Dennis Papegaaien in Den Haag

Bespreek alle vormen van illegale handel in dieren hier.
amella
Berichten: 2
Lid geworden op: 03 nov 2008 13:55

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door amella »

hallo ,
ik heb in 2003 ook bij dennis een jonkie grijzeroodstaart gekocht voor 850,- het ging heel goed en natuurlijk waren er kleine dingen die ik vreemd vond en telefonish werd ik goed ingelicht...
nadat hij 9 mnd was is ie me ontsnapt maar heb hem na 3 dagen weer gevonden , vervolgens maakte hij vreemde geluiden en dat was dus omdat ie 3 dagen door de duifen kraaien weg werd gejaagd,ben met hem naar een speciale vogel arts gegaan en alles scheen goed te zijn ... hij is inderdaad eenkennig maar dat was al bekend maar nu woon ik dus samen en hij reageerd ook heel goed op hem zonder te bijten dus ik denk dat dat inderdaad met het aandacht geven te maken heeft, je zou er uit eindelijk wat voor moeten doen als je zo een vogel aanscheft .
en nu is hij dus 5 jaar maar niks vreemds wat me is opgevallen hij zingt fluit en praat prima dus ik ben heel erg tevreden en blij met hem , maar nu ik dit lees ben ik erg bang dat hij mischien ook verder iets heeft wat ik niet weet?!

claire .....
Berichten: 4
Lid geworden op: 01 nov 2008 10:29

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door claire ..... »

PIPSKE je leest van alles! maar is het wel waar . niet alles wat je hoord of leest is zo!! als je zo graag mee wilt lullen met derest weet dan waar je over praat ! ben je er wel eens geweest? komt je vogel daar vandaan? hoe oud ben je eigelijk?? je zou nu toch wel moeten weten dat mensen graag slecht roddelen over andere mensen.!!?
dus als er over jou gezegd word je bent een slet of over mij hoeft dat toch ook niet waar te zijn!! kom alleen praten als je zelf wat hebt mee gemaakt bij dennis en zo niet moet je lekker je mond houden!!! ik heb namelijk alleen maar goeie ervaringen gehad bij dennis en gelukkig zijn er nog veel meer :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

amella
Berichten: 2
Lid geworden op: 03 nov 2008 13:55

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door amella »

voor de duidelijkheid doos lees beter voordat je hier de advocaat gatuithangen...
ik zeg toch duidelijk dathij daar vandaan komt en wat gaat jou aan hoeoud ik ben het gaat niet over mij gek...
en als ze hadden gezegd dat jij een slet bent dan had ik dat ook gegloofd ja :)
dus *** ze maar lekker verder ....

Cees1962
Berichten: 3
Lid geworden op: 15 sep 2008 21:38

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door Cees1962 »

Beste mensen .

Laten we vooral in deze kwestie elkaars mening en ervaringen accepteren & respecteren .

Het heeft totaal geen zin om op de persoon gaan spelen middels beledigingen etc. .

Daar heeft niemand iets aan en biedt ook geen additionele informatie in deze kwestie .

Feit , er zijn mensen met slechte ervaringen met Dennis Papagaaien en er zijn ook mensen die dit niet hebben . :shock:

Ik geloof iedereen op zijn (geschreven) woord ( voor- & tegenstanders ) omdat ik geen enkele manier of zin de geschreven berichten te verifiëren .
Dus lees elkaars berichten en doe er je voordeel mee voor zover van toepassing is .
:idea:

Jeffry83
Berichten: 3
Lid geworden op: 07 nov 2008 02:39

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door Jeffry83 »

Hoi iedereen,ik had in 2003 een valkparkiet bij Dennis gekocht,had haar met de hand opgevoed verder nog en werd een fantastisch beest,werd helemaal mijn maatje,maar begin zomer 2007 werd ze opeens ziek,had last van haar vleugel,verschillende keren bij 2 dierenartsen geweest,ze konden niet zien wat het was.Maar toen ik medicijnen gaf aan haar was ze al zo ziek dat ze het geeneens meer wou doorslikken was gestikt erin en stierf in mijn handen.Ze had waarschijnlijk een aangeboren iets.Ik was er kapot van,ze was mijn maatje en het enige helder lichtje in mijn wereld en nu is ze er niet meer....

