[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Radar • Teleurgesteld door Scheidegger
Pagina 1 van 1

Teleurgesteld door Scheidegger

Geplaatst: 07 dec 2019 09:31
door hmvanaltena
Vorig jaar ben ik begonnen aan de opleiding tot kindertherapeut bij Scheidegger. Het was al direct duidelijk dat de lessen totaal niet passend waren voor het uiteindelijke beroep. Tevens heb ik nooit les gehad van een kindertherapeut of iemand die met kinderen werkt op psychosociaal niveau!

En dan de eindeopdracht, 8 portfolio opdrachten. 8 opdrachten waarbij je 0 begeleiding hebt gekregen tijdens de opleiding en je totaal geen kennis gekregen hebt die correleert aan de opdrachten. Uiteindelijk gezakt hiervoor met feedback die regelmatig kant nog wal raakt. Die je helemaal naar beneden haalt omdat er niks positiefs genoemd wordt. Dit alles zodat je weer Eur 195,- betaald om het opnieuw in te dienen.

Alles wat je opnieuw moet doen of waar je bezwaar tegen in wil dienen kost geld. Ze rekenen boekenprijzen terwijl we sommige boeken nooit gebruikt hebben.

Schandalige praktijken, waarbij je met je rug tegen de muur staat. Ik vind het onbegrijpelijk dat dit in NL kan.

Re: Teleurgesteld door Scheidegger

Geplaatst: 07 dec 2019 16:34
door sylvesterb
hmvanaltena schreef:
07 dec 2019 09:31
En dan de eindeopdracht, 8 portfolio opdrachten. 8 opdrachten waarbij je 0 begeleiding hebt gekregen tijdens de opleiding en je totaal geen kennis gekregen hebt die correleert aan de opdrachten. Uiteindelijk gezakt hiervoor met feedback die regelmatig kant nog wal raakt.
Beetje vreemd om nadat je gezakt bent, na een examen die je zelf inplant om dan te gaan klagen over de gehele opleiding. Wat was het oordeel van de klachtencommissie toen je klaagde over de opleiding?

Re: Teleurgesteld door Scheidegger

Geplaatst: 07 dec 2019 19:02
door Komkommertijd
Sinds NCOI de eigenaar is van vele komt dit vaker voor, een vleugje kinderen en betalen maar.

Heb je wel elke les gehad en kijk op lijstje of het pakket wel compleet was.