[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Bestway Lay-Z-Spa werkt niet
Pagina 1 van 1

Bestway Lay-Z-Spa werkt niet

Geplaatst: 12 mei 2020 09:42
door Rekha
Bestway Lay-Z-Spa aangekocht 3 weken geleden via een tussen leverancier. Alles werkt behalve de bubbels. Tussen leverancier verwijst ons naar Bestway. Bestway Nederland, telefoonnummer bestaat niet. Dan maar Bestway België gebeld. We moeten mailen. Gedaan, krijgen keurig een email terug dat dossier is aangemaakt. Maar vervolgens niks. Bestway Nederland en Bestway privé een mailtje gestuurd via Facebook. Weer geen reactie. Toen op de Facebook pagina's. Niks. Instagram, ook geen reactie. Wat nu? Jacuzzi leeg laten lopen en retour sturen? Meer kosten maken? Iemand tips hoe ik dit kan aanpakken? BVD!!

Re: Bestway Lay-Z-Spa werkt niet

Geplaatst: 12 mei 2020 09:49
door NeoDutchio
Tja, de verkoper is en blijft altijd het eerste aanspreekpunt. Geen idee wat u met een tussenleverancier bedoeld, maar een normale verkoper lost dit op. Met Bestway Nederland of België hebt u niets te maken. Sterker, als uw tussenleverancier dit via grijze import verkoopt, dan hebben zij wel de lasten, maar niet de lusten.

Simpelweg de verkoper aangeven dat hij het moet oplossen en dat anders de koop ongedaan gemaakt zal worden.

Re: Bestway Lay-Z-Spa werkt niet

Geplaatst: 12 mei 2020 10:00
door mr. Monique Ferwerda
Ik kan alleen maar onderstrepen het bovenstaande: u dient verkoper aan te spreken dat hij u een gebrekkig product heeft verkocht. U hebt recht op kosteloos herstel of vervanging . Wellicht kan er een persoon ter plaatse beoordelen of de technische onderdelen wel naar behoren werken.

Re: Bestway Lay-Z-Spa werkt niet

Geplaatst: 12 mei 2020 12:16
door berndv
Rekha schreef:
12 mei 2020 09:42
Bestway Lay-Z-Spa aangekocht 3 weken geleden via een tussen leverancier. Alles werkt behalve de bubbels. Tussen leverancier verwijst ons naar Bestway.
Dan is die tussenleverancier nalatig. Waar heeft u deze gekocht? Diegene moet zorgen dat het probleem opgelost wordt en niet u opschepen met een onbereikbaar bedrijf. Hoe die partij dit oplost is niet uw zaak, en of bestway de leverancier hierin wel of niet te woord staat is ook niet uw zaak. U heeft een overeenkomst met de verkoper, en de verkoper moet zorgen dat u een deugdelijk product heeft.