[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Borg niet terug ontvangen na autohuur bij Holland Auto
Pagina 1 van 1

Borg niet terug ontvangen na autohuur bij Holland Auto

Geplaatst: 01 jul 2020 15:12
door ulrich.bulo
De klacht
Ik huurde een busje op 2 mei jl. waarbij een borg werd gevraagd van €450,- die na 3 weken teruggestort zou worden. Na 3 weken nog niets ontvangen en gebeld; het antwoord was dat dit door een fout van een medewerker veroorzaakt zou zijn en excuses. Advies was: stuur een mail naar info@hollandauto.nl. Snel een antwoord ontvangen met de mededeling dat ik uiterlijk 9 juni de borg retour kon verwachten. Weer niets ontvangen en opnieuw contact gezocht. Nu is het antwoord dat ik deze week een bericht krijg over wanneer het gestort wordt. Dit heeft zich nog eens herhaald met een uiterste betaaldatum van 30 juni. Ik word hier duidelijk aan het lintje gehouden!
Intussen is het 1 juli en heb ik nóg niks ontvangen, na contact gezocht te hebben, krijg ik te horen dat de boekhouder uiterlijk morgen aangeeft op welke datum de borg retour wordt gestort.

Re: Borg niet terug ontvangen na autohuur bij Holland Auto

Geplaatst: 02 jul 2020 20:49
door Jablan
* schopje * iemand bekend met dit bedrijf?

Re: Borg niet terug ontvangen na autohuur bij Holland Auto

Geplaatst: 02 jul 2020 22:10
door Har45
Op Google Review staan meerdere klachten over het niet of traag terug krijgen van de waarborgsom. Sommige moeten zelfs maanden wachten

Re: Borg niet terug ontvangen na autohuur bij Holland Auto

Geplaatst: 12 jul 2020 10:59
door Hawk-Eye
u kunt ze in gebreke stellen en ze nog eenmaal de kans geven om deze borg binnen 14 dagen terug te storten, doen ze dit niet deurwaarder erop zetten, u heeft dan immers een vordering op dit bedrijf die zij voor u kunnen innen....

Re: Borg niet terug ontvangen na autohuur bij Holland Auto

Geplaatst: 12 jul 2020 11:29
door Ivo.w
In gebreke stellen en als dat niet helpt een incassoprocedure starten.

Of samen met nog een ander die op zijn borg wacht faillissementsaanvraag indienen bij de rechtbank.

Re: Borg niet terug ontvangen na autohuur bij Holland Auto

Geplaatst: 27 aug 2020 18:44
door gondaatje2
26 juli hebben we een busje gehuurd bij Hollandauto. De borg hebben we nog steeds niet terug gekregen. We hebben schadevrij en boetevrij gereden. Steeds als je belt, nemen ze niet op. Op vijf mails reageren ze met excuses en dat de borg eraan komt. Maar dat doen ze dan weer niet. Het is domweg diefstal. Maar wij laten het er neit bij zitten en gaan juridische stappen ondernemen. Dit bedrijf moet gesloten worden en we willen onze borg terug.
Hopelijk kan Radar nog een keer onder de aandacht brengen dat dit bedrijf geld steelt van haar klanten door de borg niet terug te betalen.

Re: Borg niet terug ontvangen na autohuur bij Holland Auto

Geplaatst: 28 aug 2020 11:29
door berndv
gondaatje2 schreef:
27 aug 2020 18:44
Maar wij laten het er neit bij zitten en gaan juridische stappen ondernemen.
U kunt ze ook zonder juridische stappen in gebreke stellen en ze een laatste termijn geven om het bedrag binnen x dagen terug te betalen. Deze stap heeft u geen juridische ondersteuning bij nodig, voorbeeldbrieven staan wel op internet.

Re: Borg niet terug ontvangen na autohuur bij Holland Auto

Geplaatst: 28 aug 2020 13:11
door JozJan
@gondaatje2: Waarom zou dat bedrijf moeten sluiten? Als je je borg terugkrijgt is het toch opgelost? Beetje overtrokken reactie (ik verwacht geen reactie, we zullen zien...)