[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • VWS start campagne voor vrouwen met siliconen borstimplantaten
Pagina 1 van 1

VWS start campagne voor vrouwen met siliconen borstimplantaten

Geplaatst: 28 okt 2019 17:01
door Radar
Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport start in samenwerking met meerdere organisaties een campagne om vrouwen met borstimplantaten alerter te maken op de gevaren van hun implantaten.

Bekijk het fragment

Re: VWS start campagne voor vrouwen met siliconen borstimplantaten

Geplaatst: 28 okt 2019 21:03
door Petrale
Ik ben afgelopen week terug geweest naar de kliniek ivm een brief over de implantaten.
De chirurg zij dat 1 op de 10.000 een kansje hebben en als je de ziekte krijgt is t oude implantaat eruit halen en een nieuwe erin en t probleem is opgelost.
Wie moet je nu geloven??
Zeggen ze dat om dr eigen hachje te redden?
En ze gebruiken allergan niet meer om financiële redenen!???klopt dat??
Graag wil ik meer info want ik weet echt niet wat te doen.

Re: VWS start campagne voor vrouwen met siliconen borstimplantaten

Geplaatst: 03 dec 2019 16:53
door Draaitol48
8 jaar geleden ben ik geopereerd door een plastisch chirurg (in RADAR uitzending afgelopen week aanwezig aan tafel) . Nadat ik bijna 60 kilo was afgevallen heeft hij al het overtollig vel weggehaald en borstimplantaten (Allergan) geplaatst (dit heet cosmetisch). Toen wel gevraagd, omdat er in Frankrijk destijds al ophef over was, of ik wel " goede" kreeg (en natuurlijk was dat zo). Ik heb door de jaren heen wat last gehad van rechterborst (ook paar jaar geleden is er een punctie gedaan in klier oksel hiervoor)., maar er verder nooit iets achter gezocht.

Nu door aardig wat ophef over siliconen borstimplantaten en het gevaar ervan, heb ik via mijn huisarts een verwijsbrief voor dezelfde plastisch chirurg. Die toen in 2 ziekenhuizen werkte, maar inmiddels in een ander ziekenhuis werkt.

Ik wil en afspraak met hem maken om implantaten te verwijderen. Ik wordt alleen geweigerd door datt ziekenhuis “ ze zijn 1e lijn ziekenhuis” , en ze behandelen niet zoals dat heet cosmetische patienten. Jammer van de verwijsbrief maar ik moet maar naar een 2e lijns ziekenhuis.

Ik vind dit heel raar deze goede arts heeft dan wel (omdat hij toen in beide ziekenhuizen werkzaam was) in een ander ziekenhuis geopereerd, maar ik zou toch graag bij hem dit laten doen en bespreken.

Kan dit zomaar?