[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Aquazon in Apeldoorn
Pagina 1 van 1

Aquazon in Apeldoorn

Geplaatst: 16 sep 2017 23:26
door Eerlijk mens
We waren op zoek in september 2017 naar een klein busje en via Markplaats kwamen we terecht bij Aquazon in Apeldoorn.
Contact gezocht en helaas was een bezoekje dat weekend niet mogelijk. Dus een afspraak gemaakt voor de zaterdag erna gezien door de weeks voor beide partijen lastig was. Afspraak is afspraak zou je denken.
Helemaal uit het oosten des lands dus zaterdag 16-9-2017 naar Apeldoorn, heen en terug maar liefst 160 KM !!
Een uur ervoor nog even contact gezocht over het aan te komen tijdstip. Wat bleek, nog een koper in aantocht en dat zou een half uur na ons zijn.
Dat mag, stel dat wij het busje niets zouden vinden.
Maar bij aankomst bleek het busje net verkocht te zijn .Zonder maar enig blik of blozen werd dit mede gedeeld. Geen tegemoetkoming voor benzine of alternatief aangezien ze meer hadden staan.
160 KM voor NIETS gereden en dat terwijl een afspraak vast stond.....dachten we.

Duidelijk dus dat deze verkopende partij die op diverse pagina's te vinden is blijkbaar wel afspraken maakt maar niet nakomt.

Re: Aquazon in Apeldoorn

Geplaatst: 17 sep 2017 08:42
door Leo The Emperor
.

Re: Aquazon in Apeldoorn

Geplaatst: 17 sep 2017 09:23
door NeoDutchio
Wees blij dat het bij die 160km is gebleven. Een woonhuis als verkooppunt en actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

Voor mij reden genoeg om hier voorbij te rijden en bij een dealer, of in ieder geval een Bovag aangesloten bedrijf te gaan kopen. Overal staat busje te koop en goedkoop is heel vaak duurkoop. Vele topics hierover zijn u al voor gegaan hier.

Re: Aquazon in Apeldoorn

Geplaatst: 17 sep 2017 10:52
door snuffel1
Wel vreemd want ik persoonlijk heb goede ervaringen met deze verkoper maar terzijde. Een afspraak ter bezichtiging is voor beide partijen vrijblijvend en maakt niet dat de verkoper het busje pas mag verkopen nadat u het busje gezien heeft. Wat mij ook bevreemd is dat u geen ander busje heeft kunnen bekijken want er stonden er meer te koop en de verkoper kennende is er meestal wel tot een oplossing te komen. Edoch als u direct eisen gaat stellen dan is het al snel einde oefening en is er niets meer mogelijk.

Re: Aquazon in Apeldoorn

Geplaatst: 17 sep 2017 11:09
door BreejKC
Waar maakt u zich toch druk over. Heen en weer 160 km. voor niks gereden, so what? De meeste auto's rijden, bij normaal rijden, gemiddeld al zo'n 1:20 dus u ben 8 a 10 liter aan brandstof kwijt geweest. Hooguit € 20,00. Ok, en wat tijd en een stukje teleurstelling. Maar wat zijn deze kosten t.o.v. van de auto die u kopen wilde? Vast en zeker had u de auto, voor u tot de aankoop over zou gaan, technisch laten keuren. Alleen daaraan was u al ruim € 200,00 kwijt geweest. En dan moeilijk doen over 160 km. die u voor niets gereden heeft? Had er uiteindelijk een leuk dagje uit van gemaakt in Apeldoorn of de mooie omgeving. Dat is veel beter als u te ergeren aan iets wat uiteindelijk een kleinigheid is. Dat ergeren om kleinigheden levert u uiteindelijk hartklachten op, wat weer ten koste gaat van € 385,00 (straks € 400,00) Eigen Risico. En zo zie je maar dat die € 20,00 kosten die u voor niets gemaakt heeft uiteindelijk maar een miniem bedrag is.