LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Stater biedt geen inzicht in rentedelen binnen spaarpolissen

Hypotheek of hypotheekverstrekkers kan je hier bespreken.
EvR_2018
Berichten: 1
Lid geworden op: 11 mei 2018 16:27

Stater biedt geen inzicht in rentedelen binnen spaarpolissen

Ongelezen bericht door EvR_2018 »

Ondertussen wacht ik al twee maanden (!) op een inhoudelijke reactie van Stater inzake de hoogte van de rentedelen binnen mijn spaarpolissen. Dit, daar de jaarlijkse overzichten van Stater daar niet in voorzien. Diverse herinneringen mijnerzijds aan het adres van Stater hebben hen nog niet weten te motiveren om mij te voorzien van de door mij verzochte informatie.

Wel doet men beloften; u heeft morgen antwoord, u heeft volgende week antwoord, et cetera. Echter, deze beloften worden even snel door Stater gebroken als die door hen waren gemaakt. Ben dan ook zéér teleurgesteld in de wijze waarop Stater handelt.

Herkent iemand zich in het voornoemde? En belangrijker, heeft iemand enig idee hoe Stater wel met succes kan worden gemotiveerd om inhoudelijk antwoord te verstrekken? Zou een klacht bij KiFiD helpen? Of kan ik beter direct de juridische weg bewandelen?

Fiesiekus
Berichten: 2338
Lid geworden op: 27 okt 2008 13:07

Re: Stater biedt geen inzicht in rentedelen binnen spaarpolissen

Ongelezen bericht door Fiesiekus »

EvR_2018 schreef: En belangrijker, heeft iemand enig idee hoe Stater wel met succes kan worden gemotiveerd om inhoudelijk antwoord te verstrekken? Zou een klacht bij KiFiD helpen?
KiFiD i.d.d. Ben benieuwd naar de uitkomst.

kweenie
Berichten: 15666
Lid geworden op: 24 okt 2007 15:04

Re: Stater biedt geen inzicht in rentedelen binnen spaarpolissen

Ongelezen bericht door kweenie »

EvR_2018 schreef:Ondertussen wacht ik al twee maanden (!) op een inhoudelijke reactie van Stater inzake de hoogte van de rentedelen binnen mijn spaarpolissen. Dit, daar de jaarlijkse overzichten van Stater daar niet in voorzien.
Moet je hiervoor niet bij je geldverstrekker zijn? Volgens mij voert Stater alleen uit waar de geldverstrekkers opdracht voor geven. Bovendien is er grote kans dat de hypotheek niet vanaf het begin door Stater werd geadministreerd, maar dat dit in het verleden door de geldverstrekker zelf gedaan is. Het wordt dan lastig om een volledig overzicht samen te stellen.

Dus heb je al contact opgenomen met je geldverstrekker?

snuffel1
Berichten: 4048
Lid geworden op: 06 dec 2012 16:14

Re: Stater biedt geen inzicht in rentedelen binnen spaarpolissen

Ongelezen bericht door snuffel1 »

Strater geeft zelf geen hypotheken en spaarpolissen uit maar beoordeeld voor hypotheekverstrekkers de kredietwaardigheid en de eventuele risico's. Op basis van die beoordeling kan de hypotheekverstrekker een besluit nemen en al dan niet een hypotheek te verstrekken. Voor inhoudelijke vragen dient u toch echt bij uw hypotheekverstrekker te zijn.

Gesloten