Valentus SlimRoast afslankkoffie: werkt het?

Andere onderwerpen over gezondheid en voeding
juliomariner
Berichten: 1965
Lid geworden op: 27 apr 2007 16:55

Re: Valentus SlimRoast afslankkoffie: werkt het?

Ongelezen bericht door juliomariner »

Niet inmiddels want het is altijd al een soort pyramidespel geweest. Kenmerkend is dat het product verkopen niet het belangrijkst is maar om zoveel mogelijk verkopers onder je te krijgen

WilmavandenBrink
Berichten: 1
Lid geworden op: 01 nov 2019 04:38

Re: Valentus SlimRoast afslankkoffie: werkt het?

Ongelezen bericht door WilmavandenBrink »

Ben er blij mee, het helpt bij mij wel degelijk. 👍

juliomariner
Berichten: 1965
Lid geworden op: 27 apr 2007 16:55

Re: Valentus SlimRoast afslankkoffie: werkt het?

Ongelezen bericht door juliomariner »

Bedankt dat u speciaal voor deze geloofwaardige recentie een account hebt geopend. [Sarcasme uit]

markarma
Berichten: 2
Lid geworden op: 04 mar 2009 15:15

Re: Valentus SlimRoast afslankkoffie: werkt het?

Ongelezen bericht door markarma »

ook ik ben er blij mee, het heeft mij geholpen. en inmiddels ook al vele andere mensen. piramide spel dat is het niet. ik heb geen verkopers onder me. doe gewoon mijn eigen ding en ben daar tevreden mee.

Moneyman
Berichten: 18948
Lid geworden op: 18 feb 2015 11:36

Re: Valentus SlimRoast afslankkoffie: werkt het?

Ongelezen bericht door Moneyman »

markarma schreef:
14 nov 2019 19:57
piramide spel dat is het niet. ik heb geen verkopers onder me.
Oftewel: je hangt helemaal onderin de pyramide :D

Daikan
Berichten: 15
Lid geworden op: 12 nov 2019 23:53

Re: Valentus SlimRoast afslankkoffie: werkt het?

Ongelezen bericht door Daikan »

Sanne_1980 schreef:
28 aug 2017 13:51
Hallo,

Zijn er hier mensen die ervaring hebben met valentus slimroast afslankkoffie? koffie drinken en afslanken was de boodschap. 6 kilo in 24 dagen.
6 kg in 24 dagen? Ok, ik heb even nagerekend wat dit zou betekenen. Dit zou betekenen dat het drinken van de koffie equivalent is aan een verminderde calorie-inname van 1750 calorieën per dag, bijna de ADH voor een volwassen vrouw dus. Nee, zoals zovelen al terecht zeggen: dit soort dingen is altijd onzin. Negeer ook de "geheel spontane" accounts die zeggen dat het wél werkt in combinatie met allerlei andere dingen. Het gaat dan natuurlijk altijd om de extra supplementen die erbij komen.

Afvallen doe je door minder calorieën in te nemen dan je verbruikt.

Ik kan dit eventueel toelichten met een lang verhaal over de wet van Hess maar dat zal ik iedereen besparen.

JessicaS12
Berichten: 2
Lid geworden op: 27 mar 2020 10:29

Re: Valentus SlimRoast afslankkoffie: werkt het?

Ongelezen bericht door JessicaS12 »

Deze koffie bevat wel degelijk chemische ingredienten en zelfs die gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Een van deze stofjes kan er zelfs voor zorgen dat je positief test op een drugstest voor amphetamines.

Het is verboden in Nieuw Zeeland (zoek Valentus coffee warning new zealand), Singapore en Denemarken.
In Singapore kun je tot 2 jaar celstraf krijgen en een boete van 10,000 Singapore Dollar.

Daarnaast is het een pyramide systeem, alles draait om het aanbrengen van nieuwe leden, het is dus slechts een kwestie van tijd voor dit allemaal instort. Ook zijn vele van de deelnemers alleenstaande moeders die niet snappen dat ze ook belasting moeten afdragen over de kleine winsten die ze al maken.

