LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] LIS B.V sexaanbieder op het internet

Heb je goede of slechte ervaring op het internet of met het internet? Hier kan je jouw mening geven over de zaken rondom het internet.
martijn koops

LIS B.V sexaanbieder op het internet

Ongelezen bericht door martijn koops »

ik heb onlangs een brief gehad van Heutink advocaten, deze mensen werken voor LIS B.V(internetsexaanbieder)
De rekening die ik kreeg was 323,10, ik wist echter niet waar dit voor was , dus maar eens informatie inwinnen bij het advocatenkantoor.
Daar werd mij verteld dat ik via het internet een contract had afgesloten voor internetsex, dit heb ik echter nooit gedaan, iemand anders heeft vermoedelijk om mij te pesten mijn gegevens ingevoerd.
Waarna ik een brief kreeg wat erg onduidelijk was, heb mijn vriendin gevraagd wat dat was, zij wist het ook niet.
Toen heb ik deze brief maar weg gegooit want ik had daar geen belang bij.
Een paar maanden later kreeg ik de eerste rekening, er stond geen kamer van koophandel nmr , en geen telefoonnmr bij, dus weer de brief weggegooit.
Weer een maand ofzo later kreeg ik een aanmaning, ik kon contact opnemen via de website, ik kwam echter op een porno site terecht.
Weer de brief weggegooit, totdat ik dus de brief van het advocatenkantoor kreeg, binnen een week 323.10 betalen, anders volgen er gerechtelijke maatregelen jegens u.
Ik vind dit belachelijk want ik heb mij nooit ergens voor op gegeven . vertelde ik de juridisch medewerker hij vertelde mij dat van de 10 telefoontjes er 9 zo waren als mij, en dat ik niks kon beginnen , ik had een contract afgesloten en die moest ik nu gewoon betalen, want als de rechter uitspraak zou doen zouden zij winnen, dus ik heb geen poot om op te staan, ik moest maar het tegendeel bewijzen dat ik mij niet had opgegeven, dit kan ik nooit.
Het is toch van de gekke dat iemand jou gegevens gebruikt, en jij zit er vervolgens aan vast, stel je voor dat je kinderen hebt en die doen dat stiekum, zo kun je leuke rekeningen verwachten dan.
Ik vraag mij af of er meerdere mensen met LIS B.V in aanraking zijn gekomen, of of er mensen zijn die weten hoe ik hier het beste onderuit kom, ik zit nu voor een jaar vast aan een contract.


Vriendelijke groet,
Martijn Koops, Zwolle.[/b]

Gast

Re: LIS B.V sexaanbieder op het internet

Ongelezen bericht door Gast »

Je zult die sites wel bezocht hebben en misschien iets gedownload en heb je dus een contract blijkbaar.

GastEA

Re: LIS B.V sexaanbieder op het internet

Ongelezen bericht door GastEA »

Helaas is mij hetzelfde overkomen.
Ik heb me begin mei aangmeld op www.gratis.nl voor een 10 dagen try-out membership. Na het aanmelden heb ik 1 keer op de site van dit bedrijf gekeken en ben toen tot de conclusie gekomen dat dit alles niets voor mij is. Heb dus niet weer gekeken.

Afgelopen zaterdag echter kreeg ik een factuur van 129,95 euro in de bus. Ik snapte niet waarvoor dit was, immers ik had me alleen aangemeld voor een 10 dagen try-out membership.

Wat bleek nu, in de Algemene Voorwaarden van dit bedrijf (deze heb ik niet gelezen, wat achteraf erg stom is geweest) dat het 10 dagen durende try-out membership automatisch omgezet wordt naar een Gold-membership (indien je je niet afmeld binnen de 10 dagen). Voor dit Gold-membership moet je dus 129,95 euro betalen per kwartaal.

Ohh wat baal ik hier enorm van, voor mijn gevoel wordt ik hier voor de gek gehouden... niet meer normaal.

Indien iemand een oplossing heeft voor deze in mijn ogen pure oplichterij dan hoor ik het graag.

Gast

Re: LIS B.V sexaanbieder op het internet

Ongelezen bericht door Gast »

sorry dat ik het zeg, maar ook ik heb de link op Gratiz.nl naar deze site zien staan, echter bij het lezen van de opmerking tussen haakjes, zie hieronder gekopieerd van gratiz.nl ben ik toch even de AV gaan lezen en daar staat alles heel duidelijk hoe en wat...


