[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Front International te Zwijndrecht
Pagina 1 van 1

Front International te Zwijndrecht

Geplaatst: 19 nov 2003 17:45
door rijpma
Graag hulp/informatie hoe te handelen na toezending van gratis monster. Deze vraag i.v.m. uitzending hedenmiddag op de radio over deze firma waarbij gewaarschuwd werd en geadviseerd werd om niet te betalen?

Met vriendelijke groet,

R.J.P. Rijpma

Re: Front International te Zwijndrecht

Geplaatst: 20 nov 2003 16:39
door Johan Hoving
Ik heb onlangs ook ongevraagd een proefmonster toegestuurd gekregen. Een boxershort! Ik ben daarbij meteen lid gemaakt van een een of andere club die me iedere vijf weken iets toestuurt waarvoor ik moet betalen. Te zot voor woorden.

Ik heb de voorwaarden even doorgelezen en volgens mij is het zo dat wanneer je niet betaald en telefonisch laat weten dat je geen prijs stelt op het lidmaatschap en de zending dat je er onderuit kunt.

Ik ga morgen bellen, ze zijn tussen 8.30 en 12.30 bereikbaar, we zullen zien!

M.v.g.

Johan Hoving

Re: Front International te Zwijndrecht

Geplaatst: 15 dec 2003 21:16
door Rubeks
hierbij zou ik ook mijn steentje bij willen dragen over front international.
Ik heb niks aan gevraagd krijg wel een rekening en geen onderbroek,ik heb hierover met front international contact over op genomen en zij zouden mij uit het bestand halen ,met de woorden sorry.
Nu komt het mooiste ik krijg een poosje erna een rekening van een incasso bureau (Intrum Justitia) of ik maar even wil betalen dit is al bijna een half jaar bezig,en ik ben niet van plan iets te betalen wat ik niet besteld heb en al helemaal niet heb gekregen.
deze rekening is nu opgelopen tot € 68,92.
Ik heb vorige week nog contact gehad met het incasso bureau,en ik werd zo grof behandeld, er werd maar zo gezegd hun krijgen geld en wij krijgen de rest dus je betaald maar gewoon. Ik werd zo boos dat ook ik best wel fel reageerde op die man wat ook niet raar is, maar hij was ook zo grof ik wil niet eens meer herhalen wat hij allemaal zei. Als ik een onderbroek bestel dan betaal ik hem ook, maar als ik dat niet doe waar moet ik dan voor betalen. Ik wist niet eens wie die mensen waren todat ik die rekening kreeg. Nu is mijn vraag wat moet ik hiermee doen,zij willen zo ver gaan om ons hiermee voor het gerecht te dagen.

Re: Front International te Zwijndrecht

Geplaatst: 15 dec 2003 21:27
door Maups
Ik ben onlangs ook gebeld, dit maal namens een bedrijf "Socks for Him", met de mededeling dat dit bedrijf zich net nieuw in Nedrland heeft gevestigd. Om deze reden bieden zij klanten aan gratis een paar sokken te ontvangen. Na vragen van mijn kant bleek dat ik in ieder geval wel verzendkosten moest betalen. Ik heb toen gezegd dat ik dat niet gratis vind, en het gesprek beeindigd. Ik vraag me nu af of dit van het zelfde kaliber is als Front international????

Re: Front International te Zwijndrecht

Geplaatst: 15 dec 2003 22:31
door Langace
Toch is het vreemd, ik heb echt nooit last gehad met die mensen daar ik heb wel een aantal gratis boxershorts hier liggen maar heb me altijd gewoon afgemeld en nooit een probleem mee gehad.

Wat natuurlijk niet wil zeggen dat alles wat hier staat onzin is maar toch ook mijn vader en mijn vriendin hebben serieus nooit problemen gehad, als je de boel maar terug stuurt.

Suc6 iedereen die wel problemen heeft.


En o ja, socks for him is bijna het zelfde

Re: Front International te Zwijndrecht

Geplaatst: 30 dec 2003 12:08
door Christel Kok
Heb net een acceptgiro gehad van Intrum Justitia voor het ontvangen van een boxershort van Front International. Deze is wel ontvangen, maar direct weer retour gezonden. Nooit meer wat van gehoord, tot nu opeens een rekening van €68,61 voor iets dat ik niet heb of zelfs maar wilde.
De medewerkster van het incassobureau past precies in het plaatje, crimineel en onredelijk. Ze viel direct in de verdediging, terwijl ik alleen nog maar had gevraagd waar de nota voor was, aangezien dit er niet op stond en ik de onderbroeken affaire allang al vergeten was,...zij heeft hier duidelijk meer over te horen gehad. Mijn vraag wat nu te doen, hier zijn vast door meer mensen vragen over.[/b]

Re: Front International te Zwijndrecht

Geplaatst: 17 jan 2004 16:37
door milamil
In de uitzending van 15-12-2003 heeft de Zweedse directeur van Front Int. beterschap beloofd. Echter niets van te merken. Eerste pakket (€ 3,50) ontvangen in sept.2003. Direct een brief geschreven, dat ik hier niets mee te maken wil hebben. Op 17-01-2004 tweede pakket (€ 18,40) ontvangen. Nu wordt alles teruggestuurd met wederom een brief, dat ik verschoond wil blijven van deze ongevraagde pakketten en niet bestelde producten.[/b]

