LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Het nieuwe upc, ouwe troep in een nieuwe zak.

Hier kan je jouw mening kwijt over (digitale) televisie.
agro
Berichten: 1989
Lid geworden op: 05 mar 2004 15:52

Het nieuwe upc, ouwe troep in een nieuwe zak.

Ongelezen bericht door agro » 27 mei 2007 00:21

Bron www.satplaza.com

Hiermee laten ze nu toch wel duidelijkblijken wat hun bedoelingen zijn.
Nu kan je begrijpen waarom die je zo nodig die mediabox moest hebben, zo zie je wel, een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken.
UPC digitaal televisiepakket meer dan 100% duurder
Artikel geplaatst door Jarco Kriek
De langverwachte veranderingen van de digitale televisiepakketten van de grotere kabelexploitanten zitten er nu dan toch aan te komen. Door diverse herstructureringen en zenderuitbreidingen van digitale pakketten worden in ieder geval abonnees van de kabelexploitant UPC binnen enkele maanden geconfronteerd met forse prijsstijgingen.


Kabelexploitant UPC blijkt in de komende maanden de prijs van het Extra Channel pakket te willen gaan optrekken van € 4,16 naar € 8.99 per maand. Dit naast het standaardtarief voor het analoge basispakket van de kabelaar dat per maand € 16,05 bedraagt. De consument krijgt naast het zenderaanbod ook de service “Uitzending Gemist” bij het aanbod toegevoegd. Consumenten die beschikken over de normale mediabox kunnen hier tot 2 dagen terug programma’s van de publieke omroep terugbekijken. UPC abonnees die beschikken over een DVR mediabox kunnen deze programma’s tot 10 dagen later bekijken.

De prijswijziging van UPC is officieel nog niet bevestigd door het bedrijf. Echter op de internetsite van het bedrijf was vanmiddag voor enkele uren een pdf bestand te zien waarin de nieuwe prijsstelling van het bedrijf vermeldt stond. UPC heeft dit bestand inmiddels van de internetsite verwijderd. Dit niet alleen omdat de opschudding op het UPC gebruikersforum http://www.chelloo.com/ groot was. Ook stonden er een paar fouten in de nieuwe brochure. Zo was de Nederlandstalige zender TV Oranje nog in geen enkel pakket van de kabelaar geplaatst. Dat de Nederlandstalige zender wordt toegevoegd aan het digitale pakket van UPC is echter klip en klaar. Bij TV Oranje bevestigde directeur Gerard Ardesch aan Satellietnieuws.nl afgelopen maandag al dat men juist die morgen was begonnen met het instellen en testen van de apparatuur die het mogelijk moet maken de Nederlandstalige zender weer te geven binnen het digitale UPC pakket.

Een medewerker van het UPC team dat de publicaties over het bedrijf op internet naloopt laat echter via het UPC forum Chelloo.com wel het volgende weten. “Om misverstanden te voorkomen, de datum van lancering is nog niet definitief. Ten tweede, de genoemde pakketten zullen fors uitgebreider zijn dan de huidige pakketten. Zo is er sprake van meer zenders en meer functies, waaronder films op bestelling en Programma Gemist. Tenslotte gelden de genoemde tarieven alleen voor nieuwe klanten. Er is dus geen sprake van een prijsverhoging voor bestaande klanten. Overigens zullen deze klanten straks wel degelijk kunnen overstappen naar de nieuwe televisiepakketten.”

De inmiddels van de UPC internetsite verwijderde brochure met de nieuwe prijssteling van UPC is HIER te downloaden.

Bij kabelaar Multikabel gaat men de het digitaal televisiepakket herschikken in diverse subpakketten. Zodoende wordt de keuzevrijheid van de abonnee groter. Zo zullen de zenders uit het digitale totaalpakket worden opgesplitst in de keuzepakketten Nieuws & Kennis, Sport, Sport, Film & Entertainment en Kids. Voor de afname van één keuzepakket moet de abonnee € 3,95 extra betalen. Voor twee keuzepakketten € 6,95 en voor afname van 3 of meer keuzepakketten betaald men, wellicht voorlopig, per maand €9,95 euro per maand. Men krijgt dan direct alle zenders uit het nieuwe totaal zenderpakket van Multikabel.

