LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] De Belastingdienst en mijn auto!!!!!!!!!!

Jouw ervaringen met de Belastingdienst of met het betalen van belastingen bespreek je hier.
tufima
Berichten: 804
Lid geworden op: 27 okt 2009 11:53

Re: De Belastingdienst en mijn auto!!!!!!!!!!

Ongelezen bericht door tufima »

Ik vind dit een heel erg vaag verhaal.

Scorpio, heb je zelf je auto niet nodig? Je geeft aan dat je vriend de auto heeft geleend en jouw heeft aangegeven de auto veilig te hebben gestald. Gedurende aanzienlijke tijd vraag jij je niet af waar je auto is? Heb je toevallig meerdere auto's op jouw naam staan?

Ik kan me nauwelijks voorstellen dat de belastingdienst een auto die niet op naam van de bestuurder staat in beslag neemt zonder verder onderzoek. Wellicht was er voor hun voldoende reden om aan te nemen dat de auto wel degelijk van de bestuurder was?

Frantic2
Berichten: 1530
Lid geworden op: 13 mar 2012 19:50

Re: De Belastingdienst en mijn auto!!!!!!!!!!

Ongelezen bericht door Frantic2 »

Vaag? dat is zachtjes uitgedrukt..... we horen maar de helft.... Als die vriend op hetzelfde adres zou wonen is dit al veel meer acceptabel wat de belastingdienst heeft gedaan.... Geen brieven ontvangen? Dat is dus echt lariekoek inderdaad.

Nee mevrouw Scorpio....het verhaal klopt niet. Maar laat de brief van de ombudsman maar zien waarin hij u gelijk geeft, dan trek ik direct het boetekleed aan en ga mij schamen!

16again
Berichten: 11698
Lid geworden op: 02 jul 2003 22:18

Re: De Belastingdienst en mijn auto!!!!!!!!!!

Ongelezen bericht door 16again »

Scoprio schreef:Mijn "vriend" heeft tijdens zijn "vakantie-verblijf" alleen meegedeeld dat mijn auto veilig was gestald.
Treft jou dan geen blaam?
Auto langere tijd uitlenen aan "vriendje" die zo'n staat van dienst heeft dat hij bij controle direct in hechtenis genomen wordt.
Tevens begrijp ik dat het "vriendje" tijdens die hechtenis wel contact met je gehad heeft, maar heeft verzwegen wat er met de auto gebeurd is.
Als toen de waarheid verteld was, had je kunnen ingrijpen

Gesloten