 1 keer totaal gewijzigd.

mlmangel
Berichten: 1820
Lid geworden op: 19 dec 2005 21:05
Contacteer:

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door mlmangel »

Nogmaals, de hele discussie interesseert me niet, maar het is wel opvallend dat op eenvoudige en duidelijke vragen geen antwoord wordt gegeven...

gamer
Berichten: 39
Lid geworden op: 23 feb 2008 00:21

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door gamer »

Onzin, je kunt geen juiste info van de site halen! Je kunt niet inloggen zonder dat iemand van NovaLusus je introduceert. Gratis spelen? Natuurlijk kan dat maar dat kan op elke gamesite!.
Ben ik nu gek of twijfelde je 10 minuten geleden nog aan mijn woord dat je gratis kunt inloggen en lid worden? Vervolgens kan je gratis spelemn em gratis meedoen met de Free-roll toernooien, waar wij meerdere malen per dag prijzen voor weggeven.

En ja, je moet je registreren via een ander lid, dat was hopelijk al bekend bij je, anders moet ik je nu eerst gaan utleggen hoe het MLM principe werkt.
Het gaat om het natuurlijk op die presentatie niet over het gratis spelen maar om een partner te worden en DAAR moet wel degelijk voor betaald worden.
Heb je je nou al ingelogd met je gratis link of niet? Kwam je ergens tegen dat je moest betaslen om lid te kunnen worden? Wat roep je dan voor een onzin nu?

easynl noemt dan weer bedragen van €150.- tot €1200.-. Je link naar de website is voor de gevraagde info waardeloos.had eigenlijk ook niet anders verwacht en zo ben je dus weer uitgekomen aan het geven van welk antwoord dan ook.Om in pokertermen te blijven, Wat Een Zwaktebod
Dat jij niet weet hoe het principe precies werkt van de MLM moet je een ander niet aanmeten. Nu ben je gratis lid en kan je alle spelletjes gratis spelen en zelfs gekd winnen met de Pokertournaments.

Wil je nu wat meer, een business opbouwen en verdienen aan mensen die VIA JOU ook zich gaan aanmelden, dan moet je daarvoor betalen. Het is net de echte wereld: Winkeltje kopen? Kost dat?

Nog een paar uurtjes Zondag en dan moeten jullie het weer een weekje zonder mij stellen. Ik ben namelijk aan het werk met NovaLusus dan.
Nee, dit is geen werk, dit is ontspanning.

jor
Berichten: 4541
Lid geworden op: 08 nov 2006 11:10

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door jor »

Nog een paar uurtjes Zondag en dan moeten jullie het weer een weekje zonder mij stellen. Ik ben namelijk aan het werk met NovaLusus dan.
Nee, dit is geen werk, dit is ontspanning.

Naar boven
En dat zonder ook maar op 1 vraag antwoord te geven.Had ook niets anders verwacht en bedankt voor niets dus.Jij had de mogelijkheid om met de juiste info ( zonder anderen te laten zoeken ) de zaak juist uit te leggen en die kans nam je niet. Jij ook een fijne week met NV. Nee, natuurlijk geen werk, dat zijn we eens.

jor
Berichten: 4541
Lid geworden op: 08 nov 2006 11:10

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door jor »

Geplaatst op 24 Feb 2008 22:25 door gamer
En ja, je moet je registreren via een ander lid, dat was hopelijk al bekend bij je, anders moet ik je nu eerst gaan utleggen hoe het MLM principe werkt.
Dat jij niet weet hoe het principe precies werkt van de MLM moet je een ander niet aanmeten.
Ik weet wel degelijk hoe mlm werkt.En natuurlijk kan je gratis online spelen,dat begrijp ik zelfs.Nu heb je dus op geen enkele vraag noch van E en ook niet van mij een direct antwoord gegeven, knap hoor, is dat wat je geleerd hebt van NovaLusus?Wanneer was de beursgang ook weer? 2011/2012/2013/enz.Lachen met NV hoor.

jor
Berichten: 4541
Lid geworden op: 08 nov 2006 11:10

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door jor »

Geplaatst op 24 Feb 2008 22:25 door gamerDat jij niet weet hoe het principe precies werkt van de MLM moet je een ander niet aanmeten
Fijn dat je ook even vermeld van het mlm-principe. De meeste hier weten dan ook dat 95% verliest om 5% te laten verdienen.