In prijs gaat de Multikabel abonnee voor het uitgebreidere SD zenderpakket, zonder premium zenders, binnenkort zelf € 0,19 per maand minder betalen. Echter zit in de prijsstructuur van de nieuwe keuzepakketten op dit moment een forse korting als men meer als 3 keuzepakketten wil aanschaffen. In theorie zou het in de toekomst dus goed mogelijk zijn dat deze kortingen op afname van meerdere keuzepakketten zullen worden verminderd. Multikabel verhoogt vanaf 15 juli aanstaande wel de prijs van het HD zenderpakket van € 4,00 nar € 4,99 per maand.

tonvanheel
Berichten: 109
Lid geworden op: 19 feb 2007 21:18

Re: Het nieuwe upc, ouwe troep in een nieuwe zak.

Ongelezen bericht door tonvanheel » 27 mei 2007 22:34

Heb vrijdag bericht gekregen van UPC dat er wat aan de zenders gaat veranderen.
TV Oranje komt echter in het extra channel pakket (dus bijbetaling)
Uit het extra channel pakket verdwijnen 12 zenders en er komen 7 zenders bij. Al met al een verlies van 5 zenders voor hetzelfde pakket.

Sommige gaan dan weer van het ene naar het andere pakket over.
Er is langzamerhand geen touw meer aan vast te knopen.

Ron58
Berichten: 1157
Lid geworden op: 21 feb 2007 12:07

Re: Het nieuwe upc, ouwe troep in een nieuwe zak.

Ongelezen bericht door Ron58 » 28 mei 2007 00:20

Er is langzamerhand geen touw meer aan vast te knopen.
Er is wel een touw, nl. een rode draad.
Die rode draad leidt naar verplicht digitaal tegen vele tientallen euro's per maand.
Dat nieuwe logo moet tenslotte ook betaald worden

KPN
Berichten: 508
Lid geworden op: 17 sep 2006 01:47

Re: Het nieuwe upc, ouwe troep in een nieuwe zak.

Ongelezen bericht door KPN » 28 mei 2007 03:24

De zenders die ze gaan toevoegen zijn wel heel erg leuk.
Zoals SciFi Channel en 13th Street.

Ik hoop dat CanalDigitaal deze zenders er ook bij doet binnenkort.
geplaatst door Ron58

Er is wel een touw, nl. een rode draad.
Die rode draad leidt naar verplicht digitaal tegen vele tientallen euro's per maand.
Dat nieuwe logo moet tenslotte ook betaald worden
Hoezo dan? voorlopig is het nog steeds optioneel om digitaal te kijken en is er geen sprake van een verplichting. En 8,95 (voor het duurste pakket) zijn nog lang geen tientallen euro's. Oke, met het analoge pakket erbij komt het boven de 20 euro.

Als de klanten het te duur vinden en het dus opzeggen of niet nemen, dan houden ze vanzelf wel op. De keus ligt nu bij de klanten.

Er blijft ook nog een klein digitaal pakketje van 2,95 over.

Digitaal is ook een manier om mensen zelf een pakket te laten kiezen, 1 van de redenen/smoesjes dat UPC al jaren geleden met Digitaal is begonnen. Je betaalt alleen maar voor wat je wilt zien.
Zelf zou ik zeggen dat klanten per zender een pakket zouden moeten kunnen samenstellen voor bijvoorbeeld 50 cent per zender en een klein basisbedrag. Dan heb je echt op maat gemaakte pakketten. Maar dat zal wel nooit gebeuren, terwijl de techniek het nu wel toelaat.

Wettelijk zijn ze ook verplicht om een aantal zenders analoog in het basipakket door te geven. De wet zou dan eerst nog aangepast moeten worden en dat zie ik niet zo snel gebeuren.

Ron58
Berichten: 1157
Lid geworden op: 21 feb 2007 12:07

Re: Het nieuwe upc, ouwe troep in een nieuwe zak.

Ongelezen bericht door Ron58 » 29 mei 2007 07:30

Hoezo dan? voorlopig is het nog steeds optioneel om digitaal te kijken en is er geen sprake van een verplichting.
Let vooral op het woordje voorlopig in je reactie.

Het mag toch duidelijk zijn dat UPC het laatste jaar hard bezig is om digitaal door de strot te duwen, analoog gaat er uiteindelijk toch wel uit, dan moet je gaan bijbetalen voor elke extra decoder die per stuk ook nog eens tientallen euro's per jaar aan stroom vreten.

Over een paar jaar kost tv kijken 40 a 50 euro per maand.
De veel bekeken zenders verdwijnen in een duur pakket en de weinig bekeken zender worden er uitgegooid.
In een ander topic zeg je dit zelf, weer een teken dat het echt duurder gaat worden.

