[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • BH Support (voorheen kies de juiste sport bh)
Pagina 1 van 1

BH Support (voorheen kies de juiste sport bh)

Geplaatst: 05 mei 2018 22:06
door v.soest
Deze webwinkel in Almere die handelt in BH's heeft als specialisatie het oplichten van klanten. Vele fora staan bol van klachten van klanten die opgelicht zijn. Koop je daar een artikel en het blijkt niet geschikt te zijn en je stuurt het conform de voorwaarden retour, dan kan je naar je geld fluiten. Telefoontjes worden afgedaan met de meest doortrapte smoezen; de gesprekken worden binnen de kortste tijd uiterst onbeschoft en en al snel wordt de verbinding verbroken. De mevrouw die deze webwinkel runt is al geroyeerd door de webwinkel waarborg organisaties en heeft van de Autoriteit Consumenten Markt (ACM) een boete aan haar broek gekregen van € 10.000,00 wegens misleiding van haar klanten, maar ze gaat desondanks gewoon door met haar onfrisse praktijken.
Je zal toch net bekomen zijn van zware operaties i.v.m. borstkanker en je hebt de grootste moeite met het vinden van een goed passende BH en dan wordt je ook nog eens te grazen genomen worden door zo'n rat.
Mensen, wees gewaarschuwd KOOP DAAR ECHT NOOIT !!!!!!!

Re: BH Support (voorheen kies de juiste sport bh)

Geplaatst: 06 mei 2018 12:52
door NeoDutchio
Bedankt voor het waarschuwen, maar wat heeft u gedaan met alle waarschuwingen die al op internet te vinden zijn? Inderdaad, mensen gaan pas achteraf kijken waar ze gekocht hebben.
Het adres is een woonhuis, voor mij al een reden om daar niet te kopen. Volgens de KVK is BHsupport een groothandel in bovenkleding.
Wijze les voor volgende keer dus, eerst kijken, dan kopen (of juist niet).

Re: BH Support (voorheen kies de juiste sport bh)

Geplaatst: 06 aug 2020 12:02
door Ceedepee
Helaas anno 2020 is het geen haar beter. Ik zit nu in een retourprocedure waarbij Anita van de klantenservice (doet alsof ze werkt bij een mega bedrijf, volgens mij is het haar eigen zaak vanuit de woonkamer) volledig gestressed overkomt, telefoontjes onbeschoft afhandelt, en emails niet beantwoordt.... ik vrees dat ik 169 euro lichter ben...

Re: BH Support (voorheen kies de juiste sport bh)

Geplaatst: 16 sep 2020 10:58
door jvdvs
Voorgaande reacties zijn heel herkenbaar!

En inderdaad, een mens kan niet vaak genoeg gewaarschuwd worden:
Hoewel de producten prima zijn, klopt er verder niets van dit bedrijf. De administratieve verwerking is een puinhoop en communicatie beneden alle peil!

Bellen en mailen ivm een retourzending levert geen reactie op.

De manier waarop Anita haar klanten telefonisch te woord staat, is ronduit klantonvriendelijk en schandalig. De toon is gewoon schofterig.
"Het zal wel te druk zijn om de mails te beantwoorden, de klant kan zelf toch wel rekenen, de klant kan niet rekenen, de klant leest niet, de klant profiteert van korting, de klant kan toch zelf wel bedenken.... "

Lachwekkend voor iemand die zich voordoet als een professional....