Pagina 1 van 1

budgetticket.nl

Geplaatst: 01 feb 2006 16:19
door arnoldus1964
Hallo,
Wij hebben in December voor onze ouders twee tickets voor Andre rieux besteld.
Wij hebben extra catagory 1 tickets besteld,omdat je natuurlijk ook wilt dat je ouders een goede plaats hebben.
Nu op 1 Februari krijgen we de tickets thuis gestuurden wat blijkt,de tickets kosten slechts 48 euro per stuk terwijl wij 192 euro voor twee tickets hebben betaald,en dan komt het moooiste ,de tickets zijn achter in de zaal op een tribune.
Natuurlijk meteen contact opgenomen met budgetticket en zij vertellen gewoon doodleuk dat dit catagory 1 tickets zijn .
Op de tickets staat ook de originbele verkopen ,dit blijkt de firma sherpa.be te zijn,even op hun website kijken en daar staan de tickets van 48 euro geklassificeerdals catogory 3,dus niks cat.1
Wie heeft deze problemen ook al gehad?
Ben aan het denken over gerechtelijke stappen,misschien zijn er nog meer gedupeerden.
mvg a.palmen

Re: budgetticket.nl

Geplaatst: 01 feb 2006 16:38
door Dilbert29
Tsja als je niet bereid bent om moeite te doen voor de kaarten dan kun je ook niet anders verwachten dan rotzooi in mijn ogen.

Wel geef ik je gelijk als je zegt dat de tickets onder valse naam verkocht worden en misschien te duur, maar dat is de prijs die je er zelf voor betaald. Je had ook op onderzoek kunnen gaan voordat je ze kocht dan weet je of de prijs realistisch is of niet.

Re: budgetticket.nl

Geplaatst: 01 feb 2006 16:41
door arnoldus1964
Het gaat me ook niet zozeer om de prijs maar wel om de plaatsen die we krijgen toegewezen ,ze maken gewoon hun eigen catagorieen ,dit kan toch niet

Re: budgetticket.nl

Geplaatst: 21 okt 2006 17:30
door Harmpie
Na ook zeer negatieve ervaringen met budgetticket te hebben gehad en geconstateerd te hebben dat er juridisch weinig mogelijk is, ben ik http://budgetticket.gaonline.nl te starten. Hier wil ik klachten over deze club verzamelen. Ik verzoek iedereen zijn verhaal via de website aan te melden, zodat anderen gewaarschuwd kunnen worden voor deze internetwoekeraars.

Re: budgetticket.nl

Geplaatst: 21 okt 2006 18:11
door karr-2
Ha ha en dat gaat zinnen hebben denk je? Deze club werkt volledig binnen de grenzen van de wet, mensen die niet bereid zijn om moeite te doen voor een ticket betalen topprijzen, maar dat is waar je zelf voor kiest.

Ga de kaarten zelf halen en je betaald veel minder.

Veel plezier met je nutteloze actie.

Re: budgetticket.nl

Geplaatst: 21 okt 2006 18:31
door ronald g
Andre Rieu Heeft die zijn viool al niet aan de wilgen gehangen? topic van februari 2006 ouders zijn allang geweest het schijnt samen met vraagsteller ze zijn al een tijd doof.

Re: budgetticket.nl

Geplaatst: 23 okt 2006 09:08
door Harmpie
Nutteloos ? Als ik ook maar 1 ander ervan kan weerhouden om iets te kopen bij budgetticket ben ik al tevreden. Tik maar eens budgetticket in in google dan zul je zien dat ik al redelijk succesvol begin te worden. Mijn doel is puur het waarschuwen van mensen, dat ze juridisch de boel dicht hebben wist ik al.