gamer
Berichten: 39
Lid geworden op: 23 feb 2008 00:21

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door gamer »

Ik weet wel degelijk hoe mlm werkt.En natuurlijk kan je gratis online spelen,dat begrijp ik zelfs.Nu heb je dus op geen enkele vraag noch van E en ook niet van mij een direct antwoord gegeven, knap hoor, is dat wat je geleerd hebt van NovaLusus?Wanneer was de beursgang ook weer? 2011/2012/2013/enz.Lachen met NV hoor.
Het jaar is 2010, zoals omschreven in Het Prospectus. Dat kan vanwege de drie jaar periode die daarin genoemd wordt ook nog begin 2011 worden, maar that's it. Het prospectus is er juist voor om dat soort dingen in vast te leggen.

En nu kom je vast weer met een voorbeeld van een bedrijf dat failliet gegaan is in die periode, maar daar kan ik niet zo veel mee natuurlijk.

En wat betreft die vraag van eco over de bank, tja ik kan het wel uitleggen, maar er is bij deze prospectus geen bank betrokken. Ojee, wat zegt hij nou weer? Dat druist in tegen alles wat we geleerd hebben over Het Prospectus toch?

Dus kom maar op met je volgende opmerkingen. De Zondag duurt voor mij nog wel een paar uurtjes. Kan morgen uitslapen, dat is ook de luxe van MLM. Werken wanneer het je uitkomt.
Laatst gewijzigd door gamer op 24 feb 2008 23:59, 1 keer totaal gewijzigd.

gamer
Berichten: 39
Lid geworden op: 23 feb 2008 00:21

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door gamer »

Fijn dat je ook even vermeld van het mlm-principe. De meeste hier weten dan ook dat 95% verliest om 5% te laten verdienen.
Beste Jor,

Volgens mij loopt deze discussie al vanaf begin 2006 en jij hebt nu pas in de gaten dat dit een MLM bedrijf is? Tot zover mijn idee dat je een beetje op de hoogte was.


Of wil je het even over een andere boeg gooien omdat je geen argumenten meer hebt?

Econometrist
Berichten: 809
Lid geworden op: 09 jan 2005 04:03

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door Econometrist »

En wat betreft die vraag van eco over de bank, tja ik kan het wel uitleggen, maar er is bij deze prospectus geen bank betrokken. Ojee, wat zegt hij nou weer? Dat druist in tegen alles wat we geleerd hebben over Het Prospectus toch?
Ach, dat is boeiend! Je had al uiteengezet dat nova lusus de dingen anders doet dan andere bedrijven. Dat zal dan bij de uitgave van aandelen niet anders zijn, dat is begrijpelijk. Waar heb je ook die banken voor nodig? Dat stukje wetgeving is een al lang achterhaalde formaliteit. En die aandelen worden dan uitgegeven vanuit het deposito van de kruidenier, het reisbureau, of wat? En we willen natuurlijk graag inschrijven op die emissie, doen we dat bij de fietsenmaker of de poelier? En mijn pensioenverzekeraar zal straks zeker geïnteresseerd zijn in zo'n lucratief fonds, en dat zeker ook in portefeuille nemen. Gaat die het dividend afhalen in de kroeg, of bij het wegrestaurant?

Het is allemaal inderdaad misschien een beetje niet helemaal conventioneel, maar ik zie er ook verder helemaal niks raars aan. Dit prospectus is ongetwijfeld zeer boeiende lectuur, en de financiële verantwoordelijkheid is ongetwijfeld overgenomen door ook zéér betrouwbare en verantwoordelijke personen binnen nova lusus. Daar zal het beursbestuur ook geen enkele moeite mee hebben en dit zal zeker de toelating tot de beurs niet in de weg staan. Het zal pijn doen op de beursvloer dat het nog een paar lange jaren duurt voordat het nova lusus aandeel geëmitteerd wordt. Maar geduld is een schone zaak.
Dus kom maar op met je volgende opmerkingen. De Zondag duurt voor mij nog wel een paar uurtjes. Kan morgen uitslapen, dat is ook de luxe van MLM. Werken wanneer het je uitkomt.
Ja, en nog meer is dit het voordeel van onze verzorgingsstaat die het UWV heeft uitgevonden, dat voor het overgrote deel in het inkomen van de mlm-ers voorziet. Het is dan ook niet voor niks dat juist in de aanbiedingen bij het UWV zoveel voor mlm-bedrijven wordt geadverteerd. Naast de A4-tjes op de kartonnen platen bij de stoplichten natuurlijk...

