LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] AH prijzen

Reclame acties die niet kloppen of correct lopen? Ventileer hier jouw mening.
peter1

AH prijzen

Ongelezen bericht door peter1 »

Volgens mij heeft AH de prijzen van zijn produkten helemaal niet verlaagd, je krijgt enkel meer bonus voordeel.
Het resultaat is hetzelfde en de prijzen van de produkten blijven ook hetzelfde.
Alweer een staaltje van misleiding??

Elleke

Re: AH prijzen

Ongelezen bericht door Elleke »

Nou Peter, da,s niet hlemaal waar! Er zijn wel degelijk prijsverlagingen geweest bij AH, ook zonder bonus. En ik kan het weten, wat ik haal dagelijks mijn boodschappen bij AH. We gaan 1 keer per 2 weken naar Dirk vd Broek en de rest dus bij AH. Ik denk wel, nu juist door die prijsverlaging bij AH, dat we jaren lang veel te veel betaald hebben!
Maar ik vind het toch altijd nog wel prettig winkelen bij AH. Laatst nog met de bonussen de nieuwe Lion King dvd gekocht en dat scheelt echt wel met anderen winkels in prijs.
Elleke

Gast

Re: AH prijzen

Ongelezen bericht door Gast »

A.H. heeft inderdaad de prijzen echt verlaagd.
Het enige nadeel is dat de verlagingsbordjes op de bonusbordje lijken, maar kijk de kassabon maar naar, er is een echte verlaging.

peter1

Re: AH prijzen

Ongelezen bericht door peter1 »

Ik heb mijn overzicht nog eens goed bekeken. Ik noteer nl regelmatig de prijzen van de boodschappen in de PC,(waar heb je anders een pc voor)zodat ik de prijzen van een aantal artikelen kan vergelijken over het jaar heen.
En er zijn inderdaad artikelen lager geprijsd.
Mij viel de laatste kassabon op doordat het bonusvoordeel meer is dan normaal en ben daardoor tot de conclusie gekomen dat de prijzen niet zijn verlaagd maar dat het bonusvoordeel groter is geworden.
Ik zal het verder in de gaten houden. :oops:

Gast

Re: AH prijzen

Ongelezen bericht door Gast »

Beste Peter,
waarschijnlijk koop je dan ook meer bonus producten.

Maar hou het in de peiling, ga eventueel met een oude bon controleren, je zal zien dat er heel veel (buiten de bonus om) is verlaagd.

Elleke

Re: AH prijzen

Ongelezen bericht door Elleke »

Beste gast.

Ik ben het met jou eens. Ook zonder de bonus zijn er veel prijsverlagingen bij AH. Je moet het van de bonus ook maar net nodig hebben en dat is bij mij vaak niet het geval.
Maar het is wel goed dat iemand het een beetje in de gaten houdt, al ben ik het er dan niet helemaal mee eens tot nu toe.

Gr, Elleke

Kimmik

Re: AH prijzen

Ongelezen bericht door Kimmik »

Hallo,

Ben ik vanmorgen bij de AH bij ons in het dorp en daar staat het nieuwe boek van Harry Potter. Deze kost normaal gesproken € 21,50 en nu met 500 miles € 16,50. Dus ik denk: Goh dat boek wil ik toch hebben laat ik die maar direct meenemen.

Kom ik net bij de Etos bij ons in het dorp staat daar ook het boek van Harry Potter voor € 21,50, maar met 1400 miles en € 7,50!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dit is toch belachelijk voor woorden. Er zit maar 900 miles verschil in maar wel even € 9,-!!!!!!!!!!!! Of te wel bijna 20 gulden nog omgerekend.

Dit is echt heel erg slecht van de AH!!! Vraag mij af wat ze hier aan gaam doen. En dan willen zij als rg goedkoop uitkomen?? Nou niet dus. 9 Euro door de neus geboort.

Gast

Re: AH prijzen

Ongelezen bericht door Gast »

Dat is helemaal niet slecht van ah.

Kijk airmiles zijn spaarpunten die je bij elke euro krijgt.

Dus als de etos zegt dat je 1400 punten in kan leveren op het boek en ah doet het met 500 punten, is het een kwestie van eerst kijken en dan kopen.
Vroom en Dreesman heeft ook Harry Potter en airmiles, dus ook daar informeren....

Als je niet tevreden bent over de airmiles actie, breng je het boek (geseald) terug en haal je 'm bij de etos..

Gast

Re: AH prijzen

Ongelezen bericht door Gast »

Aan Kimmik,

Bij de AH krijg je voor 500 airmiles € 5,00 korting op het boek. Bij de Etos is dit € 14,00 korting voor 1400 airmiles. Kortom, bij beide zaken krijg je even veel voor je airmiles. Dat is ook niet zo vreems, want zowel de AH als de Etos zijn bedrijven van Ahold.

Kortom, eerst ff nadenken voordat je kritiek levert
:D

Mzzl

Gast

Re: AH prijzen

Ongelezen bericht door Gast »

Airmiles is van airmiles, dus niet van ahold.
Airmiles bepaalt dat 100 miles 1 euro is dus 500= 5 euro en ja 1400 is 14 euro. Ahold of niet, deze berekening geldt ook bij V & D.
Dus voor de duidelijkheid, voordat de discussie ah en ahold weer losbarst, Airmiles is niet van Ahold. Dus commentaar op airmiles richten op Airmiles....
De actie producten die je kan kopen met airmiles willen best verschillen, maar dit komt mede doordat niet iedereen 1400 punten wil inleveren voor een boek. Die vinden 500 punten genoeg en geven 900 punten uit aan iets anders..

