[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Saturn actie met haken en ogen
Pagina 1 van 1

Saturn actie met haken en ogen

Geplaatst: 20 feb 2012 15:02
door Wern
En waarschuwing voor iedereen die bij Saturn op een weekactie of een andere aanbieding af gaat. Ik was toe aan een nieuwe DVD recorder omdat de oude alleen nog maar analoog kon opnemen. Wat een geluk, Saturn had een weekactie met de schreeuwerige kop in de reclamefolder: 5 jaar in Nederland … € 15 per €100 op alles* … € 15,- voordeel bij iedere €100,- die U besteedt ! ... Voordeel op het hele* assortiment!
“Sterretjes in de tekst” maken mij altijd wantrouwend, dus heb ik eerst uitgezocht wat daar achter zit. In de reclamefolder noch op de website van Saturn kon ik een uitsluiting vinden voor de door mij beoogde DVD HD recorder/HDTV ontvanger. Dat is een kans dacht ik, en wilde graag van de actiekorting gebruik maken. Bij de aankoop van de DVD HD recorder/HDTV ontvanger bleek dit toestel volgens Saturn niet onder de actie te vallen … de motivatie van Saturn “dit is een accessoire”! Een DVD HD recorder/HDTV ontvanger een accessoire ??? Dit toestel is een op zich zelf staand apparaat, hoe kan dit een accessoire zijn ?
Ik heb de DVD HD recorder/HDTV ontvanger toch gekocht, zonder de actiekorting, en Saturn om een verklaring gevraagd waarom dit toestel volgens Saturn een accessoire is. Na meer dan 2 maanden heen- en weer correspondentie via de Saturn internetsite en briefwisseling, blijft Saturn erbij zonder ook maar de minste aanduiding van een verklaring te geven, waarom deze DVD HD recorder/HDTV ontvanger een accessoire is en dus niet onder de actiekorting valt. Oh ja, en ik had volgens Saturn ook een onderzoeksplicht … onderzoeksplicht ? Volgens mij gaat een onderzoeksplicht over heel iets anders dan de discussie of iets wel of niet een accessoire is, want dat bepaald Saturn natuurlijk zelf wel !
Wees dus gewaarschuwd en bedacht op de haken en ogen bij acties of aanbiedingen van Saturn. Zo kan een “voordeel” bij Saturn snel op een teleurstelling uitdraaien !

Re: Saturn actie met haken en ogen

Geplaatst: 20 feb 2012 15:30
door agnesm
Je had dat ding daar gewoon niet moeten kopen en moeten verkondigen het bij de buurman te gaan halen. Dat hadden ze gevoeld.

Denk je nu echt dat Saturn wakker ligt van mailtjes over 15 Euro korting?

Re: Saturn actie met haken en ogen

Geplaatst: 20 feb 2012 16:52
door Wern
Mijn korting zou in dit geval € 30,- zijn ... en dat is ook geld ! Ik had de recorder gewoon nodig en in de beurt was geen winkel waar dit toestel te koop was. Aan de verkoper vertellen dat ik dat toestel ergens ander ga kopen zou beslist geen enkele indruk gemaakt hebben ! Ik ben het met je eens, Saturn zal van mijn klacht niet wakker liggen, helaas ! Het is overigens belachelijk om te zien hoe zo 'n groot bedrijf op een simpele vraag geen enkel steekhoudend antwoord weet te geven !

Re: Saturn actie met haken en ogen

Geplaatst: 23 feb 2012 13:34
door crazyme
Wern schreef: “Sterretjes in de tekst” maken mij altijd wantrouwend, dus heb ik eerst uitgezocht wat daar achter zit.
Vaak zijn het redelijke uitsluitingen. Zoals : geen korting op tegoedbonnen bijvoorbeeld. (Die hoef ik toch niet uit te leggen ?)

Re: Saturn actie met haken en ogen

Geplaatst: 26 feb 2012 01:36
door Predje
Een mooie controlle voor jezelf, want deze week is er weer zo'n actie bij Saturn.

Van 26 februari t/m 4 maart 2012 krijgt u bij Saturn
€ 15,- voordeel bij iedere € 100,- die u besteedt!

http://www.saturn.nl/mcs/special/15per100,21001,.html

Ik zou naar binnen stappen en een Decoder/Recorder pakken en naar een medewerker / service bali stappen.
Als er wordt aangegeven dat deze onder de actie valt (dus je krijgt de korting)
gelijk alle papieren erbij pakken van de vorige correspedentie en aangeven waarom dat de vorige keer een accesoire was.... :D

Succes :wink:

Re: Saturn actie met haken en ogen

Geplaatst: 26 feb 2012 12:49
door MAXIEM
Predje

Goed idee!!! :wink:

Maxiem.

Re: Saturn actie met haken en ogen

Geplaatst: 28 feb 2012 16:49
door Rebellian
Lekker lang klagen bij de servicedesk, de manager opzoeken in de winkel (staat vaak een smoelenboek bij de ingang) helpt ook weleens.

Gewoon lastig zijn. De beveiliging van de Saturn mag u overigens niet uit de winkel verwijderen (aanraken mogen ze je niet). En een klant door de Politie laten verwijderen is geen goede reclame.