En bewijs dat Dennis liegt,hij zegt dat hij de enige winkel is die zelf kweekt,dat is dus niet waar,in Rijswijk heb je 4-Animals,een dierenspeciaalzaak met een papegaaien kwekerij...

Mrsz
Berichten: 5
Lid geworden op: 10 nov 2008 15:33

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door Mrsz »

Oh my god, als een vogel na zoveel jaar ziek word hoeft dat niet persé aan dennispapegaaien te liggen hoor. Wel lekker makkelijk om op die manier een zondebok te vinden ofniet! En A.U.B begin me niet over 4-animals want dat is helemaal een zaak met 0,0 aan hart voor dieren. Ik ben daar geweest na alle roddels te hebben gelezen, ik heb contact gehad met LINDA en aan de hand daarvan met een neutraal gedachten naar 4-animals gegaan. De beesten die ik daar aantrof? OH MY GOD, er lagen gewoon vogels dood te gaan in dat bakkie man! Ik zou daar nog geen cent uit willen geven. Voordat ik in aanraking kwam met dennis papegaaien heb ik ook ellenlange discussies over hun gelezen en alle slechte dingen. Ook daar ben ik met een neutraal gedachten naartoe gegaan om te kijken of het echt waar is allemaal. Nou sorry hoor maar dennis papegaaien vind ik een TOP zaak! Harstikke leuke mensen en ik ben er niet weg te slaan (ik rijd anderhalf tot 2 uur) alleen om daarheen te gaan.

Zo gigantisch jammer dat iedereen maar klakkeloos van die verhalen over dennis overneemt. En elke vogel die doodgaat of wat dan ook mankeert dat is allemaal de schuld van dennis. Vooral niet bij nadenken dat vogels gigantisch kwetsbare beestjes zijn en hoe goed jij er ook voor bent, er alsnog van alles mis kan gaan IN JOU HUIS, (MISSCHIEN ZELFS) DOOR JOU TOEDOEN, iets op kan lopen. Vooral NIET erkennen dat een vogel Polyoma, pbfd etc. kan krijgen door mensen die op bezoek komen en ook vogels hebben.. Ze kunnen ziek worden omdat jij ergens bent geweest en dergelijke bacterien meeneemt naar huis en daar vervolgens ziek van word. NEE DENNIS HEEFT HET ALTIJD GEDAAN. Altijd dennis dit en dennis dat. Kijk verdomme een keer de spiegel in en ga eens na waarom je beest WERKELIJK wat heeft ipv direct een zondebok te zoeken.

Bovendien als iemand zeurt over een papegaai die niet tam genoeg is moet je ook even bij jezelf gaan kijken. Een papegaai heeft het IQ van een KIND! Goede verzorging, liefde, aandacht, BEGRIP EN RESPECT voor de vogel is belangrijk. Als dat beestje ineens gaat bijten kan dat ook HEEL GOED DOOR JOU KOMEN! Een vogel die bijt hoeft niet persé bij dennis ook al gebeten te hebben. Het opvoeden van een papegaai is niet zoals een grasparkiet in huis nemen en dat vergeten veel mensen!

Trouwens, als jij een vogel koopt sta je er toch zelf bij ofniet? Je bekijkt en gaat tog met de vogel om VOORDAT je klakkeloos een papegaai in huis haalt? TOCHH????

Zoek niet altijd de reden bij een ander, kijk ook eens naar je zelf. Ik kan hier verdomme kotsmisselijk van worden! Gigantische arrogante zelfingetogen lui die denken dat ze alles goed doen en gewoon niet bij henzelf een mogelijk probleem WILLEN zoeken. BAH!

