LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Nova Lusus

Vragen of opmerkingen over mulit level marketing kan je hier kwijt.
Econometrist
Berichten: 809
Lid geworden op: 09 jan 2005 04:03

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door Econometrist »

Die presentatie is inderdaad volledig onjuist en bedoeld om zieltjes te winnen. Echter is deze presentatie niet door de directeur van het bedrijf gegeven maar door een lid! Ook is het onjuist dat hierbij directeuren aanwezig waren. Er waren namelijk alleen worldleaders. Dit zijn leden die veel omzet genereren en dus worldleaders worden genoemd.
Eens even kijken. De uitzending van Opgelicht waar de beelden met de verborgen camera te zien waren was ergens in december/januari. Dit was dus nog vóór jouw tijd en je was er dus zeker niet bij. Wie er wél bij was, was onze vriend Gamer. Die wist op ditzelfde podium te vertellen dat hij bij de bewuste presentatie aanwezig was en naast de IT-director zat, en de presentatie gegeven werd in het bijzijn van de CEO van novalusus die hiervoor speciaal vanuit Australië was overgevlogen.
Dat maakt jouw verklaring dat het maar een show van voor de vuist weg fantaserende worldleaders was er niet geloofwaardiger op. Dus om het in jouw bewoordingen uit te drukken; wie praat er nu poep, jij of Gamer? Jij mag het zeggen...

Uit al je verdere teksten blijkt dat jou verder totaal het verschil ontgaat tussen novalusus als goksite waar inkomsten worden verkregen door mensen tegen elkaar te laten pokeren en daarvan een marge op te strijken, en novalusus als beleggingsobject waarvan waardepapieren door middel van mlm aan de man worden gebracht. Of door een piramidespel zoals men wil.

Wat betreft die pokersite ben jij me de baas, wat je daarover vertelt is volkomen abracadabra voor mij en ik neem onmiddellijk van je aan dat het daarmee in orde is. Voor wat betreft de aandelenhandel echter zou ik jou aan willen raden daar helemaal nooit of te nimmer enige energie of financiële middelen in te stoppen. Je geeft blijk van deze hele materie geen enkele kaas gegeten te hebben, met je 'goedgekeurde prospectus' en je 'doorzichtige onderneming op basis van de financiële cijfers in juni'.

Realiseer je dat juist jij tot de doelgroep van deze onderneming behoort, die op basis van totale nonsens met geduld tot 2011 zoveel mogelijk geld uit de zak wordt geklopt door middel van een constructie waarvan je op geen enkele manier kan weten of die al dan niet klopt. Het zou niet de eerste Radar- of Kassa-uitzending zijn die gevuld wordt met een studio vol slachtoffers die zonder enig benul van de materie vrachten vol geld hebben gestort in het volste vertrouwen in die aardige man met die geweldige verhalen met mooie beloftes.

Het zou zelfs hier op dit forum niet de eerste beursdroom zijn die uiteindelijk aan gruzelementen gaat. Blijkbaar is tegenwoordig de 'eigen zaak' als propagandamiddel niet meer voldoende en moet er worden meegelift op de successtories van Google en TomTom om de beloftes een beetje kracht bij te zetten. Helaas is een beursgang een natuurlijk gevolg van een succesverhaal dat autonoom ook al meerdere jaren in ontwikkeling was, en nooit, helemaal nóóit, een doelstelling van een zojuist gestartte onderneming op zich. Het wachten op een beursgang om wat van je geïnvesteerde kapitaal terug te kunnen zien is dan ook volkomen ridicuul en kan ook alleen maar worden verkocht aan personen die nooit eerder met deze materie te maken hebben gehad. Hou je maar voor ogen dat als dit echt een golden opportunity zou zijn de gewone man niet eens zo'n aandeel kon bemachtigen omdat die bij voorbaat al door de grote beleggingskantoren voor je neus weggekaapt zouden zijn.

Maar goed, jij ging je er de komende tijd in verdiepen, en veel presentaties bijwonen, en je natuurlijk laten voorlichten door professionele financiële dienstverleners, dus voor jou zal het risico wel meevallen dat je je zuurverdiende centen door het riool flusht.

Martijnsteven
Berichten: 23
Lid geworden op: 18 feb 2008 22:23

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door Martijnsteven »

Ik ben volledig overtuigd! Het aandelenverhaal van NL is voor mij inderdaad ook niet duidelijk.

