Pagina 1 van 2

Broodfokster Tilburg

Geplaatst: 09 jan 2015 19:31
door XLOVEDOGS
Hoi,
Ik hoop dat deze broodfokster nooit meer een hond kan verkopen, of huisdieren kan hebben
Wij hebben onze rottweiler Berner sener in Tilburg gehaald bij [persoonsgegevens verwijderd door moderator] Tilburg. Onze hond had een hersenafwijking en was agressief om niks en had ook iets aan zijn poten, dat we moesten besluiten om de hond weg te doen met heel veel verdriet, omdat hij onze kleine Hondje dood had gebeten uit het niets, na 2 jaar. de Fokster kwam normaal over, en had bij de dierenambulance gewerkt en had een hart van dieren zei ze, terwijl dat niet heeft en iemand is die alleen maar aan geld denkt, ze zette zelf ook de chip?? ze zei dat ze dat mocht. ze verkoopt kruising akita rottweiler honden hebben erfelijke afwijkingen met name ED. en wij hadden de rotweiler x Berner sennen Ik wil graag weten of er meer gedupeerde van haar zijn, omdat ze al op de broodfok lijst staat maar maar 1 of 2 mensen kan vinden.
Ze gebruikt steeds andere namen nu heb ik alles gedaan om haar op te zoeken en haar echte naam is [naam verwijderd].
Ze is al bekend bij de dierenbescherming zeggen mensen maar ze gaat gewoon door met een andere ras!

wie heeft er ook bij deze vrouw een hond gekocht, zij moet gestopt worden. ze heeft ons veel verdriet aangedaan en meer mensen onze 2 honden zijn nu weg. haar telnr.
Mvg

Re: Broodfokster Tilburg

Geplaatst: 10 jan 2015 10:40
door mh73
Als je even de zoekfunctie had gebruikt, was je zo al twee onderwerpen tegengekomen: https://forum.www.radartv.nl/viewtopic.php?t=106882, https://forum.www.radartv.nl/viewtopic.php?t=60173.

Of dit dezelfde is, weet ik uiteraard niet. Maar als je de boel onderzocht had vóórdat je de hond had gekocht, waren veel problemen je waarschijnlijk bespaard gebleven. Mensen die bij een broodfokker een pup kopen, houden deze handel in stand.

Re: Broodfokster Tilburg

Geplaatst: 10 jan 2015 11:37
door bprosman
Ik hoop dat deze broodfokster nooit meer een hond kan verkopen
Tja, dat ligt aan de kopers.
Geen vraag, geen handel.
en had een hart van dieren zei ze,
Misschien was dat het probleem, mislukte transplantatie :wink:

Een Fokker mag zelf niet chippen :
http://www.dierenartsvankessel.nl/nieuw ... _pups.html

Re: Broodfokster Tilburg

Geplaatst: 10 jan 2015 14:06
door rozemarijntje
mh73 schreef:Als je even de zoekfunctie had gebruikt, was je zo al twee onderwerpen tegengekomen: https://forum.www.radartv.nl/viewtopic.php?t=106882, https://forum.www.radartv.nl/viewtopic.php?t=60173.

Of dit dezelfde is, weet ik uiteraard niet. Maar als je de boel onderzocht had vóórdat je de hond had gekocht, waren veel problemen je waarschijnlijk bespaard gebleven. Mensen die bij een broodfokker een pup kopen, houden deze handel in stand.
Mh73
Sluit me volledig aan!!

Re: Broodfokster Tilburg

Geplaatst: 10 jan 2015 14:51
door tenormin
mh73 schreef: Of dit dezelfde is, weet ik uiteraard niet. Maar als je de boel onderzocht had vóórdat je de hond had gekocht, waren veel problemen je waarschijnlijk bespaard gebleven. Mensen die bij een broodfokker een pup kopen, houden deze handel in stand.
Kan (bijna) niet missen: deze persoon is al jaren en jaren bezig. Ook volledig met je eens dat het altijd "mosterd na de maaltijd" is; mensen bekijken zaken niet goed genoeg. Is ook een utopie om te geloven dat dit stopt; zolang als er mensen zijn als de TS en zich niet inlezen kan de Tilburger (e.a. broodfokkers) er mee doorgaan. Ik zelf begrijp het niet: nu hebben we alle faciliteiten om bijna alles te achterhalen op internet, goed of fout, iets wat we vroeger niet hadden; en nog gaat het meestal fout. Ben de tel kwijtgeraakt van de Topics over "broodfokkers". Maar zoals al geschreven: de kopers houden dit alles zelf in stand.

Re: Broodfokster Tilburg

Geplaatst: 10 jan 2015 14:55
door Mucha
[Bericht verwijderd door de Moderator in overleg met de gebruiker.]