Jeffry83
Berichten: 3
Lid geworden op: 07 nov 2008 02:39

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door Jeffry83 »

Dus het is de schuld van de mensen dat ze een vogel van 21 jaar oud krijgen terwijl ze er eentje van 1 jaar zouden krijgen?En dat ze een ander soort vogel ras krijgen aangesmeerd dan dat hij verkoopt?En dat hij een verzekering verkoopt voor je garantie terwijl je die al sinds 2003 al wettelijk al krijgt...Als ik jou was zou maar even gauw kijken bij de reportage die Opgelicht heeft gemaakt over Dennis Papegaaien.

http://www.opgelicht.nl/index.php?id=ui ... field=dWlk

En ja,4-animals is een schandalige winkel,zijn ook al eens bij een reportage van Radar geweest,maar wou alleen stellen dat Dennis niet de enige is met een papegaaienkwekerij..

annemarie87
Berichten: 2
Lid geworden op: 13 nov 2008 00:50

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door annemarie87 »

vreemd, mijn vorige account werkt niet meer :? dan maar via een nieuwe.

Jeffrey, ben jij dan iemand die zomaar iets klakkeloos aanneemt wat een ander je voorschuift?

Ben jij iemand die werkelijk polshoogte is gaan nemen bij dennis om te kijken wat die verzekering precies inhoudt? Zeker niet anders had je wel anders gepraat. Ik heb het namelijk wel gedaan, en blijkt dus dat media precies weten wat ze weg moeten laten om hun kijkcijfers te behalen.
De verzekering houdt dus in dat je je vogel kunt verzekeren tegen ELKE dierenartskosten die er gemaakt worden, ook al ligt de 'schuld' bij de eigenaar. En nee, deze garantie is dennis dus niet verplicht om te geven! Ook de garantie om een nieuwe vogel aan te bieden als je vogel het loodje legt (omdat ie op de tocht heeft gestaan) is dennis niet verplicht om te geven. En daarbij, mensen HOEVEN de verzekering niet te nemen, dit is hun eigen keus. Ik neem nooit een verzekering. Heb ook een vogel gehad die wegens legnood kwam te overlijden, mocht er zo weer een uitzoeken.

En dat verhaal over die vogel dat een ander ras blijkt te zijn heb ik ook mijn twijfels bij... De koper is er toch zelf bij??! De desbetreffende vogel behoorde toch tot het ras van de beo's... ik mis echt nog een paar stukjes in dat hele verhaal.

Je kunt op alle slakken zout leggen, en alles proberen zo erg mogelijk te laten overkomen. Maar gelukkig heeft die man teveel tevreden klanten, waarvan ik er één zal blijven.

Mrsz
Berichten: 5
Lid geworden op: 10 nov 2008 15:33

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door Mrsz »

Jeffrey,

wat stom, echt waar denk nou zelf eens heel goed na. Als ik een bonte boer wil en ik ga naar een papegaaien zaak. Kom ik toch echt niet thuis met een amazone! Ik weet toch zeker wel welke vogel ik wil en HOE DIE ERUIT ZIET?! Je bent gewoon zelf hartstikke DOM als je een verkeerde vogel koopt. Bovendien behoor je je eerst in een beestje te verdiepen VOORDAT je er één in huis haalt. Het zijn levende wezens, ze kunnen lang leven en je wilt toch zeker wel weten of zo'n vogel aan jou verwachtingen kan voldoen? Zo kun je zien dat mensen klakkeloos beesten in huis halen, en als er dan iets fout gaat, altijd de vinger naar een ander wijzen terwijl die domme lui gewoon zelf beter uit hun doppen hadden moeten kijken. Als ik naar de dierenwinkel ga om een agapornis te halen kom ik niet terug met een grasparkiet. Als ik naar een fokker ga voor een chihuahua, kom ik niet terug met een golden retriever. Mocht dat wel zo zijn, is dat toch mijn eigen domme fout ofniet. Had ik mij maar beter moeten verdiepen in het ras! Je bent echt 1e klas sukkel als je met een verkeerd beest thuis komt eerlijk waar, daar kan niemand dennis voor aankijken!

