[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • UWV, werkgever en bedrijfsarts werken samen
Pagina 1 van 1

UWV, werkgever en bedrijfsarts werken samen

Geplaatst: 01 dec 2016 20:27
door sheira
Al 21 jaar lang leef ik met chronische klachten, pijn,pijn,pijn. En tot op heden is het nog erger geworden. 6 keer operaties, sinds 2 maanden blijk uit mri scan dat ik atrose heb. 24 uur per dag leef ik met rug, knie,, beide schouders, armen en nek pijn, mijn beide armen werken niet 100 % sinds operatie. Ik ben altijd moe, ik ben onder behandeling bij psycholoog, mijn huisarts en de psycholoog stuurde brieven met mijn medische gegevens naar UWV maar toch wordt er geen rekening gehouden met mijn medische achtergrond en mijn klachten. De arbeidsdeskundig van de UWV beslist in de voordeel van ( mijn werkgever) Gemeente Rotterdam. Wat ik allemaal mee maakt door mijn werkgever ervaar ik het als een mishandeling. Ik wordt zo erg mishandeld en onder druk gezet dat ik geen zin meer heb om te leven en geen kracht meer hebt om voor mijn leven te vechten. Wanneer ik ziek ben wordt mijn salaris ingehouden. Dit is niet alles wat ik allemaal meemaakt, het is een hele waslijst. Maar goed aan wie moet ik het vertellen, niemand kan hier iets aan doen, niemand kan mij hierdoor heen helpen. Mijn werkgever maakt mij helemaal kapot, ik kan zelfs mijn behandeling van de psycholoog niet eens verwerken. Van mijn werkgever wordt ik nog meer getraumatiseerd. Dit is toch geen leven meer. Wie o wie kan mij hierbij helpen.

Re: UWV, werkgever en bedrijfsarts werken samen

Geplaatst: 02 dec 2016 16:00
door berndv
sheira schreef:Al 21 jaar lang leef ik met chronische klachten, pijn,pijn,pijn. En tot op heden is het nog erger geworden. 6 keer operaties, sinds 2 maanden blijk uit mri scan dat ik atrose heb. 24 uur per dag leef ik met rug, knie,, beide schouders, armen en nek pijn, mijn beide armen werken niet 100 % sinds operatie. Ik ben altijd moe, ik ben onder behandeling bij psycholoog, mijn huisarts en de psycholoog stuurde brieven met mijn medische gegevens naar UWV maar toch wordt er geen rekening gehouden met mijn medische achtergrond en mijn klachten. De arbeidsdeskundig van de UWV beslist in de voordeel van ( mijn werkgever) Gemeente Rotterdam. Wat ik allemaal mee maakt door mijn werkgever ervaar ik het als een mishandeling. Ik wordt zo erg mishandeld en onder druk gezet dat ik geen zin meer heb om te leven en geen kracht meer hebt om voor mijn leven te vechten. Wanneer ik ziek ben wordt mijn salaris ingehouden. Dit is niet alles wat ik allemaal meemaakt, het is een hele waslijst. Maar goed aan wie moet ik het vertellen, niemand kan hier iets aan doen, niemand kan mij hierdoor heen helpen. Mijn werkgever maakt mij helemaal kapot, ik kan zelfs mijn behandeling van de psycholoog niet eens verwerken. Van mijn werkgever wordt ik nog meer getraumatiseerd. Dit is toch geen leven meer. Wie o wie kan mij hierbij helpen.
ik begrijp er eerlijk gezegd niet echt veel van. Uw huisarts en psycholoog sturen gegevens naar het uwv, maar het uwv is van mening dat op grond van die informatie u wel aan het werk kunt?

Re: UWV, werkgever en bedrijfsarts werken samen

Geplaatst: 02 dec 2016 16:05
door kokka
als ik de klachten zo hoor, begrijp ik niet waarom je nog niet voor 100% arbeidsongeschikt ben verklaard. Er zal dus wel een andere kant van het verhaal zijn. Je hebt overigens het recht om een onafhankelijk onderzoek te laten doen als je het niet eens ben met de uitspraak van de arbo-dienst

Re: UWV, werkgever en bedrijfsarts werken samen

Geplaatst: 02 dec 2016 16:19
door stofzuigertje
Bij afkeur krijgt de werkgever een boete....
En UWV wil iedereen zo snel mogelijk aan het werk en kijkt maar half.