Het is dus een kwestie van opletten, kijk in folders van de aangesloten airmiles winkels, dat zijn er niet zoveel, dan kan je kiezen hoeveel en waar je de miles in wil leveren.

Gast

Re: AH prijzen

Ongelezen bericht door Gast »

Ik heb ook noit beweer dat airmiles van Ahold zou zijn. Ik zeg alleen dat Etos en AH allebei van Ahold zijn, en daar bedoel ik helemaal niets negatiefs mee. :wink:

Mzzl

Andraea

Re: AH prijzen

Ongelezen bericht door Andraea »

Ik heb me suf gebeld, ge-emaild.... naar de klantendienst van AH ... maar er wordt echter geen verandering in gebracht dat hun zich alleen richten op de Nederlandse markt. D.w.z. dat alle Bonus acties zijn bedoeld voor Nederlandse klanten. Pech als men uit het buitenland komt, spreekt geen Nederlands en kan dus niet begrijpen dat een Bonus kaart nodig is voor die Actie aanbiedingen.
Het is in die zin best discriminerend. De directie hoeft niet van het systeem af... maar geef dan een speciaal Bonus kaart aan de cassiere zodat zij/hij het kan scannen als het om een Tourist gaat. Waarom moet de bezoekers de dupe er van zijn... en zeker die buitenlandse kinderen die in schoolgroepen naar Nederland komen? Moet Ahold de volle pond uit hun zakgeld eisen als die een Actie snack of drank kopen?
Ik heb het volgende aan Ahold geschreven: Ik heb diverse malen over een paar jaar geprotesteerd tegen jullie discriminerend Bonus beleid . ..........
Verder is na mijn weten geen ander supermarkt die een “loyalty card” eist voor korting op actie artikelen. Met namen Carrefourre (voormalig GB), Cactus, Kaufland, Tesco, Sainsbury, Asda, Safeway, Edah Plus.o.a.
Ik kom echt niet AH binnen tot dat iedereen een eerlijk kans krijgt op
aanbiedingen en acties... Nederlanders en Bezoekers gelijk. Of iemand moet mij op een andere idee brengen.

Gast

Re: AH prijzen

Ongelezen bericht door Gast »

beste Andraea
Ik werk zelf bij AH en daar kunnen alle klanten een bonuskaart in ontvangst nemen, gelijk, direct.... Wij hebben klanten met bonuskaart uit Duitsland, Engeland, Frankrijk. Wij proberen zo goed mogelijk het bonussysteem uit te leggen aan de toeristen en dit lukt ook meestal.
Dus eigenlijk vind ik dit een raar verhaal. Ik zelf heb ook klantenkaarten van Duitse supermarkten. Een klant is een klant of deze nu in Nederland woont of 1x per jaar naar Nederland komt met vakantie, iedereen mag profiteren van de bonus kaart.

momo
Berichten: 133
Lid geworden op: 25 okt 2003 14:49

Re: AH prijzen

Ongelezen bericht door momo »

zelfs als je bij ah winkelt, en geen bonuskaart hebt ,kun je na betaling je bonusvoordeel bij de klantenservice terugkrijgen!

Gast

Re: AH prijzen

Ongelezen bericht door Gast »

met een bonuskaart, momo, die je daar gelijk kan aanvragen!

Gast

Re: AH prijzen

Ongelezen bericht door Gast »

momo wel een klantenkaart nemen hoor liefje.

Paul

momo
Berichten: 133
Lid geworden op: 25 okt 2003 14:49

Re: AH prijzen

Ongelezen bericht door momo »

eerst je bonusvoordeel handje kontantje en daarna word je ingeschreven voor een bonuskaart inderdaad!
heb zelf ook een tijd bij ah gewerkt dus weet wel hoe het gaat hoor!

Gast

Re: AH prijzen

Ongelezen bericht door Gast »

Nou Momo, dan weet je ook dat het andersom is, eerst je klantenkaart en dan pas de bonuskorting.
Want voor het geld terug geven hebben ze wel je bonuskaart nodig...

momo
Berichten: 133
Lid geworden op: 25 okt 2003 14:49

Re: AH prijzen

Ongelezen bericht door momo »

dat ben ik totaal niet met je eens.......
de mensen van de servicedesk gaan eerst je bon opzoeken in het computersusteem en daar staat onderaan de bon het gemiste bonusvoordeel en dat krijg je handje kontantje terug, en dan pas schrijven ze je in voor een nieuwe bonuskaart die je vervolgens de eerst volgende keer kunt gebruiken bij het boodschappen doen!!!!!!!!!!!

mar30

Re: AH prijzen

Ongelezen bericht door mar30 »

Kocht het spel carcasonne,de burcht bij ah voor 14,35 vergeleken bij andere winkels een koopje.Ik mag van mezelf een maand per jaar bij appie heyn komen maar wat een genot en wat een aanbod!!!!!
Ik winkel er gewoon uren voor mn plezier,snuffelen in assortiment.
En in december mag het bij mij wat kosten.De service is prima.
Als het zou kunnen winkelde ik er elke dag!

Gesloten