[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • LR Health & Beauty Systems
Pagina 1 van 1

LR Health & Beauty Systems

Geplaatst: 10 feb 2014 16:18
door Woody1
LR Health & Beauty Systems:

Is volgens de Nederlandse wet "Piramideverkoop" geoorloofd, NEE toch !!..

Dus let op "LR Health & Beauty Systems" in Brabant verkoper aan het zoeken

Re: LR Health & Beauty Systems

Geplaatst: 10 feb 2014 16:40
door dhc
Nee, en dat had je ook zelf kunnen opzoeken!

Re: LR Health & Beauty Systems

Geplaatst: 12 apr 2014 07:39
door lrpartner
Klopt helemaal. Piramide spelen zijn hartstikke verboden. Maar ik zou deze persoon toch willen adviseren om de term "Piramidespel" eens te google-en. Dan zul je zien dat LR Health & Beauty Systems hier niets mee te maken heeft. Network marketing, waar LR ook actief in is, is volledig legaal en volgens bijna alle erg succesvolle mensen op deze aarde (Bill Gates, Donald Trump om er maar eens een paar te noemen) is dit de beste kans ooit om echt succes te kunnen halen in je leven. Bovendien verlenen mensen als Karolina Kurkova en Bruce Willis ook nooit hun goede naam aan iets wat illegaal is.

Re: LR Health & Beauty Systems

Geplaatst: 12 apr 2014 08:29
door newmikey
lrpartner schreef:Network marketing, waar LR ook actief in is, is volledig legaal en volgens bijna alle erg succesvolle mensen op deze aarde (Bill Gates, Donald Trump om er maar eens een paar te noemen) is dit de beste kans ooit om echt succes te kunnen halen in je leven. Bovendien verlenen mensen als Karolina Kurkova en Bruce Willis ook nooit hun goede naam aan iets wat illegaal is.
Network marketing legaal? Jazeker. Verstandig? Bwoehahahaha! Natuurlijk niet.

En die beroemde mensen dan? Sprookje wat hier al veel te vaak weerlegd is om nog geloofd te worden behalve door de mensen die wanhopig hun MLM verhaal aan de man willen brengen.

Re: LR Health & Beauty Systems

Geplaatst: 12 apr 2014 11:06
door stfwlk
Als je nu nog in het MLM-verhaaltje meestapt, heb je het toch echt zelf gezocht.

Re: LR Health & Beauty Systems

Geplaatst: 12 apr 2014 16:05
door lrpartner
stfwlk schreef:Als je nu nog in het MLM-verhaaltje meestapt, heb je het toch echt zelf gezocht.
Of je hebt er niets van begrepen en mist de visie die je nodig hebt om überhaupt succesvol te worden, in welk geval ik je inderdaad afraad om aan Network marketing te beginnen, want daar is enige visie en doorzettingsvermogen zeker gewenst.

Re: LR Health & Beauty Systems

Geplaatst: 12 apr 2014 16:26
door newmikey
lrpartner schreef: Of je hebt er niets van begrepen en mist de visie die je nodig hebt om überhaupt succesvol te worden, in welk geval ik je inderdaad afraad om aan Network marketing te beginnen, want daar is enige visie en doorzettingsvermogen zeker gewenst.
Aha! Dáár hebben we de vaste dooddoener weer. Logischer lijkt me dat je er zèlf echt helemaal niets van hebt begrepen. Occam's scheermes werkt ook hier.

Re: LR Health & Beauty Systems

Geplaatst: 12 apr 2014 18:52
door gilas
lrpartner schreef:Of je hebt er niets van begrepen en mist de visie die je nodig hebt om überhaupt succesvol te worden, in welk geval ik je inderdaad afraad om aan Network marketing te beginnen, want daar is enige visie en doorzettingsvermogen zeker gewenst.
Integendeel,de mensen die niet in deze praatjes geloven hebben het heel goed begrepen en hebben een hele goede visie en doorzettingsvermogen.
Die willen namelijk gewoon hun geld behouden in plaats van in de bodemloze put gooien die Network marketing heet.

