LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Waarom Legiolease aanklagen?

Hier kan je discussiëren over de onderwerpen rondom Legio Lease.
docent
Berichten: 152
Lid geworden op: 08 mei 2004 01:55

Re: Waarom Legiolease aanklagen?

Ongelezen bericht door docent » 27 mei 2004 16:59

Dubio,

Een huidige situatie vergelijken met een uit het verleden is altijd gevaarlijk. Je impliceert namelijk dat de randvoorwaarden idem zijn geweest. Dat is niet zo, anders zouden we niet te maken hebben gehad met een sluimerende daling, maar juist met een scherpe plotselinge, niet te voorziene daling. Anders gezegd, je suggereert een wetmatigheid die er niet is!
Juist daarom zijn de banken ervoor ons te behoeden voor dit soort tegenslagen. Waarom is er niet een, maar dan ook niet een moment geweest dat iemand van uw collega's mij gebeld heeft met de suggestie de "aandelen" eerder van de hand te doen?
Heel simpel, het kon ze niet schelen! Er waren immers geen aandelen!En zo ze er wel waren, werden ze al eerder van de hand gedaan. Op deze manier kan Dexia mij de oude afgesproken prijs rekenen minus de dagopbrengst die Dexia zou krijgen op de dag dat ik de opdracht tot verkoop geef. Het verschil tussen de werkelijke verkoopwaarde en de verkoopwaarde die mij gerekend wordt steekt Bruneel vervolgens zelf in zijn zak.

Wat betreft je verweer tegen onze (ik en andere op dit forum) beschuldiging: Alle argumenten blijven staan! Feitelijk heb je er niet een kunnen tackelen, behalve dan dat je ons wil doen laten geloven dat je geen computer hebt thuis met internet.....jaja.

Dubio
Berichten: 1268
Lid geworden op: 05 aug 2003 14:02

Re: Waarom Legiolease aanklagen?

Ongelezen bericht door Dubio » 27 mei 2004 17:22

Ga jij nou maar eens dat contract lezen, want je snapt er nog steeds niets van.

docent
Berichten: 152
Lid geworden op: 08 mei 2004 01:55

Re: Waarom Legiolease aanklagen?

Ongelezen bericht door docent » 27 mei 2004 17:41

En zie hier hier, de cirkel is rond, hij begint weer te vitten:
"de constructie van het verleden" van "Chris Lorentz", leert je dat het onmogelijk een situatie uit het verleden te gebruiken om een huidige situatie te verklaren. Anders zou verklaren immers hetzelfde zijn als voorspellen.
Welk boek doelde jij nu precies op?

Willems
Berichten: 1979
Lid geworden op: 27 jan 2004 17:58

Re: Waarom Legiolease aanklagen?

Ongelezen bericht door Willems » 27 mei 2004 17:42

Dubio,
Mijn stelling was overduidelijk. Ik heb niet gevraagd naar een college noch om mij de lessen de lezen. Ik heb niks aan je lessen en ik beperk mij tot de practische problematiek van de WVD en de ontwikkeling in de lease affaire.
Ik kan je zowel in de economie, als rechten als filosofie diverse lessen voorlezen en of dit met de "lease affaire" te maken heeft heb ik twijfels over. M.a.w. je ontwijkt de discussie en komt met andere onderwerpen die irrelevant zijn: Puur Dexia, verdraaiing, verwarring en oplichten.
Hieraan doe ik verder niet mee, maar vergeet niet je heb een gelegenheid voorbij laten gaan om op zijn bijbels te zeggen: Wel, die Dubio is een man als David. Echter nu spreekt het voor zichzelf om vast te stellen:Die Dubio is maar een tuig van Laban!!

nederlander_1
Berichten: 29
Lid geworden op: 27 apr 2004 16:43

Re: Waarom Legiolease aanklagen?

Ongelezen bericht door nederlander_1 » 29 mei 2004 01:35

vandalen


Geplaatst op 26 May 2004 20:40 door vandalen


--------------------------------------------------------------------------------


Nou als Arie Boom niet mag reageren dan doe ik het wel. Je bent te aardig Nederlander

Bedankt voor de compliment vandalen, maar ik vroeg Arie Boom niet meer te reageren op die Willems omdat ik vrees dat TrosRadar gegeven moment zegt van, hoor eens nederlander_1; u heeft volkomen gelijk, maar ze doen het allemaal, wat moeten we hiermee.
Daar zit een kern van waarheid in, Willems die allerlei verwensingen naar je kop smijt, gegeven moment weer een ander persoon die weer andere verwensingen naar die Willems zijn kop gooit enz.
Kijk die Willems maakt mij voor slijmbal uit; mag hij zeggen, ik heb liever dat hij dat zegt dan iemand met zijn volle verstand, ik sta er boven wat hij tegen mij zegt, die Willems is het niet waard dat ik daar woorden aan vuil ga maken.
Nu scheld ik eigenlijk ook tegen die Willems, nu zou ik mij eigenlijk moeten :oops: maar over mijn opmerking terug te komen, iemand die zo achterlijk reageert door allerlei verwensingen naar een ander zijn kop te gooien is niet goed bezig, als een normaal en redelijk denkend persoon vraag ik mij af: Is die persoon Willems wel helemaal normaal.