jor
Berichten: 4541
Lid geworden op: 08 nov 2006 11:10

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door jor »

Geplaatst op 24 Feb 2008 23:53 door gamer


Dus kom maar op met je volgende opmerkingen. De Zondag duurt voor mij nog wel een paar uurtjes. Kan morgen uitslapen, dat is ook de luxe van MLM. Werken wanneer het je uitkomt.
Ook weer zo een geweldige dooddoener, MLM. werken wanneer het jou uitkomt.Je hebt inderdaad kans gezien om elke gestelde vraag kundig te ontwijken en dat schijnt typisch MLM te zijn, moeilijk doen waar het makkelijk kan om de kosten? te verbergen. Jammer, maar van jou word absoluut niemand hier iets wijzer. Dit mlm-topic loopt al vanaf 2004 en de woorden door jou gesproken horen we hier al sinds die tijd.Jammer dat de meeste hier besproken mlm-bedrijven allang ( bewezen) weer het loodje hebben gelegt.Ik heb je verder niets te vragen want net als die figuren in het filmpje heb je niets te vertellen.Ik raad iedereen dan ook an om voor je iets met NV wil doen eerst op zijn minst even gaat zoeken via www.google.nl en natuurlijk ook het filmpje even meepakt ( voor wat het waard is ) dat is aan de persoon zelf om te beoordelen.Klik op uitzending 6- 11-2007 in dez link

http://tros.nl/index.php?id=2920

Sterkte allemaal ermee. Jor.

23feb 2008
bedrijf Nova Lusus. Dit bedrijf biedt sinds april 2006 via het Internet spelletjes als poker, blackjack of roulette aan. Spelers kunnen ook aandelenpakketten van 600 euro kopen in het bedrijf. Als ze twee anderen kunnen overhalen ook van die pakketten te kopen, krijgen ze een pakket gratis. De aandelen worden geld waard als het bedrijf naar de beurs gaat. Volgens Nova Lusus gebeurt dat in 2010.

Volgens juristen lijkt Nova Lusus echter op een piramidespel. Ook omzeilt het bedrijf het Nederlandse verbod op kansspelen via Internet door met een licentie en een server op Curaçao te werken. Vorig jaar november besteedde het TROS-programma Opgelicht?! aandacht aan het bedrijf. Toen voorspelden een deskundige advocaat dat 95 procent van de deelnemers zijn geld zal kwijtraken. <<De deelnemers zweren er echter bij en zijn ervan overtuigd dat hun aandelen geld gaan opleveren>>!!!.

Martijnsteven
Berichten: 23
Lid geworden op: 18 feb 2008 22:23

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door Martijnsteven »

23feb 2008
bedrijf Nova Lusus. Dit bedrijf biedt sinds april 2006 via het Internet spelletjes als poker, blackjack of roulette aan. Spelers kunnen ook aandelenpakketten van 600 euro kopen in het bedrijf. Als ze twee anderen kunnen overhalen ook van die pakketten te kopen, krijgen ze een pakket gratis. De aandelen worden geld waard als het bedrijf naar de beurs gaat. Volgens Nova Lusus gebeurt dat in 2010.

Volgens juristen lijkt Nova Lusus echter op een piramidespel. Ook omzeilt het bedrijf het Nederlandse verbod op kansspelen via Internet door met een licentie en een server op Curaçao te werken. Vorig jaar november besteedde het TROS-programma Opgelicht?! aandacht aan het bedrijf. Toen voorspelden een deskundige advocaat dat 95 procent van de deelnemers zijn geld zal kwijtraken. <<De deelnemers zweren er echter bij en zijn ervan overtuigd dat hun aandelen geld gaan opleveren>>!!!.
Beste Jor,

Bovenstaande informatie is volkomen onjuist. Zoals je eigenlijk in al je posts doet, is dit weer de bevestiging. Kom eens met echte feiten! Verdiep je eens echt in het bedrijf! Alle door de Tros gegeven informatie is absoluut onwaar en geheel uit de lucht gegrepen.

Groet,

Martijn

Gesloten