Re: LR Health & Beauty Systems

Geplaatst: 12 apr 2014 23:43
door kuklos
lrpartner schreef:in welk geval ik je inderdaad afraad om aan Network marketing te beginnen, want daar is enige visie en doorzettingsvermogen zeker gewenst.
De visie van een bord voor je kop ja.
lrpartner schreef:Network marketing, waar LR ook actief in is, is volledig legaal en volgens bijna alle erg succesvolle mensen op deze aarde (Bill Gates, Donald Trump om er maar eens een paar te noemen) is dit de beste kans ooit om echt succes te kunnen halen in je leven. Bovendien verlenen mensen als Karolina Kurkova en Bruce Willis ook nooit hun goede naam aan iets wat illegaal is.
Ik snap dat je met een bord voor je kop vooral niet na gaat denken, laat staan het bewijs bij die bewering erbij gaat zoeken. Toch moet je dat maar eens gaan doen in plaats van domweg als een domkop je upline nakakelen. Het is namelijk nooit gezegd door Donald Trump of Bill Gates. Dat had je ook zelf wel kunnen bedenken. Want als het werkelijk zo'n geweldige kans is, waarom beginnen ze er dan zelf niet mee? Of het is voor jou en mij een geweldige kans, maar voor hen vooral niet?

Denk nou eens na voordat je dit soort dingen hier roept. :roll:

Re: LR Health & Beauty Systems

Geplaatst: 14 apr 2014 10:05
door Guardian72
lrpartner schreef:(Bill Gates, Donald Trump om er maar eens een paar te noemen) is dit de beste kans ooit om echt succes te kunnen halen in je leven. Bovendien verlenen mensen als Karolina Kurkova en Bruce Willis ook nooit hun goede naam aan iets wat illegaal is.
Ik neem aan dat je deze bewering kan onderbouwen met bewijs?
Dus, link naar het interview met Gates en Trump?

Re: LR Health & Beauty Systems

Geplaatst: 17 jul 2014 09:52
door Guardian72
Daarnaast doen (medewerkers? fans?) mensen voor of namens uw 'bedrijf' uitspraken over 'celebrities' die kennelijk achter deze producten staan ( door lrpartner » 12 apr 2014 06:39 ) waarbij door mijzelf een tegenvraag is gesteld (door Guardian72 » 14 apr 2014 09:05 ) die tot op heden niet beantwoord is - en derhalve kan deze support voor uw bedrijf ook uitgelegd worden als onwaarheid. Gelieve die dan ook te verwijderen..

Daarnaast, de forumregels zijn duidelijk - niet mee eens? Neem contact op met de moderators voor verwijdering, maar ook daarbij zult u moeten aantonen dat u gelijk heeft, en niet iemand anders.

Nog even een gratis marketingtip: Als iemand (aantoonbaar!) onjuistheden verkondigd, is het beter om deze met bewijzen en feiten te weerleggen, en zodoende degene die de (mogelijke) onwaarheden verkondigt, hiermee de mond te snoeren, dan dat men direct gaat huilen en roepen dat ze juridische stappen gaan ondernemen. Het beeld dat men hiermee schetst is "we hebben geen bewijs dat u ongelijk heeft / u heeft gelijk maar dat vinden we niet leuk - dus gaan we dreigen/ bluffen en kijken of men zo stom is ons te geloven" - waardoor uw eigen acties vele malen schadelijker zijn voor de reputatie van uw bedrijf, dan enige (mogelijke) onwaarheid , door wie dan ook verkondigd.

Re: LR Health & Beauty Systems

Geplaatst: 17 sep 2015 13:30
door trail46
Wellicht de gedragscode van het bedrijf eens lezen? Tijd om het daar te melden breekt op deze manier snel aan. :idea:
6. Het imago van LR partners in openbaar

LR partners zullen zich altijd als respectabele zakenmensen gedragen.

6.1. LR partners zijn geen werknemers van LR en staan ook niet onder contract bij LR. Zij mogen ook niet de indruk geven dat ze werkzaam zijn bij LR.

6.2. Contact met de pers, TV en radio is voorzien voor het bedrijf. Uitzonderingen zijn mogelijk bij goedkeuring. Aanvragen van de media moeten onmiddellijk doorgestuurd worden naar de LR PR afdeling. Alle verklaringen betreffende het bedrijf en andere partners of bedrijven voor media (incl. facebook en twitter) zijn ook onderworpen aan eerlijkheid en loyaliteit. Indien nodig, moet het samen met LR gecoördineerd worden..
Deze gedragscode is bindend voor alle LR Partners en moeten dit naleven.
http://www.lrworld.com/nl/waarden/gedragscode/