Jeffry83
Berichten: 3
Lid geworden op: 07 nov 2008 02:39

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door Jeffry83 »

Mens,ik heb het over die mensen die een vogel kregen die precies op een Beo lijkt uit de reportage van Opgelicht.En uit die reportage blijkt wel dat Dennis uit zijn nek lult,hij denkt dat Herdermaina staat voor kleine Beo en verkoopt hem ook zo,terwijl het een compleet ander dier is wat er wel op lijkt.En hoe wil je dan verklaren dat hij iemand een dier van 21 jaar oud heeft verkocht terwijl hij hem verkocht als 1 jaar?Er heeft echt niemand nog ringen liggen van over 20 jaar oud...

Mrsz
Berichten: 5
Lid geworden op: 10 nov 2008 15:33

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door Mrsz »

Oh my god jeffrey wat ben jij goed gelovig! Zoals Annemarie ook al zei, er word op T.V niet het COMPLETE verhaal verteld. Geloof niet direct alles wat je ziet en hoort als je het verhaal niet zelf kent (van beide kanten!).

"Ze weten precies wat ze weg moeten laten om hun kijkcijfers te behalen"

Zoiezo verhalen klakkeloos geloven is NOOIT goed en bovendien, waar 2 vechten hebben 2 schuld dus doe niet alsof al die domme lui die bij dennis een vogel kopen en niet goed uit hun doppen kijken, alles goed doen en het recht hebben om dennis af te kraken overal en nergens. Die mensen zijn evengoed achterlijk bezig geweest.

Bovendien kan dennis niet IN een vogel kijken zoals hij zelf al zegt. Elk dier die je koopt daar zit een risico aan hoe gezond ze ook lijken. Dit hoeft niet altijd aan de verkoper te liggen. Zo ken ik ook iemand die een pup kocht waar na een jaar suikerziekte is geconstateerd met alle kosten van dien. Is dat de schuld van de fokker? Nee, elk dier kan dit oplopen. En jeffrey dit is nog maar een klein voorbeeld, zo kan ik er wel meer opnoemen.

Wie er in al die verhalen gelijk heeft kan mij eigenlijk geen ene hol schelen weet je dat?! Weetje wat mij zo misselijk maakt aan dit hele gebeuren? Dat mensen klakkeloos verhalen overnemen van anderen of van T.V. en alles op alles zetten om dennis onderuit te halen. Kom op man, hebben die mensen geen leven? Niks beters te doen dan godganze dagen over dennispapegaaien zitten te zeuren? Hoeveel tevreden klanten heb ik daar ondertussen al wel gezien!! Heb jij die gezien? Heb jij die gesproken? Volgens mij niet.... Dus wat geeft jou het recht van spreken om dennis onderuit te halen?????? Vertel mij dat eens!

sidjuh
Berichten: 2
Lid geworden op: 02 dec 2008 15:35

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door sidjuh »

Goedendag,

Ik zag dat ik niet de enige ben met problemen bij dennis, ik heb in juli 2008 een papegaai gekocht bij dennis maar deze gaf problemen bleef vanaf het begin krijsen en bijten was weinig mee te beginnen het leek meer op een wildvang dan een jonge met de hand opgevoede papegaai hoe hij verkocht was.

Heb toen telefonisch contact gehad met Dennis over het omruilen voor een jonge papegaai, dit was mogelijk maar hij had op dat moment niets zitten moest 1x in de 2 weken even bellen om te vragen of hij wat had en in augustus had hij eindelijk wat zitten kon hij mij vertellen over de telefoon, dus ik ben erheen gereden (80 km) met de vogel die ik met veel moeite eindelijk in een vogelreisdoos heb gekregen, kom ik daar aan verteld hij me fijn dat hij niets heb zitten en dat ik de vogel achterkon laten en af en toe moest bellen of hij wat had zitten, ik zag het niet zitten om de vogel weer mee terug te nemen dus liet hem daar maar achter.