Willems
Berichten: 1979
Lid geworden op: 27 jan 2004 17:58

Re: Waarom Legiolease aanklagen?

Ongelezen bericht door Willems » 29 mei 2004 12:48

Kijk, ze hebben het over mij, Willems!!

Joshua
Berichten: 931
Lid geworden op: 01 mei 2004 11:29

Re: Waarom Legiolease aanklagen?

Ongelezen bericht door Joshua » 29 mei 2004 13:07

Topic niet relevant meer legio is een AEGON dochter Klaag AEGON aan dan mag je naast DEXIA gaan zitten met jouw claim
Mijn succes heb je :wink:
Misschien dat DEXIA dan eens openheid van zaken geeft over de listen van AEGON.

De bron van alle PUINHOOP.

vandalen

Re: Waarom Legiolease aanklagen?

Ongelezen bericht door vandalen » 30 mei 2004 15:54

Is die persoon Willems wel helemaal normaal
Nederlander, doet u me een lol en vraagt u het in een poll 8) :!:
Groeten
Theo van Dalen

Willems
Berichten: 1979
Lid geworden op: 27 jan 2004 17:58

Re: Waarom Legiolease aanklagen?

Ongelezen bericht door Willems » 30 mei 2004 16:10

Vandalen,
Je verkoopt laster, zo'n vraag kan je aan heel de wereld stellen. Maar omschrijft het abnormale of datgene die niet vatbaar is voor je bekrompenheid. Dan zal meniging weten waarover je het heb op deze onbeschofte wijze, waarop jij je wil laten gelden, zonder enige inhoud zal een verstandig mens zich afvragen of jij wel normaal bent!

nederlander_1
Berichten: 29
Lid geworden op: 27 apr 2004 16:43

Re: Waarom Legiolease aanklagen?

Ongelezen bericht door nederlander_1 » 30 mei 2004 16:48


Nederlander, doet u me een lol en vraagt u het in een poll
Groeten
Theo van Dalen
Nou van Dalen dat doe ik dus niet, die Willems weet nu wel hoe de meeste over hem denken, ik heb ook niet de intensie om die Willems zwart te maken en hem voor alles uit temaken; misschien is hetzelfs wel een verdraaid goeie kerel, waar het mij alleen om gaat is, dat die persoon Willems niet zo achterlijk moet reageren.
Willems totslot wil ik toch nogeven een opmerking naar jou plaatsen: Jij vindt mij een heiligboontje, dat ben ik beslist niet, ook ik heb helaas mijn fouten, maar ik weet wel mijn verstand te gebruiken zonder iemand allerlei verwensingen naar zijn/haar hoofd te gooien.
Mam man, waar ben je eigenlijk mee bezig.?
Dit is toch een discussie-forum of zie ik het nou verkeerd?
Als dit inderdaad een discussie-forum is, vraag ik mij inmiddels af, waarom moeten dergelijke verwensingen naar iemand zijn/haar hoofd gesmeten worden?.?
Een discussie is prima, maar laat elkaar dan in waarden zonder dergelijke taal en diez meer te gebruiken.
Dexia is het niet waard om bij elkaar in de haren te vliegen.

De rechter
Berichten: 146
Lid geworden op: 21 nov 2003 17:48

Re: Waarom Legiolease aanklagen?

Ongelezen bericht door De rechter » 30 mei 2004 16:48

Heer Willems,

U heeft tot op heden de welgemeende adviezen van uw forumgenoten om u onder medische behandeling te laten stellen in de wind geslagen. Uw goed recht maar feit blijft : u draaft door. U draaft door met uw krankzinnige complottheorien de politiek en iedereen de schuld gevend van uw eigen falen, de onbenullige advertentie in het NRC waar u ingestonken bent en vervolgens uw nalatigheid om de juiste actie te ondernemen om deze transactie ongedaan te maken. U mist het intellect om in te zien dat de daling van de beurs de enige oorzaak van uw verlies is en gaat werkelijk alle perken te buiten op dit forum, vaak middels vewensingen en bedrijging om uw drammerig gelijk te halen. U draaft door op grond van gevoelens en eigenwijsheid die nergens opslaat, noch juridisch noch historisch noch bedrijfstechnisch of welke tak van wetenschap dan ook. U heeft geen verstand van zaken en maakt -onder het motto in het land der blinden is eenoog koning- misbruik van de gelegenheid hier de maloot uit te hangen. Vóór U waren op dit forum talrijke van uw soort geweest en verdwenen vanzelf, de tijd dat u zich hier met uw krankzinnige hersenspinsels kan bevredigen is dan ook voorbij. Het is zo ver dat alleen Sara Etty, het gerecht, de DSI, AFM, stichtingen en advocaten nog iets zinnigs te zeggen hebben dus u doet uzelf en anderen een groot plezier uw malotigheden voor uzelf te houden. U bent volledig uit de haak en dorstig naar gelijk die u onwaardig bent gezien uw volslagen van de pot gerukte vergelijkingen en denkwijzen. Terminus !