Echter wil ik eerst de cijfers afwachten die in juni gaan komen. Tot die tijd houd ik mij dan ook alleen bezig met de pokerkant van het verhaal.

Tevens vind ik jou reactie wel wat overdreven wat betreft "een zaal vol gedupeerden". De aandelen worden namelijk grootendeels gratis vergeven of kunnen worden aangekocht vanaf 150 tot 600 euro per aandelenpakket. In deze pakketten zit ook een gedeelte gamingtegoed(50%) en een debitcard om je winst te kunnen innen. Per persoon mag je maar 1 pakket aanschaffen, die je kunt upgraden tot 600 euro.

Van die 600 euro is dus 300 euro gamingtegoed en nog wat kosten voor de debitcard. Je loopt dan dus een risico van max 300 euro! Is volgens mij niet de moeite waard om af te reizen naar de Tros om daar te horen dat ze niets kunnen doen aan het verloren geld!

Grote inversteerders zijn er nauwelijks (50000 of meer) en doen dat alleen voor het investeren van het gamingplatform. Dit gaat buiten de gratis aandelen om en deze investeringen worden weer netjes (met rente) door NL terugbetaald. Zo kostte de pokerroom ruim een ton en is nu bijna in het volledige bezit van NL. Dit terwijl pokerstars deze software "huurt" voor een bedrag dat jaarlijks vele malen hoger ligt!

De presentatie op televisie (6 november 2007) heb ik zelf ook bijgewoond. (Jaja, ik ben zelfs zonder mijn toestemming in beeld!) Ik ben namelijk pas 3 maanden actief met NL maar ben al ruim 2 jaar aan het kijken hoe dit plan in mekaar zit. Ik zie tot nu enkel de mogelijkheden van de pokerroom. Maar om terug te komen op wie er nu werkelijk poep praat kan ik zeggen dat de IT director er inderdaad bij is geweest. Een Australiër die totaal geen Nederlands spreekt maar enkel uitleg kwamgeven over de IT. Erg slordig maar wat mij betreft totaal begrijpelijk aangezien de beste man totaal niet verantwoordelijk is voor het juridische gedeelte waar de Tros, volkomen onterecht, over is gevallen.

En laten we wel wezen, het gaat allang niet meer over het wel of niet uitdragen van een pyramidespel, dit is het simpelweg gewoon niet! Je hoeft namelijk geen leden aan te brengen en geld mee te nemen! Dit is je nu toch wel duidelijk? Wat dat betreft is de discussie gesloten en verplaatst naar het wel of niet maken van een beursgang in 2011. Ook wat de beursgang betreft is er nog niets dat wijst op een malafide bedrijf. Wacht daarom ook, net als ik, op 30 juni a.s. In de tussentijd kun je je ook als lid aanmelden om te zien dat er totaal geen gedwing is ander mensen aan te brengen of bakken met geld mee te nemen!

Martijnsteven
Berichten: 23
Lid geworden op: 18 feb 2008 22:23

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door Martijnsteven »

Met 50000 bedoel ik dus keiharde euro's en niet het aantal investeerders! 8)

jor
Berichten: 4541
Lid geworden op: 08 nov 2006 11:10

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door jor »

Nu ben je er dus wel bij geweest? Dat is vreemd dat je daar nu pas mee komt natuurlijk gezien je reactie in Feb,jl. Maar ik ben er van overtuigd dat je jezelf daar ook wel weer uit bluft. 8)


Geplaatst op 18 Feb 2008 22:43 door Martijnsteven


--------------------------------------------------------------------------------

Dag EasyNL,

Hoe zit het dan met die wonderbeleggers? Waarom zijn ze nooit opgepakt en waarom is novalusus.com nog steeds in de lucht? Ik ben ooit benaderd om te investeren maar ik heb mij toen afzijdig gehouden.

Verder heb ik de uitzending gevolgd maar vond het allemaal wat eenzijdig. Ik heb het idee dat niet alles is onderzocht en er mensen onnodig zijn gedupeerd...

Naar boven
jor.