Gratis duizenden DVD-kwaliteit films, gratis live erotische chat en gratis webcams. 10 dagen lang gratis onbeperkt toegang tot spannende erotische content zonder irritante plugins. (Let op: 18+ en lees goed de voorwaarden)

GastEA

Re: LIS B.V sexaanbieder op het internet

Ongelezen bericht door GastEA »

Ik heb dus niet op www.gratiZ.nl gekeken maar op www.gratiS.nl.
En helaas wordt er hier niet gewaarschuwd voor de algemene voorwaarden die eraan verbanden zijn (terwijl dit normaal gesproken wel op deze site wordt gedaan).

De Link die ik bedoel op www.gratis.nl is die van 23 april 2004.

Gast

Re: LIS B.V sexaanbieder op het internet

Ongelezen bericht door Gast »

Simpel, het advocatenkantoor een briefje sturen dat het voldoen van de rekening geen enkel probleem is als ze even een kopietje van het door jou getekende contract faxen/sturen dat ten grondslag ligt aan je juridische verbintenis, en je daarna terstond het bedrag zal overmaken, maar dat je vooralsnog ontkent dat er een dergelijk contract bestaat. Het briefpapier van het kantoor ziet er ongetwijfeld zeer indrukwekkend uit, maar dat is dan ook alle munitie die zo'n tent heeft. Ze moeten begrijpen dat de intimidatie niet werkt en je hoort er niks meer van. De rechter zal t.z.t. namelijk ook zo'n contract willen zien, of een reeks betalingen waaruit blijkt dat er één of andere vorm van overeenkomst is. Betaal dus in ieder geval niets, maar schrijf brieven waarin je de betalingsverplichting betwist.
Met die bewuste aanmelding ligt het wel wat moeilijker, zeker als je op dag 11 of later nog op die website geweest bent. Daarvoor zou ik maar even een wetswinkel binnen stappen.

Gast

Re: LIS B.V sexaanbieder op het internet

Ongelezen bericht door Gast »

Ja lekker

Die aanmeldhandel is zo lek als een mandje

1 ieder adres en naam is mogelijk
2 hotmail en ander niet te tracen mail mag
3 de aanmeldpagina is niet beveiligd

maw iedereen kan iedereen hier inschrijven

neem de telefoongids en begin te typen...
of vraag een beetje hacker een loginscript te schrijven en binnen notime ligt de zaak plat

GastEA

Re: LIS B.V sexaanbieder op het internet

Ongelezen bericht door GastEA »

Ja inderdaad, iedereen kan iedereen gaan aanmelden.

Maar de grote vraag is en blijft is dit allemaal rechtsgelding wat LIS BV doet.
Met andere woorden zijn de mensen die een factuur ontvangen verplicht tot het betalen van het bedrag.

Wie hier iets zinnigs over kan en wil roepen mag het doen!

Gast

Re: LIS B.V sexaanbieder op het internet

Ongelezen bericht door Gast »

Als ik het verhaal lees hier :


1 verhaal
De firma is lis bv
martijn krijgt geen rekeningen/mail van de firma lis maar direct van heutink incasso ?
Dat is raar en kan ook niet toch ?, lis moet eerst betalingen vragen en dan aanmanen

2 website
die website is inderdaad een puinhoop
en lek als een mandje

3 bewijs dat u er geweest bent :
indien lis dan wel die heutink kan aantonen met ip nummers ed dat u met uw IP adrs daar regelmatig geweest bent hebben ze misschien een zaak.
Hiervoor moeten ze dan wel aangifte van fraude doen bij de politie en de politie uw gegevens van uw provider opvragen.
hier is dan zelfs de rechter voor nodig dacht ik.


adviezen aan martijn

vraag bewijslast
dus
aanmeldformulier wat ingevuld is daar (dus alles wat je ook op de website moet invullen)
gebruikt email adres
vraag bezoek gegevens op welke zogenaamd op uw account zijn gemaakt en tijdstippen met de bijbehorende IPnummer.

stel hier een tijdslimiet aan bv twee weken
geef in deze brief aan dat u niet weer reageerd voor u deze gegevens in uw bezit heeft.
Doe alles schriftelijk en ondertekend door hen.

die heutink is volgens die website meer incassoburo dan advocaten kantoor

GastEA

Re: LIS B.V sexaanbieder op het internet

Ongelezen bericht door GastEA »

Mag LIS BV via de door hun opgestelde algemene voorwaarden try-out memberships overzetten naar Gold-memberships (waarvoor dus betaald moet worden).???

Gast

Re: LIS B.V sexaanbieder op het internet

Ongelezen bericht door Gast »

help! ook ik heb een acceptgiro en herinnering ontvangen van LIS bv. Moet ik nu betalen? Op website staat geen kamer van koophandelnummer of btw nummer.(volgens europese wet verplicht te vermelden) Kun je op grond hiervan weigeren te betalen?