Om hogere niveaus te bereiken moet je ook steeds meer kopen, ze hebben ook een auto bonus maar leggen niet uit dat je zelf in staat moet zijn een lease af te sluiten. Ze doen alsof je in een range rover gaat rijden maar in werkelijkheid is het hooguit een boodschappen autootje (wegenbelasting, verzekering, afschrijving, lease kosten en je zit al snel op die auto bonus van 400 dollar).

Buiten het feit om dat eigenlijk niemand die hoge rankings gaat behalen, enkel degene die als eerste begonnen, die verdienen er ook flink aan tot het daadwerkelijk instort. Maakt het dat nieuwelingen het snel geloven en mensen die als eerste begonnen zelfs zo naief zijn, en gewend zijn geraakt aan het makkelijke geld, dat het wel Echt is. Ze zullen did verdedigen alsof het een religie is.

Tot slot zorgen ze voor een community gevoel, dit doet mensen denken dat ze eindelijk ergens bij horen en ook nog eens online geld verdienen (terwijl ze stiekem teren op volledige bijstand en maximale toeslagen), die betalen vervolgens rustig door al groeien ze zelf niet, enkel om het sociale aspect van de community te behouden (al is het maar 5-6 maanden, dat is genoeg tijd om ze te melken).

Vind het vooral triest dat mensen tegenwoordig zo kortzichtig zijn en niet eens even iets Googlen voor ze beginnen.

Erthanax
Berichten: 5886
Lid geworden op: 19 jan 2018 19:57

Re: Valentus SlimRoast afslankkoffie: werkt het?

Ongelezen bericht door Erthanax »

De waarschwing van de Nieuw-Zeelandse autoriteiten staat hier.
De Deense is ook niet zo moeilijk te vinden.
De Straights Times uit Singapore is ook duidelijk.

JessicaS12
Berichten: 2
Lid geworden op: 27 mar 2020 10:29

Re: Valentus SlimRoast afslankkoffie: werkt het?

Ongelezen bericht door JessicaS12 »

Nog een detail is dat de koffie zelf door Alternative Laboratories wordt gemaakt die ook white label aan andere MLM schema's verkoopt, hier bestaan ook klachten over producten. Inkoop zou dit rond de 6 dollar per doos zijn daar waar de retail prijs op 60 dollar ligt.

De enige die de koffie en andere producten echt lijken te gebruiken zijn de verkopers zelf, of mensen die ook wel magisch snel willen afvallen en tegelijkertijd iets verdienen, die zijn snel overgehaald. Mensen geven vaak al snel minimaal 120 dollar uit in de 1e maand.

Het loopt momenteel als een vuurtje op Facebook met voornamelijk jonge dames. Zogenaamde ''Bossbabes van The Bossbabe Project''.
Focus ligt daar wederom direct op het zo snel mogelijk stijgen in rankings, door meer geld uit te geven en snel een 5 tal of meer mensen te werven. Het verkopen van de koffie zelf is niet echt zo belangrijk, als ze het zelf maar opdrinken of betalen. Pas dan krijgen ze namelijk een uitbetaling op vrijdag, die uiteindelijk dus wordt betaald door die nieuwe aangebrachte leden etc. Tot de bubbel knapt natuurlijk, maar dat zou met deze Facebook invalshoek wel eens een tijdje kunnen duren, zal wel veel dromen breken.

Ook geinig dat je niet onder de prijs mag verkopen, als het doel zoveel mogelijk producten verkopen is zou dat niets uitmaken.
Wat minder geinig is, dit werd en wordt ook in de Filipijnen gedaan. Als je dus daadwerkelijk positief getest zou worden door die koffie op drugs, ben je heel erg ver weg van huis. In Australie zijn random checks ook normaal op het werk, zal je maar gebeuren.

Plaats reactie