Maar nu 4 maanden later heeft hij nog steeds geen andere vogel gehad die ik op kon halen ben het toch aardig zat nu.

Vroeg mij af of iemand die nieuwe wet die je recht geeft op geld retour ergens op internet heeft gevonden zodat ik hiermee naar Dennis kan gaan, het heeft voor mij namelijk lang genoeg geduurd

Soraya
Berichten: 501
Lid geworden op: 08 feb 2006 15:04

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door Soraya »

op ieder product (dier of geen dier) zit gewoon een half jaar lang garantie.

Even zoeken op internet met de termen garantie en wet levert heel wat resultaten, voor meer moet je zelf maar zoeken.

Nieuwe wet 'Koop en Garanties'

Goed nieuws voor consumenten. Een nieuwe wet, 'Koop en Garanties', die per 1 mei 2003 in werking is getreden, biedt consumenten zes maanden garantie op nieuwe aankopen.

Product en Consumentenkoop
De wet vloeit voort uit een Europese richtlijn wet, zodat alle consumenten binnen de binnen de Europese Unie dezelfde bescherming genieten. Het betreft alleen om koop van producten. Ook moet het gaan om de koop van producten voor particulier gebruik bij een professionele verkoper (consumentenkoop), en mag het niet gaan om bederfelijke producten. De nieuwe wet geldt dus niet wanneer u fruit koopt, een reis boekt, een verzekering afsluit, een loodgieter inhuurt of bij een particulier een tweedehands auto koopt. De wet is wel van toepassing op de koop van een huisdier.

Zes maanden garantie
Sinds 1 mei heeft u als consument recht op een standaard minimum garantie van zes maanden. Gaat een product binnen deze periode defect, dan kunt u de verkoper aanspreken. Het moet wel gaan om een gebrek dat al bestond toen u het product aanschafte. De bewijslast ligt gedurende de garantieperiode bij de verkoper. Hij moet aantonen dat het product bij verkoop in orde was of dat u het zelf verkeerd heeft gebruikt. In veel gevallen een moeilijke opgave voor de verkoper.
http://www.jurofoon.nl/jurofoonjournaal ... rantie.asp


of dit

Bewijslast bij problemen
Als een nieuw gekocht product of apparaat binnen zes maanden defect blijkt te zijn, dan hoeft de consument niet eens te bewijzen dat het euvel door een fabrieksfout is veroorzaakt. De bewijslast komt bij de verkoper te liggen. Is de consument niets te verwijten, dan moet de verkoper zorgen voor reparatie of vervanging of anders schadeloosstelling.
http://www.dealerinfo.nl/2002/203/wet.htm

of

http://www.kieskeurig.nl/garantie lees deze eens helemaal door, veel over het hoe en wat en wat je terug kan krijgen of hoe contract wordt ontbonden.

Frekky
Berichten: 9
Lid geworden op: 17 sep 2008 20:54

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door Frekky »

weet je wat ik niet begrijp als je een papegaai koopt die naar jouw idee wilt vang is dan moet je dat toch al in de winkel gemerkt hebben. of ben jij zo iemand die zonder interresse gewoon maar even een papegaai gaat halen. en als die vervolgens anders is dan je dacht breng je hem gewoon maar even terug :? en dan naar dennis wijzen als je met je vogel weer zover heen en weer moet reizen kijk even naar jezelf en denkt eerst goed na voor je een dier aanschaft

sidjuh
Berichten: 2
Lid geworden op: 02 dec 2008 15:35

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door sidjuh »

->Frekky

Ik ben inderdaad iemand die even een papegaai ging halen om bij mijn eigen 'dierentuin' te zetten (nu ongeveer zo'n 20 welke allemaal in uitstekende conditie gezondheid verkeren) en de papegaai die ik bij dennis papegaaien had gehaald sprong er enorm uit met z'n valse gedrag, dus niet gek dat ik aanspraak wilde maken op zijn speciale omruil regeling toch?