Re: Broodfokster Tilburg

Geplaatst: 16 jan 2015 17:50
door jorindevv
Ook ik heb bij haar een hond gehaald die na 1,5 jaar is overleden. Ze is niet de bekende broodfokker uit tilburg waar half nederland over praat. Ik heb namelijk wel google gebruikt.
xlovedogs wil je contact met mij opnemen?

Re: Broodfokster Tilburg

Geplaatst: 22 jan 2015 13:26
door kubus0305888
2015/01/15 Ik kocht een hond in Tilburg Franse bulldog. het was allemaal ok. We brachten hem naar huis op de weg van de dag kreeg hij diarree pośmyśleliśmy dat het door dit dat het nieuwe huis een nieuw klimaat, maar in de avond kreeg hij diarree met bloed, zijn we naar de dierenarts kreeg zijn injecties verbeterd, maar slechts voor twee dagen. Zondagavond werd gezwollen oog, op maandag kreeg diarree met bloed weer. Dus nogmaals, namen wij hem naar de dierenarts kreeg een sterk antibioticum. de volgende dag niets dat hij niet te maken had niet bereikt gezwollen rode ogen (de dierenarts zei dat bacteriën zijn sterk en beginnen om het in te voeren op het oog) wordt diarree met bloed en plas te doen met bloed had. voordat ze naar de dierenarts belde naar beneden naar de eigenaar van de cultuur die we hebben een hond naar de dierenarts geef het, zei hij dat we het moeten brengen om hem zo ziek hond zal ik trek uit 200 km. na de 6e dag van onze bulldog overgeslagen ziekte, namen we het terug kreeg geld voor een hond kosten van de behandeling van de grote dame met lange nagels en een solarium zei dat we geen geld terug te krijgen. 01/22/15 Vandaag kregen we een SMS-bericht, kunt u ophalen van uw hond voor een paar dagen Ik voel me goed in orde is en het zal een paar dagen om te ontvangen. We hebben een verschrikkelijk trauma na de eerste 6 dagen, weet niet wat we doen? of om het te beantwoorden of niet !!! we zouden willen dat hij zeer binnenkort we elkaar vastgebonden met ons zijn. maar we weten niet of het de moeite waard we gaan weer 200km en na enige tijd weer om hem te weerhouden ... PLEASE !!! ANDEL
heeft iemand ontvangt een hond van hen dat is eigenlijk een hond of genezen? Ik bedoel, de heer en mevrouw Tilburg die een witte Mercedes en leven op een industriële straat!

Re: Broodfokster Tilburg

Geplaatst: 28 jan 2015 15:39
door rozemarijntje
Sorry ik schrijf zelf ook slecht,maar ik kom niet uit je verhaal!!

Hond is ziek,broodfokker gekocht,vind het zielig voor het beest niet voor u,had u eerder hier moeten kijken voor naar tilburg te rijden voor een hond..

Succes...kijk maar wat u doet...u bent eraan begonnen

Re: Broodfokster Tilburg

Geplaatst: 28 jan 2015 16:54
door tenormin
rozemarijntje schreef:Sorry ik schrijf zelf ook slecht,maar ik kom niet uit je verhaal!!

Hond is ziek,broodfokker gekocht,vind het zielig voor het beest niet voor u,had u eerder hier moeten kijken voor naar tilburg te rijden voor een hond..

Succes...kijk maar wat u doet...u bent eraan begonnen
Ik begrijp er ook twee keer niets van en kennelijk anderen ook niet, vandaar dat er waarschijnlijk geen antwoorden gekomen zijn.

Re: Broodfokster Tilburg

Geplaatst: 28 jan 2015 21:52
door bprosman
Ziet er uit als een "Google translate" bericht.

Re: Broodfokster Tilburg

Geplaatst: 28 jan 2015 22:24
door tenormin
bprosman schreef:Ziet er uit als een "Google translate" bericht.
Zal best wel: het woord wat gebruikt word krijg ik niet eens correct gespeld. Posmymelismy of zoiets van die strekking. Kan op Google niet eens het woord vinden, jij waarschijnlijk wel.

Re: Broodfokster Tilburg

Geplaatst: 28 jan 2015 22:31
door bprosman
pośmyśleliśmy = waarschijnlijk "pomyśleliśmy" , dacht of gedachte in het Pools.

Re: Broodfokster Tilburg

Geplaatst: 28 jan 2015 22:47
door tenormin
bprosman schreef:pośmyśleliśmy = waarschijnlijk "pomyśleliśmy" , dacht of gedachte in het Pools.
Krijg met alt key zelfs niet deze gebruikte s tevoorschijn. Zal best wel uit de Oostbloklanden komen (misschien ook de hond? ) Wie weet.

