LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Rijschool Leed:

Discussieer hier over (auto-)rijscholen.
jaspertjoe
Berichten: 1
Lid geworden op: 19 dec 2007 18:32

Rijschool Leed:

Ongelezen bericht door jaspertjoe » 19 dec 2007 18:49

Al geruime tijd volg ik het forum betreffende de ellende die leerlingen moeten ondergaan voor wat betreft de rijscholen die zich niet aan de afspraken houden. Het is vervelend dat de leerling de dupe gaat worden van ingewikkelde constructies bij deze Rijscholen waar zij zelf,naar zegge, geen grip op hebben.
Maar wel, het is afhankelijk of dit wel zo is gezien de vaak aanwezige gezagsverhouding van deze Rijscholen,waardoor zij weldegelijk verantwoordelijk blijken te zijn.
Als individu zal het een zware klus worden om hier tegen in te gaan en om je geld terug te vorderen.Maar als collectief meldpunt heeft u meer kans van slagen.
Op de site www.rijlestrader.nl wordt vrij uitgebreid uit de doeken gedaan waar zo'n zelfstandige ondernemer aan moet voldoen -en ingeval deze ondernemer daar niet aan voldoet is deze rijschool wel aansprakelijk.

Meld je aan op deze site en bij voldoende lot(leed)genoten zal er een meldpunt worden opgericht zodat collectief maatregelen getroffen kunnen worden.

bobbie1980
Berichten: 27
Lid geworden op: 13 nov 2008 23:08

Re: Rijschool Leed:

Ongelezen bericht door bobbie1980 » 13 nov 2008 23:24

de rijscholen doen tegenwoordig maar wat. ik vind dat het cbr moet optreden. zij kunnen rijscholen toch makkelijk verbieden om dit soortpraktijken te doen!!!!!!!!!!!!!!!!

Gesloten