De reistijd is geen probleem, de manier waarop dennis zijn klanten behandeld is het probleem, ik kan mij niet voorstellen dat ik mijn klanten zo zou behandelen![/quote]

annemarie87
Berichten: 2
Lid geworden op: 13 nov 2008 00:50

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door annemarie87 »

mijn god, alsof het om een doos koekjes gaat. Een papegaai haal je toch niet zomaar even?! Bij het aanschaffen van een papegaai let je er toch zeker wel op of het dier je ligt? Als je zonodig 'even snel' je verzameling wilt uitbreiden kun je beter postzegels gaan verzamelen.

Elk dier heeft zijn eigen karakter en als dat niet klikt met de eigenaar dan kan het geen leuke vogel voor je zijn. Misschien zat die gaai wel gewoon niet op zijn plek bij jou, weet jij veel? En gelijk wijzen naar dennis, schiet op man... Heel makkelijk om te wijzen, maar een oorzaak bij jezelf zoeken, ho maar.
ik had ook een vogel.. kon zijn draai maar niet vinden bij mij in de voliere. vals gedrag dus terug gebracht naar dennis... toen ie daar al binnen kwam leefde hij helemaal op, en werd het weer een leuke vogel, ben blij toe. en ja ik mocht zonder pardon een nieuwe meenemen. En ja als je een vogel hebt wat minder vaak voorkomt, kan het een jaar duren voordat je een nieuwe krijgt i.v.m broedperiodes. En dan? Had je jezelf maar beter moeten voorbereiden op de aanschaf.
Laatst gewijzigd door annemarie87 op 07 dec 2008 23:48, 2 keer totaal gewijzigd.

Mrsz
Berichten: 5
Lid geworden op: 10 nov 2008 15:33

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door Mrsz »

Sidjuh, misschien moet je VOORDAT je naar dennis wijst even nadenken of het probleem niet bij jezelf ligt. Veel mensen die een gaai hebben met gedragsproblemen zoeken het probleem bij de vogel of verkoper, MAAR vaker ligt het probleem bij de opvoeders.

Een bijtende en krijsende vogel, kan heeeeeeeeeeeel goed aan JOUZELF liggen dus **** off je vinger naar een ander te wijzen.
Als jij niet weet met een gaai om te gaan dan ga je maar een cursus volgen of boeken lezen maar ga niet direct je vinger naar een ander wijzen.

Frekky
Berichten: 9
Lid geworden op: 17 sep 2008 20:54

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door Frekky »

nou vindt ik het helemaal stom van je dat als je al zoveel vogels heb, dat je dan niet kan zien hoe het karakter is van een papegaai. als de vogel echt zo vals was en krijsde dan moet de papegaai dat ook in de winkel gedaan hebben, en als jij op zo manier een dier koopt kan je inderdaad beter postzegels gaan sparen :evil: zo koop je toch geen dier daar neem je de tijd voor, als je dat had gedaan had je de papegaai heel wat stres bespaart :!: en dan dennis de schuld geven van je eigen stomme fout :!:

omit
Berichten: 5
Lid geworden op: 12 dec 2008 11:29

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door omit »

Sidjuh,
Uit jouw verhaal van 2 december blijkt duidelijk dat Dennis er niets van geleerd heeft.
Wanneer je bepaalde garanties, al dan niet wettelijk, geeft behoor je die ook na te komen en wel binnen redelijke termijn.
Dat Dennis zijn garantieverplichtingen niet na kan komen omdat hij (zogenaamd) geen vogels heeft is een probleem van Dennis en daar hoeft de klant niet onder te lijden.
Bovendien het superactieve advertentiegedrag dat Dennis onder andere op Marktplaats.nl voert geeft duidelijk aan dat hij wel voldoende vogels heeft, dus wanneer je aan het lijntje gehouden wordt, zoals velen, dan heeft dat meer met onwil van Dennis te maken.