Re: Broodfokster Tilburg

Geplaatst: 19 feb 2015 23:41
door Arrow200
Hallo,

Ikzelf heb ook een hond weg bij deze fokster. Het klopt dat dit niet dezelfde persoon is waar al veel over internet op te vinden is. Hetgeen dat mevrouw telkens een andere naam gebruikt zorgt er ook voor dat je naar een hoop research niks over haar tegenkomt. Dit is ook niet het standaard HTK broodfokker, mevrouw heeft alles zo op het eerste gezicht goed voor elkaar, boekjes op orde, entingen op orde inclusief handtekening en stempels van de DA praktijk. Beantwoorde netjes alle vragen, koffie gekregen, en ook een puppypakket meegekregen voor thuis. Dus alles lijkt op het eerste gezicht goed, echter wat gewoon niet hoort is dat mevrouw bewust fokt met honden met afwijkingen zoals ed en hd (voor zover mij bekend is, hoor ook dingen over blaasaandoeningen ed. maar dit ben ik zelf nog niet tegen gekomen.) In de hele discussie over dat het eigen schuld is, ga ik mij niet in mengen, enkel wat ik nog wil zeggen is dat je bij dit type broodfokker echt niet 1,2,3 iets over internet op vind.

Voor meer informatie verwijs ik je naar
http://www.hondenpage.com/hondenforum/1 ... -akita.php

En voor vragen mag je altijd een berichtje doen :wink:

Re: Broodfokster Tilburg

Geplaatst: 24 feb 2015 13:32
door tenormin
Word ook eens tijd dat er Kamervragen gesteld gaan worden. Het episch centrum ligt, zoals de meeste forumleden al weten, in Brabant. Leest u, indien geïnteresseerd, dit eens.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/2372 ... larm_.html

Re: Broodfokster Tilburg

Geplaatst: 24 feb 2015 16:42
door bprosman
Kamervragen gaat dit probleem niet oplossen. Deze handelaren kunnen alleen hun gang gaan omdat er VRAAG naar is. Geen vraag - geen aanbod.
Nee, we blijven gewoon die zieke pups waar de snot en str*nt uitloopt meenemen omdat we ze zo zielig vinden. Haal er dan tenminste één uit t asiel maar goed... honden zijn (ook tegenover de kinderen) vaak een statussymbool en je kind kan moelijk op maandagmorgen in t kringgesprek opbiechten dat ze geen Labradoedeldinges gekocht hebben maar een "vuilnisbakkie" (die tenminste niet die doorgefokte rasziektes heeft), dat is wel zo ordinair :wink:
Zo , dat is er uit.

Re: Broodfokster Tilburg

Geplaatst: 24 feb 2015 16:52
door Julie4444
bprosman schreef:Kamervragen gaat dit probleem niet oplossen. Deze handelaren kunnen alleen hun gang gaan omdat er VRAAG naar is. Geen vraag - geen aanbod.
Nee, we blijven gewoon die zieke pups waar de snot en str*nt uitloopt meenemen omdat we ze zo zielig vinden. Haal er dan tenminste één uit t asiel maar goed... honden zijn (ook tegenover de kinderen) vaak een statussymbool en je kind kan moelijk op maandagmorgen in t kringgesprek opbiechten dat ze geen Labradoedeldinges gekocht hebben maar een "vuilnisbakkie" (die tenminste niet die doorgefokte rasziektes heeft), dat is wel zo ordinair :wink:
Zo , dat is er uit.
Volledig mee eens. Mensen die (al dan niet via marktplaats) hondjes kopen van broodfokkers zijn even schuldig als de broodfokkers zelf. Koop a.u.b.dus bij een goede fokker. Dan kost het diertje misschien 3 keer zo veel om aan te schaffen, maar het scheelt een heleboel leed.... en die extra kosten verdien je terug aan het gebrek aan medische kosten, en het feit dat een gezonde hond meer jaren meegaat.

Re: Broodfokster Tilburg

Geplaatst: 24 feb 2015 17:55
door ciske
Julie4444 schreef: Volledig mee eens. Mensen die (al dan niet via marktplaats) hondjes kopen van broodfokkers zijn even schuldig als de broodfokkers zelf. Koop a.u.b.dus bij een goede fokker. Dan kost het diertje misschien 3 keer zo veel om aan te schaffen, maar het scheelt een heleboel leed.... en die extra kosten verdien je terug aan het gebrek aan medische kosten, en het feit dat een gezonde hond meer jaren meegaat.

MP is niks mis mee , zolang je zelf goed op let.

Garantie over hoelang een huisdier meegaat heb je ook niet bij een fokker.

Re: Broodfokster Tilburg

Geplaatst: 24 feb 2015 18:44
door Julie4444
@Ciske,

Garantie heb je natuurlijk nooit. Via MP heb je meer kans dat een beest (oorspronkelijk) van een broodfokker komt. Dat geldt natuurlijk ook voor andere second-hand media. Veel broodfokkers adverteren ook via MP. Er zitten ook goeden tussen, maar ik beweer het tegendeel ook niet.