Econometrist
Berichten: 809
Lid geworden op: 09 jan 2005 04:03

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door Econometrist »

Eens even kijken martijnsteven, het wordt per posting interessanter. Je bent dus bij die presentatie geweest waar de trosreportage over ging die twee maanden vóórdat jij je ermee ging bezighouden werd gemaakt.
Vervolgens heb je de uitzending naar eigen zeggen gevolgd en daaruit het vermoeden van éénzijdige weergave gekregen en het idee dat mensen onnodig zijn gedupeerd. Alles was volgens jou toch in orde, en dit topic moest maar worden verwijderd. Op 3 maart informeerde je naar mijn idee over het prospectus om mee te nemen in je overweging voordat je je zou aanmelden, wat je dus 2 maanden daarvoor al gedaan zou moeten hebben. Eergisteren meld je dat de presentatie inderdaad volledig onjuist was en bedoeld om zieltjes te winnen (letterlijk jouw formulering). Hoewel we van Gamer weten dat zo'n beetje het hele hoofdbestuur was overgekomen voor deze presentatie, wil jij nu beweren dat deze gegeven werd door een stel amateurs. Overigens wel de amateurs die zich tot de top in novalusus hebben weten op te werken en daarom worldleaders worden genoemd. Als deze misleiding de stijl is van de toppers bij novalusus, wat bovendien door de aanwezigheid van de top door de leiding als werkwijze blijkt te worden geaccrediteerd, en zelfs als presentatie aan mensen zoals jij als zijnde de gang van zaken binnen novalusus wordt aangeboden, dan laat dat weinig te raden over omtrent het kaliber van de mensen voor wie binnen novalusus wat te bereiken valt.

En met de wetenschap van dit alles uit je eigen ervaringen, hoe alle jokers worden ingezet voor een presentatie waar de Tros lont rook en die ook door jou als 'fout' wordt aangemerkt, ga jij doodleuk ook nog eens afwachten wat in juni wordt gepresenteerd? Alsof een onderneming die de mensen in woord misleidt dit ook niet in schrift zou doen.

Nu ben ik toch benieuwd wat jij denkt te moeten aantreffen in de presentatie van juni om tot de conclusie te komen dat je beter NIET in kunt stappen? Moet daar soms letterlijk de regel in staan "pas op, u wordt opgelicht!", voordat het tot je doordringt dat dit hele bedrijf niet zuiver op de graad is?

Eén ding zal ik je alvast vertellen wat er in ieder geval NIET in zal staan: en dat is het antwoord op de vraag wat er moet gebeuren met al die ingelegde gelden van 150-600 € (of 75-300 zo je wilt) in het geval dat het novalusus onverhoopt niet zou lukken om aan alle eisen van het beursbestuur te voldoen en de beursgang geen doorgang kan vinden. Dit is niet denkbeeldig, het gebeurt bedrijven elke dag omdat de vereisten voor beurstoelating niet bepaald licht zijn. Koopt novalusus dan alle share entitlements weer terug voor de oorspronkelijke prijs, plus de rente? En wat als het geld er dan niet meer is, wie heeft er dan de financiële verantwoordelijkheid voor? Het geld dat mensen nu betalen geeft nog geen recht op een aandeel in de onderneming, en het is ook niet meer van de deelnemer. Wie is er tot het moment van de beursgang (ahum) eigenaar van, en wie loopt hierover het risico?

Zullen we afspreken dat als je het antwoord op deze vragen in juni niet aantreft in de financiële verantwoording, je novalusus in het vervolg verder maar vergeet?

Martijnsteven
Berichten: 23
Lid geworden op: 18 feb 2008 22:23

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door Martijnsteven »

Het risico ligt volledig bij de mensen die de pakketten aanschaffen. Dat is allang bekend. Verdiep je er nu eens echt in.

Econometrist
Berichten: 809
Lid geworden op: 09 jan 2005 04:03

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door Econometrist »

