Pagina 1 van 1

Pakket van MultiVitamine komt niet aan

Geplaatst: 05 jul 2020 19:58
door Tasneem
Geachte heer/mevrouw,
Ik heb tijdens de corona periode een pakket besteld bij MultiVitamine. Dit pakket is nooit aangekomen. Hier heb ik meerdere malen over gemaild. Het bedrijf kwam met een slap excuus over dat het pakketje volgens PostNl wel is geleverd. Ik heb rond gevraagd bij buren, en die gaven ook aan niks te hebben ontvangen. Via track & trace stond dat het pakketje in mijn brievenbus is gegooid, maar ik heb niks ontvangen. Ondanks mijn boze e-mails, bleef ik herinneringen krijgen via Afterpay. Wat mij vooral dwars zit is dat het bedrijf aan heeft gegeven de bestelling niet te kunnen intrekken en dat de enige oplossing een nalevering is of 9,95 te betalen van de verzendkosten. Dit terwijl ik niks heb ontvangen. Graag wil ik weten wat ik kan doen. Ik kom er namelijk zelf niet meer uit.
Mvg,
M.Taha

Re: Pakket van MultiVitamine komt niet aan

Geplaatst: 07 jul 2020 19:57
door caruso
Bedrijf moet bewijzen dat het pakket is geleverd. Verder gewoon niets doen en ook gewoon die spullen niet meer bestellen. Etos of een andere drogist heeft hetzelfde en veel goedkoper.

Re: Pakket van MultiVitamine komt niet aan

Geplaatst: 08 jul 2020 09:56
door Justmeagain
Afterpay neemt alleen de betaling over en bemoeit zich niet met het al dan niet geleverd zijn. U heeft voor de betaling een overeenkomst en die moet u bij Afterpay nakomen. Daarna moet u de leverancier aansprakelijk stellen voor het niet leveren.

Re: Pakket van MultiVitamine komt niet aan

Geplaatst: 08 jul 2020 11:55
door fonsflons
Nee, als de levering nooit heeft plaatsgevonden hoeft het ook niet betaald te worden. Dat is tussen afterpay en de verzender, niet tussen afterpay en de (niet)ontvanger.
Als gewoon betwist wordt dat het pakket nooit geleverd is moet de winkel aan afterpay bewijzen dat dit wel gebeurd is. En zonder handtekening voor ontvangst lukt dat niet.

Dus niet alleen bij de verzender de levering betwisten maar ook bij afterpay. Anders blijven deze inderdaad herinneringen sturen omdat zij niet beter weten dan dat het pakket afgeleverd is. Die info krijgen zij namelijk via de verkoper.

Re: Pakket van MultiVitamine komt niet aan

Geplaatst: 10 jul 2020 15:30
door Hawk-Eye
niet betalen inderdaad en aangeven dat u het bestelde niet heeft ontvangen, verzender is hiervoor verantwoordelijk....

Re: Pakket van MultiVitamine komt niet aan

Geplaatst: 10 jul 2020 15:45
door hebra98
Tasneem schreef:
05 jul 2020 19:58
Via track & trace stond dat het pakketje in mijn brievenbus is gegooid, maar ik heb niks ontvangen.
----------
>>
Was het, volgens u, wel mogelijk dat deze verpakking in de brievenbus is gegooid?