Er is nog hoop dat UPC de plank misslaat met zijn beleid en over de kop gaat, zal er geen traan om laten.

KPN
Berichten: 508
Lid geworden op: 17 sep 2006 01:47

Re: Het nieuwe upc, ouwe troep in een nieuwe zak.

Ongelezen bericht door KPN » 29 mei 2007 08:42

Ja, de pakketten van Digital worden duurder, dat zeg ik.

De veel bekeken zenders verhuizen naar duurdere pakketten en niet of slecht bekeken zenders gaan eruit. LET OP: Bij DIGITAAL!

Zoals ik al zei, UPC is VERPLICHT om een basispakket met NL 1,2&3, de Belgische publieke omroepen, Regionale omroep, Lokale omroepen en nog wat meer door te geven.
De programmaraden adviseren de kabelbedrijven over 15 televisiezenders en 25 radiozenders (inclusief de zenders die door de overheid zijn vastgesteld): het basispakket. UPC is verplicht deze zenders in het pakket op te nemen.
Dit is wettelijk vastgelegd bij de verkoop van het kabelnetwerk.

Hoe graag UPC misschien zou willen dat dit niet zo was, is het toch wel zo.

UPC is arrogant maar staat NIET boven de wet!

Dus er blijven minimaal meer dan 15 zenders analoog in het basispakket te ontvangen.

Er zijn nu al genoeg mensen die Digitaal willen en hebben en houden.

Misschien dat ze van die prutzenders als 10, SBS6 e.d. alleen nog maar in Digitaal proppen. Dat zal veel mensen over de streep trekken die graag naar bullsh*t kijken. Waarschijnlijk in het goedkoopste digitale pakket, maar nog steeds niet verplicht.

KPN
Berichten: 508
Lid geworden op: 17 sep 2006 01:47

Re: Het nieuwe upc, ouwe troep in een nieuwe zak.

Ongelezen bericht door KPN » 29 mei 2007 08:59

@Ron58 Er is nog altijd concurrentie van bijvoorbeeld Digitenne.

daar kan je voor 9,95 3 decoders aansluiten.

In jouw situatie met 6 toestellen komt dat dan op 2 x 9.95, UPC houdt wel rekening met dit soort concurrentie.

Als je bij de aanschaf van de decoders even oplet of er 2 scartaansluitingen in zitten, dan is het probleem van de overvolle scarts op de televisie opgelost.

Als je die volwassen kinderen van je vraagt of ze ook een bijdrage leveren, niet zo gek lijkt mij, dan vallen de kosten reuze mee.


Oke, je hebt dan wel k*tbeeld en weining keuze.

Ron58
Berichten: 1157
Lid geworden op: 21 feb 2007 12:07

Re: Het nieuwe upc, ouwe troep in een nieuwe zak.

Ongelezen bericht door Ron58 » 29 mei 2007 12:12

Oke, je hebt dan wel k*tbeeld en weining keuze.
Daarom zingen we het nog wel even uit met analoog, dat werkt nu nog steeds naar tevredenheid.
Tegen de tijd dat het om wat voor reden echt nodig is zijn er misschien weer makkelijkere of betere technieken, of zijn de kinderen de deur uit.

Ik zie wel.

MaffeDarkie
Berichten: 142
Lid geworden op: 06 mei 2007 04:02

Re: Het nieuwe upc, ouwe troep in een nieuwe zak.

Ongelezen bericht door MaffeDarkie » 04 jun 2007 20:56

En 8,95 (voor het duurste pakket) zijn nog lang geen tientallen euro's.
Correctie: € 4,16 + € 2,16 = € 6,32 p/m voor het duurste pakket.
Oke, met het analoge pakket erbij komt het boven de 20 euro.
inderdaad, € 22,37 om precies te zijn. Maar de kwaliteit van het beeld is daarintegen vele malen beter dan dat van analoog en dan is nog niet gesproken over het grotere aanbod.
Er blijft ook nog een klein digitaal pakketje van 2,95 over.
€ 2,16 is dat dus inderdaad.
Zelf zou ik zeggen dat klanten per zender een pakket zouden moeten kunnen samenstellen voor bijvoorbeeld 50 cent per zender en een klein basisbedrag.
Een klant die dan in dat geval het aantal zenders wilt wat nu aangeboden wordt gaat dan maarliefst ca € 25,00 kosten... damn, in dit geval ben je dan nog erger dan UPC. Oké het is een voorbeeld, maar het idee en concept is zwaar vervelend. Met één heel digitaal pakket kun je veel klanten tegelijk tevreden stellen voor één vast bedrag per maand.
Er is nog altijd concurrentie van bijvoorbeeld Digitenne.