Gast

Re: LIS B.V sexaanbieder op het internet

Ongelezen bericht door Gast »

oproep aan alle gedupeerden van LIS BV. Ik wil graag weten hoe de zaken er nu voor staan. Bijvoorbeeld martijn koops; hoe is het afgelopen, heb je betaald of niet?
Weet iemand of dit bedrijf incassobureau's inschakelt?

berendjan
Berichten: 469
Lid geworden op: 25 jul 2004 17:58

Re: LIS B.V sexaanbieder op het internet

Ongelezen bericht door berendjan »

Ik neem aan dat je op het moment waarop je je aanmeldt op een site waarvoor je moet betalen of gratis een proefperiode naar binnen kunt, je een toegangscode krijgt. Zelfs voor het Trosradar forum heb ik een toegangscode gekregen, alhoewel ik aanneem dat aan die toegang geen kosten verbonden zijn. Met die toegangscode kan ik inloggen. Die toegangscode heb ik per email toegestuurd gekregen naar het email adres dat ik heb opgegeven bij het aanmelden. Zo zal het neem ik aan ook gegaan zijn bij het aanmelden bij Lis BV. Die gegevens zullen ze opgeslagen hebben. Als je van mening bent dat iemand jou een poets gebakken heeft of wellicht zelfs gen**** heeft door jouw naam en adresgegevens misbruikt te hebben en jou heeft aangemeld op hun site heeft deze persoon of jouw email adres gebruikt en heb je daarop dus een toegangscode gekregen, of hij of zij heeft zijn eigen email adres gebruikt en daarop dus de toegangscode ontvangen. Vraag hun naar die gegevens, dan kun je nagaan naar welk email adres de toegangscode is gestuurd. Gebruikelijk en zelfs verplicht is overigens ook dat elke site waar je je kunt aanmelden verwijzen naar de gebruikersvoorwaarden en je middels het aanklikken van ja of nee, of yes or no moet verklaren wel of niet met de voorwaarden akkoord te gaan. Klik je niks, gebeurt er niks, klik je ja dan accepteer je de voorwaarden, klik je nee accepteer je ze niet en kom je ook niet binnen. En opletten met spam, gewoon direct in de digitale prullenmand flikkeren. Want voor je het weet heb je, als je niet goed oplet, jezelf aangemeld. Maar ook dan moet er een toegangscode komen. Want zonder die kom je niks verder. Overigens, incassobureau's zijn goed in dreigen. Maar zonder vonnis van de rechter kunnen ook zij niet tot incasso over gaan. Maar let wel op, niks weggooien met de gedachte dat het dan vanzelf wel overgaat. Reageren, die postzegel of de kosten van aangetekend verzenden kunnen je een hoop trammelant besparen. Want als het voor de rechter komt zal hij of zij ook vragen waarom je niet schriftelijk hebt gereageerd op rekeningen of aanmaningen die volgens jou niet terecht zijn.

martijn koops

Re: LIS B.V sexaanbieder op het internet

Ongelezen bericht door martijn koops »

Ik ben gewoon begonnen met betalen, maar ik ga dit tot op de bodem uitzoeken.(ben bang als ik niet betaal dat dan de rechter erbij komt, en het nog meer kost, werd daar ook mee gedreigd bij heutink)

Het beste lijkt mij om met al de gedupeerden aangifte te doen jegens lis B.V.

Vriendelijke groet Martijn Koops

Orphean

Re: LIS B.V sexaanbieder op het internet

Ongelezen bericht door Orphean »

Het beroep van incassobureau is naar mijn weten een vrij beroep wat iedereen kan uitoefenen en heeft eigenlijk totaal geen betekenis/waarde. Het zijn sloofjes die zijn ingehuurd omdat het bedrijf geen tijd erin wil steken om achter zijn centen aan te moeten zitten. En het is maar de vraag of dit incassobureau niet dezelfde zijn als het internetbedrijf waar je mee in de clinch ligt. Ik zou mij door dit soort lui dus ook niet bang laten maken...zeker als het voor de rechter moet komen en je er 100% van overtuigd bent dat je er niets mee te maken hebt gehad. Wel is het zo dat een overeenkomst op afstand rechtsgeldig is en er geen handtekening of dergelijk nodig is om gedupeerd te raken...zie regelmatige uitzendingen radar over groenestroom telefoontjes waar je ineens aan een contract vast zit. Wat ik zeggen wil: heb je er echt niks mee te maken, maak je dan geen zorgen...eerst maar zien dat ze het tot de rechter laten komen, want bluffen kan iedereen. Betalen zou ik niet doen...laat de rechter dat maar uitmaken, als toch blijkt dat je niet helemaal hebt zitten opletten en voor een eventuele beslaglegging op goederen huisraad of inkomen hoef je ook niet in te zitten dat kan alleen de belasting(staats&gemeentelijke instellingen!!) en een rechter en eventueel een beëdigd deurwaarderskantoor. Bij twijfel kun je altijd de gratis 1e uur gebruiken bij een bureau voor rechtshulp/rechtswinkel