Re: Front International te Zwijndrecht

Geplaatst: 04 feb 2004 21:17
door Peter vd W
Ook ik heb ongevraagd een short ontvangen van Front, waarbij een acceptgiro ad € 3,50 gevoegd was. Deze heb ik tot op heden niet betaald. Een aantal maanden geleden ontving ik een brief van incassobureau Intrum Justitia (IJ), waarin men mij sommeerde een bedrag van plm. € 68 te betalen. Hierop heb ik hen aangeschreven met de mededeling dat ik mij niet bewust was ooit lid geworden te zijn van de club waarvoor zij optreden (Front International) en dat ze eerst maar eens bewijzen moesten aanvoeren die anders zouden doen geloven. Vervolgens kreeg ik een herinneringsbrief. Toen ik telefonisch contact met IJ opnam, "had men mijn brief niet ontvangen". Deze heb ik vervolgens op 31 december 2003 gefaxt. Tot mijn stomme verbazing ontving ik vervolgens een brief waarin men (IJ) aankondigde een rechtzaak aan te spannen, indien ik het (volgens hen) "verschuldige bedrag" niet binnen 3 werkdagen zou hebben overgemaakt. Wederom (omstreeks 15 januari) telefonisch contact met IJ opgenomen: "Oh, die brief wordt automatisch verstuurd, u kunt hem als niet verzonden beschouwen. Binnenkort ontvangt u een reactie op uw fax". Deze reactie dien ik tot op heden nog immer te ontvangen. Mijn achting voor Front International WAS al niet hoog, die voor Intrum Justitia daalt eveneens bijzonder snel!

Re: Front International te Zwijndrecht

Geplaatst: 19 feb 2004 15:49
door Ari
Heb vorige week een brief ontvangen van Front International waarbij ze ingaan op het prettig telefoongesprek wat ik met hun heb gehad.
Ik heb nooit interesse getoond in hun ondergoed laat staan dat het een prettig gesprek was geweest. Ik ben ook nog lid geworden terwijl in het telefoongesprek daar geen enkele mededeling overgedaan is.In de brief hebben ze het ook nog over een computerstoring wat ze blijkbaar gehad hebben waardoor de brief pas een jaar later bij ons in de brievenbus is terecht gekomen.We hebben reeds een boze brief naar hun gestuurd dat we geen interesse hebben. In 3-voud zelfs ivm de dochterondernemingen die ze ook nog hebben. Zowel naar hun antwoordnummer als naar hun postbus gestuurd. Wat kan ik nog meer doen beste mensen van Radar???

ps: aLS JE BELT ZIJN ZE CONTINUE IN GESPREK EN DAT IS EEN HOOP GELD....

gr

Ari

Re: Front International te Zwijndrecht

Geplaatst: 09 mar 2004 19:52
door jannyparedes
geacht Radar forum,
Wat ik heb gelezen over de zendingen van front dat zelfde heb ik met tono. Ooit 1 boxer gekocht en betaald daarna de volgende 2 zendingen teruggestuurd,aangezien ik deze niet besteld had. Nu komen er telkens aanmaningen en dreigementen van dit bedrijf Ik heb hen ook geschreven en uitgelegd dat ik de zendingen terug heb gestuurd en niets besteld had en dus weiger te betalen. Wat kan ik hier verder nog aandoen om van deze ellende af te komen. Bij voorbaat dank
Janny Paredes

Re: Front International te Zwijndrecht

Geplaatst: 26 apr 2004 21:13
door Mauske
Ik heb ook deze onderbroeken affaire van front aan mijn kont hangen. Intrim justitia met ook de 68 euro. Echt belachelijk. Laten ze die toko failliet verklaren want er zijn ook nog mensen die WERKEN voor hun geld. Dit is toch pure diefstel of ben ik nou gek?

Groet Maurice de Man :(

Re: Front International te Zwijndrecht

Geplaatst: 08 jul 2004 17:30
door lex
En toch blijf ik het een belachelijke zaak vinden dat die criminelen gewoon hun gang kunnen blijven gaan

Hoeveel (vooral ouderen)mensen zullen met hun dreigen maar denken we betalen maar dan zijn we er vanaf??
Ik vind het walgelijk dat de overheid of andere officieele instantie in deze zogenaamde tijd van normen en waarden hier niets tegen (kan)doen
Ik blijf ook (ongevraagd) bestookt worden met hun gedreig en ik word er helemaal niet goed van.
Kost me tijd en ergenis,en met mij waarschijnlijk vele duizenden!!
Voor eens en altijd veroordelen die gasten!!

Re: Front International te Zwijndrecht

Geplaatst: 08 jul 2004 22:46
door Rick
Ik heb één brief gestuurd, en daarna nooit meer iets van dit bedrijf ontvangen. Ik heb dus maar 1 onderbroek ontvangen (ongevraagd)

Re: Front International te Zwijndrecht

Geplaatst: 12 jul 2004 19:03
door lex
Hier een web log over alle gedupeerden:


http://tono.web-log.nl

Re: Front International te Zwijndrecht

Geplaatst: 12 jul 2004 21:16
door lex
Zoveel klachten zo een overduidelijk geval van zwendel het blijft maar, en gaat maar door elke dag weer ellende voor vele mensen die ongevraagd in de zenuwen gestort worden door Tono of Front. Valt me ook zwaar tegen wat de invloed van de consumenten bond hierin betreft kunnen ze niet of willen ze niet actiever die zwendel aanpakken??? Ik ben al tientallen jaren lid mede om gevrijwaard te blijven van dit soort ****,dus Consumentenbond doe er wat aan!!!of kan ik beter voor jullie lidmaatschapcontributie onderbroeken gaan kopen??

Re: Front International te Zwijndrecht

Geplaatst: 12 jul 2004 23:17
door Millie
Eerst je huiswerk doen, Lexie!
Tono International
Opereert ook onder de namen:
Front International
Evita International
Socks International
Body International
Miriale International
Dit klopt namelijk niet. Eerst goed uitzoeken en dan pas posten.