LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Bedonderd door vakantieveilingen

Andere onderwerpen die met vakantie of vrije tijd te maken hebben.
bennie.de-wit
Berichten: 1
Lid geworden op: 25 jul 2017 00:29
Contacteer:

Bedonderd door vakantieveilingen

Ongelezen bericht door bennie.de-wit »

Wij zijn een taxibedrijfje uit Eindhoven en hebben een lieve mama en dochtertje als klant. Deze mensen zijn vrij arm en wij wilde ze verrassen met een paar dagen er op uit op onze kosten. Op vakantieveilingen.nl stond een leuk uitje, namelijk een paar dagen Glamping. Voor 160 euro wonnen wij de veiling. In de veiling stond: geldig van 5 juli tot 26 augustus. Het dochtertje heeft vakantie tot 26 augustus dus dat komt prima uit. Netjes direct de rekening betaald en meteen gaan boeken. Krijgen we te horen: sorry u kunt niet meer boeken, pas na 26 augustus... Huh? Er stond toch duidelijk boeken tussen 5 juli en 26 augustus. Maar de 3 campings waar het voor geldig is, zitten miraculeus alle 3 vol, direct na de aanbieding.

Oke, we zijn een klein bedrijfje (v.o.f. met mijn vriendin) en hebben zelf niet veel te besteden, maar we hebben het deze mensen al beloofd, dus boeken ergens anders alsnog een paar dagen weg. We krijgen namelijk ons geld toch wel terug, we krijgen namelijk niet waar we voor boeken. Dit pakt helaas anders uit, we krijgen te horen: U kunt uw geld niet terug krijgen, u kunt alleen binnen 5 dagen voor het bedrag van maximaal 160 euro bieden op een andere veiling, mocht u deze winnen dan betaald u deze, en maken wij later het bedrag van de eerste veiling naar u over.

Nee, wij boeken niet bij jullie want jullie misleiden mensen en als we nu weer boeken voor een bepaalde datum en deze is wonderbaarlijk 5 minuten later na betaling via Ideal weer niet beschikbaar, dan ben ik nog meer geld kwijt... Wij willen niet meer boeken bij jullie, en hebben zelfs al ergens anders geboekt.

Vervolgens hoor je niets meer van vakantieveilingen.

Ik voel me zo ontzettend bedonderd door dit bedrijf en loop nu tegen een muur aan. Trap er alsjeblieft niet in, het zijn pure oplichters!

chrisd1
Berichten: 2053
Lid geworden op: 24 mar 2009 07:12

Re: Bedonderd door vakantieveilingen

Ongelezen bericht door chrisd1 »

bennie.de-wit schreef: pas na 26 augustus... !
Idd niet zoals aangeboden; staat er niets over 'overmacht' oid in de Algemene Voorwaarden?? prijs verzilverbaar binnen b.v. een week oid?
Zie ook https://blog.iusmentis.com/2010/04/06/w ... plichting/

inekevanvliet
Berichten: 295
Lid geworden op: 14 sep 2008 23:29

Re: Bedonderd door vakantieveilingen

Ongelezen bericht door inekevanvliet »

is mij dus ook opgevallen staat bij kijk bij de 7 campings welke je naar toe wilt
komt je er op is dus alles vol
laatste te boeken tm 2 september zelfs
is dit de olympia group camping of die aanbieding van 3 campings in noord- brabant
Laatst gewijzigd door inekevanvliet op 27 jul 2017 09:45, 1 keer totaal gewijzigd.

Gesloten