LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Ziggo scherm gaat op zwart: tijdelijk opnieuw instellen

Hier kan je jouw mening kwijt over (digitale) televisie.
olaf79
Berichten: 8277
Lid geworden op: 17 okt 2011 23:53

Re: Ziggo scherm gaat op zwart: tijdelijk opnieuw instellen

Ongelezen bericht door olaf79 » 03 jan 2015 11:44

ciske schreef:
snuffel1 schreef: want analoge tv bezitters dienen de tv handmatig op de nieuwe zender frequenties in te stellen.

Ik begreep je inderdaad verkeerd. :-) Zou toch te zot worden dat analoog niks meer zou hebben?
kwestie van een paar jaar hooguit. De telegram bestaat ook niet meer, even als de zwart wit tv.

ciske
Berichten: 10822
Lid geworden op: 17 mar 2011 11:13

Re: Ziggo scherm gaat op zwart: tijdelijk opnieuw instellen

Ongelezen bericht door ciske » 03 jan 2015 12:08

olaf79 schreef:[ De telegram bestaat ook niet meer, even als de zwart wit tv.

Die bestaat nog steeds hoor.

ciske
Berichten: 10822
Lid geworden op: 17 mar 2011 11:13

Re: Ziggo scherm gaat op zwart: tijdelijk opnieuw instellen

Ongelezen bericht door ciske » 03 jan 2015 12:10

olaf79 schreef:Hopelijk neemt Ziggo niet de verschrikkelijk horizonbox van UPC over dat zou een grote achteruitgang zijn.

Ben je er nou al uit Olaf?? Neem vooral de horizon :lol:

snuffel1
Berichten: 3680
Lid geworden op: 06 dec 2012 16:14

Re: Ziggo scherm gaat op zwart: tijdelijk opnieuw instellen

Ongelezen bericht door snuffel1 » 03 jan 2015 12:22

Het is wel zo dat UPC naar verloop van tijd opgaat in Ziggo ik meen in 2016. UPC geeft nu nog decoders CI+ kaarten in bruikleen moeten UPC klanten die gaan kopen of blijven die in bruikleen. Ik gok er op dat decoders uit de gratie raken en CI+ kaarten de standaard worden want die techniek wordt steeds meer door tv fabrikanten ondersteund en is nog lang niet uitontwikkeld. UPC timmert wel aan de weg want de CI+ kaart biedt nu meer mogelijkheden dan in de beginfase.

Har06
Berichten: 3745
Lid geworden op: 07 nov 2011 12:12

Re: Ziggo scherm gaat op zwart: tijdelijk opnieuw instellen

Ongelezen bericht door Har06 » 03 jan 2015 19:49

snuffel1 schreef:Het is wel zo dat UPC naar verloop van tijd opgaat in Ziggo ik meen in 2016. UPC geeft nu nog decoders CI+ kaarten in bruikleen moeten UPC klanten die gaan kopen of blijven die in bruikleen. Ik gok er op dat decoders uit de gratie raken en CI+ kaarten de standaard worden want die techniek wordt steeds meer door tv fabrikanten ondersteund en is nog lang niet uitontwikkeld. UPC timmert wel aan de weg want de CI+ kaart biedt nu meer mogelijkheden dan in de beginfase.
Ziggo gaat in UPC op :)

ciske
Berichten: 10822
Lid geworden op: 17 mar 2011 11:13

Re: Ziggo scherm gaat op zwart: tijdelijk opnieuw instellen

Ongelezen bericht door ciske » 03 jan 2015 19:54

Har06 schreef:
Ziggo gaat in UPC op :)
Maar het gaat allemaal Ziggo heten.


Har06
Berichten: 3745
Lid geworden op: 07 nov 2011 12:12

Re: Ziggo scherm gaat op zwart: tijdelijk opnieuw instellen

Ongelezen bericht door Har06 » 04 jan 2015 13:05

Keurig, de overstap verloopt redelijk begrijp ik van de media, Ziggo wordt opgeslurpt door UPC.

Willem xamuh

Re: Ziggo scherm gaat op zwart: tijdelijk opnieuw instellen

Ongelezen bericht door Willem xamuh » 04 jan 2015 14:01

Hier nog wat info, mits van belang:

https://www.ziggo.nl/klantenservice/tel ... ers-zoeken

Mvg. Willem.

Willem xamuh

Re: Ziggo scherm gaat op zwart: tijdelijk opnieuw instellen

Ongelezen bericht door Willem xamuh » 04 jan 2015 14:03

"Keurig, de overstap verloopt redelijk begrijp ik van de media, Ziggo wordt opgeslurpt door UPC".

Tja, het is ook maar de vraag of groter ook beter betekent. De helpdesk van Ziggo laat nu al vaak te wensen over...

Mvg. Willem.

ciske
Berichten: 10822
Lid geworden op: 17 mar 2011 11:13

Re: Ziggo scherm gaat op zwart: tijdelijk opnieuw instellen

Ongelezen bericht door ciske » 04 jan 2015 14:50

Willem xamuh schreef:. De helpdesk van Ziggo laat nu al vaak te wensen over...

