LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Radar onafhankelijk?

Bespreek hier de ontwikkelingen in de woekerpolis-affaire
Jan Klaassen
Berichten: 42
Lid geworden op: 25 jul 2007 13:56

Re: Radar onafhankelijk?

Ongelezen bericht door Jan Klaassen »

Gerborgh,

Volle bijval is je deel. Ik weet echter van te goeder trouwe adviseurs dat zij in de uitzending hebben gezeten dat RADAR heeft zitten knippen en plakken in hun tekst en uitleg.

Een voorbeeld, een adviseur refereert dat hij een goed advies heeft neergelegd. Dan wordt mw herztenberg vol in beeld gebracht en valt zij op strenge toon de beste man in de reden met de opmerking "waarom heeft u dat niet verteld aan uw klant?" Daar sta je dan, en iedereen denkt "schande!"

Terwijl diezelfde mensen rustig een barbeque of een nieuwe jas kopen die in prijs 3 keer over de kop gaat, krijgt zo'n adviseur direct een zwart etiket opgeplakt.

Deze kritiek wordt versterkt door het feit dat RADAR zo nauw samenwerkt met Independer, dan kan gewoon niet, Independer heeft gewoon "money for nothing and the chicks for free".

Dus RADAR, mijn suggestie aan jullie om Independer eruit te kieperen en een enthousiaste deskundige vent in te huren. Zo ingewikkeld is het allemaal niet, dat kunnen jullie zelfs kostenneutraal doen als je het salaris van mw Hertzenberg op het niveau van JP brengt.

Gerborgh
Berichten: 381
Lid geworden op: 27 jun 2006 18:02

Re: Radar onafhankelijk?

Ongelezen bericht door Gerborgh »

In 2007 verdienden drie presentatoren bij de TROS boven de Balkenende-norm (169 duizend euro). De best betaalde presentator was goed voor ruim 317 duizend euro. De presentator werkt sinds 1994 bij de TROS. Het zou Radar- en Opgelicht- presentatrice Antoinette Hertsenberg kunnen zijn, maar de TROS weigert commentaar. De presentator ging er in 2007 meer dan 10 procent op vooruit. Volgens een woordvoerster komt dat door een eenmalige uitkering. Hertsenberg was in 2007 ook interim-directeur. De andere twee presentatoren verdienden ruim 234 duizend euro en 191 duizend euro.
(Bron: AD, 30 mei 2008)

wevera
Berichten: 671
Lid geworden op: 06 apr 2008 20:11

Re: Radar onafhankelijk?

Ongelezen bericht door wevera »

Mijns inziens verdient mevr. Hertsenberg teveel. Dit is a-sociaal en het kan best wat lager zeker t.o.z. van de mensen waarvoor zij vaak opkomt.

Verder vind ik dat zij een goed precentratice is.

Met de woekerpolisproblematiek heeft het weinig te maken. Of is zij zelf slachtoffer van een woekerpolis? Voor haar is dat geen ramp.

Met vriendelijke groet, Arie Wever

ktn
Berichten: 43
Lid geworden op: 09 nov 2006 18:49

Re: Radar onafhankelijk?

Ongelezen bericht door ktn »

De hoogte van het inkomen van heksenberg is totaal irrelevant.

Je mag echter van een consumentprogramma verwachten dat zij een onafhanelijke positie innemen.

Vraag Hilhorst van Independer eens of zij in het verleden "woekerpolissen"hebben verkocht, want dat heeft hij zeker. Hiermee is Independer de Judas van de financiele dienstverlening.

Bovendien verkoopt Independer al jaren hypotheekleads door aan het intermediair.

IntegerEnEerlijk
Berichten: 104
Lid geworden op: 13 jan 2007 11:58

Re: Radar onafhankelijk?

Ongelezen bericht door IntegerEnEerlijk »

Radar en Kassa schermen idd veel met Independer. De club met de meeste boter op het hoofd. Het wordt tijd dat de commerciele omroepen zelf een dergelijk programma gaan uitzenden en Independer eens gaan ontleden. Dan is het snel gedaan met de geloofwaardigheid van Kassa en Radar.

Elias
Berichten: 1972
Lid geworden op: 09 mar 2005 00:10

Re: Radar onafhankelijk?

Ongelezen bericht door Elias »

Maar hoe het nu ook zij,

TrosRadar is nog een van de weinige instellingen, die in ieder geval voor de consument / polishouders alles in het werk stelt om de achterliggende, verborgen feiten en leugens bij de andere partijen boven water te krijgen en de vinger op de zere plek te leggen.
En dat is hoofdzaak !
En daarbij wordt ook nog eens de hardnodige druk op de ketel gezet en gehouden, ook richting politiek.

Zou TrosRadar wegvallen, dan zijn we helemaal aan de duivel en zijn oplichtersbende overgeleverd.

En wat mevr. Hertsenberg in dit verband denkt te moeten verdienen boeit me voor geen meter. Hebben we in dit verband ook geen invloed op. En hoe meer haar op de tanden, hoe beter.
Koester dat maar, want daar zijn we hoe dan ook zeer afhankelijk van.

Des te meer wat het management van de verz. mij's stiekem meent van mijn zuur verdiende geld via oplichting in eigen zak te laten verdwijnen en zich "het recht" toemeet om in een paar jaar multimiljoenair te worden "omdat ze het toch zo goed doen" en kennelijk vastberaden zijn om daarmee onder het mom van geheimhoudingsplicht gewoon mee door te blijven gaan.

ktn
Berichten: 43
Lid geworden op: 09 nov 2006 18:49

Re: Radar onafhankelijk?

Ongelezen bericht door ktn »

Dat verborgen feiten en leugens boven tafel moeten komen is duidelijk.

Dat een groot aantal verzekeraars te hoge kosten hebben berekend idem dito. Maar dan moet je niet een tussenpersoon presenteren als onafhankelijke partij, terwijl deze nota bene zelf dergelijke producten aan de man heeft gebracht.

Gesloten