[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • RC Vliegshop.eu NOOIT MEER
Pagina 1 van 1

RC Vliegshop.nl NOOIT MEER

Geplaatst: 15 mei 2012 10:08
door ardvw
Goedemorgen,

Dacht na wat co-axiale heli's en 4 kanaals single blade eerst naar binnen over te stappen met een Genius CP 6 kanaals. Dus bestelt bij RC Vliegshop.nl en wat een ramp !

Frame was al verbogen in de doos, had misschien iets opgestaan of gewoon slordig vanuit de fabriek. Hij stond dus al niet recht op het landingsgestel maar ja. Toen geprobeerd op te stijgen, bleek dat de motor (die ook op het frame zit) schuin stond door het verbogen frame en dus het tandwiel wel/niet raakte en dus niet mee te vliegen was.

Netjes teruggestuurd en omdat ik hem geprobeerd had (wat logisch is, je bent immers 2x verzendkosten en nog rembourskosten kwijt) kreeg ik geen nieuwe en of andere, of geld terug.

Nu wordt er voorgesteld om een nieuw frame er los bij te doen en die moet ik dan maar als mission impossible er zelf helemaal in gaan sleutelen? Ronduit belachelijk.

Groeten,

Ard

Re: RC Vliegshop.eu NOOIT MEER

Geplaatst: 15 mei 2012 10:11
door Suzanne 326
Heb hier niet veel verstand van maar wanneer iets scheef staat op het frame waarom dan toch proberen te vliegen.

Het artikel is nu gebruikt en het de verkopende partij kan concluderen dat er tijdens de vlucht een crash is gemaakt en niet tijdens het inpakken of transport.

Door het het te gebruiken heeft u uw kansen op garante of vervanging verspeelt.

Re: RC Vliegshop.eu NOOIT MEER

Geplaatst: 15 mei 2012 10:32
door bprosman
Ik dacht dat de lol van RC vliegen oa ook het bouwen was :wink:

Re: RC Vliegshop.eu NOOIT MEER

Geplaatst: 15 mei 2012 10:52
door berndv
U heeft recht op herstel en als dat niet mógelijk is, vervanging. U heeft het uit de verpakking gehaald, de fout geconstateerd, en toch mee gevlogen. Recht op ontbinding heeft u nog niet in dezen.

Het feit dat ze u een los frame sturen en zelf maar moet gaan sleutelen slaat nergens op. De reparatie zouden ze zelf uit moeten voeren. Was vorige week nog een topic hier over een kapotte jurk die voor eigen kosten naar de coupeuse moest, om later de kosten terug te krijgen.

Re: RC Vliegshop.eu NOOIT MEER

Geplaatst: 15 mei 2012 13:27
door ardvw
Ja precies, je moet toch niet zelf hoeven sleutelen, dat is niet de hobby van ready to fly, dan moet je zo uit de doos kunnen vliegen. Het defect/mankement kom je pas achter door ermee te vliegen, anders zou je een auto zonder motor erin ook moeten houden zeker.

Re: RC Vliegshop.eu NOOIT MEER

Geplaatst: 15 mei 2012 14:21
door MAXIEM
ardvw

De webshop hoort je (wettelijk gezien) gewoon een deugdelijk en dus werkend produkt te leveren. Willen ze dat niet, dan zou ik dit schriftelijk en aangetekend aangeven en vergoeding van het aantekenen eisen. Willen ze niet meewerken, dan is plaatsing van jouw bericht op de diverse consumentensites te overwegen.
Zie:

*Forums:

http://forum.www.opgelicht.nl
http://www.consumentenbond.nl/forum/
http://forum.www.trosradar.nl/
http://kassa.vara.nl/discussies/
http://www.klacht.nl/
http://www.meldpunt.tv/?waxtrapp=fpnbfDsHnHUVaBFVA

Sukses, Maxiem.