Kevins

Re: LIS B.V sexaanbieder op het internet

Ongelezen bericht door Kevins »

Ik zit bij Multiweb in Alkmaar, heb nooit geen problemen en werk prima
Op da kabel is veilig en snel. Ik heb het niet zo op ASDL en wat meer
zij. Dit geeft allemaal problemen, waar je weer exstra geld aan uit moet
geven voor beveiliging. Van Mirosoft krijg ik regematig updates en kijk
ook vaak of die er zijn. Lees veel nieuwsbriefen van MS. Dus mis ik niets
Elke dag werk ik met twee pc's Windows 98 ME en XP Home. Dit doe ik
acht uur per dag. Thuis wel te verstaan, daar ik invalide ben. De PC is
een uitkomst voor mij, blij met de buitenwereld in Contact

waterlife

Re: LIS B.V sexaanbieder op het internet

Ongelezen bericht door waterlife »

Misschien een super flauwe oprmerking.
Hoe komt het dat er nog mensen zijn die met eigen naam en adres op een internet pagina willen komen? Geen enkel nut. En zoals je ziet veel ellende.
Mocht je willen dat ze je toch iets per mail kunnen versturen volstaat:
Het juiste adres, met postcode, ook daar kun je vast nog wel een typo maken.
Naam geef je iets willekeurigs maar geloofwaardigs op.

Zo heet ik gerust Willem Jansen of Piet Klasen.

Qua mail, gebruik altijd een hotmail account, die natuurlijk op vergelijkbare wijze is verkregen.

Er zijn super weinig pagina's die bovenstaande niet accepteren.

Zo gauw je credit card gegevens in moet vullen is het motto wegwezen, 9 van de 10 van deze site zijn namenlijk alleenuit op je creditcard gegevens.

M.v.g.

Waterlife

biglift

Re: LIS B.V sexaanbieder op het internet

Ongelezen bericht door biglift »

Mijn kammeraad is vandaag ook lis slachtoffer geworden . :twisted:

Mijn idee is simpel en doeltreffend >>

kunnen we niet gewoon even samenspannen hier? :wink:

we gaan gewoon posten bij die postbus van lis in een verdekt opgestelde auto .
en we wachten die lis oplichter gewoon op .
we verdelen het opwachten gewoon in ploegen en als die gast zn post komt halen rijden we hem achterna tot ie thuis is .



Dan leggen we met een video camera hem het vuur aan de schenen en kloppen we zn centen uit zn zakken . :twisted:

dit soort mensen moeten echt voor 5 jaar de bak in die dit soort internet oplichtpraktijken eropna houden

enne mensen gewoon niet betalen !!!! laat het maar op een rechtzaak aankomen ... dit win je meteen want LIS kan niks bewijzen .
een ip adres van jouw is niet genoeg .
want er kan bv in jouw pc een virus zitten die via jouw account kan internetten via jouw ip .
( om maar eens een dwarsstraat te noemen)

Gast

Re: LIS B.V sexaanbieder op het internet

Ongelezen bericht door Gast »

ik heb ook een trialmembership van 10 dagen uitgeprobeerd met code enz. Binnen 7 dagen heb ik schriftelijk opgezegd, toch kreeg ik een nota van 130,-. Zij zeggen dat ze mijn brief nooit hebben ontvangen. Wat heb ik spijt dat ik die brief niet aangetekend heb opgestuurd!!! Ik vraag me nu af of ik moet betalen? ik heb ook al twee herinneringen gekregen. Volgens mij lopen de kosten alleen maar meer op. Het is denk ik een kosten/baten iets. Als je een evt rechtszaak verliest moet je wel alle kosten betalen, is het dat waard?

Vraagje aan m.koops;
heb je 1 keer 150,- moeten betalen of kreeg je daarna nog meer nota's van de andere maanden?

Gast

Re: LIS B.V sexaanbieder op het internet

Ongelezen bericht door Gast »

ooit heeft er een tel.nr. op de site gestaan bij contact. Ik zal het hier noemen, gewoon met z'n allen bellen en de boel plat leggen. Ik zou best mee willen en ze opwachten maar het is een beetje ver.kom uit Belgie

tel; +31 (0)26 3724349 :evil:

Gesloten