Het risico ligt volledig bij de mensen die de pakketten aanschaffen. Dat is allang bekend. Verdiep je er nu eens echt in.
Eens even kijken. De attractiviteit van deze discussie blijft maar toenemen. Zoals je misschien al wel hebt gemerkt bén ik me juist aan het verdiepen in de materie, en bij wie kan ik dan beter terecht dan bij iemand die alle ins & outs kent omdat hij al maar liefst 3 maanden ermee bezig is?
Het investeringsrisico ligt dus geheel bij de instappers die geen winstdeling en een mooie 0% dividendregeling tegemoet kunnen zien de komende 3 jaar. Ikzelf heb dit niet in het 'prospectus' vermeld zien staan, dus ben ik blij met het extra inzicht dat jouw toegevoegde kennis in deze geeft. En buiten deze risicoverdeling levert dat dan ook nog een onbekende conversieratio voor de entitlements naar aandelen novalusus op, waarvan op zichzelf de waarde al onbekend is. Ook het totaal aantal geplaatste aandelen is onbekend en daarmee ook het percentage zeggenschap waarop een aandeel recht geeft. Wat wel bekend is, is dat een dergelijk investeringspakket 600 euro moet kosten, en dat de enige kans op rendement bestaat uit het feit dat er over 3 jaar én een beursgang komt én dat de aandelen bij de dan toegepaste splitsingsfactor op de beursvloer tegen die tijd meer dan 600 euro doen.
Maar als de australische penningmeester er met de buit vandoor is, ben je je geld dus kwijt. Als de beursgang geen doorgang vindt omdat het beursbestuur de toelatingsaanvraag afkeurt, ben je je geld dus kwijt. Als de beursgang door gaat maar de biedkoers komt maar op een fractie uit dan ben je je geld dus kwijt. Als novalusus door gebrek aan gebruikers met batenoverstijgende kosten geen bedrijfswaarde heeft ben je je geld dus kwijt.

Nee, in combinatie met de wetenschap dat je door de worldleaders blijkbaar voorgelogen wordt terwijl een afvaardiging van het speciaal overgevlogen topbestuur het allemaal vanaf de eerste rij zit te bekijken, lijkt me dit echt een uitgelezen kans om je graantje bij te dragen aan de mlm...

sjamoo
Berichten: 8
Lid geworden op: 18 apr 2008 15:15

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door sjamoo »

k zit hier voor de eerste keer op dit forum, en dan denk ik waar zijn al deze mensen in Godsnaam mee bezig.

Zitten elkaar allemaal af te maken over een programma, maar ze hebben niet eens de moeite genomen om zich erin te verdiepen.

Ik weet, ook door eigen ondervinding, dat er met internet wel zeker veel geld te verdienen is, maar je moet je eerst verdiepen in heel andere zaken.

Veel tijd investeren door bijvoorbeeld de goede artikelen over Internet Marketing te lezen, over hoe kan ik mijn website hoog in de zoekmachine's krijgen, wat zijn Google ads, wat zijn blogs, wat zijn traffic machine's etc. etc.
Hier bestaan hele goede programma’s. Voor een kleine investering van nog geen $200, kan je lid worden van heel veel goede en leerzame programma's
Daar kun je beter je tijd insteken als het tegen elkaar aanzeiken op dit forum, dar kun je in de toekomst geld mee verdienen, maar hier zitten allemaal mensen die alles al van te voren afmaken, terwijl ze niet weten waar ze over praten.

Zodra je weet hoe je je website moet promoten, als daar geen vragen meer over bestaan, dan pas moet je pas gaan kijken, wat interessante website's zijn om te promoten, zo ben ik oa ook op Nova lusus terecht gekomen.

En ik zeg niet dat ik met Nova Lusus in zee ga, want ik wil eerst weten hoe Nova Lusus in elkaar steekt, voor ik er eventueel wat mee ga doen, en om dat te weten kost veel tijd en studie, over het betalingsplan, de overige mogelijkheden etc.etc.

Mocht ik Nova Lusus interessant genoeg vinden ga ik er misschien ook wel mee in zee, maar dan zal ik er voor zorgen dat mijn Nova Lusus website binnenkort hoog in de zoekmachine's staat, want daar gaat het om.
Als mensen wereldwijd Googelen op “online casino’s” of iets dergelijks, dan moet mijn website bovenin staan, mensen die mogelijkheden zoeken, bereiken via traffic machine’s, opt inn e-mail lists etc.etc., dat moet je leren, daar heb je wat aan, maar elkaar afmaken in een forum schiet je niets mee op.
Ik zou wel eens 1 van die mensen die zoveel kritiek hebben willen spreken, die wel geld verdient hebben met internet, maar die zijn er waarschijnlijk niet.

Met heel veel internet programma’s is echt goed geld te verdienen, maar het allerbelangrijkste is dat mensen JOUW WESITE kunnen vinden, want er zijn wel degelijk miljoenen mensen op zoek om geld te verdienen vanuit huis, en dat is ook zeker mogelijk.

