[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Waarschuwing wisselen (aanvullende)zorgverzekering
Pagina 1 van 1

Waarschuwing wisselen (aanvullende)zorgverzekering

Geplaatst: 18 sep 2006 21:16
door Mathilde D.
In het verhaal over het opzeggen van de Aanvullende Verzekering (=AV) ontbreekt de zeer belangrijke waarschuwing dat er een acceptatie-procedure zal gelden voor de AV. Dit jaar (2006) was die er niet, maar komend jaar zal de nieuwe verzekeraar vragen stellen over de gemaakte kosten gedurende het afgelopen jaar. Als ze die te hoog vinden, zullen ze de nieuw aangemelde verzekerde NIET accepteren.

Verder wordt in het verhaal over het opzeggen van de AV met geen woord gerept over de bijna-onmogelijkheid om de AV en de basisverzekering bij verschillende verzekeraars te hebben. De meeste verzekeraars berekenen namelijk een toeslag (staat in de polisvoorwaarden) als de basisverzekering niet bij hen loopt.

Re: Waarschuwing wisselen (aanvullende)zorgverzekering

Geplaatst: 25 okt 2006 22:33
door companancy
dat klopt wat je zegt

ik heb bijv bij cz mijn verzekering lopen en als ik bij iemand anders de basis verzekering had en bij hun mijn aanvullend dan moest ik een bepaalde % bij betalen.
dus zat ik op het eind op het zelfde dan als ik alles bij een had.

ook is het zo wat er ook niet gezegd werd

als jij een polis op maat hebt en je wilt zeg maar in duitsland geopereerd worden dan worden sommige dingen al niet vergoed en de dingen die vergoed worden daar krijg je maar 75% van vergoed want je hebt polis op maat heb je polis in natura dan krijg je het helemaal vergoed. maar wel van het bedrag dat ze hier betalen in ned. dus voorbeeld je wil in duitsland naar een ziekenhuis die gespecialiseerd is in hernia's maar de kosten bedragen 20.000 euro dan krijg je van cz maar 5000 euro vergoed want dat vraagt men hier voor een hernia operatie maar hier komt het nu doordat je een polis op maat hebt krijg je maar 75% van die 5000 euro vergoed.


dus met andere woorden ook al heb jij een top aanvullend verzekering maar die is polis op maat dan heb je er eigenlijk niks aan want je krijgt toch maar 75% vergoed. waarvoor heb je dan de hoogste aanvullende verzekering afgesloten?

niet te geloven maar waar
groetje

Re: Waarschuwing wisselen (aanvullende)zorgverzekering

Geplaatst: 01 jan 2007 18:47
door linnie88
ik ben vorrig jaar overgestapt van unive naar de siz,maar meteen na aanmelding vervielen een paar dingen,waarvoor ik me JUIST had aangemeld en was overgestapt!!,dus ik zou de siz ook negatief willen bestempelen........

greetzzzzzzzz linda

ps: siz is IZA/VGZ

Re: Waarschuwing wisselen (aanvullende)zorgverzekering

Geplaatst: 06 feb 2007 22:23
door jackpot
Dames en heren,

Ga NIET naar de OHRA.
Ik herhaal : GA NIET NAAR DE OHRA

Re: Waarschuwing wisselen (aanvullende)zorgverzekering

Geplaatst: 07 feb 2007 08:51
door Dilbert29
Dames en heren,

Ga NIET naar de OHRA.
Ik herhaal : GA NIET NAAR DE OHRA
Ga je dit ook nog toelichten of blijft het bij deze nietszeggende onzin?