Dat Dennis tevreden klanten heeft is een logische zaak, het zou wel helemaal te gek zijn wanneer iedere klant ontevreden is.
Echter hier gaat het over de ontevreden klanten!
Daar laat Dennis keer op keer een steek vallen, daar worden de ontevreden klanten door Dennis belazerd, aan het lijntje gehouden en in de luren gelegd.

Bij het lezen van de verhalen hier op het forum valt het me op dat Frekky en Mrsz en Annemarie 1987 helemaal niet op de daadwerkelijke problemen ingaan!
Namelijk het falende garantiebeleid van Dennis.
*De gemaakte beloftes en afspraken die Dennis niet nakomt.
*Het vergeefs laten komen van de klanten en de manier waarop deze de klanten afscheept.
*Het continue aan een lijntje houden van de klanten.
Alle andere zaken, of de koper kundig is of niet, zijn absoluut oninteressant en irrelevant!
Dennis is de vakman, behoort een eerlijk en goed advies te geven en behoort vooral zijn afspraken en gegeven garanties netjes na te komen!
Het zal mij dan ook niet verwonderen dat Frekky, Mrsz en Annemarie1987 gewoon minne handlangertjes zijn van Dennis.

Kort hier nog de ervaringen van een vriendin van mij met Dennis papegaaien Den Haag:
2006 jonge grijze roodstaart gekocht ongeveer 800 euro inclusief aanvullende garantie.
Vogel viel vaker van de stok, controle dierenarts, PBFD vastgesteld. (binnen 2 maanden)
Dennis gebeld, zijn eerst vraag was: “ziet de vogel er nog goed uit”
Ja… terugbrengen de vogel, over 2 weken terugbellen of er een nieuw kuiken is.
Herhaald gebeld…. Geen vogel, geen vogel, geen vogel.
Grote mond en allerhande smoesjes van Dennis door de telefoon.
Uiteindelijk resultaat… 450 euro terug gekregen.
Het zou mij beslist niet verwonderen dat de zieke grijze roodstaart gewoon weer door Dennis aan een volgende onwetende klant verkocht is geweest.

Je vraagt je misschien af waarom Dennis zo’n slechte service verleent?
Misschien wel om de ontevreden klanten uiteindelijk net zo murw te krijgen als de vriendin waarover ik schrijf. Dennis heeft door zijn wanprestatie en grote mond maar aan een klein deel van zijn verplichtingen voldaan. Normaal had Dennis namelijk 800,00 + 100 euro artskosten = 900 euro terug moeten betalen….. Is hij toch mooi vanaf gekomen met 450 euro + de papegaai retour.

Kortom… het blijkt dat Dennis het nog steeds niet geleerd heeft.

Frekky
Berichten: 9
Lid geworden op: 17 sep 2008 20:54

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door Frekky »

omit voor zover ik weet mag iedereen te vrede of niet te vrede hier reageren. en ook zou je beter alles moeten lezen. waar het mij namelijk omgaat is dat ik mensen duidelijk wil maken dat er niet, altijd meteen naar één PERSOON gewezen moet worden. want jij ik en elk ander weet niet hoe het hele verhaal gegaan is, dus moet je ook niet mee gaan praten en alles maar aannemen van wat er gezegt wordt. en om sidjuh als voorbeeld te nemen op zo manier koop je toch geen dier daar neem je toch de tijd voor en er zullen heus wel vogels zitten maar mischien niet één die aan haar eissen voldoen. en ja dan moet je mischien wachten maar dan heb je er mischien wel éen waar je te vrede mee bent.
ook vindt ik het zielig dat telkens als ik of een andere wel te vreden klant meteen wordt gezien als handlanger lekker makkelijk om er zo op te reageren. je moet gewoon kunnen accepteren dat er vele te vreden mensen zijn en die dat ook gewoon willen delen met andere mensen, en laten zien dat het niet allemaal zo negatief is als jullie dat doen over komen. en voor de mensen die wel problemen hebben hoop ik dat het goed komt.
afz van een zeer te vrede klant :D

Plaats reactie