En dan hoor ik ook van die bekrompen verhalen, van mensen die zeggen, dat Nederland maar 16 miljoen inwoners heeft. Deze mensen vergeten wel dat Internet Marketing de grenzen van Nederland wel een beetje te buiten gaat, en dat er MILJARDEN mensen een internet aansluiting hebben

Verder laat ik iedereen op dit forum in zijn waarde, maar mochten er mensen zijn die meer willen weten, over internet marketing, stuur mij maar een e-mail, en ik zal ze helpen stap voor stap. (Kennis van de Engelse taal is wel een must, omdat 99% van Internet Marketing beschreven staat in het Engels.)

Ik ga hier dus verder ook met niemand in discussie, want daar heb ik geen tijd voor, ik wil iederen die echt wat wil leren helpen, maar discussiëren op een forum kost mij veel te veel tijd.
Dan ga ik liever eerst kijken of Nova Lusus interessant genoeg is om tijd in te steken.
Groetjes

jor
Berichten: 4541
Lid geworden op: 08 nov 2006 11:10

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door jor »

ga hier dus verder ook met niemand in discussie, want daar heb ik geen tijd voor
Wij ook niet met jou.

http://www.trosradar.nl/index.php?id=367

couljo
Berichten: 10
Lid geworden op: 17 mar 2008 17:36

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door couljo »

:evil: :twisted: :x

Econometrist
Berichten: 809
Lid geworden op: 09 jan 2005 04:03

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door Econometrist »

Met heel veel internet programma’s is echt goed geld te verdienen, maar ...
Dit is weer zo'n gaap-momentje. In hoeveel varianten we al niet hebben gehoord dat het met mlm goed geld te verdienen is, en altijd wordt dat dan weer gevolgd door een 'maar....' En dat moet ook wel, want als je macroeconomisch kijkt naar de totale verdiensten van alle mlm-ers bij elkaar dan kom je uit op de gemiddelde inkomsten die vergelijkbaar zijn met die van een krantenwijk. En dan komen de excuses; 'de meesten verdienen inderdaad niks want die doen het verkeerd'. Deze mensen hebben niet gelet op wat er achter de 'maar...' komt, en dus komen de meeste inkomsten terecht bij de enkelen die het goed doen, en is er dus goed te verdienen, maar... dan moet je het wel goed doen. Nu moet je dan weer zorgen dat je bovenaan in de zoekmachines komt! Ja hoor, DAN ben je van het ene op het andere moment binnen...
Jammer alleen dat er altijd maar één plaats bovenaan is, en er is altijd een veel grotere sukkel die veel meer voor een sponsored link betaalt dan jij je kan veroorloven. Jammer dus voor je, maar die plek is al bezet. Dan zijn er nog een stuk of 15 plekken voor mensen die hoog op de lijsten komen, maar bij het begin van deze thread werd al vermeld dat er 7700 deelnemers waren. Voor 7685 daarvan is het nu dus al helaas pindakaas, en daar wil jij je dan nog nieuw gaan aanmelden? Alsof trouwens iemand die novalusus overweegt zou gaan googlen om te bepalen waar hij zich gaat inschrijven.
Deze mensen vergeten wel dat Internet Marketing de grenzen van Nederland wel een beetje te buiten gaat, en dat er MILJARDEN mensen een internet aansluiting hebben
Heel leuk natuurlijk, maar dit werkt 2 kanten op. Ook jouw directe concurrent kan van over de hele wereld komen. Blijkt opeens je buurman in de straat te hebben ingeschreven bij een distributeur uit Timboektoe. Alweer helaas pindakaas dan.
Maar niet alleen je mede-distributeurs van novalusus heb je als concurrent, maar ook heeft novalusus nog eens duizenden andere goksites als concurrent, misschien ook allemaal wel met 7700 promotors die allemaal mee moeten eten van de gokwinsten. Nou wordt er wel veel vergokt op de wereld, maar vele mensen die er van moeten meedelen maken toch de spoeling dun. Verzadiging ligt zoals bij alle mlm-bedrijven direct achter de voordeur op de loer. Voor alle vormen van mlm zie je altijd het probleem terugkomen dat er al teveel aanbieders zijn, en in plaats van meer klanten te zoeken, gaan al die aanbieders op zoek naar nog meer aanbieders. Tel uit je kansen.

