LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Al 5 maanden geen KOT ontvangen!!!!!

Jouw ervaringen met de Belastingdienst of met het betalen van belastingen bespreek je hier.
zalmmetwijn
Berichten: 264
Lid geworden op: 26 mei 2006 14:48

Re: Al 5 maanden geen KOT ontvangen!!!!!

Ongelezen bericht door zalmmetwijn »

Ombudsman kan ook direct actie ondernemen, soms zelfs binnen een paar uur.
zie bijvoorbeeld: http://www.telegraaf.nl/overgeld/expert ... tml?p=40,1 Klachtafhandeling bij belastingdienst duurt langer. Gezien de urgentie waar hier sprake van is, lijkt me het het proberen waard. Voor wat betreft de ingebrekestelling ben je in de war met de wet dwangsom. Ingebrekestelling is wel degelijk mogelijk.

zwabbertje
Berichten: 343
Lid geworden op: 01 sep 2010 00:10

Re: Al 5 maanden geen KOT ontvangen!!!!!

Ongelezen bericht door zwabbertje »

Heb je al eens contact gezocht met het steunpunt kinderopvangtoeslag? Zij weten vaak snel antwoord op dit soort vragen te krijgen van de belastingdienst zonder dat een procedure nodig is.

marietje1
Berichten: 90
Lid geworden op: 18 jul 2007 16:32

Re: Al 5 maanden geen KOT ontvangen!!!!!

Ongelezen bericht door marietje1 »

Jeetje wat vervelend zeg!!
Hier precies het omgekeerde, had netjes mijn kinderopvang beeindigd en de KOT ook, maar helaas krijg ik het dus nog steeds!!! Ja een beetje dom van mij dat mij dat nu pas opgevallen is. Had netjes opgezegd per 31-12-2010 en had daar ook een bevestiging van gekregen en ging er dom genoeg van uit dat het daarmee klaar was, nee ik had op moeten zeggen per 01-01-2011 en dan kon nog niet op het moment dat ik het stop zette.

Hoop dat je het snel opgelost hebt, dat van mijj is nu gelukt maar de belastingdienst, nee beter kunnen ze het niet maken!!

Chanmaster
Berichten: 2893
Lid geworden op: 25 jan 2006 08:05
Locatie: Almelo

Re: Al 5 maanden geen KOT ontvangen!!!!!

Ongelezen bericht door Chanmaster »

U kunt bezwaar tegen de gang van zaken aantekenen bij de belastingdiesnt al vrees ik dat u daar weinig medewerking van moet verwachten omdat die mensen zo stug denken en handelene.
U kunt uw situatie ook voorleggen aan het ministerie van financiën. Al duurd het een paar weken, u krijgt het goed voor elkaar.

bianca82
Berichten: 772
Lid geworden op: 24 nov 2010 15:36
Locatie: nederland

Re: Al 5 maanden geen KOT ontvangen!!!!!

Ongelezen bericht door bianca82 »

weet niet of het bij kot ook het geval is maar geloof dat bij de belastingdienst je rente kan eisen van een leuke percentage over het niet optijd betaalde geld..

maar hoe dat werkt.. geen idee..
moet zeggen dat ik het jaren terug ergens gelezen heb dus hoe het exact in zn werking gaat (en of het waar is) geen idee..

in iedergeval succes het zijn soms flinke bedragen gelukkig is ons kdv zo netjes om vrije dagen (vakantie/feestdagen) niet te berekenen

concetta
Berichten: 2
Lid geworden op: 03 mei 2011 09:59

Re: Al 5 maanden geen KOT ontvangen!!!!!

Ongelezen bericht door concetta »

heb al vanaf begin geen geld ontvangen, alles op tijd en netjes ingevuld maar niks hoor. Duizend telefoontjes gepleegd maar krijg elke keer te horen dat het een verwerkingsfout is. de creche dreigt met stopzetten van de opvang. Wat moet ik toch doen..........

gwen21
Berichten: 66
Lid geworden op: 29 mar 2011 01:13

Re: Al 5 maanden geen KOT ontvangen!!!!!

Ongelezen bericht door gwen21 »

nog eens bellen misschien? misschien kun je een voorschotje krijgen?

concetta
Berichten: 2
Lid geworden op: 03 mei 2011 09:59

Re: Al 5 maanden geen KOT ontvangen!!!!!

Ongelezen bericht door concetta »

Inderdaad de aanhouder wint... Heb ze verteld dat ik gee<n opvang meer kreeg als ik niet zou betalen. Een spoedopdracht aangevraagd, ik zou binnen 2 uur worden teruggebeld. Na 1 uur werd ik gebeld ze gingen mijn aanvraag handmatig verwerken, de aanvraag zou dan s´nachts door het systeem worden verwerkt. Ik zou de volgende dag worden teruggebeld of het was gelukt. De volgende dag kreeg ik idd een teleoontje dat mijn beschikking er door heen was en ik zou een brief krijgen dagtekening 18 mei, einde v/d maand krijg ik het geld met terugwerkende kracht. nou duimen maar.

Gesloten