[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Ervaringen met autoverhuur Costa del Sol
Pagina 1 van 1

Ervaringen met autoverhuur Costa del Sol

Geplaatst: 10 apr 2019 14:19
door saragarcia02618
Hello! Volgende week ga ik op vakantie naar Malaga (Spanje), naar de Costa del Sol, en ben ik op zoek geweest naar autoverhuur in Malaga. Er zijn veel bedrijven en zeer gevarieerd, maar degene die ik het leukst vond is Marbesol. Heeft iemand het geprobeerd? Raad je een ander alternatief aan?

Re: Ervaringen met autoverhuur Costa del Sol

Geplaatst: 10 apr 2019 17:26
door NeoDutchio
Eigenlijk gelden voor alle verhuurbedrijven dezelfde valkuilen. Vaak regel je alles vooraf en proberen ze ter plekke nog extra verzekeringen af te sluiten. Dit onder het mom van dat de eerdere verzekeringen niet goed zouden zijn. Vaak gaan mensen overstag vanwege de moeheid na de lange reis en de taalbarrière.
Voordat u de auto meekrijgt moet u deze goed nakijken op schade en dit vooraf melden.

Voor ervaringen kunt u hier terecht: https://nl.trustpilot.com/review/marbesol.com. Overwegend zeer slechte ervaringen.

Mijn advies zou zijn om gewoon bij gevestigde namen te boeken en niet bij prijsstunters. De prijs komt namelijk ergens vandaan.

Re: Ervaringen met autoverhuur Costa del Sol

Geplaatst: 10 apr 2019 19:07
door Kees2850
Er zijn enkele organisaties in Spanje die prijzen vergelijken van verhuurbedrijven. Heb ik goeie ervaringen mee en vaak aanbiedingen. Wel goed de kleine lettertjes lezen. Google op auto huren in Malaga.

Re: Ervaringen met autoverhuur Costa del Sol

Geplaatst: 10 apr 2019 19:18
door Sira
Ik heb goede ervaring met Drivalia (Alicante). Tegenwoordig zitten ze ook in Malaga. Ik boek daar rechtstreeks.

Bij twijfel, stuur de autoverhuurder een mailtje met enkele vragen, bijv. aansluiting voor navigatie, of je bij inlevering dichtbij kunt tanken en kijk hoe snel en/of correct ze reageren.

Re: Ervaringen met autoverhuur Costa del Sol

Geplaatst: 10 apr 2019 20:59
door Cavorka_1980
Twee jaar geleden geboekt bij malagacar.com en is daar goed bevallen.
Bij de uitgang van de luchthaven word je opgewacht door de medewerker en daarna ga je met een busje naar de locatie om de auto op te halen.

Re: Ervaringen met autoverhuur Costa del Sol

Geplaatst: 10 apr 2019 21:11
door Arizonakid
Wil je redelijke zekerheid dat je niet wordt opgelicht, huur bij de grote bekende verhuurders. Ook handig als je niet met een busje het binnenland in moet, maar gewoon in de terminal je auto kan ophalen.

Re: Ervaringen met autoverhuur Costa del Sol

Geplaatst: 10 apr 2019 21:18
door Theotrucker
Huur in Nederland via Sunnycars. Volledig verzekerd, geen extra kosten en zelfs een keer twee dagen voor de reis moeten annuleren, totaal bedrag onmiddellijk retour.

Re: Ervaringen met autoverhuur Costa del Sol

Geplaatst: 14 apr 2019 09:39
door smb
Na enkele slechte ervaringen kwamen we bij Sunnycars terecht. Niets dan lof. Halen zelf de auto af in Alicante centrum. Voor ons makkelijker. Ook prettig dat ze je na enkele keren herkennen, altijd vriendelijk en behulpzaam.

Re: Ervaringen met autoverhuur Costa del Sol

Geplaatst: 14 apr 2019 10:31
door jos.jansen
we hadden een pakketreis bij TUI geboekt inclusief huurauto. De verhuurder probeerde allerlei "heel nodige extra's" erbij te verkopen maar toen we hem wezen op het feit dat hij dit allemaal wel kon vergeten: "is al gedekt" stond hij verbaast. Hij las het briefje na en zei: "inderdaad - hier kan ik niets extra's meer bij aanbieden".

Re: Ervaringen met autoverhuur Costa del Sol

Geplaatst: 14 apr 2019 11:23
door Rinustp
Vorig jaar op vakantie op Madeira hadden wij een auto gehuurd bij Sunnycars.

Dit hadden we in Nederland al geregeld. De splinternieuwe auto stond netjes klaar en na afloop werd alles heel netjes afgehandeld.
Wij hadden gekozen voor Sunnycars op advies van mijn schoonzuster die dit al vaak gedaan heeft en nog nooit problemen heeft gehad.

Re: Ervaringen met autoverhuur Costa del Sol

Geplaatst: 14 apr 2019 14:02
door nammk
Heb ook goede ervaringen met Sunnycars. Op de voucher staat naast het logo van Sunnycars ook het logo van de ANWB. Zit vast goed!

Re: Ervaringen met autoverhuur Costa del Sol

Geplaatst: 14 apr 2019 21:02
door HenkG49
Ook in Canada, via ANWB, met Sunnycars gehuurd. Werkt uitstekend.

Re: Ervaringen met autoverhuur Costa del Sol

Geplaatst: 15 apr 2019 12:09
door Cedee80
Zelf heb ik wel goeie ervaringen met kleine verhuurders, die juist niet probeerden om je nog van alles aan te smeren. Ook inleveren verliep tot nu toe altijd stressloos. Wel werden ze aangeraden door de verhuurders van de vakantiehuisjes waar we verbleven, dus ze waren niet compleet willekeurig gekozen. Mocht je een vakantiehuisje huren dan zou je dus altijd om advies kunnen vragen. Op https://www.alleszondercreditcard.nl/au ... reditcard/ staan ook nog meer tips om lokale verhuurders te vinden.

Wat ook in de keuzestress kan schelen is het afsluiten van een (eventueel doorlopende) huurautoverzekering bij een derde partij. Daarmee hoef je niet ook nog eens alle verschillende verzekeringsvoorwaarden en hiermee verbonden kosten van de verhuurmaatschappijen te vergelijken. Zie bijvoorbeeld https://www.consumentenbond.nl/autoverz ... kering.com.

Re: Ervaringen met autoverhuur Costa del Sol

Geplaatst: 15 apr 2019 12:36
door Undutchable
Hier ook goede ervaring met Sunnycars. Nu 2 x geboekt via D-Reizen en geen problemen.

Re: Ervaringen met autoverhuur Costa del Sol

Geplaatst: 15 apr 2019 16:09
door pieterenien
Huren altijd bij Sunnycars. Redelijke prijzen en goede voorwaarden. Zelfs de door ons ter plaatse bij het inleveren betaalde eigen risico i.v.m. schade die we door eigen schuld bij het inparkeren opliepen, werd door Sunnycars binnen enkele weken op onze rekening teruggestort!