In dit verband heb ik 4 jaar geleden hier al eens mijn fabriek van glaswolsoep genoemd. Ik kan daarvoor distributeurs zoeken wat ik wil, maar als ik daarvoor geen klanten vind vallen de inkomsten toch erg tegen. En google maar eens op 'glaswolsoep' sjamoo, dan zie je mij als enige en bovenste hit in de lijst verschijnen, maar ik kan je vertellen dat ik er niet echt rijk mee geworden ben. Misschien wordt er wel niet op gegoogled, omdat men het geen fu*k interesseert. Je mag het idee wel van me kopen als je wilt...

Nou dromertjes, tot zover weer mijn bijdrage voor deze keer. Til er niet te zwaar aan, maar laat je ook niet te zwaar tillen.

Enne... Hé Gamer, waar zit je?! Je laatste bijdrage is van 26 maart!!

Pruim
Berichten: 545
Lid geworden op: 23 sep 2007 18:05

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door Pruim »

Voordat dit topic in de vergetelheid geraakt, zal ik het bij deze even een kick geven.
Waarom? Wel, om de reden dat we binnen een paar dagen de ongetwijfeld geweldige financiele gegevens van novalusus mogen bewonderen.
Ik heb m'n boekhouder al opdracht gegeven om een potje achter de hand te houden, om gelijk bij de voorinschrijving van de voorgenomen beursgang, op zoveel mogelijk aandelen in te schrijven. Deze financiele win-win kans kan, en mag ik natuurlijk niet laten liggen.

Van degene die ons even alle ins en outs van dit geweldige mlm-concept op de hoogte zou brengen (gamer), hebben we helaas niets meer mogen vernemen.
Gelukkig was er binnen afzienbare tijd een opvolger voor gamer, en wel in de persoon van martijnsteven.

Van martijnsteven kregen we op 07-04-08 jongstleden het volgende bericht te lezen:
Ik ben geen aandeelhouder van NL maar heb wel een account waarmee ik het e.e.a. in de gaten houd. NL komt naar eigen zeggen op 30 juni met de eerste financiele boeken!
En om niets aan het toeval over te laten, werd deze informatie nog bekrachtigd met het volgende bericht:
Sensatiezoeker! 30 juni zonder jaartal betekend 30 juni a.s.
Vandaag is het 25 juni, en naarmate de grote dag nadert dat we deze financiele boeken mogen inzien, stijgt mijn opwinding navenant.
Zou uit die financiele boeken nu blijken dat het mlm concept daadwerkelijk het marketing concept van nu en de verre toekomst is?

kaidon
Berichten: 4
Lid geworden op: 09 dec 2006 16:28

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door kaidon »

Inmiddels is het 2 juli. Heeft iemand de cijfers al nagerekend? Ik ben heeel benieuwd. Ach als ik eerlijk ben geloof ik helemaal niets van de plannen. Alleen het plan van een paar mensen die makkelijk geld willen verdienen aan de goedgelovigheid van anderen zal echt bestaan. Er zijn er al zoveel geweest die dit gelukt is. Of ben ik te negatief en is dit het eerste wat wel gaat werken?

Ben benieuwd!!!

Pruim
Berichten: 545
Lid geworden op: 23 sep 2007 18:05

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door Pruim »

Zo, begin oktober nu. 30 Juni jongstleden zouden we verrijkt worden met de financiele boeken van NL.
Ik ben nu, ruim 3 maanden later, toch best wel nieuwsgierig.

Hoe gaat het tegenwoordig met het NL-sprookje?
Wanneer is de beursgang?

jor
Berichten: 4541
Lid geworden op: 08 nov 2006 11:10

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door jor »

Je zult nog wat langer moeten wachten :wink: , volgens hun website word het nu 2010.
*Nu voorportaal en de opmaat naar straks (2010) de beurs- gang;

*Diverse inkomstensbronnen;

*Instap met een relatief laag bedrag.

*Directe verdiensten en straks een aantrekkelijk rendement;

antileugens
Berichten: 2854
Lid geworden op: 18 jun 2008 02:08

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door antileugens »

Beste Jor, heb je wel in de gaten dat het momenteel niet een heel erg goede tijd is om naar de beurs te gaan?!

jor
Berichten: 4541
Lid geworden op: 08 nov 2006 11:10

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door jor »

Daarom citeer ik gewoon van hun eigen website was eerst 2008 toen 2009 en nu 2010. Komt die beursval even goed uit!

http://www.ikbengenaaid.nl/index.php?op ... &pt_show=1

[/quote]De 46-jarige Dordtenaar, die de deelnemers aan zijn piramidespelen voor miljoenen oplichtte, werd volgens aanwezigen totaal verrast door de twee rechercheurs die zich in de woning aan de Jupiterlaan meldden. Volgens de aanwezigen was Stok door iemand verlinkt. Stok gaf zich zonder verzet over, gaf zijn mobiele telefoon af en ging met de politie mee.

