[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • heb ik recht op tegemoetkoming ?
Pagina 1 van 1

heb ik recht op tegemoetkoming ?

Geplaatst: 21 apr 2008 21:38
door mariskaatje18
hallo ik heb een scooter gekocht die ik in makkelijke termijnen afbetaal waarna de scooter eigendom word van mij alleen nu heb ik al verschillende dingen moeten laten vervangen onder andere lagers remschijf gaskabel gemaakt en alles is een keer vastgevroren en waardoor die niet meer starte en me scooter opgehaalt moet worden bij mijn werk en nu zijn me remblokken ook kapot ik heb bijelkaar al aan 360 aan me scooter verbrast en hij is nog geen 6 maanden oud de kosten van de remblokken die vervangen moeten worden moet daar echter nog bij komen nu is mijn vraag heb ik recht op een tegemoet koming van het bedrijf waar ik mijn scooter vandaan heb ? alvast bedankt groetjes mariska

Re: heb ik recht op tegemoetkoming ?

Geplaatst: 21 apr 2008 22:10
door Baghera
Was de scooter nieuw?

Re: heb ik recht op tegemoetkoming ?

Geplaatst: 21 apr 2008 22:19
door mariskaatje18
ja de scooter was nieuw heb hem in okt 2007 gekocht

Re: heb ik recht op tegemoetkoming ?

Geplaatst: 21 apr 2008 23:12
door pbarendse
Een scooter van oktober 2007 en nu al de remblokken en een lager kapot? Het lijkt me dat bij normaal gebruik dit niet mag voorkomen. Lagers zijn niet gemaakt om binnen een half jaar de geest te geven, en remblokken die het maar een half jaartje volhouden heb ik ook nog hooit gezien.
Het lijkt me dat beide problemen (en mogelijk ook de andere) gewoon onder garantie zouden moeten worden gerepareerd. Het is wel van groot belang voor je juridische positie dat je het bedrijf waar je de scooter gekocht hebt de kans geeft het ook onder garantie te repareren. Laat je niet doorsturen, de verkopende partij is verantwoordelijk voor afhandeling van garantiereparaties. Doorsturen naar de importeur of fabrikant is niet toegestaan.