Alweer malversaties en wanprestatie door DHL Parcel

Hier kan je jouw mening kwijt over zaken die niet voorkomen in de bovenstaande onderwerpen.
criticus2
Berichten: 709
Lid geworden op: 06 sep 2018 12:38

Re: Alweer malversaties en wanprestatie door DHL Parcel

Ongelezen bericht door criticus2 »

TheWinnerTakesItAll schreef:
15 okt 2019 11:00
Lady1234 schreef:
10 okt 2019 23:45
Ik ben nog nooit een pakje kwijtgeraakt wat door DHL bezorgd zou worden,
Mazzelaar ...
om nog even toch maar op TS te reageren: ik begrijp net dat bij de toeleveranciers dan niet gekoppeld aan de bestelling de eis neergelegd wordt niet meer met DHL te werken....
de oplossing kan vaak zo simpel zijn... beter communiceren vooraf dan klagen achteraf..

sandra1965
Berichten: 2
Lid geworden op: 07 feb 2014 17:09

Re: Alweer malversaties en wanprestatie door DHL Parcel

Ongelezen bericht door sandra1965 »

De afgelopen maand hebben wij een 3 tal pakketten (op verschillende dagen) bestemd voor klanten zoals immer meegegeven aan de chauffeur voor de dagelijkse afhaal van onze pakjes. DHL geeft aan dat ze niets kunnen uitzoeken als de pakketten niet zijn ingescand. Nu halen ze bij ons op, tekenen af en scannen de pakjes pas in op het depot dus tja trace nr. hebben we dan niet.. DHL geeft bij aanmelding doodleuk aan dat ze niets meer kunnen terug vinden dan dat wij het pakket hebben aangemeld en er dus niets mee kunnen. Wij hebben bewijs vd afhaal dmv aftekening vd pakbon door DHL echter omdat deze dus niet wordt ingescand op het depot wordt onze claim hierin afgewezen ??

Schade loopt inmiddels in de honderden euro's hierdoor, er is geen houden aan. Wij raden iedereen aan een andere oplossing voor verzend te zoeken dan DHL. We worden vh kastje naar de muur en weer terug gezonden. Zelf de accountmanager is zo onfatsoenlijk om geen enkele reactie te geven dan een email die weer verwijst naar de klantenservice met een email adres erbij wat niet bestaat.

berndv
Berichten: 9055
Lid geworden op: 29 dec 2005 11:10

Re: Alweer malversaties en wanprestatie door DHL Parcel

Ongelezen bericht door berndv »

sandra1965 schreef:
21 jan 2020 13:28
Wij hebben bewijs vd afhaal dmv aftekening vd pakbon door DHL
Zegt niets kan ik je uit ervaring vertellen. Wij verzenden ook een groot deel van de pakketten met DHL. De chauffeur tekent de lijst niet eens meer af hier, want het zegt niets anders dan dat de chauffeur is geweest. Die gaat niet pakket voor pakket nakijken of alle pakketten verder verwerkt worden. Sterker nog, hij telt niet eens of het aantal pakketten waar die voor tekent overeenkomt met datgene wat ingeladen wordt. Dus het zegt niets meer en niets minder dan dat de chauffeur is geweest. Iets dat over het algemeen niet wordt ontkend.

DHL scant niet in bij afhaling. PostNL wel, maar goed, dat kost je wel weer 25 euro per afhaling. Er zijn overigens ook andere vervoerders die bij afhaling inscannen.

Plaats reactie