daar kan je voor 9,95 3 decoders aansluiten.
In de hoop dat als KPN hun zenderindeling wijzigen en/of de antennes anders uitrichten. Want dan zit je dus met nog grotere ellende. Heb je slechte ontvangst? Dan moet je natuurlijk niet vergeten ook nog even een externe antenne te kopen die uiteraard ook nog geld kost.
------
Tot op heden weinig te klagen met UPC Digital TV extra, oké er zijn 2 belangrijke regionale zenders voor mijn vrouw verwijderd (Drenthe en Oost) maargoed, dit heeft dus ook meteen mooi even een heel jaar gratis Digitale Televisie (+extra pakket) opgelverd - iets dat KPN overigens nooit zou doen.

agro
Berichten: 1989
Lid geworden op: 05 mar 2004 15:52

Re: Het nieuwe upc, ouwe troep in een nieuwe zak.

Ongelezen bericht door agro » 05 jun 2007 09:47

Correctie: € 4,16 + € 2,16 = € 6,32 p/m voor het duurste pakket
Dan kijk eens op onderstaande link wat je bij upc te wachten staat, das nog wel iets anders dan wat je vermeld, en dat is nog maar het begin, als analoog van de kabel gehaald wordt kan je helemaal je borst natmaken, en zal de firma list en bedrog zijn ware aard laten zien.

http://www.satplaza.com/pdf/UPCPlacemat.pdf

KPN
Berichten: 508
Lid geworden op: 17 sep 2006 01:47

Re: Het nieuwe upc, ouwe troep in een nieuwe zak.

Ongelezen bericht door KPN » 05 jun 2007 11:38

@Maffe Darkie

Meest uitgebreide digitale pakket is/wordt €8,99!

Goedkoopste: 2,99


50 cent per zender is echt niet zo duur, maar goed, van mij mag het uiteraard nog goedkoper.
Hierbij ga ik ervan uit dat de meeste mensen echt niet alle zenders hoeven. Uiteindelijk betalen de meeste mensen dan minder, dan dat ze nu betalen.

Als ik zo het totale pakket bekijk, dan rot ik er al een stuk of 25 zenders uit.

KPN
Berichten: 508
Lid geworden op: 17 sep 2006 01:47

Re: Het nieuwe upc, ouwe troep in een nieuwe zak.

Ongelezen bericht door KPN » 05 jun 2007 11:53

@Agro

Ze mogen de verplichte analoge zenders er nog helemaal niet af halen!

Het analoge basispakket van +/- 15 zenders is wettelijk verplicht.

Mochten ze de niet verplichte analoge zenders weghalen, dan wordt het verplichte basispakket vanzelf nog goedkoper ook.

Het is dan wel de keuze van de klanten zelf of ze die weggehaalde zenders wel of niet willen zien en daar wel of niet extra voor gaan betalen.

Ikzelf vind het nogal krom dat de overheid WEL alleen nog maar over mag gaan op digitale televisie en de kabelaars niet. En dat daarbij de kwaliteit van de PUBLIEKE netten er ook nog zwaar op achteruit gaan in vergelijking met daarvoor/analoog. Helemaal belachelijk: dat KPN wel zelf mag bepalen welke zenders ze in het pakket doen en welke niet. Dat kostbare ruimte in de ether wordt verspild door KPN met nieuwe diensten (zoals DVB-h), ipv de bestaande dienst (Digitenne) GOED/volwassen te maken, iets dat in het verleden min of meer beloofd is.

Dat terwijl DVB-t ook met belastinggeld is opgezet.

MaffeDarkie
Berichten: 142
Lid geworden op: 06 mei 2007 04:02

Re: Het nieuwe upc, ouwe troep in een nieuwe zak.

Ongelezen bericht door MaffeDarkie » 05 jun 2007 11:58

Dan kijk eens op onderstaande link wat je bij upc te wachten staat, das nog wel iets anders dan wat je vermeld, en dat is nog maar het begin, als analoog van de kabel gehaald wordt kan je helemaal je borst natmaken, en zal de firma list en bedrog zijn ware aard laten zien
Die prijzen en pdf die je laat zien is een onjuiste pdf. We hebben het 'lijkt mij' over de huidige prijzen en niet toekomstige prijzen. Vooralsnog zijn deze prijzen nog helemaal niet aan de orde en heb ik de folder zoals op satplaza wordt getoont nog nergens in een winkel of brievenbus zien liggen.

