[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • In 2016 October Peugeot 207 gekocht met mankementen ?
Pagina 1 van 1

In 2016 October Peugeot 207 gekocht met mankementen ?

Geplaatst: 13 sep 2017 18:14
door GMH
Beste Forum ik heb op 14 october 2016 een Peugeot 207 gekocht met 6 maanden Bovag garantie 26 october kwamen er mankementen aan het licht
Kenteken platen niet goed vast onderweg verloren krassen op de bumper [1e] mankement/Ze hebben nieuwe achterplaten betaald?
Tikkend geluid onder de wagen schokbrekers kapot [2e] mankement/schokbrekers vervangen ?
Klikken van de stuurinrichting stabilisatorstang speling in [3e] mankement stabilisatorstang vervangen ?
Lampje van de oliedruk ging iedere keer knipperen was de olie druk te laag olie bijvullen dat om de 14 dagen keer op keer.Mankement [4
Matten in de auto waren er niet moesten ze bestellen wel van Peugeot embleem werden besteld?mankement[5
Afleveringskosten in rekening gebracht 499.00 euro is niks aan gedaan ja beetje van buiten schoongemaakt ?[6] niet schoon ?
Het schakelen ging ook niet goed ging stroef weer terug naar de dealer de Beer B.V in charlois oliedruk te laag hun bijgevuld was schakelaar waardoor lampje ging knipperen van het Dasboard lichtje [7] mankement ?
Toen net in augustus stond ik met echte pech Piepend /Krassend geluid te horen bij het intrappen Koppelingspedaal ,Vermoedelijkderuklager of koppelingsplaat defect. Mankement [8] Dit laten controleren bij garage heb ik gedaan heb een geschil met mijn Dealer de Beer want dit is een waardeloze wagen met kosten voor mij 999.00euro de kosten zocht een betrouw bare auto maar dit is het dus niet en na zoveel mankementen vind ik deze auto niet meer te vertrouwen wie heeft hier ook problemen mee gehad ? Niemand wil of kan mij helpen de Bovag garage kan niet helpen de RDW kan niet helpen de Geschillen commissie kan niet helpen?????? Heb wel eeen goede wagen ingeruild en kreeg er weinig voor terug maar heb voor deze Peugeot wel even 7000.00 euro betaald heb mijn advocaat er bij gehaald ????

Re: In 2016 October Peugeot 207 gekocht met mankementen ?

Geplaatst: 15 sep 2017 11:25
door rvjapio
Ik begrijp dat u een heleboel vragen heeft. Maar het kan toch niet zo zijn dat die auto na precies 12 dagen in elkaar valt? Dan had u toch al een heleboel mankementen tijdens een goed proefrit moeten ontdekken?

Re: In 2016 October Peugeot 207 gekocht met mankementen ?

Geplaatst: 15 sep 2017 11:50
door vroem
ik vermoed dat de koppeling afgelopen augustus was, dus een maand of 4 na afloop garantie termijn, 10 maand na aanschaf. Wat ik mis is hoeveel de auto gelopen had op moment aanschaf, en hoeveel er sindsdien mee gereden is. Een koppeling is een slijtend deel. en het kan best zijn dat ie bijna een jaar geleden prima was en nu niet meer. Klinkt alsof er een te hoog verwachtingspatroon is mbt wat je van een gebruikte auto kan/mag verwachten.

Re: In 2016 October Peugeot 207 gekocht met mankementen ?

Geplaatst: 15 sep 2017 11:59
door BreejKC
Dat was dus een dure les die u en vele lezers hier, hopelijk, nooit meer maakt. Een dergelijke auto laat je toch altijd onafhankelijk keuren, vooraf aan de aankoop! Staat de verkoper achter de betrouwbaarheid van de auto dan heeft hij daar a) niets op tegen en b) beloofd hij alle mankementen die bij zo'n keuring aan het licht komen kosteloos voor de koper op te lossen. Wordt aan beide voorwaarden niet voldaan, dan kunt de auto beter niet kopen. Zo'n verkoper weet dan meer als hij wil zeggen. Zeer waarschijnlijk hadden u een groot aantal van de kosten die nu gemaakt zijn door u, en wellicht ook de verkoper, dan niet gemaakt hoeven te worden en had u het bedrag van de keuring vele malen terugverdiend.