[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Oplichting opinieland?
Pagina 1 van 1

Oplichting opinieland?

Geplaatst: 07 dec 2017 11:10
door hendrie63
Zijn er meer mensen die opgelicht zijn door opinieland ? Daar kun je enqeutes invullen en krijg je daar punten voor. Als je 1000 punten ( 10 euro) hebt dan kun je ze omwisselen voor bonnen of wat dan ook. Ik wou het laten uitbetalen op mijn PayPal rekening laten zetten. Als je ze wilt laten uitbetalen dan blokkeren ze alles en krijg je geen cent of bonnen meer. Maar je kunt je ook niet via een ander emailadres aanmelden. PURE OPLICHTING. Ik heb even gezocht op internet of meer mensen dit hadden meegemaakt. En ja hoor binnen 10 seconden. zie de volgende link. https://www.thuiswerkervaringen.nl/reviews/opinieland

MENSEN TRAP HIER NIET IN ZE BETALEN HELEMAAL NIETS.

Re: Oplichting opinieland?

Geplaatst: 01 jan 2018 14:09
door robstilb
Op hun website staan nogal ingewikkelde constructies ze zouden lid zijn van MOA en behoren tot Survey Sampling International, misschien komt u daar iets verder mee? SSI staat overigens wél ingeschreven bij de KvK en zouden in het centrum van Rotterdam zitten. Daar ligt wellicht ook de sleutel tot de oplossing. Bewaar alle correspondentie goed, bouw een dossier op om uiteindelijk op een ingebrekestelling uit te komen (zie site consuwijzer)

Re: Oplichting opinieland?

Geplaatst: 10 mei 2018 17:51
door Peter_Kaas
Eenzelfde ervaring als vele anderen na wat rond-Googlen: Alles leuk en aardig, totdat je probeert te verzilveren. Ik zou iets hebben geschonden in hun regels bla bla bla. Zeker weten niets geschonden! Dus een tegoedbon aanvragen voor je punten vinden zij schending van hun regels??? Niet in trappen, heeft me veel tijd gekost voor niets!!! De enquettes zijn wel echt. Zij willen blijkbaar aan jou verdienen, maar je er niet voor belonen!!

Re: Oplichting opinieland?

Geplaatst: 07 nov 2018 15:42
door Tanjavd
Ik zou me tijd er niet aan verdoen. Een vriendin van mijn schrijft teksten voor websites. Hier is veel vraag naar wellicht is dit interessant om te doen als thuiswerk. Met deze enquetes ga je geen droog brood verdienen ben ik bang.

Re: Oplichting opinieland?

Geplaatst: 07 nov 2018 16:50
door Beertje1975
Ik ondervind geen problemen met Opinieland. Doe het al heel wat jaren. Ik leven altijd in voor bol.com- en VVVceadeaubonnen. Ontvang deze ook altijd netjes. Kan ze ook altijd verzilveren.