De prijzen zijn dus gewoon alsvolgt:
http://www.upc.nl/televisie/

En de goede folder is vooralsnog:
http://www.upc.nl/pdf/UPC_Topzenders_A5 ... 20star.pdf
Meest uitgebreide digitale pakket is/wordt €8,99!

Goedkoopste: 2,99


50 cent per zender is echt niet zo duur, maar goed, van mij mag het uiteraard nog goedkoper.
Hierbij ga ik ervan uit dat de meeste mensen echt niet alle zenders hoeven. Uiteindelijk betalen de meeste mensen dan minder, dan dat ze nu betalen.
Oké laten we jouw manier eens nemen over hoe dit evt. in de toekomst zou kunnen gaan:

Laten we zeggen dat men straks verplicht is het standaard pakket te nemen, en hierbij extra zenders 'los' te nemen. Het standaard pakket kost dan € 2,99 (oke?). Dit pakket zal vermoedelijk alleen bestaan uit Nederland 1, 2, 3, rtl4, rtl5, sbs6, veronica. Gezien de reacties op Chelloo.com willen veel mensen zenders als:

* Uitzending gemist
* Consumenten TV
* TV Oranje
* Regionale TV
* Sterren.nl
* TMF (meerdere stuks)
* Cartoon network en/of Nicelodeon
* SciFi

Laten we in dit geval dan per zender € 0,50ct rekenen. Dan kom ik nu al uit op: € 2,99 + 9 * € 0,50 = € 7,49 dan ben ik voor net € 2,00 minder, veel minder zenders. Tuurlijk kijk ik ze lang niet allemaal, maar regelmatig is het leuk om te zappen en te blijven hangen op een andere zender waarop dat moment weer eens iets te zien valt.

Tuurlijk zal in de toekomst een dergelijk systeem komen, daar kunnen we denk ik niet omheen. Maar ik denk dat door de opzich nog vrij nieuwe techniek die bij lange na niet volledig benut wordt nog genoeg te leren valt (bij de bedrijven) en we wel een jaar of 5-10 verder zijn alvorens het 1e gokje genomen gaat worden m.b.t. bovenstaande.

agro
Berichten: 1989
Lid geworden op: 05 mar 2004 15:52

Re: Het nieuwe upc, ouwe troep in een nieuwe zak.

Ongelezen bericht door agro » 05 jun 2007 12:25

Ze mogen de verplichte analoge zenders er nog helemaal niet af halen!

Het analoge basispakket van +/- 15 zenders is wettelijk verplicht.
[\quote]

Hoelang nog???????
Mochten ze de niet verplichte analoge zenders weghalen, dan wordt het verplichte basispakket vanzelf nog goedkoper ook.
Dat geloof je toch zelf niet????? dan ken je de firma list en bedrog nog steeds niet naar behoren.
Die prijzen en pdf die je laat zien is een onjuiste pdf. We hebben het 'lijkt mij' over de huidige prijzen en niet toekomstige prijzen. Vooralsnog zijn deze prijzen nog helemaal niet aan de orde
Zal niet lang meer duren, je komt er vanzelf achter, en dan is het huilen met de pet op.

MaffeDarkie
Berichten: 142
Lid geworden op: 06 mei 2007 04:02

Re: Het nieuwe upc, ouwe troep in een nieuwe zak.

Ongelezen bericht door MaffeDarkie » 05 jun 2007 12:28

Zal niet lang meer duren, je komt er vanzelf achter, en dan is het huilen met de pet op.
Zelf heb ik de Mediabox gelukkig één (1) jaar gratis, en hierna betaal ik gewoon het oude bedrag wat ik het 1e jaar betaalde en waarmee ik akkoord ben gegaan met het aangaan van de overeenkomst. Dus zelf merk ik er voorlopig niets van.

KPN
Berichten: 508
Lid geworden op: 17 sep 2006 01:47

Re: Het nieuwe upc, ouwe troep in een nieuwe zak.

Ongelezen bericht door KPN » 05 jun 2007 15:07

Geplaatst op 05 Jun 2007 10:58 door MaffeDarkie

<<
Die prijzen en pdf die je laat zien is een onjuiste pdf. We hebben het 'lijkt mij' over de huidige prijzen en niet toekomstige prijzen. Vooralsnog zijn deze prijzen nog helemaal niet aan de orde en heb ik de folder zoals op satplaza wordt getoont nog nergens in een winkel of brievenbus zien liggen.

