Pagina 1 van 1

Kwikfit

Geplaatst: 28 mar 2009 17:14
door kwikfit
:evil: ik heb een (1) week geleden mijn auto naar de kwikfit op de Overtoom te Amsterdam gebracht. Mijn uitlaat was lek en maakte een hoop lawaai. Voordat ik mijn auto wegbracht had ik onder de auto gekeken en gezien dat mijn achterdemper kapot was.

Ik ging mijn auto aan het eind van de dag ophalen en veel geld armer vertrok ik. De monteur van kwikfit zei, het voorste flexibele deel is ook aan vervanging toe en ik dacht dat kan wel maar als het zover is dan zien wij wel weer verder. Daarbij had ik onder de auto gekeken en naar mijn mening zag dat er nog goed uit.

Twee dagen later blijkt dat het flexibele deel ook kapot is wat mij hoogst verbaasde. Toevallig sprak ik mijn zwager en die vertelde dat hij naar de kwikfit was geweest voor vervanging van een onderdeel en die gaven mee dat de uitlaat aan vervanging toe was. En ja je raad het al binnen twee dagen viel de uitlaat onder zijn auto vandaan.

Ik dacht dat kan bijna geen toeval meer zijn het lijkt erop dat medewerkers van Kwikfit de slijtage een beetje helpen en dat is in mijn ogen de reinste oplichting. Dit was mijn laatste bezoek aan de Kwikfit, die denken zeker dat wij gek zijn.

Gr. Marc

Re: Kwikfit

Geplaatst: 29 mar 2009 01:41
door vronie
Als je opgelicht wilt worden moet je bij Kwitfit zijn.

Re: Kwikfit

Geplaatst: 29 mar 2009 17:01
door jeroentje271
Bewijzen?


Of ben je het gewent om klakkeloos een eind in de ruimte te zwetsen.

Re: Kwikfit

Geplaatst: 30 mar 2009 02:04
door vronie
Jeroentje is hier om Kwikflut :oops:
Om blaam te zuiveren.

Re: Kwikfit

Geplaatst: 30 mar 2009 19:44
door jeroentje271
Praat niet zo dom, vronie.

Re: Kwikfit

Geplaatst: 03 apr 2009 13:50
door freddyonderstal
Het is algemeen bekend dat dit soort praktijken gebeuren. Ze vertellen dat er iets dreigt stuk te gaan en dat je hierop moet letten.

Welk bedrijf wil nu geen meer winst maken of meer geld ontvangen?
Maar om dit nu in het kopje 'oplichterij' te plaatsen, vind ik behoorlijk meevallen.

Als je naar de Kwikfit gaat, zeg gewoon wat je gerepareerd wilt hebben en dat de rest geen onderhoud nodig heeft. Dan heb je er ook geen last van.

Een waarschuwing kan ook geen kwaad toch?? Straks gebeurt er wel iets en dan loop je weer te zeuren dat Kwikfit je het niet verteld heeft. Kortom; het is nooit goed bij de klant.

Toch vreemd aan fora's; alleen als er iets mis is, lopen we met z'n allen te zeuren. Is iets werelds, dan hoor je niemand.

Vandaar ook dat oa kwikfit hierdoor een slechte reputatie krijgt.
Ik ben er altijd keurig geholpen in vestigingen Wageningen, Ede en Veenendaal.

En nee; ik werk er niet zelf!

Re: Kwikfit

Geplaatst: 06 apr 2009 21:11
door Mallemalle
kwikfit krijgt ene slechte naam omdat iedereen weet dat men de zaak belazert, en niet door berichten zoals hierboven, dat is een gevolg daarvan

Re: Kwikfit

Geplaatst: 15 apr 2009 10:38
door bruut84
Dat er nog steeds mensen zijn die naar kwikfit gaan
ongelooflijk..en maar klagen

Re: Kwikfit

Geplaatst: 28 mei 2009 20:43
door barkatmoon
In de automotive kan je toch weinig goed doen is mijn ervaring.
Ik ben al jaren werkzaam in deze branche.

Als er iemand komt met een gebroken achterdemper, je monteerd deze, en volgende week ligt ie op straat omdat de tussenpijp stuk is dan ben je een knoeier.

Als je mensen er op wijst dat de tussenpijp beter mee vervangen wordt dan ben je een oplichter.

Als iemand komt voor een uitlaat en volgende week zijn de remmen versleten dan had je het moeten zien, als je kort een rondje onder de auto loopt dan probeer je mensen geld afhandig te maken.

ik heb mij er bij neergelegd.

Elk bedrijf krijgt klachten, hoe meer vestigingen een bedrijf heeft hoe groter de kans dat ze openbaar worden gemaakt en hoe meer kans dat mensen er van horen.

Mijn ervaringen zijn ook dat er met regelmaat mensen komen die vinden dat ze opgelicht worden, je neemt de tijd voor deze mensen, je bied aan om de auto binnen te zetten en samen met de eigenaar te kijken, dit wordt meestal gewijgerd, wat kan je als monteur dan nog doen? Niets. Je hoort dan na maanden via via via via het zelfde geval breed uitgemeten en sterk overdreven weer bij je terugkomen.

Ik kan ieder verzekeren, ik ben in loondienst en heb als monteur een eigen ruime klantenkring die allen heel erg tevreden zijn. Ik ben niet roomser dan de paus, ik maak ook fouten en wil ze altijd oplossen maar je moet wel de kans daartoe krijgen. Loze beschuldigingen lossen het probleem niet op, nu niet en voor de toekomst niet.

Re: Kwikfit

Geplaatst: 08 jun 2009 16:24
door Spy21
waarom alleen Kwik Fit dan?