LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] [b]Ziggo 1 grote TROEP en/of regelrechte OPLICHTING[/b]

Andere onderwerpen rondom telefoon, internet of kabel.
Hommel
Berichten: 15
Lid geworden op: 15 jul 2008 12:53

[b]Ziggo 1 grote TROEP en/of regelrechte OPLICHTING[/b]

Ongelezen bericht door Hommel »

Hallo...
Wij hebben eind 2006 Internet en Telefoon (met meenemen eigen nummer bij KPN) gekregen bij @HOME. Voor TV waren we oorspronkelijk bij Essent, die dit al langer geleden naar @HOME heeft overgeheveld. De factuurs Int. en Tel. aan de ene kant en TV aan de andere werden per incasso voldaan over 2 verschillende bankrekeningen.
Intussen ging alles over naar ZIGGO en werden we er via reclame en hun berichten op gewezen, dat alles samenvoegen efficiënter en dus ook goedkoper zou zijn. Ook opnemen van Digitale TV in een nieuw abonnement zou geen extra kosten meebrengen.
Dus: Wij bestelden in november 2008 het "Alles-in-Een"-pakket (Internet+Telefoon+Dig.TV) met de uitdrukkelijke vermelding, dat we daarmee dus overgaan van het oude abonnement naar het nieuwe zonder verdere inhoudelijke wijzigingen m.u.v. het digitaal maken van de TV-ontvangst: dus OOK behoud van ons aloude telefoonnummer. We hebben ook aangegeven dat de de incasso gedaan moet worden van één bankrekening en hebben ook aangegeven welke..
De digitale Set Topbox voor TV werd prompt geleverd. So-far-so-good!!!
Maar.... dan begint de ellende:
Incasso's over 2 bankrekeningen met doublures, d.w.z. het ene abonnement wordt betaald en het oude eveneens nog eens. Op "Mijn ZIGGO", onze persoonlijke gegevenspagina op www.ZIGGO.nl bevatte de verkeerde gegevens. Bellen en nog eens bellen en nog eens bellen en nog eens bellen.
Het toppunt werd bereikt, toen op zondagavond 22 februari bleek, dat de telefoon het niet meer deed: konden niet bellen noch gebeld worden. Vervolgens bleek ons op maandagochtend, dat ons aloude nummer (al meer dan 40 jaar!) niet meer actueel was, maar dat het door een ander volstrekt onbekend nummer was vervangen.
Ons is
a.door ons ongevraagd,
b.door ZIGGO onaangekondigd en
c.door ons absoluut ongewenst
een nieuw telefoonnummer in de maag gesplitst.
Gevolgen: wij zouden al ons drukwerk wijzigen moeten, wijziging tel.nr. gaan mailen naar al onze adressen, kortom ongevraagd werk moeten doen en kosten moeten maken, als ZIGGO ons niet zou kunnen helpen.
Wij hebben in de afgelopen 14 dagen gemiddeld 2 a 3x per dag gebeld met de vraag of ze aub per onmiddellijk ons telefoonnummer zouden willen terugzetten. In 1e instantie zouden ze daar MAXIMAAL 5 werkdagen voor nodig hebben. Uiteraard ook de rekeningperikelen naar voren gebracht. Nu ga ik hier maar niet zeggen, wat er in die "tig" telefoongesprekken allemaal niet nog meer naar voren is gebracht, maar duidelijk is, dat er voor ons geen enkele herstellende actie is gevolgd. Conclusie is ook dat met geen mogelijkheid ook maar iemand met verantwoordelijkheid voor het gewraakte onderwerp aan de lijn is te krijgen. We hebben na het verstrijken van de 5 werkdagen plus 1 een aangetekend schrijven gestuurd vanuit onze juridisch adviseur met het uitdrukkelijke verzoek... van .... etc...etc... U snapt het wel.
Vandaag namen we ons voor om ons morgen persoonlijk op het ADRES van ZIGGO te vervoegen (WINSCHOTERDIEP 60, GRONINGEN) om aldaar te proberen het e.e.a. in een persoonlijk gesprek recht te brijen. Alvorens dat te doen belden we dat adres voor de zekerheid toch maar even (TEL.NR.ZIGGO --> 088-7170000). Hoewel een vriendelijke mevrouw opnam, was ze al even onverzettelijk door ons niet door te verbinden met de club te ZIGGO, die anders dan de schuil biedende jongens en meisjes achter de schermen in de callcenters echt iets zou kunnen doen (al was het maar uitleg geven!).
Kortom: een grote BENDE bij ZIGGO en de verschuiling van degenen, die feitelijk aanspreekbaar zouden moeten: het zijn riekt naar OPLICHTING....

dhc
Berichten: 4588
Lid geworden op: 24 aug 2008 20:38

Re: [b]Ziggo 1 grote TROEP en/of regelrechte OPLICHTING[/b]

Ongelezen bericht door dhc »

Eén keer posten is voldoende hoor!

Je "schreeuwerige" boodschap is wel duidelijk....

tarquesh
Berichten: 101
Lid geworden op: 01 apr 2009 22:40

Re: [b]Ziggo 1 grote TROEP en/of regelrechte OPLICHTING[/b]

Ongelezen bericht door tarquesh »

Oude ziggo tv abonnement afgezegd met een mooi opzegkaartje van KPN, en wat blijkt is dat ziggo doodleuk abonnement blijft handhaven. Keurige brief gehad van ziggo dat zij ons zeer zullen missen als goede klant en wij altijd bij die helden terug kunnen komen.

Nou, dan moet eerst hun administratie op orde zijn, want zo gaan we nimmer terug bij ziggo.

harkema25
Berichten: 3
Lid geworden op: 24 jun 2008 00:47

Re: [b]Ziggo 1 grote TROEP en/of regelrechte OPLICHTING[/b]

Ongelezen bericht door harkema25 »

Het is duidelijk. Vele malen kom ik Ziggo in fora tegen, en steeds blijkt het dat het een rommeltje is bij Ziggo.
Als dit zo door blijft gaan, is het tijd om de handen ineen te slaan, en Ziggo zodanig aanpakken, dat ze eieren voor hun geld kiezen.

tarquesh
Berichten: 101
Lid geworden op: 01 apr 2009 22:40

Re: [b]Ziggo 1 grote TROEP en/of regelrechte OPLICHTING[/b]

Ongelezen bericht door tarquesh »

Ik heb pas een av surround receiver gekocht. Toen ik de kabel op de antenne in plugde schepte mij tot verbazing dat ik radio zenders ontvang. Vreemd is het wel als je bij een provider bent weggegaan, maar wat blijkt is dat er een uitloopperiode is. In de Ziggo brief staat bij mij dat na 30 Juni het contract gestopt is. Wel raar dat ik nu nog wel signaal door de antenne kabel komt.

Toevallig had ik gisteren kennissen op visite die alles van Ziggo hebben Hij zegt zo van ik heb al HDTV. Daarna zegt hij dat hij ook nog analoge zenders heeft.
Dat voor 17 euro, terwijl ik alles digitaal heb voor 10 euro per maand. Zijn tv receiver kan niet opnemen, terwijl mijn tv receiver tot wel 100 uur kan opnemen. Hij moet dan een tv receiver kopen van 300 euro.
Kijk wie is nou goedkoper en beter? Precies KPN.

Gesloten