Aangepast werk roepen ze wat er zelden is.
Helaas, je moet protesteren en afkeur, daarvoor moet je 2 jaren lang permanent ziek zijn zonder kans op herstel.

Re: UWV, werkgever en bedrijfsarts werken samen

Geplaatst: 02 dec 2016 16:21
door Klaas Jan
Hallo sheira, wat een rotsituatie! Ik heb maar één advies voor u. Doe dit niet alleen maar laat u bijstaan. Bijvoorbeeld door een juridische afdeling van een vakbond. Of het Juridisch Loket https://www.juridischloket.nl/
Sterkte en veel succes gewenst.

Re: UWV, werkgever en bedrijfsarts werken samen

Geplaatst: 03 dec 2016 14:03
door scontra
.

Re: UWV, werkgever en bedrijfsarts werken samen

Geplaatst: 03 dec 2016 15:11
door Klaas Jan
Hallo @mein33, misschien bedoelt de vraagsteller dat een deel van het salaris wordt ingehouden. Het komt nogal eens voor dat je naar 70% van je salaris terugvalt als je langere tijd ziek bent.
En misschien moet u het bericht van de vraagsteller nog eens rustig doorlezen. Dan kunt u misschien invoelen dat het hier om een kreet van wanhoop gaat. Van iemand die het misschien niet allemaal zo vlekkeloos formuleert.

Voor het overige zou ik als ik u was de hand eens in eigen boezem steken als het gaat om uw woorden als 'verzinnen', 'verdachtmakingen' en 'halve waarheden'.

Re: UWV, werkgever en bedrijfsarts werken samen

Geplaatst: 03 dec 2016 15:29
door olaf79
Of zijn er wachtdagen waardoor je bij ziekte de eerste 1 of 2 dagen niet betaald krijgt. Als je dan 20x per jaar ziek bent omdat je de pijn niet meer trekt scheelt dat een heleboel op je salaris.

Ik zou TS aanraden om eens met een gespecialiseerde arbo advocaat te gaan praten. Als de situatie is zoals hij stelt dat ie is, is dit van de zotte en is de werkgever inderdaad aansprakelijk voor het erger worden van de klachten.

Re: UWV, werkgever en bedrijfsarts werken samen

Geplaatst: 03 dec 2016 15:48
door scontra
Bij nader inzien misschien wel verstandiger om mij buiten dit onderwerp te houden.

Re: UWV, werkgever en bedrijfsarts werken samen

Geplaatst: 03 dec 2016 15:51
door Mucha
[Bericht verwijderd door de Moderator in overleg met de gebruiker.]

Re: UWV, werkgever en bedrijfsarts werken samen

Geplaatst: 07 dec 2016 23:52
door bennieol
probeer het eens hier.

Adres

FNV spreekuurlocatie
Buurthuis Oud Charlois
Clemensstraat 111
3082 CE Rotterdam
Plan je route
Openingstijden

Spreekuur Werk & Inkomen

FNV spreekuur op afspraak
• Dinsdag: 18.00 - 21.00
> maak online een afspraak
Of bel 088 -368 068

Re: UWV, werkgever en bedrijfsarts werken samen

Geplaatst: 08 dec 2016 00:42
door bennieol
kijk eens hier https://www.fnv.nl/site/alle-sectoren/c ... eenten.pdf en kijk op ziekte.
is CAO ambtenaren.

Re: UWV, werkgever en bedrijfsarts werken samen

Geplaatst: 08 dec 2016 13:42
door methanol
Ook ik loop al jaren tegen het uvw aan. Aan beide armen geholpen, blokken in mijn nek, twee keer dubbele hernia,en nu blijk het ook in mijn bennen hebben. wat ik in beide armen heb. artose te zijn maar ze blijven maar door gaan over werk ik heb al twee keer bij de rechter geweest en mijn gelijk gehaald. het blijk zo te zijn dat ze niet meer afkeuren. wat willen ze nou mijn kist achter mij mee nemen