De veroordeelde piramidekoning was naar de bijeenkomst gekomen om nadere uitleg te krijgen over het bedrijf Nova Lusus. Dit bedrijf biedt sinds april 2006 via het Internet spelletjes als poker, blackjack of roulette aan. Spelers kunnen ook aandelenpakketten van 600 euro kopen in het bedrijf. Als ze twee anderen kunnen overhalen ook van die pakketten te kopen, krijgen ze een pakket gratis. De aandelen worden geld waard als het bedrijf naar de beurs gaat. Volgens Nova Lusus gebeurt dat in 2010.

Volgens juristen lijkt Nova Lusus echter op een piramidespel. Ook omzeilt het bedrijf het Nederlandse verbod op kansspelen via Internet door met een licentie en een server op Curaçao te werken. Vorig jaar november besteedde het TROS-programma Opgelicht?! aandacht aan het bedrijf. Toen voorspelden een deskundige advocaat dat 95 procent van de deelnemers zijn geld zal kwijtraken. De deelnemers zweren er echter bij en zijn ervan overtuigd dat hun aandelen geld gaan opleveren.
[quote][/quote]
Laatst gewijzigd door jor op 02 okt 2008 21:03, 1 keer totaal gewijzigd.

jor
Berichten: 4541
Lid geworden op: 08 nov 2006 11:10

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door jor »

Oeps sorry, het is intussen 2011.
Nova Lusus is een online gaming bedrijf met vestigingen op Curaçao en Engeland.
De werkwijze van dit Nova Lusus SE PLC is goed gekeurd middels een prospectus door de F.S.A in Engeland en de A.F.M (Autoriteit
Financiële Markten) in Nederland. Meerdere landen volgen binnenkort, dit gebeurd door de “passporting” regeling.

Op de PLC website (klik hier ) kunt u zien in welke landen het prospectus geld. Het werk gebied is hoofdzakelijk Europa.
Het MLM bedrijf wil groeien middels relatie marketing en bied interessante mogelijkheden voor mensen die het bedrijf helpen
groeien.

Het bedrijf heeft zich verplicht door in het prospectus op te nemen dat het uiterlijk februari 2011 een beurs notering in
Engeland aan zal vragen.

Dit bied extra interessante mogelijkheden voor mensen met een toekomst visie.

Het lidmaatschap van Nova Lusus MLM is gratis voor iedereen vanaf 18 jaar en is zonder enige verplichting.
Omdat in verband met regelgeving in Nederland alleen aan leden aanbiedingen mogen worden gedaan dient u zich eerst te registreren als lid.
Jor

antileugens
Berichten: 2854
Lid geworden op: 18 jun 2008 02:08

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door antileugens »

Dus citeer ik even van hun eigen website
????????

En is het misschien ook wel zo eerlijk om er bij te zetten dat die man werd opgepakt voor iets dat helemaal niets met Nova Lusus te maken had?

jor
Berichten: 4541
Lid geworden op: 08 nov 2006 11:10

Re: Nova Lusus

Ongelezen bericht door jor »

(((((De veroordeelde piramidekoning was naar de bijeenkomst gekomen om nadere uitleg te krijgen over het bedrijf Nova Lusus)))). Dit bedrijf biedt sinds april 2006 via het Internet spelletjes als poker, blackjack of roulette aan. Spelers kunnen ook aandelenpakketten van 600 euro kopen in het bedrijf. Als ze twee anderen kunnen overhalen ook van die pakketten te kopen, krijgen ze een pakket gratis. De aandelen worden geld waard als het bedrijf naar de beurs gaat. Volgens Nova Lusus gebeurt dat in 2010.
Wat hij daar kwam doen staat in de eerst zin.Alhoewel je jezelf natuurlijk kunt afvragen wat een veroordeelde oplichter ivb met piramide-scams daar te zoeken had en of Nova-Lusus daar nu zo blij mee moest zijn.

Gesloten