LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] hoera gelukt!overgestapt planet/kpn naar tele2compleet

Problemen met jouw aansluiting of met jouw provider van internetdiensten? Discussieer dan hier daarover.
vrouwtje38
Berichten: 41
Lid geworden op: 16 okt 2007 17:15

hoera gelukt!overgestapt planet/kpn naar tele2compleet

Ongelezen bericht door vrouwtje38 » 01 okt 2008 10:51

Ik heb in juni mij aangemeld bij tele2 voor tele2 compleet abbo en mijn abbo planet comfort schriftelijk aangetekent opgezegd,die zou 20 aug. aflopen.
opzeggen is goed verlopen,netjes bevestiging ontvangen hiervan,zowel van planet een brief en van kpn,die nog niet samen waren gevoegd,alleen kreeg ik van kpn 2 brieven,1 met de datum waarin stond dat ze mijn afmelding per 19?aug. hadden ontvangen en een ander waarin ze mijn afmelding per 1 september hadden ontvangen.
Ik zou 21 aug. tele2 compleet krijgen,maar ontving hiervoor nog steeds geen sms en bellen leverde mij op dat er vertraging was ,geen plek in de wijkcentrale.
later weer gebeld,toen waren mij gegevens verdwenen en werd er een nieuwe aanvraag gedaan,dus dat betekende 4 tot 6 weken opnieuw wachten.
Nu eindelijk na steeds weer bellen en nadat ze mijn aanvraag zouden uitzoeken,kreeg ik opeens een sms je dat alles volgens planning? verliep en dat ik 30 sept. internetverbinding zou krijgen.
en ja hoor,2 dagen ervoor kwam mijn modem,zou ik dan eindelijk weer internet hebben over een paar dagen?
ja,dus,het is gelukt.
de verkeerde datum van kpn daar heb ik ook nog een paar keer voor geprobeerd te bellen,maar kwam steeds in de wachtrij van een half uur.dus de 10,- wat ik terug moest krijgen door de verkeerde opzegdatum is inmiddels verdubbelt met het proberen te bellen naar kpn.
ben in ieder geval blij dat ik uiteindelijk toch nog internet heb gekregen.

Gesloten