.

Die van UPC precies hetzelfde , dus of het er beter op wordt? Afwachten maar. Wel kost het weer vele mensen hun baan.

Har06
Berichten: 3745
Lid geworden op: 07 nov 2011 12:12

Re: Ziggo scherm gaat op zwart: tijdelijk opnieuw instellen

Ongelezen bericht door Har06 » 04 jan 2015 16:37

ciske schreef:
Willem xamuh schreef:. De helpdesk van Ziggo laat nu al vaak te wensen over...

.

Die van UPC precies hetzelfde , dus of het er beter op wordt? Afwachten maar. Wel kost het weer vele mensen hun baan.
Oh waar heb je dat gelezen?, kostenbeheersing betekent ook het in de hand houden van de abp prijs met of zonder Horizon.
De service van UPC is gemiddeld genomen prima , kom je er niet uit met een persoon van de klantenservice (gratis 1200) bel je toch nog een keer, niets mis mee :wink:

ciske
Berichten: 10822
Lid geworden op: 17 mar 2011 11:13

Re: Ziggo scherm gaat op zwart: tijdelijk opnieuw instellen

Ongelezen bericht door ciske » 04 jan 2015 17:36

Stond op totaal tv , kan het nu zo gauw niet vinden. Kijk straks wel ging over iets van 600 banen.


Har06
Berichten: 3745
Lid geworden op: 07 nov 2011 12:12

Re: Ziggo scherm gaat op zwart: tijdelijk opnieuw instellen

Ongelezen bericht door Har06 » 05 jan 2015 12:26

ciske schreef:Stond op totaal tv , kan het nu zo gauw niet vinden. Kijk straks wel ging over iets van 600 banen.
Mogelijk zelfs 900 banen, bezuinigingen worden overal doorgevoerd, denk eens aan de vele duizenden in de bankwereld

GJvdZ
Berichten: 7407
Lid geworden op: 03 nov 2010 13:49

Re: Ziggo scherm gaat op zwart: tijdelijk opnieuw instellen

Ongelezen bericht door GJvdZ » 05 jan 2015 15:02

Har06 schreef:
ciske schreef:Stond op totaal tv , kan het nu zo gauw niet vinden. Kijk straks wel ging over iets van 600 banen.
Mogelijk zelfs 900 banen, bezuinigingen worden overal doorgevoerd, denk eens aan de vele duizenden in de bankwereld
Klopt die 900 banen. Dat zijn allemaal "dubbele" functies die niet meer nodig zijn. Uiteindelijk is het ook de enige optie om in zo'n markt te overleven. Ziggo is internationaal gezien natuurlijk heel klein en de te leveren oplossingen worden steeds complexer. Dat is alleen nog maar mogelijk als je onderdeel bent van een groter geheel waar veel kennis kan worden hergebruikt in diverse landen.

Har06
Berichten: 3745
Lid geworden op: 07 nov 2011 12:12

Re: Ziggo scherm gaat op zwart: tijdelijk opnieuw instellen

Ongelezen bericht door Har06 » 05 jan 2015 19:03

Vandaag is Ziggo gestart met het resetten cq laten resetten van digitale tv,s vlg het journaal op NPO 1, ik zag dat er een rijdende helpdesk van Ziggo bij betrokken wordt :lol:

tenormin
Berichten: 6831
Lid geworden op: 31 okt 2011 21:29

Re: Ziggo scherm gaat op zwart: tijdelijk opnieuw instellen

Ongelezen bericht door tenormin » 05 jan 2015 19:22

Har06 schreef:Vandaag is Ziggo gestart met het resetten cq laten resetten van digitale tv,s vlg het journaal op NPO 1, ik zag dat er een rijdende helpdesk van Ziggo bij betrokken wordt :lol:
Ja, ik zag het ook, alleen op RTL4; de bejaarde man snapte er niets van maar was zeer tevreden dat de helpdesk het voor hem in orde maakte. Waar kan ik me aanmelden :lol:

Har06
Berichten: 3745
Lid geworden op: 07 nov 2011 12:12

Re: Ziggo scherm gaat op zwart: tijdelijk opnieuw instellen

Ongelezen bericht door Har06 » 05 jan 2015 20:08

tenormin schreef:
Har06 schreef:Vandaag is Ziggo gestart met het resetten cq laten resetten van digitale tv,s vlg het journaal op NPO 1, ik zag dat er een rijdende helpdesk van Ziggo bij betrokken wordt :lol:
Ja, ik zag het ook, alleen op RTL4; de bejaarde man snapte er niets van maar was zeer tevreden dat de helpdesk het voor hem in orde maakte. Waar kan ik me aanmelden :lol:
Bij UPC de nieuwe baas van Ziggo

ciske
Berichten: 10822
Lid geworden op: 17 mar 2011 11:13

Re: Ziggo scherm gaat op zwart: tijdelijk opnieuw instellen

Ongelezen bericht door ciske » 05 jan 2015 20:47

Har06 schreef:
Bij UPC de nieuwe baas van Ziggo

Volgens mij moet je het omkeren, UPC wordt Ziggo :lol:

Gesloten