De prijzen zijn dus gewoon alsvolgt:
http://www.upc.nl/televisie/

En de goede folder is vooralsnog:
http://www.upc.nl/pdf/UPC_Topzenders_A5 ... 20star.pdf

Meest uitgebreide digitale pakket is/wordt €8,99!

Goedkoopste: 2,99

50 cent per zender is echt niet zo duur, maar goed, van mij mag het uiteraard nog goedkoper.
Hierbij ga ik ervan uit dat de meeste mensen echt niet alle zenders hoeven. Uiteindelijk betalen de meeste mensen dan minder, dan dat ze nu betalen.

Oké laten we jouw manier eens nemen over hoe dit evt. in de toekomst zou kunnen gaan:

Laten we zeggen dat men straks verplicht is het standaard pakket te nemen, en hierbij extra zenders 'los' te nemen. Het standaard pakket kost dan € 2,99 (oke?). Dit pakket zal vermoedelijk alleen bestaan uit Nederland 1, 2, 3, rtl4, rtl5, sbs6, veronica. Gezien de reacties op Chelloo.com willen veel mensen zenders als:

* Uitzending gemist
* Consumenten TV
* TV Oranje
* Regionale TV
* Sterren.nl
* TMF (meerdere stuks)
* Cartoon network en/of Nicelodeon
* SciFi

Laten we in dit geval dan per zender € 0,50ct rekenen. Dan kom ik nu al uit op: € 2,99 + 9 * € 0,50 = € 7,49 dan ben ik voor net € 2,00 minder, veel minder zenders. Tuurlijk kijk ik ze lang niet allemaal, maar regelmatig is het leuk om te zappen en te blijven hangen op een andere zender waarop dat moment weer eens iets te zien valt.

Tuurlijk zal in de toekomst een dergelijk systeem komen, daar kunnen we denk ik niet omheen. Maar ik denk dat door de opzich nog vrij nieuwe techniek die bij lange na niet volledig benut wordt nog genoeg te leren valt (bij de bedrijven) en we wel een jaar of 5-10 verder zijn alvorens het 1e gokje genomen gaat worden m.b.t. bovenstaande.
Ik bedoel natuurlijk wel in zijn totaliteit. De meeste mensen betalen echt nu al wel meer dan de 9,49 die jij nu betaalt.

In mijn "fantasieverhaal" betaal je dan zoals jij zegt 2,99 als basis (Nederland 1, 2 ,3 Regionale/lokale omroepen, RTL4, Veronica, SBS6) en 50 cent, of minder, per extra zender. Dan zit je bij 48 zenders op 22,99. En dan heb je veeeeel meer gewilde zenders dan die jij opsomt.
De meeste mensen hebben genoeg aan 25, inclusief de basiszenders, als ze ECHT zelf mogen uitkiezen. Dan zit je dus op slechts 11,49.

Voor Digitaal zaten er ongeveer 30 zenders op de analoge kabel. Daar zat/zit echt veel onzin tussen zoals: TRT, TV5, Duitse zenders, Rai 1, ESP en weet ik veel wat nog meer. Zappen is leuk, maar niet op deze zenders.

Het systeem is er al, met digitale televisie is het op dit moment al mogelijk.

Maar de kabelaars zijn slim genoeg om de pakketten zo samen te stellen, dat je toch het duurste pakket wil. Het zal er wel nooit van komen dat je je eigen pakket mag samenstellen, omdat je dan echt wel goedkoper uit bent. Of ze moeten meer dan 50 cent per zender vragen.

testertje
Berichten: 25
Lid geworden op: 22 dec 2006 20:05

Re: Het nieuwe upc, ouwe troep in een nieuwe zak.

Ongelezen bericht door testertje » 11 jun 2007 09:00

Voor bijna hetzelfde pakket betaal je via de schotel € 7.95
Digitaal en nog eens een honderdtal extra zenders die gratis te ontvangen zijn.

Op http://www.regiosat.com/shops.php?id=905 kost een compleet Philips pakket vandaag de dag € 203.00

Ik ben blij dat ik er een gekocht heb en dat ik UPC weg kan laten.
Het is een eenmalige investering die je er op redelijk korte termijn weer terug verdiend.
Ook als we op vakantie gaan nemen we de schotel met ontvanger mee en hebben ook in het buitenland de complete tv zenders bij de hand.

Ik weet niet wat UPC bezield maar ze prijzen zichzelf uit de markt

Gesloten