Troosteloos
Berichten: 75
Lid geworden op: 03 mei 2004 12:45

Re: Waarom Legiolease aanklagen?

Ongelezen bericht door Troosteloos » 30 mei 2004 17:09

cqd mevrouw Etty

Deze persoonlijkheid is niet gespecialiseerd in effectenrecht. Meerdere aanbevelingen van haar heb ik eens voorgelegd aan enkele advocaten. Zij schetsten dit als weerzinwekkend en gestoeld op gebrek aan kennis.
Eens zei ze me in een e-mail dat ze argumenten als draagkracht niet zeer kansrijk achtte. Eigenlijk zag ze alleen wat in het eega argument.

Op grond van diverse uitspraken kan gesteld worden dat draagkracht wel degelijk een rol speelt en zelfs meermalen een van de hoofdargumenten vormt.

Ik heb haar toen voorgelegd dat er scholieren waren met geleende bedragen van duizenden euro's, maar ze gaf hen weinig kans bij de rechter op grond van dit soort argumentatie. Zij ging er totaal aan voorbij deze groep mensen meestal niet meer dan 1000 euro rood kan staan en niets of zeer beperkt kunnen lenen. Als je als 'effectenrecht specialist' dan niet ziet dat leningen van vele (tien)duizenden euro's niet acceptabel mogen worden geacht...

Het tegendeel is inmiddels bewezen en thans is zij in mijn ogen nog minder effectenrecht gespecialiseerd dan eerder. Ze studeerde toen al niet in het recht...

Weet wel wie je specialist noemt. Ze hielp mensen enigszins tot heel veel, maar onder specialist verstaat men iets anders. Een autoverkoper kan goed auto's aanbevelen, maar het betekent nog niet dat diegene dan ook verstand heeft van motoren en zo is dat met een rechtenstudent eveneens.

vandalen

Re: Waarom Legiolease aanklagen?

Ongelezen bericht door vandalen » 30 mei 2004 17:25

ik heb ook niet de intensie om die Willems zwart te maken en hem voor alles uit temaken; misschien is hetzelfs wel een verdraaid goeie kerel, waar het mij alleen om gaat is, dat die persoon Willems niet zo achterlijk moet reageren
Nederlander, u heeft gelijk. Echter:

Geplaatst op 30 May 2004 16:10 door Willems
--------------------------------------------------------------------------------
Vandalen,
Je verkoopt laster, zo'n vraag kan je aan heel de wereld stellen. Maar omschrijft het abnormale of datgene die niet vatbaar is voor je bekrompenheid. Dan zal meniging weten waarover je het heb op deze onbeschofte wijze, waarop jij je wil laten gelden, zonder enige inhoud zal een verstandig mens zich afvragen of jij wel normaal bent
Willems, vooruit dan, ook u heeft helemaal gelijk, ik bevat het niet goed allemaal, daarom begrijpt u me waarschijnlijk zo goed! :roll: :cry: :wink: :shock:

Nederlander, need I say more?!

Groeten
Theo van Dalen

De rechter
Berichten: 146
Lid geworden op: 21 nov 2003 17:48

Re: Waarom Legiolease aanklagen?

Ongelezen bericht door De rechter » 30 mei 2004 17:29

Sara gaf haar mening in een tijd dat geen enkele advocaat een zaak tegen Dexia aandurfde, het is wijsheid achteraf op basis van uitspraken die er toen nog niet waren.

vandalen

Re: Waarom Legiolease aanklagen?

Ongelezen bericht door vandalen » 30 mei 2004 17:37

Etty reageerde in ieder geval to the point en velen hebben steun gehad aan haar toch meer dan gemiddelde professionele kennis. Al was het alleen maar omdat ze het vertrouwen had en dat niet beschaamde! Bovendien vertaalde zij moelijke juridische ellende in voor een leek verstaanbare taal, zoals bv. haar postings over dwaling.
Het is makkelijk mekkeren achteraf. Wat dat betreft deel ik de mening van de rechter.
Met groeten
Theo van Dalen

Willems
Berichten: 1979
Lid geworden op: 27 jan 2004 17:58

Re: Waarom Legiolease aanklagen?

Ongelezen bericht door Willems » 30 mei 2004 17:48

Rechter,
Ga elders anders spelen. Je zoekt sensatie met je gezwam, hieraan doe ik absoluut niet mee. Wat mij betreft je kan de pot op!!

Gesloten