[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Hormoon Community Nederland weigert terugbetaling
Pagina 1 van 1

Hormoon Community Nederland weigert terugbetaling

Geplaatst: 27 apr 2018 14:39
door Pam66
Ik heb dik geld betaald voor een opleiding Hormoontherapie bij dit instituut. Deze eenjarige opleiding zou in maart 2018 starten, maar door een probleem met de leraar, ging de opleiding niet door. Dit instituut weigert het geld terug te betalen, waardoor minimaal 8 cursisten gedupeerd c.q. bestolen zijn. Wel probeert dit instituut in september a.s. met andere leraren, die ook een hele andere benadering hebben dan de leraar waar gedupeerden voor betaald hebben, een nieuwe opleiding op te zetten. Ik kan helemaal geen nieuwe opleiding starten in september omdat ik dan andere plannen heb. Ondanks diverse sommeringen het geld per ommegaande terug te betalen, krijg ik/we niets terug. Dit gaat om € 1.670 per persoon. Mijns inziens is dit gewoon diefstal. Ik wil mensen waarschuwen voor dit instituut: bezint eer ge begint.

Re: Hormoon Community Nederland weigert terugbetaling

Geplaatst: 28 apr 2018 11:38
door mahadma
Als u alles onderzocht heeft of u ècht het betaalde terug wilt en kunt vorderen, op naar de deurwaarder.

Re: Hormoon Community Nederland weigert terugbetaling

Geplaatst: 28 apr 2018 12:08
door Lady1234
Persoonlijk lijkt mij dit een kwakzalverscursus.

Re: Hormoon Community Nederland weigert terugbetaling

Geplaatst: 28 apr 2018 12:27
door tttlocke
Lady1234 schreef:Persoonlijk lijkt mij dit een kwakzalverscursus.
En misschien nog een gevaarlijke ook.

Vraag is hier waarom het instituut niet terug wil betalen. Wat zeggen ze?

Re: Hormoon Community Nederland weigert terugbetaling

Geplaatst: 28 apr 2018 12:44
door kuklos
Pam66 schreef:Ik heb dik geld betaald voor een opleiding Hormoontherapie bij dit instituut. Deze eenjarige opleiding zou in maart 2018 starten, maar door een probleem met de leraar, ging de opleiding niet door. Dit instituut weigert het geld terug te betalen, waardoor minimaal 8 cursisten gedupeerd c.q. bestolen zijn. Wel probeert dit instituut in september a.s. met andere leraren, die ook een hele andere benadering hebben dan de leraar waar gedupeerden voor betaald hebben, een nieuwe opleiding op te zetten. Ik kan helemaal geen nieuwe opleiding starten in september omdat ik dan andere plannen heb. Ondanks diverse sommeringen het geld per ommegaande terug te betalen, krijg ik/we niets terug. Dit gaat om € 1.670 per persoon. Mijns inziens is dit gewoon diefstal. Ik wil mensen waarschuwen voor dit instituut: bezint eer ge begint.
Het lijkt me dat de hele opleiding kwakzalverij en dus diefstal is, ongeacht of je de opleiding nu wel of niet volgt.

Re: Hormoon Community Nederland weigert terugbetaling

Geplaatst: 28 apr 2018 17:37
door juliomariner
Interessante website. Dat iemand zoveel onzin kan verzinnen om een complete site te overvullen. Veel woorden zonder ook naar iets zinnigs te zeggen. Dat hier nog iemand intrapt.

Re: Hormoon Community Nederland weigert terugbetaling

Geplaatst: 28 apr 2018 22:21
door newmikey
Pam66 schreef:Ik heb dik geld betaald voor een opleiding Hormoontherapie bij dit instituut.
"Instituut"? Kom nou toch! Een beetje achtergrond onderzoek onthult een eenmanszaak, gestart met €80000 via crowdfunding en een garantstelling van €30000 van een "persoonlijke vriend" van de eigenaresse.

Hormoon Community Nederland (HCN) is de eenmanszaak van A.A. Het bedrijf houdt zich bezig met het verzorgen van opleidingen en lezingen op het gebied van hormoonwetenschappen en het immuunsysteem en de verkoop van producten en voedingssupplementen aan therapeuten.

Mw. A.A. was tot zeker 2013 gewoon schoonheidsspecialiste. Dus waar u voor betaald heeft weet ik niet maar het was zeker geen "opleiding" en ook al niet aan een "instituut".

Zonde van uw geld...