[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Rechtszaak tegen WOZ beslissing.
Pagina 1 van 1

Rechtszaak tegen WOZ beslissing.

Geplaatst: 15 okt 2019 12:44
door Georgie159
Hallo, ik heb eerder dit jaar bezwaar ingediend tegen de verhoging van mijn WOZ. waarde van mijn appartement, in een dorp, geen groot onderhoud gehad. De waarde werd van € 93.000 verhoogd naar € 143.000-, meer dan 50% verhoging. De buurtbewoners die in eenzelfde appartement wonen, maar dan gekocht hebben een WOZ waarde om en om de € 110,000- terwijl de huur appartementen in prijs verhoogd zijn naar € 143,000-? Ik heb hiertegen bezwaar gemaakt, maar dit werd door het BsGW. afgewezen? De enige optie is naar de rechtbank gaan.
NU is mijn vraag, als ik tegen die uitspraak procedeer, procedeer ik dan tegen de lokale overheid of tegen het BsGW. met als gevolg mocht ik de zaak verliezen ik buiten de Griffiekosten ook alle overige kosten zou moeten betalen? Of procedeer ik tegen de lokale overheid en hoef ik alleen de griffiekosten te betalen?
Ik hoop dat er mensen zijn die een antwoord hebben op mijn vraag? AUB. geen les lezen maar aub. antwoord geven waar ik iets aan heb! Alvast vriendelijk bedankt!!!

Re: Rechtszaak tegen WOZ beslissing.

Geplaatst: 15 okt 2019 13:43
door Lady1234
U kunt digitaal beroep instellen tegen het afgewezen bezwaar. En dan bent u op de juiste plek. U betaalt de griffiekosten. Wint u dan krijgt u die terug.